Å sterilisere glassene i ovnen?
 For din krukke av pickles, tomater, syltetøy, syltetøy og andre hjemmelagde delikatesser trygt "ventet i kulissene", forming og eksploderte, glassflasker tidligere steriliserte ordentlig du trenger. Og den enkleste måten å gjøre det i ovnen, raskt og uten for mye mas med dyser for dampbehandling. Ikke sikker på hvordan du gjør det riktig? Vel, det spiller ingen rolle: alt om sterilisering av glasskrukker i ovnen, vil vi nå beskrive i detalj i denne korte artikkelen.
 Korte instruksjoner for sterilisering krukker i ovnen:
å se nøye på begynnelsen av hver bank. På glasset bør være ingen chips, sprekker og andre skader, eller redskaper kan knekke under sterilisering. Alle retter som ikke besto utvalget, avviser side;
Vask krukker og brus. Skyll grundig med rennende, varmt vann. Hvis stedet du bruker brus industriell oppvaskmiddel eller såpe løsning, bør skylling være spesielt forsiktig;
slå på ovnen og nøye plassere glassene på en metallrist eller mesh. I en klemme, kan du bruke en vanlig brev. Bankene må sette bunnen opp. Noen ganger, skjønt, kan reversere alternativet hvis retter på bunnen litt vann;
gradvis bringer temperaturen i ovnen til 150? C. tre-liters steriliserte glass vanligvis 20 - 25 minutter. Glassbeholdere med kapasitet 05-2 liter kan behandles raskere enn 10 - 15 minutter;
bruk hansker og forsiktig fjerne de rene retter fra ovnen. Sett det på forberedt på forhånd håndkle bunnen opp.
For mye avkjølte banker er ikke anbefalt. Du trenger til en re-sterilisering beholdere har med innholdet (agurker, lecho, etc.). Banker med syltetøy i re-sterilisering er ikke nødvendig.
Husk at netto må ikke bare retter, men dekselet. Så sørg for å behandle dem før rullende banker. Plasthetter kan bare koke 2-3 minutter, jern - steriliserte i ovnen samtidig banker.  
Å sterilisere krukker og lokk?
 Vintage høstet sommeren bak oss, er det på tide å forberedelsene til vinteren. Crunchy agurker, tomater, duftende, mørt og deilig syltetøy kompott - dette er ikke en komplett liste over hva du kan hamstre på alle vintermånedene. For pålitelig bevaring av pickles og andre godbiter banker der arbeidsstykket å bli frelst, må du huske å sterilisere for å drepe alle bakterier. Hvis du ikke gjør det, kan dekselet rozdutysya og bankene selv - bare eksplodere, så du vil ikke være i stand til å spise eller syltetøy eller pickles.
For steriliseringsbeholdere skal være grundig forberedt. Til bevaring sto i lang tid, må hver bank være helt ren, med myke kanter. Spor for å sikre at det ikke var noen flekker, sprekker og Skolkovo til bankene. Skyll beholdere og lokk brus eller sennep pulver. Nå kan du begynne prosessen med sterilisering. Sterilisere glassflasker på flere måter. Alle kan velge den mest hensiktsmessige metoden for å sterilisere glassene for hermetisering forberedelsene til vinteren:
 1.  Sterilisering med damp. Denne fremgangsmåten er helt trygt fordi damp varmer banken ikke høyere enn 100 grader. Sett kjelen på bålet. Når vannet koker, sette på nesen av banken og la stå i 15 minutter. Når banken vil opphøre å danne dråper, fjerne den og bære neste. For en steriliserings potten kan brukes med et spesielt lokk med hull for bokser. Lokket kan gjøre selv, men det er enklere å kjøpe ferdige. Når vannet koker, legg et par bokser halsen og ned i spesielle hull, la stå i 15 minutter.
   Sterilisering i ovnen. Forberede en ren, tørr krukker. Plasser grillen i ca midten av ovnen. Deretter satte de nakke krukker på stativet. For sterilisering tar omtrent en halv time ved en temperatur på 150-160 grader. Pass på at på bankene ikke har noen sprekker, eller emballasje kan bare eksplodere. Denne metoden er veldig praktisk fordi det kan passe i ovnen bare en masse bokser.
   Sterilisering av glassene i mikrobølgeovn. Den raskeste måten å eksistens. Ta noen små krukker, hell i hver 2-3 cm vann og sette dem i mikrobølgeovnen. Sett strøm 700-800 watt. Vannet fordamper steriliseres container. Vanligvis fem minutter er nok til å gjøre all væsken har fordampet. Hvis du trenger å sterilisere stor bank, må det bli satt til side. I noe tilfelle ikke sette tomme krukker, kan de eksplodere i små biter, skade ovnen. For dekker en steriliseringsmetode er ikke hensiktsmessig.
  Å sterilisere krukker og lokk?

   Sterilisering i oppvaskmaskinen. Bare vaske glassene i oppvaskmaskinen, men uten å bruke vaskemiddel.
   Sterilisering av bokser i et vannbad. Hvis dampbåt er stor, kan det sette flere bokser. Plasser beholderen bunnen til toppen og slå på apparatet i 15 minutter. Det er ganske rask og sikker måte.
   Sterilisering med koking. Ta en stor gryte, dekk bunnen av en tre gitter og sette på hennes banker. Fylle dem med vann, slik at emballasjen "druknet" i sin helhet. I prosessen med å koke glassene trenger ikke å møte, slik at du kan plassere en klut mellom dem. Når vannet koker, la bredden kokt i 15 minutter. Ta beholderen umiddelbart, ikke vent til den er avkjølt.
   Behandlingen dekker. Dekker sterilisere et must, fordi dersom bankens netto nesterylnoy lukker lokket, vil alle anstrengelser gå ned i avløpet. Hvis du velger jern dekke, være forsiktig at de er gode og pålitelige gummistrikk, ikke bruk fjorårets cover, bedre kjøpe nye. Vask grundig dekning av natron og deretter koke dem i en gryte. Plastlokk er sterilisert i 15 sekunder, og jernbanen - ca to minutter. Legg merke til at dekselet bør steriliseres umiddelbart før zakatыvanyem bevaring.
  Etter sterilisering ikke berører nakken krukker å unngå plutselige temperaturendringer, og fyll med bevaring eller selv sette på varme krukker. Hvis du følger alle anbefalingene, vil din lange og bevaring stå glede din familie i løpet av vinteren.  
Hvordan brygge Briar for barnet ditt?
 Nype - en naturlig immunostimulant agent for voksne og barn. Tilberedt med ham te, decoctions og infusjoner forbedre kroppens forsvar, så det anbefales å bruke i kalde årstider, og i løpet av våren, når kroppen mangler vitaminer. Barn får lov til å te og infusjoner av rose hofter på en seks måneder gammel. Men for å brygge Briar for et barn, må du vite riktig dosering for ham og hvordan å forberede seg. Te med nype
 Den enkleste måten - er å kjøpe barnas pakket te. I en pose er knust rose hofter i riktig dose for barnet ditt. Finn dette te kan være i noen barns butikken, og prosessen med sin forberedelse vil ikke ta mye tid:
 Sett posen i en kopp;
 helle varmt vann;
 la stå ca 5 minutter.
 Deretter må du få tepose og la avkjøle. Du kan helle en flaske og blidgjøre. Hvis et barn prøver det først, deretter blid drikke er ikke anbefalt.
 Avkok og infusjon av rose hofter
 Hvis du har besluttet å styrke immunforsvaret som en familie, barnet separat brygge Briar ikke nødvendig. Du kan ta den vanlige mengden av frukt og brygge dem og babyen er klar for infusjon kipyatochkom fortynnet 1: 1:
 Ta en håndfull tørket rose hofter og kaste dem inn i termos;
 fylle dem med varmt vann, men ikke kokende vann, eller ganske enkelt ødelegges de fleste vitaminer;
 Skru i en termos og la den over natten buljong.
 I morgen kan du prøve er klar til å drikke. Dersom det er ønskelig, tilsett sukker og sitron skive. For å forhindre infusjon nok til å ta en gang om dagen i løpet av sesongen for forkjølelse. Da hans aksept bør avsluttes. For terapeutiske formål, kan infusjons drikke opp til to ganger om dagen til bedring (om en uke).
 Hvis du vil trekke forberedt raskt, kan du forhånds knust frukt. På tidspunktet for infusjon redusert med to ganger. Men det er en bedre måte:
 helle i en termos og fylle dem med frukt varmt vann, la stå i ca en time;
 deretter fjerne villrose og mos inn grøt;
 Legg det termos med infusjon og lukke lokket;
 allerede en halv time for å drikke.
 Ikke glem å fortynne ekstrakt forberedt før du gir den til barnet. For barnets kropp dosering bør være mindre enn 2 eller 3 ganger. Hvis ingen termos, kan infusjons være forberedt på en tekanne, pre podribnyvshy frukt.
 Fra hoftene kan også forberede et avkok for barnet. Dette vil kreve 10 stykker av tørkede nyper, en liter varmt vann og liter glasskrukke:
 fold bærene i banken;
 fylle dem med varmt vann, og legger sine porsjoner at bankene ikke er brutt;
 Sett glasset i en kjele med varmt vann og kok suppen i et vannbad i 15 minutter ved svak varme.
 Deretter fjerner nøye beholderen og la suppen avkjøles i romtemperatur, halv dekker bank nylon. Da må det renne. Banken vil ikke koke vann, fordi vitaminer ikke kan ødelegges. I dette tilfellet, fortynnet buljong er nødvendig.
 Husk at stadig gjøre decoctions og infusjoner av rose hofter i alle fall umulig. Permanent brukerutstyr fremmer blodpropp og høyt blodtrykk. Så la dette barnet vitamin drikker bare når det trengs. I tillegg konstant bruk av konsentrater og infusjoner reduserer deres effektivitet.  
Hvordan lagre bokmerker i Opera?
 Bokmerker i Opera, som i en hvilken som helst annen moderne nettleser, designet for å lagre adressene nettsider på Internett som brukerne var den mest interessante eller nyttige. Ved hjelp av bokmerker, kan du alltid lett gå tilbake til dine favorittsider. Jo mer vi bruker Internett, jo flere bokmerker vises i nettleseren med tiden. Når det gjelder å installere operativsystemet eller endre jobb-PC, må du bestemme hvordan du skal lagre bokmerker i Opera.
Hvis bokmerker er ikke mye du kan spare dem manuelt, for eksempel Notisblokk, og deretter fortsette i en ny nettleser. Men hva de skal gjøre hvis hundrevis av bokmerker? Kopieringsprosessen i dette tilfellet ville være meget tidkrevende.
For å løse dette problemet i Opera nettleser (Opera), samt annen nettleser har en funksjon for å lagre bokmerker besøkte sider basert på eksport og import operasjoner poster.
 Eksporter bokmerker til Opera
For å lagre bokmerker i Opera må du eksportere dem til en spesiell fil og lagre den til alle relevante eksterne harddisker. Eksporter bokmerker fra Opera som følger.
 1.  Klikk på "Opera" i øvre venstre hjørne av nettleseren, velg fra menyen "Bokmerker" og deretter "Manage Bokmerker". Det samme vinduet kan åpnes ved å trykke på tastaturet Ctrl + Shift + B.
  Hvordan lagre bokmerker i Opera?

  I kontrollgruppen bokmerker, klikk på "File" i listen som åpnes, velg "Eksporter bokmerker Opera».
  Hvordan lagre bokmerker i Opera?

  En standard Windows Windows, forklarer måten å lagre bokmerker og tilordne filnavnet på fremtiden. Når dette er gjort, klikk på "Lagre".
  Hvordan lagre bokmerker i Opera?

  Som angitt sted må være en fil med filtypen * .adr, i kotorrom og vil inneholde bokmerker.
  Å gjenopprette bokmerkene i en annen nettleser Opera eller et annet operativsystem etter permutasjon å importere poster fra en fil.
   Hvordan lagre bokmerker i Opera i HTML-filen
  Det er også mulig bevaring av Opera bokmerker som HTML-fil som kan importeres inn i alle nettlesere, ikke bare Opera. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
  1.  Gå til "Innstillinger" - "Import og eksport" - "eksporterer bokmerker som HTML".
   Hvordan lagre bokmerker i Opera?

   Velg et sted å lagre filen, tilordne det et navn og klikk "Lagre".
   Hvordan lagre bokmerker i Opera?

   Du kan importere denne filen til en annen, forskjellig fra Opera-nettleseren, og i samme opera.  
Яндекс.Метрика