Spurge. Omsorg

 Euphorbia Mile. Omsorg hjemme


 Euphorbia å bry seg. Euphorbia: reproduksjon. Euphorbia: transplantasjon. Nødvendige betingelser for økende milkweed.

 Mile Euphorbia (Euphorbia milii)


 Euphorbia Mile, som også kalles tornekronen, ser ut som en liten, ekstremt stikkende busk med spredning grener og lysegrønne kjøttfulle blader som faller om vinteren når temperaturen synker under 13 ° C.
 Den røde "blomst" plante - faktisk det malt bladene. Disse blomstene er små og gule, i en kompleks corymbose blomsterstand. Dimensjoner Milkweed Mile in vivo (hans fødested - øya Madagaskar) er svært forskjellige: i en høyde på ca 30 cm i diameter den kan nå to meter, men hjemme diameter bush dyrking er vanligvis sammenlignes med høyden. Ta kontakt med planten forsiktig, ikke bare på grunn av sin skarpe pigger: Begynn at milkweed svært etsende juice.

 Hva er de nødvendige betingelser for økende milkweed


 Lett : Full sollys. Plassere anlegget i en solrik vinduskarm eller i en solrik drivhus.
 Temperatur: vinter - ikke under 7 ° C, helst - ca 10 ° C. Sommer Sørg for frisk luft.
 Vanning Våren, begynne å vanne planten hver 2. uke i de varmeste sommermånedene - en gang i uken, men la jorden tørke ut alltid mellom hver vanning. I høst gradvis redusert vanning; Om vinteren når bladene faller av, noe vanning i det hele tatt.
 Gjødsling : Summer 2-3 gjøre potash.
 Jord : Clay blanding for innendørs planter eller jord blanding med tillegg av 1/3 sand og grus.
 Transplantasjon : Hver vår, en størrelse større pott til potten trenger størrelse 15 cm. Videre endre bare jord i potten. Etter transplantasjon er ikke vanning anlegget for to uker.
 Reproduksjon : Borekaks.

 Euphorbia Mile. Funksjoner omsorg


 Borekaks. I løpet av våren eller tidlig sommer med en skarp kniv kuttet endene av grenene planter lengde på ca 5-7 cm rett under løvnodene. Fjern den nedre etterlater seg på petioles og umiddelbart dypp borekaks i vann for å komme ut av dem melkeaktig juice, deretter riste en dråpe vann. Lett dryss skiver av roten hormon pulver og la det tørre borekaks for 3 dager, deretter legge i tørr jord blanding. Hell i 3 uker når det røtter. For å beskytte hendene fra giftig melkeaktig juice, bruk hansker.  
Pahyfytum. Omsorg

 Pahyfytum. Omsorg hjemme


 Pahyfytum å bry seg hjemme. Pahyfytum: reproduksjon. Pahyfytum: transplantasjon. Pahyfytum: voksende. Nødvendige betingelser for økende pahyfytuma.

 PAHYFYTUM oviparous (Pachyphytum oviferum)


 Pahyfytum oviparous - populær plante som er noen ganger referert Zasaharennыm mandler. Samlet inn i uttaket blålige blader pahyfytuma i form som ligner mandler og fine melaktig belegg ligner melis. Brevet kan ikke røre, for ikke å skade belegget. Vær forsiktig vanning vann bør ikke falle på bladene.
 Planten blomstrer på våren etter vinter dvalen. I ung alder pahyfytum vokser rett, men da i sterk vekst, med en høyde på 8-10 cm i diameter dekker den overflaten av 20-30 cm. Dyrke noen arter pahy - fytuma, men du kan kjøpe spesialiserte barnehager P. viride med olivengrønne runde blader, og P. bracteosum med tykke flate blader. Både upretensiøs omsorg.

 Hva er de nødvendige betingelser for økende pahyfytuma


 Lett blader av planten for å opprettholde og melete blå plakk, de trenger godt sollys.
 Temperatur Om vinteren minstekravet - ca 4 ° C, men som etterlater ingen la ned, for bedre å holde anlegget ved en temperatur på ca. 10 ° C.
 Vanning : Vår og sommer vanning anlegget hver 2. uke i de varmeste månedene - en gang i uken. Høst Reduser vanning i vinter ved temperaturer under 10 ° C for å holde anlegget tørr. Hvis temperaturen er over spesifisert om vinteren vanning anlegget en gang i måneden.
 Gjødsling: 2-3 ganger i løpet av sommeren gjør pottaske.
 Jord: fruktbar leire blanding for potteplanter eller ubekreftet underlaget med tillegg av 1/3 grov sand og fin grus.
 Transplantasjon : Hver vår, størrelsen på den større potten eller bolle. Vær forsiktig så du ikke berører bladene, for ikke å skade deres belegg.
 Reproduksjon : Borekaks. Som agn fisk kan ta alle stammer eller helt eget ark.

 Pahyfytum. Funksjoner omsorg


 Borekaks. I slutten av våren eller tidlig på sommeren kan implantere bladene av planter. Velg stilk, rikelig dekket med løv, og diskret! rive av et ark. Ta bladene vokser på bunnen av spindelen. Legge brevet i potten undersiden for å tørke overflaten jord blanding. Hell i 3 uker når røttene er dannet.
 Du kan også toppen med en skarp kniv kuttet stammen lengde på 5-8 cm med mye blader. Dryss skiver og rester kutte stammen rot pulver hormoner la håndtaket to dager skal tørkes opp og plassere den i tørr jord blanding. Ikke vann anlegget inntil nye røtter vises.  
Portulakaryya Afra. Voksende og omsorg

 Portulakaryya Afra. Hvordan ta vare


 Portulakaryya Afra (Portulacaria Afra)


 Portulakaryya Afra - den eneste arten av den sørafrikanske familien som er dyrket hjemme. Dette saktevoksende saftig underdimensjonert, som kan danne et tre-stil bonsai. I en alder av 5 til 10 år, er det høyde på 12-15 cm.
 Gul blomst planter blomst krestovnika lignende og som popovnyk, men hjemme portulakaryya Afra blomstrer sjelden. Den dyrkes fra de vakre blader som er spesielt god på pestrolystnoy skjema.
 Anlegget ser flott ut i normal lav gryte og hengende kurver.
Portulakaryya Afra. Voksende og omsorg

 Portulakaryya Afra. Omsorg


 Lett : Full dekning. Til beste for anlegget nødvendige daglige sollys i minst 2 timer.
 Temperatur: vinter - ikke under 4 ° C. Sommer Sørg for frisk luft.
 Vanning : Vår og sommer vanning anlegget hver 2. uke i varmt vær - hver uke. Redusere vanning høst og vinter, vanning bare en gang i måneden, slik at jorda ikke er peresyhav.
 Gjødsling 2-3 ganger i løpet av sommeren lage gjødsel høy i kalium.
 Jord Fruktbar leire blanding for potteplanter eller ubekreftet underlaget med tillegg av 1/3 grov sand.
 Transplantasjon: unge planter er transplantert hvert våren; etter trunk trær nå en høyde på ca 20 cm, transplantert 2-3 år. Etter transplantasjon er ikke vanning anlegget for to uker; Vær forsiktig så du ikke skader bladene, som de er svært skjør.
 Reproduksjon: borekaks. Planteforedling og frø, men de er svært sjeldne på markedet. Når det vokser fra frø planting vanning regelmessig nedenfor. Plasser beholderen i en gryte eller panne med vann og vent på at overflatejord blir fuktig. Deretter må du la vannet renne for å sikre tilgang av luft til røttene av trapper. I løpet av de første seks månedene av små frøplanter ikke bør føle mangel på fuktighet.

 Portulakaryya. Funksjoner omsorg


 Borekaks. I løpet av våren eller sommeren med en skarp kniv kuttet grener av direkte under bunnen av arket, som fortsatt er på håndtaket. Dryss overflaten deler av både håndtak og på stammen rot pulver hormoner og et par dager satt det i en tom pott som han pidsoh. Deretter legge i tørr jord blanding. Hell ca 3 uker når planterøttene vil begynne å dukke opp.  
Karallyuma. Omsorg hjemme

 Karallyuma å bry seg hjemme. Karallyuma: reproduksjon. Karallyuma: transplantasjon. Karallyuma: voksende. Nødvendige betingelser for økende karallyumы.

 KARALLYUMA Frere (Caralluma frerei)


 Karallyumы - ørken planter og sukkulenter tilhører.
 De er lav firkantet stengler og blomster av noen arter har svært ubehagelig lukt. I denne sammenheng, Caralluma frerei - et hyggelig unntak fordi sine mørke røde blomster er luktfri.
 Karallyuma Frere innfødt til India fordi det har lenge vært kjent som Frerera indica. I planter tykke stilker med lysegrønne blader. Høyden er ca 5 cm i diameter, men den når 15-20 cm. For full utvikling og blomstrende planter trenger for å gi intens sollys.
 I andre typer Caralluma, S. CA - nosa, tykke, blottet for blader, ligner skarpe tenner vedheng stengler, som ikke ligner stilker Caralluma frerei. Blomstene bestøves av insekter og planter lukter råttent kjøtt.
 Annet: Caralluma hesperidum, der nesten sorte blomster, S. eyhoraea med brune og gule blomster, dummeri med grønne blomster og S. Papas S. - millaris med røde og brune farger.

 Betingelser for karallyumы


 Lett : Planter trenger intens sollys gjennom hele året.
 Temperatur: holde vintertemperaturer ikke under 10 ° C, og bedre - ca 13 ° C, eller bladene på planten vil falle av. Sikre din plante sommer konstant strøm av frisk luft.
 Vanning: in vivo karallyumы vokse i ørkener, og slik at de på ingen måte skal vannes svært rikelig - dette er en vanlig årsak til forgiftning planter. I vinter, med temperaturer mellom 13 ° C og over, vanning anlegget en gang i måneden, slik at bladene ikke faller; ved en lavere temperatur City anlegg i tørrhet. Spring rikelig helle en gang, om en måned for å begynne å vanne hver 2. uke.
 I de varmeste sommermånedene vanning en gang i uken. I høst, stoppe vanning.
 Gjødsling: Bruke en gjødsel høy i kalium. Fôrfabrikk i sommer en gang i måneden.
 Jord: leireblanding eller en blanding av 3 deler bespochvennoho substrat og 2 deler grov sand og grus.
 Transfer karallyumы : Hver vår, jo større lav gryte eller bolle til du trenger en pott størrelse på 18 cm Deretter transplantert inn en pott av samme størrelse eller lage ny karallyumu fra borekaks.

 Karallyuma. Funksjoner omsorg


 Borekaks. Fjæren med en skarp kniv skjære 5-8 cm spissen av spindelen i et av bladene, slik at det var 3-4 friske blader. Fjern den laveste brev. Strø pulverisert rot hormoner som grunnlag agn og overflaten skåret på stammen av planten. La holder for to dager i en tom potten for å gjøre det litt pidsoh. Forberede en liten gryte og legg stammen overflaten tørr jord blanding. Ingen vanning i 4-6 uker, inntil røtter vises.  
Яндекс.Метрика