Repeshok narkotika, brukt i folkemedisinen og kontraindikasjoner

 Vandring langs kanten av skogen eller en eng, kan du finne høy nok plante på en lang stilk, dekket med hår. Du kan også se en gul blomst anlegget, som ligger på stammen, som ører. Det svevde, eller som det heter i folket - spell-gress. Som vanlig, folk ofte oppfatter dette anlegget som et ugress, ikke engang å vite bruke det som en base for narkotika. Hvis du har sett denne urten, er det nyttig til vår artikkel om sine medisinske egenskaper.


 Nyttige egenskaper dampet


 Til tross for den unprepossessing utseende, anlegget brukes til å behandle en lang rekke sykdommer. Den brukes til:

 •  Stopper ytre og indre blødninger


 •  Fjerning av betennelse i sår, brannsår og andre skader huden


 •  Fighting allergier og utslett på huden


 •  For behandling av sykdommer i mage-tarmkanalen, leveren og galleblæren


 •  Som en ekstern medisin, decoctions av dampet indikert for lindring av smerter forbundet med revmatisme, isjias og betennelse i leddene


 •  Spesialister i tradisjonell medisin også anbefaler å ta medisiner fra et anlegg i sykdommer i urinveiene og problemer med kjønnsorganer


 •  Stoffene i planter som kan roe spent nervesystemet og lavere blodtrykk.


 • Repeshok narkotika, brukt i folkemedisinen og kontraindikasjoner

   Det bør bemerkes at i tradisjonell medisin ved hjelp av bare teleskop deler av planten, på forhånd tørket og knust. Men eksperter folkemedisinen brukt for utarbeidelse av legemidler og planterøttene.
   Selv om spesifikke kontraindikasjoner ved bruk av narkotika steget derfra, bør det være helt utelukket eller brukes med forsiktighet og med legens råd folk utsatt for forstoppelse og blodpropper.


   Reseptbelagte legemidler fra Repeshko


   Omfang planter, ofte populært kalt ikke steget, og repyashok så bred at det er lettere å få oppskrifter klar medisiner enn beskrive de gode egenskapene av ville planter.

   Når leversykdom og gallestein

   En spiseskje av små urter for å helle en liter kokende vann og la stå over natten. Deretter press suppen fra restene av gress og ta en halv kopp tre ganger daglig før måltider.

   Blødning

   Buljong oppskrift vi gir, egnet for behandling av indre blødninger noen organer. Det skal ta to, og helst fire spiseskjeer tørket eller frisk, men hakkede urter hell 500 ml romtemperatur vann, kok opp og kok i ytterligere fem minutter. Blandingen ble dyppet i flere timer, filtreres fra bunnfallet og ta 100 g fire ganger om dagen før måltider. Midler må-blandet med honning.
  Repeshok narkotika, brukt i folkemedisinen og kontraindikasjoner


   Fra kreft

   Røtter perfekt steames bidrar til å bekjempe svulster. Selv om legene som holder seg populære behandlinger ikke garantere at sykdommen vil falle, men tumorvekst avtok i de fleste tilfeller. Ss hakkede røtter helle et glass vann og kok i tretti minutter i et vannbad. Løsningen insisterer ti minutter og filtrert. Ta anbefale en tredje kopp før måltider tre ganger om dagen.

   Sykdommer i nese og svelg

   For dette formål har vi brukt friske eller tørkede blader av planten. Ett hundre gram råvarer bør tas liter kokende vann og bland zaparyty. Det anbefales ikke å åpne en beholder med gress inntil sitt volum ikke er redusert med en tredjedel. Det er derfor det er bedre å bruke glass. Når fremstilte legemidler, blir den avkjølt til en temperatur på menneskekroppen, og brukes til å skylle eller lotion.
  Folk på vikepliktskiltDet faktum at avlingen er forventet i det nye året, kan du se om vi ser rundt oss til værforhold og fenomener på en måte brukt av våre forfedre, de er ikke testet et dusin år.
  Vinter tegn

  Hvis 19 desember falt mye snø er ventet at på forekomsten av varme vil være bra å dyrke planter sådd. Når den dagen mye frost, vil hele året være fruktbart. I tillegg løftet utmerket avkastning klare dager 20-31 desember. I desember landet er vel frosset, snø mye og ofte faller frost, det ga en god avling.
  På nyttårsaften må se opp mot nattehimmelen. Hvis det er mange stjerner, vil hele året være fruktbart. Men på denne dagen når varmen er på nasjonale tegn ikke helt bra som mot avling året lover ikke noe verdt. På nyttårsaften falt frost - vel bære hirse.
  Hvis du ikke tror naturfenomener bare en dag, så ta hensyn til det faktum at været blir 8 januar:

  - En klar dag - Vær mange;
  - Cloudy dag - ikke verdt dette året planting hirse felt.

  God avling år lover vind dag 5 januar og snøfall 6. januar.
  Ikke glem til januar 13 til se på himmelen, hvis det er mange av stjerner, har du sannsynligvis ikke kan gå galt i år plantet erter. Det bør også bemerkes at med det partiet som natt vinden vil blåse. Hvis øst, vil året bli rik på frukt, og hvis sørfra - sommer glede gode avlinger. Når du merker at mange stjerner på himmelen om kvelden den 14. januar vet at frukt er rik og tung tåke den dagen - en budbringer av den vakre avling året.

  For dem som tror på varsler, Epiphany Eve, som faller årlig 18. januar, vil være en fin måte å se i fremtiden:

  - Himmelen er klar og stjernene skinne - hvete og erter vil være mange;
  - Snowing i morgen - tidlig bokhvete bjørn;
  - Kan ikke se stjerner på himmelen - sopp vil være små.

  19 januar midt på dagen ser ut av vinduet: klar og kald dag sier tørr sommer, men de blå skyene lovende avling i år. Velprøvd metode for anerkjennelse som vil høste i år er Epiphany frost. Men det er nødvendig å sammenligne med frost jul (Januar 7) og med Candlemas, som starter 15. februar. Hvis blant alle andre, Epiphany frost er sterkest, avgifter frukt og korn er svært store.
  Starry Sky 28 januar taler av lin rentene i det nye året. God avling brød bebuder stor mengde snø den 4. februar. Hvis den 15 februar vil være svært vindfull dag, vil i år være rik på frukt og grønnsaker, drypper fra taket - vente hvete. 20 februar ettermiddag igjen vind? Så våren bad.
  Å høste var over, ta en titt på hvordan snøen faller om vinteren, når sengene, er det bedre å så sjeldne, ofte like. Vind i februar og vises ofte frost på trær lover en god avling av sommeren.
  Istapper varsle slutten av vinteren høsting av grønnsaker, smelter bort snøen på en klar dag indikerer et godt år banal. Det vil være mye grønnsaker i året, dersom det i løpet av mars snø storm vil gå åser.
  Spring folke tegn
  Hvis mars virket tørr og april, derimot, hedrer oss ved styrtregn og til og med snø, dette er et godt tegn for å høste i år vil være rik. Vel, hvis de mars regner ofte, god avling kan forventes.
  Forløpere høste år er lyden som høres i mars. 14 mars snø - vil være nok av agurk og sopp. Men dårlig vær 15 mars løfter til dårlig avling av sommeren.
  Våre forfedre ofte mars så inn istapper, hvis de er tomme, vil i år være en dårlig avling. På en god avling av nøtter indikere april storm, og når mye regn denne måneden, sopp vil havet. Lytt på hvilken side av våren torden høres i april? Fra vest - god avling kan ikke vente. Hvis torden rister himmelen - året vil være fruktbart.
  Hvis bladene ennå ikke har oppløse og gjøk smir - sommer frukt er ikke mye. Men stjernehimmelen og varm kveld 13 mai varsler en fantastisk høst!  
  Kalender gartner. Februar

   Arbeid i hagen og hagen i februar


   1 tiår
  ? Blow agurk frøplanter i drivhuset Gjør klyper, knytte til ledningen.
  ? Du kan lande i vinduskarmen løk på pennen. På denne tiden kroppen er spesielt akutt behov for vitaminer, så frisk gressløk vil være en god hjelp til dietten.
  ? Følg som planting materiale og klubnelukovychnыh oppsvulmede planter. Dersom løker, knoller eller jordstengler funnet tegn på forråtnelse eller skade ved å fjerne de skadede områdene og dryss med kull kuttet.
  ? Blåse pærer for destillasjon.
  ? Sår frøene for planter tidlige varianter av blomkål, tomater, aubergine, paprika, agurk, og selleri rot og persille varianter for dyrking i oppvarmede drivhus.
  ? Beskytt plantene i hagen mot gnagere, som kan være gode landinger rundt komprimeres snø og kaster forgiftet åte.
   To tiår
  ? Sprenge et oppvarmet drivhus salat, spinat, gulrøtter, reddik, reddik, kålrabi. Etter 15 måneder vil det være mulig å fjerne den første høsting.
  ? Purke årlige blomst seedlings Kultur (petunia, ageratum, lobelia, Purslane, phlox, etc.). Dosvechyvanyy ta vare på planter og opprettholde en konstant temperatur (ca. 20 ° C).
  ? Plante spirene for dyrking i det åpne bakken selleri, purre, aubergine og paprika.
  ? Hvis du ønsker å få den første avling av poteter i juni for å begynne forberedelsene knoller, som lå deres spiring i et lyst sted med en temperatur på ca 10 ° C.
   Tre tiår
  ? Raspykyrovat stiklinger Chabot nellik og andre blomstrende planter, stiklinger sådd i januar.
  ? Stratify (tåle lave temperaturer) frø som vil bli plantet i april i det åpne bakken.
  ? Å kjøpe noen frø av grønnsaker og blomster avlinger.  
  Яндекс.Метрика