Voksende kirsebær

 Kirsebær. Voksende


 Alt om voksende kirsebær

 Lystig


 Cherry - varmekrevende kultur. Det er hjemlandet til Persia og Kaukasus, av denne grunn er det mer sannsynlig å vokse i de sørlige soner klima. Det er skånsom og lunefull, våren frost ødelegge sine blomsterknopper og farge, og spesielt kalde vintre drept og tre.
 Ofte kalt kirsebær søte kirsebær. Begge disse plantene egentlig tilhører samme familie (Rosaceae), men likevel representerer en egen art.
 Lystig motsetning kirsebær - treet vokste kraftig, krever mye plass. Det tverr opыlyaemaya fordi vanligvis Cherry tre plantet i par. Det kan bestøves kirsebær, men det er ikke veldig opыlyaet.
 Kirsebærtrær som lys, godt ventilert jord. Ikke plante dem i hagen av svart jord, har de ikke oppfatter torv, leire og sandbunn. Siden kirsebær kraftig og dypt rotsystem, for det er ikke egnet landingsplass med høy forekomst av grunnvann.

 Kirsebær Kultivarer med beskrivelser


 Hvis du bestemmer deg for å plante i hagen din Cherry treet, kan vi anbefale følgende kvaliteter.
 Napoleon. Kvalitet tidlig, moderat kraft vekst, gir gjennomsnittlig frost en god avling. Tilbøyelig råte. Stor frukt med blek gul hud, etterfulgt av mange små flekker og subkutane prikker med saftig mørk rød kjøtt med mindre fargede årer. Fargeløs juice. Frukt modnes i slutten av juli.
Voksende kirsebær

 Bing. Kvalitet sylnoroslыmy ulike former regelmessig og rikelig fruktbare. Fruktene av stor størrelse med mørk rød farge, med subkutane små prikker. Kjøttet av samme farge, med lyse årer, mer alvorlig, gir tett, søt saft rødt. Kan transporteres over lange avstander.
Voksende kirsebær

 Lambert. Sprek tre med sen blomstring. Fruktene er store, mørk rød, nesten svart. I sitt skinn er mange små subkutan punkt. Tett, alvorlig, er saftig, søt, duftende kjøttet samme farge. Frukten modner i andre halvdel av juni.
Voksende kirsebær

 Drohana gul. Kvalitet livskraftige trær med høy avkastning, vinter-hardføre. Frukten er middels stor gul farge, lett brune på solsiden. Pulp lysegul, litt sur og bitter. Juice gir fargeløs. Steinfrukt (frukt) modnes i slutten av juni - begynnelsen av juli. Moden veldig øm kan revne i regnet. Ved innsamling av forsiktighet, da de kan dukke opp mørke flekker.
Voksende kirsebær

 Tidlig svart stor. Tidlige varianter av søte kirsebær. Treet sprek, høytytende. Frukten er av middels størrelse, med skinnende hud mørk rød. Flesh er knall rød, saftig, med en svak aroma. Frukt modnes i slutten av mai. Dyrkes hovedsakelig for å spise frisk. Treet blir bestøvet variasjon Napoleon.
Voksende kirsebær

 Hvit Bordeaux. Vinter-hardfør høyverdig kirsebær, zatsvetayuschyy sent på våren. Den har en spesiell smak. Drupes og hennes kjøtt med gyllen gul fargetone. Frukten er ikke motstandsdyktig mot råte sykdommer er ofte skadet kirsebær fly.
Voksende kirsebær

 I Central Black Earth-regionen i Russland Orel plantesorter: Orel rosa, baby, Poesi. For midten bandet avledet Bryansk, Bryansk Pink, Red Hill og andre. Liberalt frukt varianter som Drohana rød Drohana rosa, gul Drohana Valery Chkalov, Zhabule og andre.
Voksende kirsebær

 Sider: 1 februar  
Vanning i hagen i sommer

 Som vann hage


 Funksjoner sommer vanning


 Vanning - ikke bare jordfuktighet. Når vanning bør vurdere følgende faktorer: vanntemperatur, dybde, grunnvann, jordfuktighet, vilkår og regler for den voksende vanning, vanning og andre formål.
 Siden vann er en viktig faktor i utviklingen og veksten av planter, bør vanning bli tatt i betraktning.
 Hvis anlegget ikke er nok vann, de har dannet små blomster og frukter, og det er en mangel på næringsstoffer vev fra det forsinkede veksten av røtter og t. E.
 Svekkede planter tåler ikke kulde, mange rett og slett fryse.
 Overflødig fuktighet for planter er heller ikke ønskelig som dens ulempe. Når fukt røttene begynner å råtne, bladene blir gule og faller av og. Planter er motstandsdyktig mot sykdom.
 Når vanning er nødvendig å vurdere timing og vanning, jord sammensetning, klima.
 Riktig utført vanning - nøkkelen til en god høst.

 Grunnvann


 Vanning i stor grad er avhengig av hvor dypt oppstår på stedet grunnvann.
 Det beste er de områder hvor vannet er i en dybde på 4 m, er at hverken vann eller salt sammensetning at den ikke har en negativ effekt på planterøttene.
 I tørre områder hvor grunnvann oppstå nær nok og ikke saltvann kan vokse gode frukthager.
 Det verste er når vannet skjer i løpet av 1-2 m fra overflaten. Ofte er det inneholder salt forgiftning av jordsmonnet.
 Kjemisk analyse av jord viser at de hadde mye oksygen og klorid - sulfatsaltene.
 I områder hvor lyver om grunnvann, jord tykkelse nødvendig for normal vekst anlegget reduseres.
 Kaldt vann, sniker rundt rotsystemet svekker den, spesielt ved begynnelsen av den vegetative periode, og hemmer veksten av planter.
 Grunnvannsnivået varierer gjennom året.
 Bestemme nivået av grunnvann ved hjelp av observasjonsbrønner.

 Fuktighet i jordsmonnet


 Jord fuktighet avhenger sesong nedbør. Av særlig betydning er opphopning av høst-vinternedbør.
 Med utbruddet av sommer plantene begynner å forbruke mer vann, og som et resultat av intensiv fordampning senker den naturlige fuktighet i jordsmonnet.
 Sommer nedbør er ikke alltid i stand til å fylle opp fuktighet underskudd, spesielt i tørre områder, som fukte bakken på 20 - 30 cm dype.
 Korte regner bringe liten nytte, og derfor må bruke ekstra vanning, særlig de avlinger, rotsystem som er i de øvre jordlag.
 Ofte, for å redde jorda gartnere - gartnere tett plantet avlinger. For eksempel ta midtgangen grønnsaker, bær og prydbusker.
? Jord har egenskaper, permeabilitet (evne til jord for å holde vann gjennom forskjellige lag, inkludert grunnvann) og vannholdekapasitet. Sistnevnte er avhengig av dispersjonen, mineralogiske og kjemisk sammensetning, og humusinnhold i jorden.
 Ved høy tetthet planting, spesielt på jord som er dårlig beholde vann, planter begynne å konsumere mye fuktighet i alle lag av jord. I dette tilfelle den nødvendige mengde vann kan bare regelmessig vanning.

 Hva bør vannet for vanning i hagen


 Kvaliteten av vann og dets temperatur er avhengig av veksten av planter, og forsyne dem med næringsstoffer og t. E. Kvaliteten på vann til vanning bestemmes av tilstedeværelsen i det av vannoppløselige salter og suspenderte partikler.
 Vann til vanning kan tas fra naturlige og kunstige reservoarer, da den inneholder nesten ikke noe vannoppløselige salter, men det er et stort antall suspenderte partikler.
 Vanning planter med vann fra en artesisk brønn eller uønsket på grunn av sin temperatur selv på varme dager ikke overstiger 8-10 ° C. Vann vanning vil føre til en temperatursjokk plante.
 Rotsystemet dermed opphøre å absorbere fuktighet, og plantene ikke får næring og vann. Som et resultat av planter svekkes.
 Ifølge eksperter, bør den optimale temperaturen på vannet for vanning være 15-25 ° C.
 For oppvarming av vann ved hjelp av kapasiteten til 50 m 3 (tønner, tanker, etc.). Kapasiteter styrke høye metallpriser eller murstein søyler at under vanning vann på senger gravitasjon mottatt.
 Nå den vanligste kilden til vannforsyningsområder er elektrisitet. Men siden hensikten med slikt vann desinfeksjon tungt klorerte før vanning det bedre å stå opp i beholdere.

 Reglene og vilkårene for vanning i hagen i sommer


 For å utføre vedkommende vanning regelmessig overvåke fuktigheten i jordsmonnet, for å bestemme timingen og telle vanning.
 Vilkår og regler er avhengig av type og forskjellige kulturer, alder, planting tetthet og dybde av grunnvann, klima og grunnforhold, etc ..
 For å holde fuktigheten i jorda, ty til vlahosberehayuschym teknologier. Etter det øverste laget tørker, løsne jord og mulch. Hvis området er planter som ikke tåler direkte sollys, prytinyayut de.
 Reglene og vilkår for vanning avhenger klima, type og alder på anlegget, jordtype.
 Dermed lett jord, i motsetning til leire for å tørke ut veldig raskt, fordi en tørke vanning utføres oftere.
 Hvis utilstrekkelig vanning, vises jordoverflaten skorpen, vil resulterende planter danne sideflata røtter.
 Datoer satt for vanning typen blader (farge og delvis visner under varme timer) og jordfuktighet. Dersom en klump av jord kastet fra en høyde på ca 1-15 m, crumbles, så plantene trenger vanning.  
Яндекс.Метрика