Å starte nettleseren?
 Nettlesere (nettlesere) første generasjonene var ganske enkel og pålitelig i drift. Kontinuerlig utvikling og kompleksiteten av standarder og metoder for layout av websider bruker dem dynamiske og rike medier utvikling av ulike tredjeparts utvidelser, samt de stadig økende kravene til brukernes nettlesere har ført til at de har blitt svært komplisert programvare produkt som bruker mye ressurser datamaskin minne og kan til slutt få gå galt, som vanlig. Hvis du har noen problemer med å vise noen sider i din favoritt nettleser, og deretter prøve å starte nettleseren.
Vurdere mulige måter å starte nettleseren og andre tiltak for å gjenopprette sitt vanlige arbeid
 1.  Hvis en fane åpen feil oppstod manus og det "henger", prøv å trykke trykke på hurtigtasten Ctrl + F5 for å oppdatere den.
  Hvis oppdateringen kategorien problemet ikke førte til ønsket resultat, og start deretter selve nettleseren ved å lukke og åpne den igjen. Under denne prosedyren, kan avhengig av gjeldende innstillinger bli mistet all åpning i øyeblikket i kategorien leseren.
  Når nettleseren er frosset, slik at ikke lukker på vanlig måte - ved å trykke på kryss øverst til høyre, kan du prøve å lukke sin tastatursnarveien Alt + F4.
  I de mest vanskelige situasjoner, trykker Ctrl + Shift + Esc, klikk på "Programmer" liste over programmer velger svevde nettleser og klikk "Avslutt oppgave".
  Å starte nettleseren?

  Det neste trinnet i et forsøk på å gjenopprette normal drift av nettleseren vil cache rengjøring og fjerning av hans historie besøkte websider. Over tid kan cache jam som vil føre til ustabilitet nettleser.
  Den nyeste og radikalt skritt er å installere nettleseren. Fjern leseren gjennom "Control Panel", laste ned siste versjon fra den offisielle nettsiden og sjekk igjen. Du må kanskje ha administratorrettigheter på datamaskinen for å utføre denne operasjonen.
  De nyeste versjonene (13 og over) Firefox nettleseren har fått en spesiell "reset" -knappen. Å bruke den, gjør du følgende:
  1.  Åpne nettleseren, hvis det ikke kjører i sin adresselinjen, skriver om: støtte, og trykk på Enter på tastaturet.
   Et vindu åpnes som inneholder teknisk informasjon om Firefox, øverst til høyre som vil være den "Reset Firefox». Klikk på knappen.
   Å starte nettleseren?

   Informasjonsvinduet informere som vil fjerne alle data bortsett leserloggen og bokmerker, lagrede passord og former, og cookies stagene. Klikk på "Reset Firefox» omstart.
   Å starte nettleseren?

   I noen tilfeller kan nettleseren krasje arbeidet ditt og gjenstarte seg selv. I dette tilfellet vil du bli bedt om å sende inn en rapport om utviklerne oppstått feil. De fleste er enige med å sende denne informasjonen, så vil det hjelpe utviklere bekjempe årsakene til slike feil i fremtidige versjoner av nettleseren.  
Hvordan lære å kommunisere med mennesker?
 Kommunikasjon - en av de mest dyrebare gaver som får folk. Overføre viktig informasjon til å vite nyheten, dele erfaringer, snakke om sine følelser - alt dette og mer kan vi med evnen til å kommunisere. Men det er en annen side av mynten. Det er "gjennom" kommunikasjon skjer de fleste konflikter og misforståelser. Ta offentlig transport - fokus for krangel og skandaler, og kilden bortskjemt stemningen. Svært sjelden krangle i bilen fra en interessekonflikt, er det absolutt ukjente mennesker, de bare ikke har overlappende interesser! I dette tilfellet, bare spille en rolle i kommunikasjonsfeil, dyttet og ikke beklaget, ikke sett, ikke si - og nå gnister fløy konflikt.
Men hvis du går ut av bilen på sin suspensjon og snart glemme den ubehagelige hendelsen, kommunikasjon med venner, kolleger og familie - en mye mer alvorlig sak, og konsekvensene av feil i kommunikasjonen i dette tilfellet lå sitt preg på mange områder av livet. Hvordan lære å kommunisere med mennesker - ikke et enkelt spørsmål, og denne evnen virkelig trenger spesiell oppmerksomhet.
 Å snakke eller kommunisere?
Det ville synes at dette komplekset? Vi vet alle hvordan et barn snakke og liksom kommunisere med andre. Stikkordet her, dessverre, "noe". Tross alt, den viktigste oppgaven for kommunikasjon - for ikke å snakke og bli hørt. Jeg hørte. Effektiv kommunikasjon trenger ikke å eie veltalenhet for å være en virtuos eller en profesjonell humorist høyttaler (selv om dette er absolutt nyttige ferdigheter). Til meldingen nådd mottakeren, først av alt trenger å "bygge broer". Hvis du ikke liker den personen, hvis en skala "venn eller fiende" klart tok deg til andre mennesker, ingen retorikk vil ikke hjelpe ham med å komme gjennom. Og hvis du er snill mot ham, vil han prøve å lytte til deg, enten du selv ekstremt kosnoyazыchnы.
 For å vinne
Ofte prøver vi å imponere andre, sette deg selv i den mest gunstig lys, for å understreke sine mange fordeler. Vi gjør dette mye arbeid - og ganske ubrukelig. Under en samtale vår samtalepartner ikke tenke på oss - det er sannsynlig å bekymre deg for hva inntrykk du selv. Konklusjonen skal trekkes her er enkel - ikke prøv å vekke beundring følgesvenn, og la den treffer deg.
Og sørg for å huske navnet på den personen samtale. Den dårlige hukommelse for navn - det er ikke en medfødt egenskap, og bevis på "nevazhnosty" personen for deg. Fordi Names interessante mennesker du at du enkelt kan huske.
 Lytt nøye
Hvordan lære å kommunisere med mennesker?
 Lytter uten å avbryte og komme til hjertet av hva folk forteller deg - en av de viktigste i kunsten kommunikasjon. Når din venn sier, ikke distrahert alt: legge alle de små ting, ikke se på klokken. Spør oppklarende spørsmål. Har spørsmål vil være åpen (slik at de kunne svare "ja" eller "nei"). Hvis du er genuint interessert i mannen og hans virksomhet - uten tvil, vil det ta deg en god samtalepartner. Samtidig, være taktfull, alle har et tema som han ikke ønsker og liker ikke å diskutere.
 Snakk med mannen hennes tunge
Selv om du ikke trenger en tolk og både du helt forstått på russisk, det betyr ikke at du snakker samme språk. Pass på at du forstår: ikke bruk slang ord eller nisje? Du bør alltid være klar over hva du ønsker å formidle Ifølge kilden, og - hvilke ord du vil bruke til dette. Husk den gamle spøk:
 - Pappa, hvorfor det regner?
- Du vet, fordamper vann fra overflaten, et par høye stiger i atmosfæriske lag, hvor under påvirkning av lave temperaturer kondenserer og danner skyer. Når massen av dråper blir for stor, er det regner. Få det?
- Ja, jeg forstår. Pappa, og med hvem du snakket?

Valg av riktige ord - en annen hjørnestein i effektiv kommunikasjon.
 Fortelle historier
Husker som barn vi assimilere erfaringene fra dette med eventyr. Siden den gang har ingenting endret seg. Hvis du ønsker å bli lyttet til med interesse og hørte ingen stemme til "tørre" fakta ikke gi bort instruksjonene og legge i sin tale historie - fra vitser til tilfeller av liv. De skal være gøy, ikke for lang, og konkluderte med at de fleste studenter gjør, bør det være slik at du trenger. I forberedelsene til en viktig samtale, husker mer passende anledning historier og bruke dem.
 Vær vennlig
Sarkastisk bemerkninger og angrep kan brukes av et smell, men at den som var målet for ditt vidd, usannsynlig å være takknemlig. Så hvis en spøk klar til å bryte ut av språket kan fornærme noen, er det bedre å tie. Men evnen til å le av seg selv og selvironi alltid en pris.
Hva annet bør unngås fordi det er "voiceover" diskusjon mangler. Først kan de lite flatterende vurderinger fortsatt nå sine mål, og i revidert og utvidet form. Dernest, de som du sier noe stygt om andre og deg selv vil behandle deg med frykt: det du sier om dem når de vender seg bort. Det er bedre å snakke om gode mennesker - i ansiktet og øynene.
 Høflighet
Det ville virke, ikke snakke om det separat, men høflighet er fortsatt en av de beste måtene å etablere sunn kommunikasjon. Slike enkle ord som "Hello", "please" og "thank you" er fortsatt spiller rollen som magiske trylleformler i saker av menneskelige relasjoner. Hvis du ønsker å lære å kommunisere med folk og gjøre det effektivt, i alle fall ikke ignorere disse "banaliteter".
 Ikke krangle!
Hvordan lære å kommunisere med mennesker?
 Husk en viktig regel: Dersom du vinne diskusjonen, har du allerede tapt. Hver person er viktig å være meningsfylt og rett - i alle fall i deres øyne. Og skam og sinne at han utsettes i tilfelle nederlag, for det er nå uløselig knyttet sammen med deg. Dette er akkurat hva du ønsket? Det er det samme.
Den eneste måten å vinne diskusjonen - er å unngå det. Ingen sannhet det ikke er født, ikke engang håp. I tvister født bare gjensidig misforståelse og harme.
Hvis den andre parten har unnlatt å pålegge ditt argument, bare innrømme at han hadde rett. Ikke noe dårlig vil skje. Hvis helt enig med hans stilling du ikke finner noe som du er uenig. Ikke fortsett å «bøye hans" følgesvenn mens du er uenig. Det er forgjeves: han fortsatt ikke kan høre deg og ikke vurderer dine ord. Nå mener han at du må svare på som å "redde ansikt", og definerer telleren, så enda mer overbevist om riktigheten av sin stilling. Tvister i kommunikasjon - en vei til ingensteds.
 Kritikk
En positiv verdi sterkt overdrevet kritikk. Hvis kritisere den personen du tror du gjør det for sitt eget beste, minst, slutte å tenke slik. All kritikk er ødeleggende for punkt. I hjertet av mennesker fortsatt ikke ta engang enig med det. Så gjennom serie gaffe ansatt for arbeidet, så effektivt som elsket for å være sent eller for barnet dyad. Når du layete mann, han tenker om deg syk og venter på når du endelig fullført. Pedagogisk effekt, som du vet, er null. Den eneste fordelen fra kritikere (også veldig relativt) - du kan trekke parene.
Hva gjør du hvis du bare trenger å påpeke feilene (f.eks rapport utført av de ansatte)? Gjør det så konsist og uten følelser, ikke glem å nevne hvordan du verdsetter mest "skyldig" og deres bidrag til den felles sak. Alltid la dine samtalepartnere verdig titt i din i dine egne øyne.
Lære å kommunisere med folk, for å være en "good guy" og en sjarmerende mann - gjør det hele mye enklere enn man skulle tro. Som mennesker, respektere dem, tsikavtesya dem og aldri foregripe på deres betydning. Ikke bekymre deg - som du blir bare en fantastisk person, hvis selskapet på jakt etter mye.  
Яндекс.Метрика