Planter med fitontsidnymi egenskaper. Nyttige egenskaper av geranium

 Hva er de medisinske egenskapene til geranium? Energi geranier


 I slike jagerfly bakterier som sitrus, eukalyptus, furu samme egenskapene av alle kjente geranium. Sin karakteristiske trekk - rik krone av brede blader som ser ut som palm, liten, samlet i paraplyer blomster og meget behagelig lukt. Gni fingrene blad - og intensivere smaken. Det viser seg, hårene på bladene med bobler av de inneholder essensielle oljer. Anlegget utstråler et par essensielle oljer for å beskytte seg selv mot overoppheting eller sterk kjøling, konvolutte sine blader eter tåke.
 Våre hjemlige forskere gjennomført eksperimenter med geranier følgende. På overflaten av bladene slippe væske påføres med millioner av bakterier som Staphylococcus aureus. Tre timer senere ble drept de fleste bakterier. De begynte å utdype studiet. Geranium plassert i boksen. I en avstand på 05 cm fra bladene lagt plater, som var dråper av fluid fra mikrober. Miljø for mikrober ble opprettet næringsrik. Etter seks timer med geranier nabolag drept alle bakterier. Det viste seg at tildeler geranium luft antibakterielle stoffer som er skadelig for mikrober.
 Denne evnen geranier noen phytotherapist brukes til å behandle mennesker som lider av sykdommer i nervesystemet, fordøyelsessystem, hjerte, søvnløshet. I tillegg, geranium betydelig harmonisere og stabilisere situasjonen i huset. Det lindrer leve ved siden av det, fremmer vise dem beste menneskelige kvaliteter - gjør snillere, mildere, mer tolerant.
 Det er en annen bemerkelsesverdig egenskap av geranier. Denne blomsten - prognosemaker. Det antas at anlegget forut været med en nøyaktighet på 98%.
 Du trenger bare å se ham nøye. Modne geranium frø med kraften slippes ut fra pyatystvorchatoy boks. Hvert frø er spiral eller våren. Kasserte esker med frø bevege seg som slanger. Begravet i en hindring, de skrudd ned i bakken skru henne. Så langt skjegg spenstig i tørt vær rullet våren i forberedelse vykynutysya, og ost - rettet, avslappet.
 Med alle fordelene av geranium ikke glemme at dens skarp lukt kan utløse allergi angrep i mennesker som er utsatt for denne sykdommen.  
Bruke energi cyclamen. Nyttige egenskaper cyclamen

 Lunefull, mystisk blomst familie pervotsvetnyh. Det holder alt ser alle fine, store hjerteformede blader og litt rart, flammende som brann blomster. Cyclamen har en spesiell kraft til å tiltrekke seg oppmerksomhet og ta bort fra stress. Men for en lang tid å se på det, kanskje du bør ikke (bare 10-15 minutter), så rik lyse farger, først fjerne nerve overbelastning og spennende, og over tid kan undertrykke.
 Cyclamen er spesielt sterk energi. Navnet hans høres ordet "syklus" menes evnen av planter til å balansere, slutt og flette noen prosesser rundt.
 I en annen versjon er det antatt at navnet på blomsten likevel skrevet med bindestrek: "Cyclamen" og gjennomsnittsegenskaper og evne til å regulere og harmonisere energien Qi rundt for ideer vismennene - avgjørende for all energien av livet. Det tar absorberer negativ energi, og i stedet er positiv i huset.
 Det antas Cyclamen som er godt satt i rom der barn bor, studenter (spesielt første-klassinger) som opplever lærevansker tidlig og begynne å leve i modus for streng disiplin.
 Men voksne vil være mye av det gode. Cyklamen stabiliserer human hormonsystemet, gunstige effekter på forstyrrelser i det kvinnelige syklus, øker potens hos menn, hjelper i behandling av infertilitet, årsakene som ofte er forankret i hormonsvikt.
 Cyclamen gunstig effekt det er for folk med hjerterytmeforstyrrelser, immunforsvar, diabetes og allergier.  
Nyttige egenskaper asalea

 Enhver grønn spire i potten gir hvile trette øyne, distraksjon fra hverdagens bekymringer og uro. Men bedre enn andre takle denne oppgaven blomstrende planter.

 Bruke energi Asalea


 Azalea er med rette ansett som en av de vakreste potteplanter. Lett og samtidig sjarmerende blomster asalea later ingen likegyldig. Dette er en plante av familien rhododendron er fantastiske farger - fra snø-hvit, blek rosa, blek, rød, lilla til mørk rød og mørk lilla. Bare én busk høyde på 60-70 cm kan oppløse opptil fem hundre blomster. Azalea blomstrer voldsomt, slik at noen ganger blomster og blader er ikke synlige.
 Hvis du kommer hjem sliten, føler at spenningen i dag etterlater deg sitte kvarter alene med asalea, nyte lune petals Tenk form i alle blomster. Og du føler at dine tanker blir roligere og renere nervøsitet kommer og tar bort fra en verdslig bekymringer av dagen.
 Azalea fjernes selv bakrus.
 I tillegg er en luksuriøs skjønnhets perfekt helbreder trette øyne, fjerner dem betennelse, enten forårsaket av en betennelse i hardt arbeid, eller for eksempel, søvnløshet.
 Eksperter mener at etter 30 minutters øyekontakt selv forbedret syn. A azalea petals behandlet bygg. De må bli satt på innsiden av håndleddet, sikring bandasje, i 5-6 timer.
 Denne fantastiske blomsten godt av det faktum at mens de fleste innendørs planter blomstrer vanligvis i løpet av våren, tidlig sommer og høst, azalea oppløse deres mirakel - knopper i vinter, blant frost malte vinduer, skaper en spesiell aura i huset.
 Mørk rød azalea gir en ekstra service til sine herrer. Det "kaster" av leiligheten mol bugs - drevoedov, små hus maur og andre skadedyr.  
Den helbredende kraften i naturen

 I en by med høye bygninger og trange gater, kunstige dufter, farger og støy, har personen forvrengt virkelighetsoppfatninger, følelsesmessig ubehag. Derfor byfolk ofte helt nødvendig å forlate byen, for å være i skogen, i parker, på bredden av elver og andre vannområder. Det gjenoppretter intern maktbalansen, normal sin bevegelse rydder meninger.
 Promenade bør vыbyrat ing i samsvar med deres emosjonelle tilstand. Neuravnoveshennomu vzvolnovannomu person eller noe du ikke bør gå i furuskog eller eik lund, er det bedre å gå til kysten eller i mørket gran. Men for de undertrykte dystre tanker om emnet gange furuskog eller blandingsskog er den beste medisin.
 Kommunisere med trær i skogen kan være en reell medisinsk prosedyre. Vi er bare "venner" med den valgte treet og få kontakt med dem i en enkelt energisystemet. Dette gjøres slik. Velg pryamostvolnoe med intakt, ren bark og velutviklet krone er helt frisk, tre. Nærme seg ham, snakke med beundre dens skjønnhet, klapp, klem, sette føttene opp til stammen og helle over. Lytt til flyten av energi i bagasjerommet på et tre og føler sin rytme og puste i rytmen, presentere et forent system av treet. Det er en veldig kraftig pumping eller sunn energi utvinning er sykdomsfremkallende. Det bør sende til pusten så kraftig energi føres bort fra kroppen gjennom en trestamme dypt ned i bakken.
 Terapeutisk kommunikasjon bør vare lenger enn 20 minutter. Fulgte treet takk for at du hjelper klappe ham, ønsker helse og si farvel til ham. Hvis etter inngrepet var tyngde i hodet eller kroppen, så det var en overføring av energi, dannet overskuddet. Hvis det er en svakhet eller letargi, da for mye strøm ble gitt. Med riktig kommunikasjon vises gledelig følelse av frihet, åndelig trøst, godhet og styrke. Fokus på helse. Se din, innfødte tre, berører noe som gir deg glede.
 I skogen kan du bruke et svært effektivt meditasjon prochyschayuschuyu energi-kanaler, og bidrar dermed til utvinning. Ideelt sett er dette gjort i en furuskog og en bjørkelund. Stå opp mellom trærne, løfte hendene opp og spørre treet sving over hele valdet fra fat og kroner. Født en fantastisk følelse av sammenslåing med naturen. Dermed all blokkering i energikanaler i kroppen oppløses.
 Like nyttig meditasjon kan utføres på elva eller sjøen. Sitte komfortabelt, poluprykrыt øynene og lytte til lyden av rennende vann eller surfe. Pust i rytmen av bevegelsen av vann, som representerer inhalasjon av energien i rent vann skyller alle cellene i kroppen og puster - alle giftstoffer, fysiske og mentale, brusende vann og oppløse sin masse.
 Veldig nyttig og trivelig å gå på jorden, gress, sand eller småstein barfot. Dette skinnet er fjernet fra elektrostatisk ladning og irriterte reflekssoner på fotsålene. Spesielt godt å gå på våt fra dugg eller regn gress.  
Hvordan du plasserer et hus plante henhold til lovgivningen i Feng Shui?

 Ifølge gamle kinesiske læren i alle rom i huset skal være i balanse maskuline og feminine yin yang og fem elementer: tre, ild, jord, metall og vann. Med planter som hører til et bestemt element, lett å oppnå denne balanse.
 Yang symboliserer maskulinitet planter med gjerrige, tydelig og enhetlig form og Yin - kultur oppblomstring av mørk og tett løvverk.
 I henhold til ordningen bagua å aktivere visse områder av rommet de er plassert i de vakreste og mest spektakulære planter og planter av element som refererer til aktyvyzyruemoy område.
 Ved element of Fire er planter med røde blomster - julestjerne, Pelargonium (Geranium), begonia, bromeliads.
 Elementet av Earth og - alle planter med gule blomster (ringblomster, kaltseolyariya, pahystahys, påskeliljer).
 Elementet av Trees inkludere alle planter, uten unntak, til Metallelementer planter med hvite blomster og sølv blader og evergreens er lett formasjon, slik som buksbom.
 Elementet vann er planter med blå og mørk blå blomster, myr og vann, lavendel, iris Mesh, vann Hyacinth og curling - eføy, Spiderwort.
 Det beste rommet for planter å være stue og spisestue. Kjøkken og soverom bør velges mer nøye. På begge sider av døren bedre salgs boled planter med sfærisk krone - de inviterer gode ånder i huset. Planter aldri plassert i en rett linje mellom vinduet og døren eller mellom to dører.
 Hvis tabellen er nær døren, satte han en liten vinkel nyttig horschechne anlegget. Nærmere enn 1 m fra fritidsaktiviteter, arbeid eller seng ikke plassere plantene med en spiss form av kronen, med stive blader og torner.
 Kjøkken primært egnede planter med jevnt avrundede blader, malt i lyse grønne toner.


 REKKE
 Element - Tree
 Farge - grønn, blå


 GLORY
 Elements - brann
 Farge - rød, rosa


 LOVE
 Elements - Earth
 Farge - gul, oransje FAMILIE
 Element - Tree
 Farge - grønn, blå


 HELSE
 Elements - Earth
 Farge - gul, oransje


 BARN
 Elements - Metal
 Farge - hvit, sølv KUNNSKAP
 Elements - Earth
 Farge - gul, oransje


 KARRIERE
 Elementer - Vann
 Farge - mørk blå, svart


 Lærere og venner
 Elements - Metal
 Farge - hvit, sølv


 Ordningen bagua
 Aktiver de områdene du trenger hjelp av stueplanter!
 Mentalt dele rommet i soner basert på ordningen, input (inngang - Karriere Zone)  
Яндекс.Метрика