Topiarnoe kunstTopiary - Kunst er trimming trær og busker, samt gi en dekorativ form kronene sine. Det er en kunst - en av de mest interessante blant ulike typer landskap design. I oldtidens Egypt, Persia og Kina, folk ga trær og busker ulike geometriske figurer, noe som gjør dem mer vakker og interessant. Passerer gjennom århundrene, og nådde vår tid topiarnoe art utviklet mye og er nå svært populære.
Bruke teknikken Topiary, kan du vokse i ditt område gruppe planter, simulere noen geometrisk form - en kjegle, pyramide, disk, spiral, sylinder, etc. Også, kan trær være i form av ulike dyr eller fugler favoritt tegneseriefigurer, fantasy tegn, generelt, du kan vokse alle som forteller deg er din fantasi.
Med disse kreasjoner av hagen din vil være en ekte kunstverk. Spesielt vil det føre til en enorm oppsikt hos barn med stor glede vil leke og slappe av blant disse bjørner, hunder, kantareller, elefanter, cheburashok, krokodiller, etc.
Topiarnoe spor ser veldig elegant og vakkert, så planter med et "mote haircut" definitivt tiltrekke alles oppmerksomhet og er svært populær i mange amatør gartnere.
Tomten med vakkert velstelte trær er alltid vakker og godt vedlikeholdt, er det stolthet og misunnelse av sin herre omliggende naboer. Men denne skjønnheten er dyrt, det krever nøye og omhyggelig omhu fordi ikke alle bestemmer seg for å vokse i hagen din slike monumenter.
Først må du vite hvordan du skal velge riktige planter for å kutte. Vanligvis utvalgte planter med tett krone og mange grener, tett dekket med løv. Topiary egnet for mange løvskog, barskog, frukt og prydplanter. I dag i mote inkluderer shtambovye treet. Med elegant krone eple eller pære kan være representert noe sånt som en palme eller en fan - ser veldig imponerende. Irhu kanadisk, felt lønn eller furu trim som paraplyer - disse hårklipp er svært populære.
Toppen av popularitet er å kutte, kombinert med vaksinering. Disse hårklipp nylig svært vanlig i mange amerikanske og europeiske barnehager. Med denne frisyre ut veldig vakre og fargerike kombinasjoner - du bare slå alle deres fantasi og fantasi.
Hvis du ikke liker å eksperimentere, deretter starte før de enkleste former. For å gjøre dette vil du nærmer agnbøk, Buxus sempervirens, Thuja occidentalis, torv hvit hagtorn, barlind og noen andre planter.
Å skape eviggrønne hekker eller individuelle tall bruker bartrær, de ser vakker hele året, og spesielt spektakulære i vinter.
Hvis du ikke vil ensartethet og redd for at hagen din vil råde bare grønt, gjør fekting blandet type. Du kan bruke en type anlegg, men definitivt forskjellige varianter, ulik i bladfarge.
Å lage en vakker stang gjerde eller skulptur egnede skygge tolerante arter (kalk, Cotoneaster strålende) som en light-vil bare slippe blader slaboosveschennyh steder er på bunnen, på bunnen, du kommer til å være helt skallet.  
Hvordan å plante klubnikuFølg klubnichnoyu frøplanter vanskelig. Det krever mye oppmerksomhet. Men du kan plante klubniku bruk nye metoder, deretter beskjære ut bra. Først av alt må vi huske på at du trenger å finne et godt sted og senger. Det landet som tidligere dyrket reddik, reddik, bønner, best for planting klubniky. Best pant i april eller august. For å plante disse månedene passe best.
Du kan ikke plante klubniku til stedet der det tidligere, og så vokste.
Vi må vente fem år. Ellers vil landet ikke gi en god avling. Du må ta vare på gjødsle jorda. For å gjøre dette, bruker organisk og mineralgjødsel. De hjelper klubnitsi raskt slå seg ned. Begynne å ta vare på jorda siden høsten når bakken er utslitt og trenger mer sminke. Vi må berede grunnen umiddelbart på forhånd. Nøye grave og fylle med pus, kalium. Da ordningen for å plante den.
Klubnika hjelper fordele jevnt klubniky busker. Viktigst - husk det fjerne, de vokser svært raskt.Avstanden mellom buskene bør være 30 cm og mellom radene med ca. 70-90sm. Dette rotsystem vokser i alle retninger. Det må stadig pleies, unntatt fra ugress og beskjære hvert år bart. Men hvis du ønsker å få mer utbytte, men ikke veldig høy kvalitet, kan du ikke trimme barten. Deretter klubnyky være over, men det vil være liten. Å høste var bra, må vi plante klubniku til lys.
Det er umulig å jord mellom radene tomgang. For å unngå dette, kan du for eksempel sette på disse nettstedene hvitløk, løk. Noen ganger selv satt på stasjonen og druer. Men druen vokser for fort og da må klubniky busker transplantert til et annet område. Hvis ikke, på grunn av det faktum at klubnikam vil savne solen, vil de gi for liten, og følgelig kan også reduseres. Hvis du følger de foreslåtte reglene kan få en god avling.  
Hvorfor ikke blomstrende orkidé?Nybegynnere blomsterbutikker noen ganger spurt et alvorlig spørsmål: "Hvorfor blomstrer ikke orkidé? ". Det er én ting når planten kjøpte velstående, og noe helt annet - lære å lage alle vilkårene for re-blomst igjen og igjen. Delikate blader kan forårsake en stor følelse av stolthet i de gode resultatene som er oppnådd ved omsorg for planter.

Hvorfor ikke blomstrende orkide

Den kontinuerlige veksten av nye stengler og blader med ingen blomster gjør du lurer på om hva som er galt. Som orkide vokser og utvikler, men ønsker ikke å produsere blomster stilker. Dersom alle vilkårene for omsorg forlate uendret, og er usannsynlig å endre situasjonen.
Til å begynne med, bør vi undersøke mulige begrensninger til vekst i orchid blomster stilker:
Vannet regime. Regelmessig og rikelig vanning garanterer ikke at anlegget opphold. Noen ganger tørr inneluft fører platen til å fordampe mye fuktighet gjennom overflaten av bladene. Dette fører til en reduksjon i stammen juice, opprinnelig laget for blomster stilker. Det er et annet alternativ - når saker av blomsterbutikker aldri engasjere vanning planter. Ristet bakken orkide setter på randen av overlevelse når blomstringen er tilsvarende selvmord. Et tydelig tegn på fuktmangel - innskrumpet og vissent løv voksne, ingen nye skudd, dårlig vekst (eller mangel på sådan).
Mangel på lys. Orkideer vesentlig forskjellig etter type. Noen av dem ikke viser tydelige tegn på problemer med belysning, mens du fortsetter å produsere nye stengler og blader. Men det betyr ikke at de virkelig nok sollys til å flytte til et nytt stadium i utviklingen.
Innstilt temperatur. Hvis hortensia blomstrer, grunnen ofte gjemmer seg i feil temperatur. Men orkide er mer lune i denne forbindelse. Mange blomsterbutikker pleier å omgi denne blomsten omsorg, gjør ingen forskjell på dag og natt. I mellomtiden, drop 3-5 grader vil splitte tid, noe som vil gagne blomsten.
Mangel på næringsstoffer. "Empty" er liksom jord kunne støtte vekst ved vanning orkideer, men å blomstre dette er ikke nok. Legge fosfor-kalium gjødsel stimulerer vanligvis vekst av skudd, men ikke blomster. Slik at ikke alle næringsstoffer er like nyttig for den ønskede virkning.
Hvordan lage orkide blomst
Når ikke blomstrende iris i hagen, kan du alltid plante ny. Men ingen blomster orkideer - en utfordring for enhver gartner som brukes til å bevise begynt å ende.
Å stimulere utgivelsen av stengler, bør lytte til råd fra erfarne gartnere:
Utvikle spesielt regime vanning. Regelmessig vanning vil også anlegget er aktivt vokser. Men i løpet av vekstsesongen er nødvendig for å redusere mengden av fuktighet som blir orkideer. Som epiphyte, en plante som brukes til å stole på naturlovene. Og etter en periode med kraftig regnvær alltid fremme "tørre dager", som signalisert behovet for å danne blomster stilker til å møte med insekter. Temming orkideer ikke endret lagt hennes vaner. Derfor konstant vanning sett på som en videreføring av "regntiden, når det ikke er behov for å klargjøre for pollinering scenen. Men mens en 2/3 eller 3/4 er utviklet knoller, er det på tide å redusere vanning. Mest orkide spray i morgen for å fortsette analogien med dugg i naturen, men jorden i potten for å behage våt innimellom.
Forbedre belysning. Studie av orkideer katalogen vil forstå intensiteten av lys for å skape. Noen ganger bare endre vinduskarmen som en blomst begynner umiddelbart å blomstre i all sin prakt. Du må kanskje kjøpe en spesiell lysrør for planter til å gi den nødvendige lysintensitet. Tilfeller når naturlige klima vekst av denne type orkidé er svært forskjellig fra dagens situasjon. I dette tilfellet, fytolampa hjelpe gjenskape den naturlige habitat.
Stille inn temperaturen. Avhengig av hvilken type orkidé som vokser på vinduskarmen må skape et gunstig miljø. Å kontrollere romtemperaturen nok til å eie et termometer, som skal være i arsenal av hver selvrespekt Florist. Som nevnt ovenfor, er en slags blomst ganske temperaturen synker med 3-5 grader Celsius mellom dag og natt. Et annet også nødvendig å skape spesielle forhold ikke bare å endre den dagen, men endring av årstider. For eksempel, satt i et kjølig rom ved å stimulere begynnelsen av blomstringen.
Legg næringsstoffer til jorda. Det er verdt å nevne spesielt flytende gjødsel for orkideer. Makro - og mikronæringsstoffer i stand til å ta en pause i løpet av vekstsesongen samt kjøre den på full kapasitet. Oppmerksomme utvalg og samråd med eksperter for å hjelpe deg å velge sammensetningen av aktiv vekst stengler.
Undersøke i detalj boligen orkideer. Siste på listen, men det viktigste punktet. Når alle alternativer er brukt, og det ønskede resultat er det ikke. Eller det er, men jeg vil ha mer. Her er det så viktig å stupe inn i verden av blomster, for å føle seg alle sine behov og ønsker. Hvis det blir klart hvor mange orkide blomstrer i miljøet og hva skyldes, skal det ikke være så vanskelig å skape ideelle forhold for hennes liv. Selv når det gjelder disse forholdene Florist ingen måte knyttet til den ideelle ....
Tilsvarende vil en kvinne oppblomstringer av oppmerksomhet og støtte og sensitive orkide gir sin oppmerksomhet eneste sanne ekspert, i stand til å høre kallet av hennes hjerte.  
Яндекс.Метрика