Zhovkne later spatyfilluma - hva gjør jeg?
 Spathiphyllum - en tropisk plante som med riktig pleie perfekt tilpasset livet på våre breddegrader. Men noen ganger negative faktorer kan påvirke vekst og utvikling av blomstene, og deretter plante varsle eieren og den gradvise bortfallet av gulnede blader. Først på sine kanter vises yssыhayuschye små flekker, men da de gjelder, og deretter uunngåelig berørte bladene dø. Og hvis tiden ikke identifiserer årsaken som kan påvirke atferden til planter, vil det før eller senere gå i hyllen.
 Hvorfor bladene gule spatyfylluma gjøre?
 Først må vi analysere situasjonen. Først, hvis spatyfylluma blir svart eller gule blader, er dette ikke nødvendigvis er et tegn på sykdom. Dette skjer i to tilfeller: For det første, når anlegget blir klar til å blomstre alle næringsstoffene brukt dem for vellykket inntreden i den fasen av reproduksjon, og for det andre, tvert imot, når blomsten vidtsviv nylig, og ganske rikelig, og nå han trenger spesiell omsorg og oppmerksomhet for å samle krefter.
 Hos voksne planter er mer sannsynlig å bli syk enn yngre, så ta hensyn til hva det etterlater forringes. Hvis die gamle og grove skudd, er det mulig at en blomst bare blir kvitt sine tap lage enheter, sparer næringsstoffer for unge skudd. Hvis friske bladene begynner å dø, er det tydelig forårsaket av eksterne faktorer. For eksempel kan fremveksten av "brenne" flekker påvirke overdreven eksponering for sol eller mangel på fuktighet. Husk at Spathiphyllum - en plante vann-elskende, det må ofte sprayet med vann. Dreven vanning i sin tur bidrar til røttene av stillestående vann og råtner dem, på grunn av det som senere skulle bli infisert og blader.
 Denne blomsten har en vane vokse som gulnende blader kan skyldes det faktum at han var for tett i den gamle potten. Hvis denne faktoren og passer ikke, da en annen årsak til deres død er mangel på fosfor og nitrogen - de viktigste mineralene som fremmer vekst.
 Hvordan du lagrer en blomst?
 Når den er satt til å forårsake gulning i tid og fikse det, er det sannsynlig at anlegget kan gjenopplive. For det første bør det være avskåret skadede blader til blomst ikke bruke dem næringsstoffer. Dernest må du til litt undergrave landet i potten og se om prosedyren rotsystem. I spatyfylluma friske røtter er sterke, hvitaktig krem ​​farge på tips og lett salat - nær stilkene. Men forebygging er fortsatt nødvendig å erstatte potten jord, nøye vaske røttene, fjerner råtnet områder, om noen, og prosessen med fungicid i tilfelle det er fremdeles tilstede usynlig øye parasitter eller sykdom. Fersk bakken helst beriket med spesielle vitaminer og mineraler.
 Det er viktig å ta vare på blomsten og forebyggende tiltak. Spathiphyllum i alle fall ikke stå over og utsettes for overdreven soling. Et ideelt sted for det - i skyggen. Noen ganger også hyppig sprøyting ingen effekt tilstrekkelig fuktighet luften rundt blomsten, fordi du kan ty til lureri - spredt ut på bakken rundt og mellom mose stammer eller satt i nærheten av pitcher plante med ferskvann.
 For å unngå sykdommer i planter elskerinne bør vite mye om sin livssyklus og være forberedt på det faktum at etter blomstringsperioden spatyfyllum spesielt kreve "sminke" for å etterfylle brukt vitaminer og mineraler. Det er betimelig å skille fra den overordnede unge busker og blomster vannes det bare når matjord heller pidsoh.
 En ekstrem mål lungeredning er transplantere planter i vannet, hvor luftrommet forblir bare tuppen av bladene. Siden spatyfyllum i miljøet den lever i sumper, vann det raskt skrevet styrker, forutsatt at ingen røtter eller stilkene er ikke smittet med noen sykdom.  
Spathiphyllum. Bryr spatyfyllumom
 Spathiphyllum (Spathiphyllum) - flerårige planter, som kom til vårt land med tropiske skoger i Sør og Mellom-Amerika. Det er i sterk vekst og foretrekker delvis skygge eller filtrert lys, unngå å falle under direkte sollys. Med riktig stell blomstrer en eller to ganger i året (høst, vinter og vår).
 Å ha en blomst på den nordlige vinduer bør kontrolleres, anlegget får nok sollys. Hvis Spathiphyllum blomstrer i det hele tatt eller gjør det svært sjelden, og bladene begynner å klart ta mer langstrakt form, så er det nødvendig å omorganisere anlegget tent vinduet. De første tegn til bedring er rikelig blomstring og langvarig økning i størrelse og de fleste planter og blomster.
 Temperaturområde der spatyfyllum føles mest komfortabel med og aktivt utvikler innen 22-23 ° C. Den minimale akseptable nedre grense for normal plante helse - 18 ° C, og et fall under 16 ° C spatyfylluma utviklingen sterkt hemmet. Ved senking av romtemperatur under 10 ° C planter kan begynne å råtne og dø. Spatifilumy også svært følsom for trekk.
 Rikelig vanning spatyfylluma avhenger av blomstrende planter. Om våren og sommeren, og i perioder med aktiv blomstring bør vannes rikelig, mens neste vanning det øverste laget av jorden må ha tid til å tørke. Dersom anlegget er i ro (fra oktober til januar) og ikke i blomst, bør vannet være moderat mengde samlet vann. Ikke la overdreven tørking av jorda, men også sterke våtmarker bør ikke være. Spesiell oppmerksomhet bør vies til nivået av fuktighet. Spathiphyllum svært positiv holdning til periodisk sprøyting. Form blader (og litt spisse spissen pekende ned) lar planten å kvitte seg med sine egne overdreven fuktighet. Men hvis inneluft overtørket, i spatyfylluma gule blader fra tuppen. I form av leiligheter er ganske vanlig, selv med regelmessig sprøyting. Hvis bladene over overflaten med flekker av brungul, er anlegget trolig lider av fuktighet i jorda og skal vannes sjeldnere og bare etter en god tørking av de øvre lag av jord. 
 Hvis spatyfylluma blackens blader, Kles og dø unge blader som har ikke engang rozkrutylysya, årsakene til den dårlige tilstanden kan være flere, eller fuktighet i jorda, eller overdried luft, eller stor feil i mineraler som fosfor og nitrogen. For å unngå denne situasjonen, er det nødvendig under aktiv blomstrende plante mate en komplett gjødsel. Løsningen bør ikke være for konsentrert: ett og et halvt gram gjødsel per liter vann. Best resultat oppnås ved å mate spesiell gjødsel for innendørs planter som ikke har noen form for kalk. Optimal - mineral alternativ foring med frisk oppløsning mullein (i et forhold på 1:15 1:20). Før og etter hver foring må være rikelig vannet planten med vann ved romtemperatur. Signaldreven konsentrasjon av næringsstoffer er utseendet på bladene brune flekker spatyfylluma liten.
 Transplantere planter bør gjøres i løpet av våren og de tidligste røtter fylle potten helt. Formeres ved å dele jordstengler spatyfyllum eller borekaks.  
Hvordan velge frø for å plante?

 Det er på tide å åpne høytiden. Sly markedsførere vet at et vakkert bilde som viser en rik høst, ubevisst tvinge oss til å kjøpe denne posen av frø. En pose du kjøper, men det vil ikke garantere deg en god avling. Hvordan velge et frø?
 Form og innhold. Vanligvis blir frøene selges i standardpakker, men produsenter med hensikt ikke rapporterer varene. Ta hensyn til vekt eller antall frø. Farge pakking eller hvit? De fleste blomsterfrø selges i pakker av fargerike planter og foto beskrivelser variasjon og omsorg for ham. Velge den beste hvite emballasje. Også hos oss er en tilsvarende artikkel om "Hvordan velge frø og forberede dem for planting"
 Kostnaden for denne pakken kan være mye lavere. Men den lyse fargerike emballasje kan gjøres ved hjelp av photoshop, og det er ingen garanti for at det vil være bare en plante. Ytterligere behandling. Pakker av frø se ofte vilkårene. La oss prøve å forstå dem. Drazhovane frø - frøet er dekket med spesielle ernæringsmessige skall.
Hvordan velge frø for å plante?

 Vanligvis drazhyrovanyyu utsatt små frø, persille, gulrøtter, selleri. Slik at de får en avrundet form og lettere å plante. Innlagt - frø behandlet med spesielle stoffer som forbedrer deres vekst. Plasma frø behandlet med spesielt utstyr som stimulerer alle vitale prosesser.
 Ved denne behandling øker frø stabilitets kaldt eller sykdom. Av åpenbare fordeler og ulemper finner du: høy pris, noe som reduserer holdbarheten av frø, streng overholdelse av reglene for såing. Disse frøene ikke lenger kan suge, som alle næringsstoffene vaskes av. Velg riktig frø høst og nyt!

 Utarbeidelse av gulrot frø for planting video


Hvordan klemme tilbake agurker

 Blant de mest populære grønnsaker er agurker, som ikke er vanskelig å vokse, og med riktig pleie avlingen kan høstes gjennom hele sommeren.
 Til tross for at prosessen med planting, gjødsling og vanning sånn dekker enhver kultur, er det annerledes.
 Mange gartnere ofte spørsmålet - hvordan å klype tilbake agurker?

 Hvorfor klemme tilbake agurker


 Det er to syn på om å avskjære sideskudd av agurk og hvorfor du gjør det.
 Den første er en enkel og renser ut sideskudd gren forble større frihet. Ikke blir altfor skyggelagt andre blader på det raskere og enklere å danne modne eggstokk.
 Den andre synspunkt relatert til høy kvalitet på deler agurker. Hvis dlinnopletistye agurker, den sentrale shoot formasjon Pustotsvet hentet fra anlegget makt, men ikke gi eggstokkene. De blir ofte referert til som mannlige blomster.
 Det antas at samtidig bevare tomater på busken vil gå litt, og de er bitter. Blomstene er produsert fra eggstokkene er på sideskudd for å få til å være betimelig pålegg.
 Hybrid varianter pin er ikke nødvendig, fordi de har problemer med pollinering og ingen eggstokkene. Trenger ikke det for korotkopletystыh agurker. Indikasjon på tilhørighet til en bestemt klasse er vanligvis vises dyrkere på emballasjen.

 Hvordan klemme tilbake agurker


 Klesklype utført på den såkalte stesønn på et stadium når hoved fly bare bli effektiv uten å måtte strekke også, som er stebarn.
 Når beskjæring på laterale skudd reservere en eggstokk og en bokstav, andre bokstaver er ikke nødvendig. Sletter ikke bare blader, men blomster.
 For å forstå hvilke du ønsker å fjerne, lett: blomstene med fremtidige agurker eggstokk dannet umiddelbart, mens en slik Pustotsvet forbli.
 Sideskudd klemme seg over hele høyden av hjernen og deretter utbytteøkninger ikke bare på grunn av det faktum at så stimulerte dannelsen av eggstokkene, men at de ikke dekker de mange andre bokstaver.
 Mange gartnere bære kløp sideskudd på scenen de vises når anlegget ikke er plantet i bakken og bor i en boks eller gryte. Begge metodene har sin plass.  
Яндекс.Метрика