Reproduksjon Dracaena hjemme
 Potteplante Dracaena, brakt til oss fra Sør-Afrika, med andre ord kalles drakonovыm treet. Den har likhet med palmer, som bladene vokser på sidene av en tønne og samlet i bunter, faktisk - en blomstrende busk, er det upretensiøs omsorg, utmerket voksende, og nådde en lengde polutorametrovoy høyde. På grunn av sin "vekst" Dracaena ofte behov for å plante, og dermed foryngende hele anlegget. Derfor reproduksjon Dracaena hjemme - det er som trenger å lære alle Florist amatør.
 Hvordan å formere Dracaena
 Anlegget kan spres på ulike måter, fra den apikale transplantasjon (stammen borekaks) til stammen stykker og luft lagdeling. Dracaena beskjæres årlig, noe som skaper en vakker krone, så "ekstra" engraftment du kan ha satt. Enhver transplantasjon, reproduksjon bør gjennomføres i en aktiv vekstsesongen, fra april til september, Dracaena klart å slå seg ned for vinteren. Når du har fullført manipulering av transplantasjon, er det nødvendig å arrangere gunstige forhold for dette tropiske gjest, eller dekk med håndtak glasskrukker, eller få mest mulig likhet parnychka polyetylen. Å starte cherenkovanyyu huske at lang prosess stilker som du vil kutte bør ikke være mer enn lengden på underarmen. Kjøpe land for det nye anlegget, er det egnet kompost, torv og sand, torv, blad jord.
 Best reprodusere hjemme følgende typer "Drakensberg tree", "Dracaena grenser", "Dracaena deremskaya" og "Dracaena fragrans '.
 Reproduksjon Dracaena apikal stammen
 Svaret på spørsmålet om hvordan man kan reprodusere Dracaena være grei og enkel. La oss starte fra borekaks. For denne type vegetasjon egnet spissen av spindelen (med eller uten blader). Herskende elite Dracaena klippekanten kniv, pre-stekt på bålet. Kuttet skal være glatt, uten chipping, så sjekk før transplantasjon, godt slipt kniv. Hvis du har gjort en delvis kuttet noen og skjæring forstyrret fat, betyr det nye anlegget ikke slå seg til ro, men heller råtne. Så, etter en fersk kutt anlegget har en lite søvn i friluft, plasser kuttet bør dyppe i aske, som er et naturlig antiseptisk.
 Før transplantasjon håndtak, slipper den fra bunnen av blader og bark falmet. Hvis du ønsker å gjøre borekaks gikk fort, sette den i vann (det bør endres 2-3 ganger i uken, og legger det en tablett av aktivt kull for desinfeksjon) eller noen kjøpte en blomsterbutikk substrat for kaktuser og palmer. Det er veldig populært blant amatør gartnere hydrogel brukes for midlertidige transplanterte planter. Deling avhengig lå på toppen av 8-10 timer i døgnet, og skaper gunstige forhold, mens Dracaena vil øke i to uker. Pass på å ikke jord peresyhav ikke var for vått, ellers røttene vil ikke lenger utvikle.
 Transplantasjon bruker stammen borekaks
 Det hender at anlegget begynner å tørke råte og kronen, i dette tilfellet, dracaena presserende behov for å transplantere stammen borekaks. Bare velg den mest sunn stilk og forsiktig klippe det med en skarp kniv blad arr. Utrydde trenger noen substratet vertikalt når håndtaket er plassert på bakken eller horisontalt når akselen er plassert på bakken og strø et tynt lag med sand. Denne form for reproduksjon er bra at når det ikke kommer bare lyd, men også skyter spire fra sovende knopper. Reproduksjon Dracaena er en og en halv måned, gir hun de første skuddene, som viser at spiren utviklet seg fra bladstilken er nå komplett anlegg.  
Chamaedorea: Care hjemme
 Chamaedorea - en slags tropiske palmer, ble de små høyde dekorative trær som ligner ekte bambus trær brakt til dette landet fra Mexico. Også Chamaedorea vokser i Yucatan og Guatemala. Blomsterbutikker er favoriserte denne vakre grønne mirakel for sin upretensiøse natur og god tilpasning til våre klimatiske forhold. Bryr Chamaedorea blomst hjemme sannsynligvis den enkleste av alle eksisterende.
 Hvordan ta vare på Chamaedorea hus
 Som alle tropiske planter Chamaedorea viser diffuse dagslys i store mengder, rikelig vanning og stabil gjennomsnittlig temperatur. Disse tre komponenter og holder primærhelsetjenesten håndflaten. Flower Chamaedorea vil glede deg med alt det grønne, hvis du tar det til en regel å vanne så langt som til tørking av jorda og sprayet daglig med varmt vann (eller vann i romtemperatur). Ekstreme temperaturer plante tolererer ikke, så hvis det er varmt i rommet i løpet av dagen, mange husmødre over natten gjengi hamedoreyu provitrytysya balkong. Noen ganger disse "zakalyvanyy" for blomster kan være dødelig, skal anlegget være i et rom der temperaturen varierer 17-26 grader. Å fukte blomst kunne eie, ved siden av ham å sette en åpen beholder med vann, fordampning av noe som vil ytterligere drivstoff bladene av trærne og skape effekten av miljøforhold.
 Winter Flower "sleep", det vil si en vekst stopper, så vanning er bedre å gjøre mindre rikelig, og anlegget for å ta ut batteriet borte fra der luften er tørr og for varmt for plantene.
 Gjødsling og transplantasjon Chamaedorea
 Palm liker ikke altfor fet jord, er så kompleks gjødsel for alle typer innendørs planter ganske egnet for fôring til Chamaedorea ble mer levende og frodig. I vannet fortynnes par skjeer med flytende mineral kompleks og en løsning på jevnlig vanning, men ikke mer enn to ganger i uken. Kjøpte en blomsterpotte i et par uker etter tilpasning til ditt hjem bør plante. For å kjøpe dette landet av torv med pereprevshymy blader, tilsett litt sand eller kjøpe en pakke med jord humus-blad og legge til det noen klumper av leire eller kull. Transplantasjon utføres i en liten gryte over det tidligere: de første årene av å gjøre dette to ganger i året til Chamaedorea få voksen plante.
 Reproduksjon Chamaedorea
 Årlig blomst gjør frø som kan brukes for reproduksjon i hjemmet, selv om de ikke er veldig godt gå ned som de beste sete hamedoreyu stiklinger eller pigger. De må nøye kuttet fra stammen og legg i vann med mineralgjødsel, som skal sette en blomst røtter. Etter to eller tre uker vedlegg transplantert inn en egen bolle og dekk med topp bank for den termiske effekten. Dersom anlegget har slått rot, blir det stående i potten for neste transplantasjon.
 Sykdommer palm Chamaedorea
 Overdreven tørrhet i luften kan føre til at flåtten på bladene av planter, som anbefalt blomsterbutikker hamedoreyu daglig spray til fuktigheten var konstant. Mangel på vann anlegg svarer umiddelbart: bladene begynner å gulne og falle av. Dette gjelder ikke for den perioden det overlever etter avl eller når det er en "sove".
 Tips av bladene av planten er svak? Dette betyr at temperaturen i rommet ikke helt passer enten for kaldt, eller omvendt, for varmt for tropiske planter. Angivelig, omsorg Chamaedorea enkel og tydelig for alle er litt - for å kjøpe den grønne tropiske mirakel til huset hans.  
Dieffenbachia: Care hjemme
 Dieffenbachia - tropisk plante, som er fødestedet til Sør-Amerika. Forskere oppdaget den uvanlig evne til å blomstre for en kort periode for å rense luften ved å fjerne fra det alle forurensninger som benzen og formaldehyd. I vårt land leverte den nylig og nå selv leger anbefaler alle hjem "renovert" hvor det er møbler laget av syntetiske materialer, slik oppførsel er nyttige for menneskelig dyffenbahyyu.
 Dieffenbachia Care hjemme
 Flower referert til polukustarnykam, har den store blader som er lyse grønn farge, er i stand til å mette den med oksygen så snart som mulig, og dermed fjerne lukt etter koking på gass.
 Som alle tropiske planter, dieffenbachia ikke krevende å bry seg. Du må sprøyte hver dag blomst jevnt vannet og matet så langt som vekst og regelmessig transplantere fordi han vokser fort i høyden.
 Planten liker ikke direkte sollys, krever det lyset i moderate mengder. Vanning holdes en gang hver tredje dag i løpet av vegetative vekst, og i vinter skal vannes blomst så langt som tørking av jorda. Dieffenbachia ikke mister sine gode egenskaper, hvis du vil være konstant sprayet og tørkes av med en fuktig klut til å tørke støv bladene forble ubesvart.
 Hvordan å formere dyffenbahyyu
 Å plante visner og vokser raskt som i naturen, du gjødsle det en gang i to uker, må du løsne bakken i en pott, noe som gir mer oksygen til røttene.
 En gang i året blomster transplantasjoner, ellers røttene råtner av mangel på næringsstoffer. Dette gjøres på forskjellige måter: pass, når man skal transplantere en moden plante i en større pott og borekaks, i så fall innehaveren spirer i sand vannes rikelig med vann.
 Og faktisk, i begge tilfeller, i bunnen av potten skal sette drenering for å hindre oksydasjon av jordsmonnet. Hvis vertinne riktig omsorg for kjæledyret ditt, vokser det opp til to meter i høyde, vil glede sine grønne blader, og noen ganger også små blomster.
 Funksjoner "tropisk gjest"
 Dieffenbachia, på den ene siden, nyttige planter, men i tropene det er "lært" å forsvare seg selv, så det er giftig saft. Det er nødvendig å vurdere transplantasjon, bruker hansker, ellers kan du få brannskader, allergiske reaksjoner, noe som resulterer i en kollisjon med en blomst.
 Dieffenbachia absorberer skadelige stoffer fra luften, slik at det etterlater hvite flekker kan vises, fordi anlegget er anbefalt å stadig tørke. Blomst elsker fuktighet, på grunn av fyringssesongen når luftfuktigheten i rommet faller, sammen med en pott behov for å sette en liten skål med vann.
 Beskytte planten fra med ventilasjon, fordi det kan kaste av de nederste bladene. Hvor bladene slått gul dyffenbahyy, prøv å lage dressing gjødsel regelmessig (hver fem dager). Hvis blomster bladene var brune flekker, deretter plante var direkte sollys. Fargen vil bli oppdaget hvis du forlater anlegget etter transplantasjon på ett sted og vil ikke returnere den til solen.
 For å beskytte plantene mot skadedyr, blant disse er edderkopp midd og schytovku, som forebyggende blader bør vaske såpe. En bedre kjøp i en blomsterbutikk spesialverktøy som effektivt bekjemper skadedyr, og noen ganger spray dem dyffenbahyyu. Riktig pleie av planter vil du få nyte ikke bare skjønnheten i dette tropiske busk, men ren luft i huset.  
Яндекс.Метрика