Voksende firkantet vannmelon

 Å vokse firkantet vannmelon å gjøre en spesiell form. De er i prinsippet kan ikke bare være firkantet.
Voksende firkantet vannmelon

 Som hovedmateriale for det arbeidet du trenger polykarbonat plast ark. Du må også forberede 4 hengsler og to festene med senkehode, bolter, skruer og muttere. I tillegg trenger du en drill, drill og stikksag.
Voksende firkantet vannmelon

Voksende firkantet vannmelon

Voksende firkantet vannmelon

 Først må du bore et hull i midten av toppdekselet (for hale vannmelon).
Voksende firkantet vannmelon

 Fest det første settet med sløyfer. Feste platen med deres hjelp, som vist i det andre bildet.
Voksende firkantet vannmelon

 Måle bredden som kreves for innstikk på hver side av formen.
Voksende firkantet vannmelon

 Innsatser bør kuttes med en forventning om at de skulle holde til høyre kvadrat. Fest boksen ved hjelp av skruer på venstre og høyre side. Å forbedre hjørnene kan bruke aluminium eller jernplater som polykarbonat plate kan bli deformert.
Voksende firkantet vannmelon

 Nå må du lage bunnen av forsamlingen. Fest løkken akkurat som du gjorde for toppen av skjemaet.
Voksende firkantet vannmelon

 Legg festene.
Voksende firkantet vannmelon

 Resultatet av anvendelsen av slike former kan være av en slik uvanlig vannmelon.
Voksende firkantet vannmelon

Voksende firkantet vannmelon

 Å vokse vannmelon tilstrekkelig størrelse kan lese spesiell tematisk litteratur.
Voksende firkantet vannmelon

Voksende firkantet vannmelon

 Å vokse firkantede vannmeloner oppfunnet i Kina. Dette landet er ledende i produksjon Arbuzov i verden. Vannmeloner kan dyrkes selv i rommet, ikke bare utendørs. Denne metode er egnet for dyrking av vannmelon jord og torv. Det anbefales å først vokse seedlings for planting i bakken.  
Hvordan å plante frø av persimmons?
 Delikat smak av moden persimmon ikke sammenligne med noe annet. Dessverre ser dette frukt i butikkene og markedene kan bare være i høst og vinter. På dette tidspunktet kan du prøve å vokse med persimmon frø hjemme. Dette anlegget er ganske pryveredlyvoe, må du betale full oppmerksomhet til hans omsorg, som kanskje ikke bringe det ønskede resultat.
 Behandling av ben og dets landings
For å få mest levedyktig bein, er det nødvendig å velge moden frukt med en hel hud, er det også viktig å persimmon var peremorozhennoy.
Det er to måter å plante persimmon frø:
 1.  Suge kjernen i en svak løsning av kaliumpermanganat. Etter noen dager (2-3), fjern frøene og pakk dem i et fuktig gasbind, som satt i en plastpose. La posen på et kjølig sted (ca. 5 grader) i seks uker. Deretter bruker sandpapir obtochyte steiner på sidene og toppen. Legg dem over overflaten kanten kapasitet i jord, strø på toppen 1 - 15 cm jord.
  Vask og tørk noen frisk persimmon frø i en pott og begrave 2 cm. Dekk med en plastpose og la den stå på et lunt sted til de første spirer.
   Bakken for persimmon
  Den mest fordelaktige jord for dette anlegget er en blanding av torv land med humus. Jorda må gjødsle benmel, elv sand og trekull pulver slettet. Linje bunnen av potten med et lag av ekspandert leire.
   Funksjoner omsorg under tidlig plantevekst
  trappa persimmon cellofan "drivhus" periodisk ventilere, vanning av jorda så snart du ser at det er tørt;
  når den første shoot, redigere et plastbelegg på glasset og satt i et varmt sted;
  Dersom det på slutten av stammen venstre ankel, kuttet nøye av henne saks;
  i avtagende persimmon, det gradvis transplantert inn større beholdere;
  Ikke glem å vanne regelmessig og fôrfabrikk gjødsel;
   Sesong omsorg persimmon
  Hver årstid har sine egne regler for omsorg for trær.
  Sommer - persimmon bør være utendørs (hage, terrasse, balkong); men bare for å gjøre anlegget ut og behold det ikke kan være, må du først gjøre dette, det "lære" i de første ukene av å sende det i flere timer, gradvis øke tiden; ikke la solen direkte hit på bladene av persimmon at de ble brent;
  Høst - bærer tre i rom hvor temperaturen holdes 10 grader; i potten helle våt sagmugg for å være jevne spray;
  Vinter - persimmon "sleep", dokumentert av falne blader; vanne planten med vann ved romtemperatur og spray bladene, ikke overdriv med vanning;
  Spring - begynne å fôre persimmon mineral og organisk gjødsel, som alternerer med intervaller på en annenhver uke; Mars gjøre håndteringen planter og sette den i et godt opplyst sted; anbefales å mate treet faller.
  I Persimmon fruited godt, for å danne skikkelig en krone, kutte av skudd i tide og gjør dem dermed vokse i bredden. Ikke forvent en rask avling av trær plantet fra frø. Den første blomsten du kan se bare 3 år, og frukt - 6 år. For å oppnå rask modning og fruiting persimmon bør innpode etter det første året av utvikling, må også overvåke luften i rommet - det bør ikke være for tørr.
  Voksende eksotiske planter hjemme er minst interessant yrke, noe som kan innebære en prosess med å overvåke utviklingen og modningen av hele data.  
Hvordan å vokse stor hvitløk?
 På de gode egenskapene av hvitløk kan gruble lenge. Han er nyttig som et krydder, og fra smittsomme sykdommer til å bli kvitt, og til og med hageområde for å beskytte mot sykdom og skadedyr vil administrere. Men her er problemet - for å vokse seg stor hvitløk kommer ikke i det hele tatt. Og det er ikke slik at hver rekke av dette anlegget har sine egne særtrekk og nellik rett og slett ikke vil vokse mer enn maksimum mulig størrelse, uansett hvor mye krefter du har søkt. Det problem som ofte er relatert heller til kvaliteten av frø og plantebetingelser.
 Voksende odnozubky landing
God hvitløk bør dyrkes som en treårig kultur: først tuberkel, deretter odnozubka, deretter hjerte. Bare da vil du være i stand til å få virkelig store hoder, 100-150 m og mer.
 1.  Først må du vokse deg selv knuter. Gjør det ganske enkelt når hvitløk plantet tidligere, vil kaste pilen som vanligvis vylamuyutsya å øke utbyttet av pærer, to eller tre store planter de bør forlate. Når de er helt gjort rett, chasnychyny fjerne fra hagen, førsteamanuensis i strålen og henge på loftet. Etter 3-4 uker skille forsiktig hodet fra knuter på stilkene og pakk dem i avisen. Hold knuter pakket så nødvendig ved romtemperatur.
  En måned før planting demonter hode knuter og sette i kjøleskapet. Holdt ved en temperatur på + 5? C.
  I høst, forberede jorda for planting. Å lage organisk og mineralgjødsel, vel perekopayte.
  Tidlig vår danne en seng. Avstanden mellom radene - ca 20 cm. Mellom knuter - ca 8 cm. Settedybde - 3 cm.
  Før planting, suge i 24 timer knuter i aske løsning (1 ss per 250 ml). Hver 6. time skifte vann. Dukket knuter er ikke egnet for planting og skal kastes.
  Blåse opp knuter i bakken, noe som kan mulch torv, humus eller høyet.
  I begynnelsen av august av knuter moden odnozubky - vakker høst planting materiale for vinteren planting.
   Voksende vinter hvitløk
  1.  Forberede frø. Alle tennene må være ren, tørr, ingen mugg og råte.
   Like før landing-varme dem til 40? C eller suge i saltlake (10 liter vann 3 ss salt) i 24 timer.
   Forberede jorda for planting. Best passe en seng, som i fjor vokste agurk, squash eller tidlig kål. Det er ikke anbefalt å plante hvitløk i bakken, der før det vokste poteter. Husk også at året å plante hvitløk på samme sted kan ikke være nødvendig periode på minst fem år.
   Før planting, lage jord organisk og mineralgjødsel. På 1 m2 ca 5 kg av humus eller kompost, 30 g superfosfat og 20 g kaliumklorid. Etter befruktning området bør være godt gravd.
   Danne sengene og begynne å plante. Avstanden mellom to rader - ikke mindre enn 20 cm Avstanden mellom fedd hvitløk -. Minst 12 cm. Settedybde - ca 4 cm.
   Mulchyruyte jordlaget av torv eller humus (2 cm).
   Modning vinter hvitløk i begynnelsen av august. Rengjøring det er best å ikke utsette til hodet ikke tørket opp, og har ikke begynt å forvitre. Etter tørking i 4-5 dager topper og røtter bør kutte, forlater en "hale" som strekker seg ca 5 cm.  
Яндекс.Метрика