Voksende Tobakk hjemme
 Grow Tobakk er ikke så vanskelig. I dag vokser tobakk hjemme stadig mer populært prosess. I hans land kunne holde en liten plantasje og skyte gode avlinger.
 Tobakk - er en årlig plante med avrundet oppreist stilk, og nådde opp til 1-3 meter i høyden. Han, sammen med aubergine, tomater, paprika og poteter er en gruppe av solanaceae. Tobakk inneholder nikotin, kontsentryruyuschyysya hovedsakelig runde eller lansettformede grønne blader av ulike nyanser som er plassert på stammen i en mengde på 16-45 stykker. I naturen er det hundrevis av arter av ulike varianter av kultur, men interessen bare eller Virginia tobakk Tobakksplante og Nicotiana rustica, kjent som shag eller rustikk karakter. Denne kulturen er godt tilpasset værforholdene, men krever nøye oppmerksomhet til seg selv, spesielt under planting.
 Hvordan å vokse tobakk
 1.  Frøplanter dyrkes fra frø, som tidligere bløtlagt i 4-5 dager ved 24 timer i en svak oppløsning av kaliumnitrat eller vinsyre. Dette forbedrer frøspiring og redusert i løpet av destillasjon. Temperaturen bør være minst 25 ° C. For stiklinger brukte planters, trekasser, som er plassert på solsiden. Trapper styrket innen 35-45 dager på et utviklende miljø plantet i åpent terreng. For å få full modning kultur trenger 70-140 dager. Etter at prosessen for dannelse av et sterkt rotsystem som ender med utseende av flere insisterte bladene på stammen størrelse på 10-12 cm, kan anlegget må tilpasse seg klimatiske forhold. Blomstringsperioden starter etter 40-50 dager, og varer ca en måned.

   Tobakk gjelder fuktighet og varmekjære vekster er på frysepunktet temperaturverdier er drept og ved lav luftfuktighet tørr. Utbyggingen kan avta til solontsevyh jordsmonn i dårlig lys, kule atmosfære og mangel på vanning. De beste forutsetninger for voksende kultur temperatur er mediet når 25 + 27 ° C.

   Etter 20-25 dager med kultur kan mate alle typer gjødsel. Voksende tobakk på lett jord, gir alt annet likt rike avlinger. Du kan gjødsle jorda og gjødsel, hjelp til dette formålet kylling gjødsel (1 kg per 10 liter vann), som skal stå for 10-12 dager. Fermentert oppløsning filtreres og fortynnes med vann til ønsket konsistens.

   Senger må moderat vanning og periodisk skjul gasbind telt med sterk varme som etterlater ikke tørke opp.

   Den første behandling senger og løsning dybde på 6-8 cm på 10 dager. Den neste raden mellom luking og pidchyschennya lavere blader holdes jevnlig i intervaller på hver 7-14 dager.

   Om modning planter kan bli dømt etter fargen på bladene som er lyse, sprø, glatt og dekket med harpiksholdig lag. De er lett separeres fra stilkene, men de skal rive i etapper, som nivået av modning de er forskjellige. Hvert trinn krever spesielle tobakk tørkeforhold.

   Høsting utføres om morgenen når duggen har tørket. Plantene pent stressede 5-6 meter snor og henge det for 8-22 dager i fjøset eller i midtgangen for å beskytte mot regn og sterk vind, som flyter fritt sirkulere varm og frisk luft. Med hundre land kan fjerne opptil 40 kg tørre planter.

   Opprinnelig tobakk rozvishuyetsya nærmere gulvet, og som tørke stiger til taket overlapping.
   Riktig tørking tobakk påvirker styrke og duft produkter.  
Hvordan ta vare på mandarintrær?
 Tangerine treet regnes som en eksotisk Sør evergreens som lever 80-100 år. I sin fortynnet form av dekorative potter, og det påvirker ikke yield og frukt størrelsen. Mandarin, vokser i karet i ditt hjem kan gi opp til 70 frukter! Hver fullt modnes fra tidlig høst til midten av desember modning frukt er lys oransje og få sødme. Hvis treet omsorg vil være riktig, kan det gi en sesong til 70 saftige og modne mandariner. Jul på skrivebordet vil være et mirakel at det er mulig å dyrke dine egne hender.
 Sammensetningen av jord for Mandarin
Hvordan ta vare på mandarintrær?
 For kunstige trær vokser mandarin Jorda bør være fruktbar og fett. Det inkluderer: blad og torv bakken (en del), en stor elv sand for puste rotsystem (del 1) og råtnet kugjødsel (1 del). I det andre året etter planting i bakken er vanligvis lagt en del leire, så rotsystemet vil bli mer tilpasset til å holde på fuktigheten.
 Alle sørlige planter gjerne direkte sollys, så moden mandarin eneste stedet hvor det vil bli permanent opplyst. Prøv å holde luften i rommet var vått, ellers bladene vil være å tørke, noe som er skadelig for den fremtidige innhøsting. Hvis mandarin mangel på sol, blir bladene begynner å falle av, og det vil ikke bærer mye frukt. Sommer mandarin bedre å holde på balkongen, hvor det er frisk luft og gjennom-ventilasjon, som er forebygging av soppsykdommer. Husk, badekar eller potten for trær for å være voksen størrelse plante som når en høyde på mer enn 120 cm.
 Care mandarin
 1.  Treet liker ikke ekstreme temperaturer, i gjennomsnitt er det 18-20 ° C. Hvis det er permanent, er selv delvis innsynblomsterstanden anlegget ikke truet. Omtrent 10% av frukt som når en størrelse av en mutter, fall, er dette normalt, men når frukten begynte å tørke, deretter røttene i jord mangler næringsstoffer og forlater sollys og fuktighet.

   Bryr mandarintrær inkluderer rikelig vanning og sprøyting daglig. Pass på at den øverste sommer land var alltid våt, spesielt dersom anlegget er i et varmt rom hele tiden. En gang i uken voksen mandarin kan være en dusj, vaske bladene med varmt vann skur land i potten og la det renne ned i skuffen. I den kalde årstiden sprøyting og andre vannbehandlinger er ikke gjort.

   Å modnes frukt, økologisk gjødsle bakken, med tanke på at anlegget elsker fettete jord.
   Trenger mandarin pode og beskjæring?
   Lær hvordan du skal ta vare på mandarintrær er lett hvis hvert år for å utføre sin overføring i større pott. De første årene det er vår, og etter at anlegget blir en voksen og slutte å vokse i høyden, er det transplantert en hvert 3. år. Ved roten av planten er roten krage som ikke kan gjennomføres dypt i jorda, eller mandarin råte. Til luft trengte inn rotsystemet i bunnen av potten er nødvendig dreneringslag. Hvis du ikke gjør det betimelig beskjæring, vil Mandarin gi en liten avling. Når apikale skyter seg i vekst, knip dem å plante vetvylos. Sideskudd, uutviklet, tørket og fjernet så svak som de blir tilgjengelige.
   Temperatur og vanning
  Hvordan ta vare på mandarintrær?
   Spirende, blomstring, fruktsettingen og eggstokk skje ved relativt varm temperatur, som er nærmere til + 20 ° C. Til mandarin kom i vinter så mye kraft, kan det ikke bli plassert i et kjølig rom, når treet føler temperaturfallet, vil det slutte å bære frukter for alltid.
   I sommer, under den aktive eggstokk, Mandarin vannes flere ganger om dagen, vask plante 1 per uke 1 per måned befruktet med mineralgjødsel og naturlig fôring, fortynnet med vann. For sprøyting, bruk varmt vann, gått gjennom et filter for å gi den en mykhet som vil bli lenger fuktige blader.
   Økologisk er bedre å gjøre perioden med aktiv vekst av frukt, fra oktober til november, og post-harvest anlegget skal stå alene i noen måneder, en vann en gang i uken og mates ikke.  
Nyttige egenskaper av brennesle hund

 Scrubby gress Leonurus kjent, kanskje, alt. Den vokser på bredden av elven, i nærheten av de forlatte bygninger og løkkene på. Ser på bildet, vil du se at en gang møtte anlegget. Andre navn - en hund eller en dead-nesle, og kjernen. Dens gode egenskaper så stor om dem er å fortelle mer.


 Nyttige egenskaper


 Motherwort urt, først og fremst kjent sin beroligende effekt. Dråper basert på det som å ta sovepiller og å stabilisere nervesystemet. Dessuten er denne urten gunstig ikke bare til sentraladministrasjonen, men også på det autonome nervesystemet. Således medikamentet basert på kjerne regulerer funksjon av indre organer og stimulerer hjertefrekvensen. I tillegg motherwort skjær tatt til lavere blodtrykk.
 Kjernen godt komme sammen med andre urter, fordi det er ofte inkludert i urte kompleks for behandling av nervøse lidelser og søvnforstyrrelser.
 Men det er andre anvendelser av denne urten. Buljong med blomster og blader er anbefalt å ta kvinner som lider av smertefull menstruasjon. Og i løpet av overgangsalderen letter det de viktigste symptomene.
Nyttige egenskaper av brennesle hund

 Under den kalde Motherwort skjær foreskrevet for å forbedre oppspytt av slim. Det gjør det mer intens svetting og bidrar til å styrke kroppen. Også kjernen blir brukt som et diuretikum.
 Fordi motherwort forårsaker sjelden allergiske reaksjoner, er det mye brukt i pediatri. Først av alt - som et mildt beroligende for barn.
 Imidlertid, til tross for det store antall nyttige egenskaper av legemidler fra planter har et antall kontraindikasjoner.

 •  Disse agentene er kontraindisert for folk med lavt trykk og bremse hjertet. I dem, kan han forårsake døsighet.


 •  Infusjoner og decoctions nesle hund kan ikke spise dem som arbeidet innebærer mye konsentrasjon og reaksjonshastighet (drivere, piloter). Selv om den beroligende virkning av medikamentet, men på samme tid det bremser ned den naturlige reaksjoner.


 •  Gravide og personer med lang og rikelig utsondring under menstruasjon, også bør avstå fra å ta slike legemidler. Motherwort styrker muskelsammentrekninger i livmoren, og det kan bare føre til mer intense blødninger eller abort.


 •  Reseptbelagte legemidler


   Hvis nervøsitet, hodepine, søvnløshet eller økt press tar brennesle juice hund. Å forberede den, du går glipp av friske blader av planten gjennom en kjøttkvern, tøm den resulterende væsken gjennom cheesecloth. Olje kake kan bli kastet, og saften som var igjen å ta. Imidlertid bør det bli husket at verktøyet vil ha sine gode egenskaper ikke mer enn to dager, så forberede dette midlet virker ikke. Tar medisiner bør være teskje tre ganger om dagen for en time før måltider. Standard behandling - tre uker.
  Nyttige egenskaper av brennesle hund

   Med hjertesykdom og høyt blodtrykk er anbefalt å ta en spesiell infusjon av urter Leonurus. En spiseskje med tørkede planter helle et glass med kokende vann og la til å sette over natten. Væsken skal renne gjennom cheesecloth og drikke to spiseskjeer fire ganger om dagen for en time før et måltid. Den anbefalte frist på to uker til en måned.
   Å organisere arbeidet i menstruasjonssyklusen, kan du prøve denne infusjon. To ts av urter helle to kopper varmt kokt vann og la zaparyuvatysya åtte timer. Deretter må du drikke et avkok kvart kopp halv time før måltider tre ganger om dagen.
  Яндекс.Метрика