Voksende kinesiske roser fra frø

 Selv langt fra hage folk ofte hørt at rose plante stiklinger, mens det også kan dyrkes fra frø rose, vet bare ett.
 Dette er den kinesiske hjem rose frø som kan sees på markedet.
 Men så må du fokusere på det faktum at arbeidet med planting materiale i form av borekaks enklere, samt lignende resultater når plante vil være synlig snart.

 Voksende kinesiske roser fra frø


 Det er to måter du kan fremskynde spiring. Den første - en herding, også kalt moteordet "lagdeling", hvor frøene over natten i flere dager plassert i et kjøleskap, og en dag fikk stå ved romtemperatur. Det gjør dem også mer motstandsdyktig mot temperaturendringer.
 Den andre - en spesiell vekst behandling arrangører direkte før planting. I denne tilnærmingen, vil de kinesiske roser vokser fra frø gå mye raskere enn om du venter trapper ved normal planting i bakken.

 Hvordan å plante frø


 Her prinsippet om å plante noe forskjellig fra en voksende noen plante. Frø er plassert i bakken ikke mer enn en tomme.
 Jordsmonnet er tatt eller universell, eller floral. Hvis landet brakte med hager eller forstadsområde, før du plante frø i det, bør det være mulig å behandle fra skadedyr.
 For å gjøre dette, bakken eller plassert i ovnen eller kokende vann skur og deretter en løsning av kaliumpermanganat. Deretter kan stiger ikke overleve.
 Å fremskynde sin topp gryte eller boks dekket med folie opp til de første spirer. Rommet skal være varm nok og deretter frøene spirer innen 10 dager.
 Plante frø om våren, som i vinter lengde dagslys lenge nok til å sikre en skikkelig stige av søn

 Vare på frøplanter


 Voksende kinesiske roser fra frø scenen er slik omsorg som noen potteplanter. Som veksten av frøplantene bør sitte på en individuell potter og gi dem med komfortabel overnatting.
 Vanning er utført som tørking av jorda, minst en gang i måneden i løpet av intensiv vekst fra vår til sen høst blomst bør være klar til å befrukte komplekse mineralgjødsel.
 Og da busken vil gradvis få styrke, men håper at den voksende kinesiske roser fra frø vil nyte blomstring senere i sesongen, ikke.  
Hvorfor ikke blomstre rype?Blomster rype (alle sine varianter, men spesielt den keiserlige tiltrukket av sin ekstraordinære skjønnhet og unikhet, men mange gartnere står overfor spørsmålet: hvorfor ikke blomstrer rype som klandre - feil vare, klima eller noe annet Dette er en fantastisk plante under blomstring kan dekorere hvert hjørne av utsøkt hage.
Det ser vakkert i gruppe plantings, sammen med tulipaner og påskeliljer, og alene. Men nettopp på grunn av de særegenheter omsorg, hvorav noen ganger amatør gartnere og ikke skjønner det kan ikke blomstre i mange år - og derfor ikke veldig vanlig.
Hvorfor ikke blomstre rype?
Årsakene til mangel på blomstrende planter i disse fantastisk mye. Og her er noen av dem:
Feil håndtering av pære. Det er nødvendig å grave opp hvert år, og deretter tørket (om nødvendig Varm) på minst 30 grader i to måneder. Deretter fjerne pærene på et kjølig sted (15-20 grader) for å danne koreshky.Ymenno denne teknikken bidrar til å ytterligere legge blomsterknopper.
Upassende jord. Rype trenger en god grobunn, men i alle fall ikke frisk organisk. Sete løk beste på sand pute uten å legge umiddelbart før planting humus eller gjødsel.
Små pærer. Når du shopper for å velge de største pærer; hvis diameteren er mindre enn 5 cm i det første året de blomstrer. Jo vanskeligere vil det være og løk, desto flere blomster være i blomsterstanden og jo mer de vil. For eksempel, sunne og sterke pærer rype Imperial kan oppnå vekt 0, 5 kg, og med dem kommer blomsterstanden høyde på 1 meter og en stor bjelle blomster.
Pæren er dyrket fra frø. I dette tilfellet vil den blomstre komme bare i det femte året. Hvis frøet er ikke mye, er det praktisk å så i utvalgte skåler med spesielle nettingvegger og bunn av det samme, vil denne utformingen ikke forstyrre den frie utvikling av rotsystemet rype.
Overdreven fuktighet i jordsmonnet. Med et stort overskudd fuktighet land ikke tiden godt ventilert og pærer kan råtne, noe som betyr at et anlegg vil dø.
Gnagere. Om vinteren, når ingenting spesielt gnagere spiser pærer rype kan være mat for dem. Til anlegget forblir intakt, kan det være en sirkel obsadyty påskeliljer, og de i sin tur, gode skremme mus.
Fryse om vinteren. Rype - planten er ganske frost, men i vintre med lite snødekke er det ønskelig pærer. Dette er spesielt viktig hvis pærene ble hentet fra et varmt klima og oppvokst der. Og tidlig på våren dekselet kan fjernes.
Av samme grunner ikke blomstrende tulipaner, trenger peoner ikke blomstrer, ikke blomstrer fioler og andre vakre planter; alle krever oppmerksomhet og forsiktighet.
Riktig planting rype.
Reproduksjon rype oppstår pærer, frø eller vegetative, barn med dannelse av ekstremt sjeldne. Frø vanligvis sådd i åpent terreng eller på høsten eller våren. Spirene vil blomstre i gjennomsnitt for femte år (men kanskje som et sekund eller syvende - alt avhenger av hvilken type frø og helse). I vegetativ reproduksjon pærer er vanligvis transplantert hver to til tre år, og grave dem i juni og juli.
Klarert for de neste planting pærer i bakken oppbevar på et kjølig sted, kan du torfokroshke eller sagflis, belegg vekter de er veldig saftig og svak, og derfor tørker raskt. Planting pærer produserer vanligvis i august-september, faller, som allerede nevnt, de største pærer på en dybde på ca 15 cm. Dermed for overføring til en ny plassering bør grave rype direkte så snart de vidtsvitut og sykefravær.
Når løken er tørket på bakken og egen grønn, plasseres de i lagring på et kjølig mørkt sted. Når de dukker opp unge røtter (vanligvis sent sommer), noe som betyr at rype ber jorda - må det bli transplantert umiddelbart.
Økende rype - de grunnleggende reglene.
Vokse alle varianter rype solenergi eller napivzatinenyh områder. Jorda og dermed må være lett og løs, fruktbar og god drenering. Husk at før ombordstigning området krever grundige forberedelser. For dette skopuyut jord (dybde på minst 25 til 30 cm), noe som kompost, torv og gjødsel, og hvis jorden er tung, så grov sand.
I vekstsesongen til de tørre planter trenger bare å huske å vann og løsne. Jorda bør være moderat fuktig stabil, men man kan ikke unngå stagnasjon av vann. For dressing kan brukes mineral og organisk gjødsel to ganger i året: en gang - tidlig på våren, under den såkalte gjenvekst, gjødsel dominert nitrogen, og andre gang - komplett gjødsel selv under blomstring. Godt egnet gjødsel, kompost eller tre aske.
Antall overføringer rype avhenger av deres type - et år - fire år. Pærer er gravd etter helt tørker forhøyet masse (for mange arter det skjer i juni). Til pærer ikke er tapt, deres plassering på forhånd betegne.
Ved å plante rype oppbevares på et tørt og varmt sted som er godt ventilert, og vinteren etter planting cover med tørre blader, gran gran grener, torv og andre.
I stand til å blomstre rype: omsorg.
Care rype er ikke så komplisert: i tørt vær er det nødvendig å vann og en eller to ganger i sesongen for å mate en komplett gjødsel. I juni og juli, da visner bort aboveground del av pære (selve anlegget), det gravd og oppbevares på et tørt og varmt sted. I landet kan plantes i september og vinteren ikke glem å dekke.
Uten jord gjødselfabrikk vil definitivt overleve og kanskje til og med blomstre, men knoppene er svært små og ikke attraktivt. Men i godt gjødslet jord rype noen ganger kan dyrkes uten transplanterer i fem år. Ikke glem bare obligatorisk løsne jorden.
Litt riktig og kompetent omsorg - og et problem når den ikke er i blomst rype, gå. Du vil nyte sine vakre blomster i mange år.  
Krokusene: planting og vedlikehold
 Argumenter mot planting krokus det blir. Nekapryznы, upretensiøse og upretensiøs. Nødvendigvis blomstre: tidlig vårsnø blant gidder å selv neprosohshyh glade - lyse mirakel. Mest gul, noen ganger hvit, blå eller lilla. Den utrolige fest for øynene lei av vinteren.
 Det andre navnet Crocus frø - kulturell safran. Det er arr pollenbærere planter er den dyreste krydderet i verden. Interessant, har teknologien ikke endret sin samling et århundre: hånd i vystryhayut pollenbærere av blomster. Safran regnes som en av de eldste krydder, det er nevnt i skriftlige kilder sumerisk sivilisasjon dateres tilbake til XV århundre f.Kr.. era. Har 80 arter av krokus, halvparten av dem vokser blomsterbutikker. De kan bli funnet voksende vilt i Kaukasus, Lilleasia, sør-vest for Europa, i Pyreneene, alpine enger.
 Krokus - løk, bezstebelna plante høyde på 10-20 cm, med smal trim forlater opptil 10 cm, med en rekke farge shestylepestkovoho krans fra gult til lilla. Blomstring glade gartnere 7-20 dager, vilkårene diktert klasse. Det finnes varianter pestrotsvetnyye, spise blader med prangende hvite langsgående stripe i midten. Bright blomst krokus attraktiv for gartnere og våre russiske hager avgjort ned to grupper av planter: dribnokvitkovi botaniske og nederlandske krupnokvitkovi hybrider.
 1. Den botaniske gruppen omfatter naturlig form med naturlige små blomster. Disse plantene finnes varianter som blomstrer om våren og høsten blomstring. Med populært kjent: krokus zolotystotsvetkovыy, k Tommazini, Biatriks, Mammut, Hryzantus gruppe, r skotske dvuhtsvetkovыy...
 2. nederlandske hybrid blomst to ganger en naturlig og elegant form glass. Oppdrettet av krysset våren krokus og gul. Foruten de vanlige for denne type plante blomster, det er også lilla rød.
 Funksjoner landing
Krokusene: planting og vedlikehold
 Gruppe sone planting krokus bedre enn single - spektakulært spotfarge fanger øyet. Lyktes med å kombinere disse primroses med steiner, åser, steinbed. Du kan plante plenen rett under torv kan være i busker, under trær, i en gruppe på Ephedra langs sporene. Ved planting på plenen, klippe hans behov for å forsone tidspunktet for visner forlater krokus. Optimalt ett hull å plante 15-20 pærer. I alle fall bør det være solfylt sted å raskt descended snøen og i skyggen blomst blomst ikke. Selv om våren hage skyggefull plass vanskelig å velge.
 For planter egnet lys, er loamy jord ikke syrlig. Den ødeleggende stagnasjon av vann i tunge leireområder. Når vokst i en slik jord drenering er obligatorisk behov: et stort hull helle elv sand, stein, grus. Legger kompost og zahlublyaet en høyde som er lik høyden av pæren. Avstanden fra Donets til jordoverflaten bør ikke være mindre enn fem centimeter, beskyttelse mot vinterkulda. På lett jord bør begrave løk pærer i to høyder. Noen gartnere plante krokus på en plen under et lag av torv, kutte av sin skatt tilbake etter landing. Avstand mellom pærer 4-10 cm, avhengig av størrelsen. Orientering pærer ikke så viktig frøplante vil finne sin vei ut. Befruktning i hullet på den fruktbare jord eventuelt kan en leire legges kalium og fosfat gjødsel.
 På sensommeren, tidlig i september pærer er sovende er den beste tiden for å plante dem. Ved utgangen av august bør ha tid til å plante varianter falle, så de vil blomstre neste høst (av. Pallas Crocus pallasii, k. En fantastisk Crocus speciosus). Planting krokusene høst - i september og begynnelsen av oktober - et must for vesennetsvetuschyh planter. En praktisk måte er å bruke metall eller plast beholdere:
 - Planting dem, predohranyaete du pærer fra fans nyte dem - mus;
 - Hvis tapt tid og gravde etter dødsfallet av bladene, beholderen lettere å finne enn enkelt pærer;
 - En praktisk beholder for tørr frø.
 Bryr Crocus
 Care gir betimelig vanning og løsne jord under anlegget. Fôring utført to ganger: på snø eller når bakterier og etter blomstring. Ikke bruk nitrogengjødsel, potash for første gang ta to ganger mer enn fosfor. Den andre gangen de trenger å være like mye til pære styrket. Du kan bruke spesielle flytende gjødsel for pærer. Etter å ha fjernet knoppene ikke rush å fjerne bladene: de trenger en pære å samle krefter brukt på blomstring.
 Dig løk primrose gartnere anbefaler hvert fjerde eller femte år. I vekstsesongen akkumuleres det over tid, og barna de tar bort de overordnede pære næringsstoffer som svekker sin blomst og grunne. I tillegg krokus vtyahyvayuschyesya rot og skyte 5-6 år ikke bare på overflaten av jord vil bryte, og du vil miste anlegget. Gravde pærer undersøke, dele, fjerne skadet og syk. La prosushuvatysya i skyggen ved en temperatur på 20 ° C.
 Reproduksjon krokus
 Kanskje frø og vegetativt. Såing bør falle. Reproduksjon frø krever lagdeling kan peresortitsa begynner blomstring i den tredje - fjerde år. Så ofte brukt klubnelukovytsamy reproduksjon. Når du kjøper dem bør vurderes nøye, bør de være myk, lys, og bunnen av den tette og pålitelig Herbal tips. Dekker hele skalaer uten spirende røtter og skudd. Flekker, skader uakseptabelt - hvorfor skulle du syk plante? Kjøpe krokusene på den fargen du får svekkede individer: de fullt ut kan blomstre på en gang.
 Hvis du ønsker å forplante sine egne planter, bør løkene plantes grunt, så neste år vil få 2-4 store barna i stand til blomstring og flere små for pidroschuvannya. Hvis målet - å få en stor blomst og vegetativ formering treg, er krokus plantet dypere.
 Vanligvis krokusene i den europeiske delen av Russland er ikke gjenstand for frysing. Noen varianter kan nemorozoustoychyvыe dekke falne blader.  
Яндекс.Метрика