Voksende agurker, vanning, fôring, stell, høst

 For å få en god avling av agurker, kreves dem forsvarlig omsorg. Hva? Dette er hva vi vil fortelle deg.
 I likhet med andre "beboere 'hage, krever agurk konstant oppmerksomhet. Denne kulturen er ikke en som lett kan bli glemt i en uke. Slik uforsiktighet er absolutt ikke død, men de sikkert påvirke avkastning. For å minimere mulige tap, velge det viktigste som må tas opp.
 Nylig bare lat ikke la visuell til meteorologene, men det bør anerkjennes at kortsiktige prognoser kan vanligvis stole på. En plutselig været forandrer skje oftere. Være forberedt på det faktum at du raskt trenger å skynde på webområdet ukutuvaty agurk senger i en skarp kjøling eller, avsløre teplychky når termometeret vil gjøre uforutsigbare salto.

 Slik er dannelsen av planter


 Kvinnelige blomster gi direkte frukter hovedsakelig dannet på sideskudd. Derfor, i noen tilfeller er det behov for å klemme tilbake hoved shoot tidligere fruiting og vennlig. Vanligvis er det nødvendig i senere karakterer og i voksende agurker på espalier. Når Shpalernaya metode for å forfølge var sterk, og bladene er store, produserer klemt (kalt blindende) skjøt og blomster i axils av de fire første sanne blader. De neste 5-6 skuddene tillate vokse til 20 cm, deretter klemme på oppsiden. 5-6 skuddene kan vokse til 30-40 cm, og den neste - 40-50 cm. Andre-ordens skyter bedre ikke å vokse 15-20 cm lang, siden en svært lang stett dårlig utviklet eggstokker og raskt blir gule. Hoved flight pryschypыvaetsya på lengden 60-80 cm. Korotkopletystыe klasse i utformingen ikke trenger.

 Hvordan å vanne agurker. Vanning agurker i hagen


 Agurk som en innfødt i tropene liker høy luftfuktighet. Men bare i kombinasjon med varme. I kaldt vær er det bedre å ikke vanne agurker, som dårlige røtter absorbere fuktighet og utløse deres forfallet er mulig. I ulike perioder av livet og trenger vanning annerledes. Unge planter før blomstring bør moderat mengde fuktighet - vannes omtrent hver 4-5 dager som tørke av jord. Rikelig med vann fremmer raskere vekst av grønne massen og bremser i begynnelsen av blomstringen.
 Men siden dannelsen av eggstokkene, og spesielt om høsten bør vannes oftere, ca en gang hver 2-3 dager. Merk også at sengene er lokalisert nær vegger eller gjerder, tørker raskt. For vanning bruk varmt vann. Aldri vanne plantene i solen - det kan føre til alvorlige brannskader. Den beste tiden for vanning - kveld. Hell vann i planter bør være veldig nøye, siden en sterk stråle kan skade rotsystemet (som vi huske at det er overflate) eller altfor komprimert jord. Du kan ordne kvelden i hagen "regn" fra en vannkanne samtidig og fuktighet økning (i veksthus er det bedre å ikke gjøre). Også for etableringen av høy luftfuktighet (som i native jungelen) Ordne spor mellom åpne vannbeholdere. Enda bedre forlate slike fartøy 'næringsrik cocktail ": brennesle, burdock, løvetann blader, legg kylling gjødsel eller gjødsel - og fordampingen oppstår og kan brukes til fôring, men ikke glem å fortynne (minst 1:10). 

 Fôring for agurker. Hvordan å mate agurkene i hagen


 Hvis du ønsker å få en god avling nødvendig fôring. Men det er viktig ikke å skade sine "gode intensjoner." Agurker bør mate 5-6 ganger over hele perioden med vekst. Den første mate utføres frøplanter med utseendet av den andre ekte blad. Second - tidlig blomstring. Deretter - i fruiting perioden, ca annenhver uke. Fôring bør gjøres bare i varmt vær (i de kalde næringsstoffer som vann, dårlig absorbert røtter), etter en god vanning sikker på ikke å brenne røttene.
 Hva agurker mate? Du kan komplekse mineralgjødsel kan - organisk, du kan veksle mellom dem. Det avhenger av dine evner og ønsker. Det viktigste - gjødsel bør være godt oppløst. Lese nøye og følge programmet instruksjoner.
 Good "nærende cocktail" at ingen materialkostnader kan gjøres på noen del. I en plastbeholder legger ulike ugress (brennesle, løvetann, burdock, og så videre F..) Fylt med vann (1: 1) og insisterer for ca en uke. Du kan legge til en liten kylling møkk eller husdyrgjødsel (hest, ku). For foring må fortynnes (1:10).
 Uvurderlig gjødsel - tre aske. Det er absolutt alle mineraler som er nødvendige for planter, og i en tilgjengelig form. Du kan rett og slett strø tørr aske jord før vanning. Og du kan forberede Bottom aske trekke 2 ss aske hell 1 liter vann og insisterer uke, rør av og til.
 Forresten, agurker selv kan fortelle deg hva de trenger for å mate. Hvis fruktene ser blek og tips, som var en blomst, bøyd eller tynn - ikke nok nitrogen. Hvis agurk later til pære (tynn til tykk stilk og tips - i blomst) - en mangel på kalium. Men alle slags forvrengninger indikerer misbruk vanning: en buet frukter resultat av utilstrekkelig fuktighet, og "tynn midje" laget av vanning med kaldt vann (ikke under 25 ° C).
? Nitrater - salt av salpetersyre, lett oppløselig i vann, blir ødelagt ved varmebehandling. Brukes som gjødsel (ammoniumnitrat), eksplosiver (ammonitt), legemidler (nytrovazodylatatorы).
 Nitrogen er viktig for normal plantevekst og utvikling. Nitrogenatom er en del av nesten alle organiske forbindelser er mulige uten prosessen av proteinsyntese.
 For folk nitrater i visse doser ikke giftig. Men overskudd av tillatte konsentrasjoner i blodet kan føre til at noen meget ubehagelige konsekvenser, for eksempel en signifikant reduksjon i blodtrykket. Det er farlig at menneskekroppen omdanner nitrat til nitritt (salpetersyrling derivater), men de er kan forårsake alvorlig forgiftning. Det spiller en viktig rolle i den totale mengden som mottas av nitrat. En voksen kan ganske enkelt å håndtere en daglig dose av nitrat 15 til 200 mg (ca. 5 mg per 1 kg kroppsvekt). Giftig for voksendose er 600 mg, men babyen 10 mg nitrater er farlig.
 For noen grunn, det er en sterk tro på at "fylt med nitrater klima grønnsaker, meloner på forsommeren." Dette er ikke sant - utsiktene til en rik avling av sterk, nesten briste fra sine juice grønnsaker fyller noen gartner kan provosere et svakt overskudd doser av gjødsel (og "bestemor" i markedet - er intet unntak). Det bør også ta hensyn til mengden spist produktet. Hvorfor forgiftning ofte forbundet med vannmeloner? Og fordi de spiser for mye på en gang.
 For ikke å lide tvil i markedet, og dens avkastning ikke å se mistenkelig --fertilize det fortsatt nødvendig, men det vil være "rene senger", men tom - Nitrat sensoren kan være lurt å kjøpe eller nitrat tester. Praktisk kompakt enhet alltid tillate deg å bestemme den tillatte dose av nitrat på bordet.
 Hvis de ulike årsaker innholdet av disse forbindelsene overskrider tillatte grenser, bare kaste avlingen er ikke nødvendig. Han trenger bare å eksponere kokt, fjerne deler med høyest innhold av nitrater (i mange vegetabilske skrell det, soner av aktiv vekst, for eksempel i kål brød, både på spissen av agurk, selleri sniker inn, rosa kjøtt vannmelon rinds rundt) suge ( nitrater godt gå i vannet for å koke, sette ut, yngel (nitrater dekomponeres ved varmebehandling). Og for meg selv å trekke konklusjoner med hensyn til riktig gjennomført feedings.

 Renslighet og orden


 Regelmessig opprettholde renslighet av sengene. Rettidig vыpalыvayte ugress - de bare ta mye fuktighet og næringsstoffer, men er "safe haven" for mange skadedyr. Fjerne gulnet og tørkede blader eller pisk. Det er bedre å kaste bort eller brenne tomten, som de kan være en kilde til sykdom for planter. Sunn pisker muligens bedre å ikke røre, fra ett sted til å oversette. Til slutt agurk stilkene på bunnen av eksponert. Det vil være svært nyttig å "forynge" - og dette er ikke bare en kosmetisk prosedyre. Svøpe på tapetet (liggende på bakken i planter slike problemer ikke oppstår nesten) litt lavere og pin (eller strø løs jord eller humus) som fremmer adventivskudd røtter og forbedre forsynings. Løsne sengene bør være svært forsiktig så du ikke skader røttene. Bedre med sterk komprimering lastebil make punkteringer en dybde på 10-15 cm er nyttig for jord bioklipp agurker råtnet husdyrgjødsel, vil kompost eller løs fruktbar jord ikke være galt å legge til dette blande litt tre aske. 

 Slakte agurker


 Trolig den mest behagelige av trøbbel - innhøsting. Korotkoplodnыe varianter beste til å skyte på en dag, og dlynnoplodnыe - 2-3 dager. Dette gir maksimal frekvens plukke "vare" frukt som dorosshye bare for å passe størrelsen på mat (ikke lenger enn 12 cm i diameter og 5 cm) forhindrer alvorlig opptrapping savnet forrige samling (de er som kameleoner - se, ser ut til å være noe annet enn en liten endring din synsvinkel, og her er det - hengende). I tillegg stimulerer tidlig fjerning Zelentsov dannelsen av nye frukt og bremser aldring pisker.
 Som alle andre manipulasjoner, bør samle frukt gjøres veldig nøye, fortrinnsvis om morgenen mens mest saftige frukt. Piske ingen heis, og fra sted til sted er ikke oversatt. Syltet behov plukking, trykke tommelen peduncles, vil ikke trekke det, eller enda bedre - cut sakser.  
Løpstikke: medisinske egenskaper, bilder, oppskrifter

 Løpstikke lenge blitt tilskrevet medisinske egenskaper siden folk visste om det stimulerende, aromatisk, mat og medisinske egenskaper.


 Løpstikke: terapeutiske egenskaper


 Denne urten er rik på følgende komponenter:

 •  kaliumsalter;


 •  essensielle olje;


 •  vitaminer;


 •  mineraler;


 •  stivelse;


 •  sukker;


 •  tanniner;


 •  harpiks;


 •  kobber;


 •  kumarin;


 •  eplesyre.


 •  Infusjon, avkok og saft fra bladene og røttene til verktøy som brukes i tradisjonell medisin for å oppnå denne effekten:

 •  tonic;


 •  vanndrivende;


 •  slimløsende.


 • Løpstikke: medisinske egenskaper, bilder, oppskrifter

   Nyttig Løpstikke å forbedre intestinal motilitet under forstoppelse. Dens ekstrakt brukes til å styrke håret og forbedre deres vekst.
   Ifølge eksperter, har urt anti-inflammatorisk egenskaper, en gunstig effekt på helbredelse av kutt, sår og riper. I tillegg, de helbredende egenskapene til planter aktivt bruke moderne medisin og kosmetikk industrien.
   Når det gjelder sykdommer, mot som hjelper løpstikke, det:

 •  nervøse plager;


 •  migrene;


 •  anemi;


 •  ulike typer betennelse;


 •  svelling.


 •  Blant andre kjennetegn, har løpstikke evnen til å håndtere helminths, flatulens, utilstrekkelig aktivt arbeid av tarmen. Selv i alkoholisme medisiner basert på dette stoffet hjelper bekjempe destruktive avhengighet.
   Snakker om skjønnhet industrien, er det viktig å merke seg at et avkok av planten brukes til å vaske håret siden håret etter det blir skinnende og silkeaktig.


   Medisinske infusjoner og decoctions Løpstikke


  Løpstikke: medisinske egenskaper, bilder, oppskrifter


   Kampen mot anemi og nerveproblemer

   Buljong og ekstrakter fra Løpstikke brukes til å behandle ikke-healing sår og sår. I tillegg er de ideelle for pustular hudsykdommer.
   En teskje knust planterøtter helte et glass vann, deretter holdt i en lukket enamelware vannbad i en halv time. Kule ti minutter. Må deretter press gjennom cheesecloth midler (to eller tre lag). Tilsett kokende vann for å øke mengden av legemiddel til kilden. Ta krever tre ganger daglig i en dose på 1-2 spiseskjeer med en halv time før måltider. Bruk over tid bidrar til effektivt å bekjempe anemi og redusere eksitabilitet i nervesystemet.

   Bli kvitt revmatisme og gikt

   Hvis du er opptatt av revmatisme eller gikt, er den egnet for behandling av løpstikke. Stek på svak varme i 5 gram tørkede røtter av planter innen femten minutter etter koking. Insisterer zakutuyemo og filtrert tre den resulterende verktøyet. Vi tar fire ganger om dagen for en halv time før måltider. Dosering spiseskje om gangen.

   Dessuten bruk av positive egenskaper Løpstikke

   I tillegg til disse metoder, kan benyttes for å løpstikke:

 •  Forebygging av hårtap (avkok av roten);


 •  optimalisering av mage-tarmkanalen (te);


 •  bekjempe ormer (frisk stilker og blader);


 •  tilbaketrekning hodepine (blader, som må gjelde for hodet);


 •  behandling av pustuløs hudproblemer (bad, komprimerer);


 •  Blod rensing (infusjoner, decoctions).


 •  Løpstikke i matlaging


  Løpstikke: medisinske egenskaper, bilder, oppskrifter

   Som nevnt ovenfor, er dette flora aktivt brukt i den kulinariske feltet som forbedrer sine smaken mange retter rett smak egenskaper. I rollen som krydder god frukt, stengler og røtter og blader. Alle deler av løpstikke ikke bare like velsmakende, men like nyttig når det kommer til deres ernæringsmessige verdi.
   Som for hjemmelaget mat, her kan du finne Løpstikke i supper, sauser, kjøtt- og fiskeretter, salater etc. Ifølge kokker smake biff kjøttkraft varierer betydelig ved å utvide den Løpstikke pulver.
   Så du ser, er beskrevet mirakel plante hjelper deg å takle sykdom, og kostholdet legge variasjon og krydder.
  Яндекс.Метрика