Å sterilisere krukker, kasser sterilisering ovn

 Å sterilisere glassene i ovnen kjenner mange elskerinner. I dag forteller vi deg alle mulige måter moderne sterelizatsiyi bokser. Kopper bevaring må stå hele vinteren, og noen ganger mer enn én. Derfor må bankene være helt rent. For å gjøre dette krever sterilisering og bokser. Først nøye inspisere alle banker. De må være intakt, uten sprekker og chips. Dekker som du bruker for bevaring, må også være uskadet.
 Etter en gjennomgang bankene har en god vask. Vask eller såpeløsning, eller natron. Husk å skylle godt under rennende vann banker. Banker klar for sterilisering. Det er flere måter å sterilisere glassene i ovnen og utover.

 Sterilisering bokser et par


Å sterilisere krukker, kasser sterilisering ovn

 Å sterilisere glassene for et par? Et par sterilisert krukker av våre bestemødre. For å gjøre dette, sette kjelen på gassen med vann og dekket toppen av nettet. Egnet for denne spesielle deler eller skjerm fra spray til steking. Bankene setter toppen opp bunnen. Vannet i potten er koke og damp sterilisert glass. Sterilisering for et par bokser er ganske enkel måte prosesserings krukker.
 Butikkene selger spesielle dekk potter med spor for krukker. Veldig behagelig overnatting.

 Tid sterilisering krukker


 Tid sterilisering krukker dampede avhenger av mengden av bokser. Bankene er sterilisert halvliter 10 minutter, liter - 15 to-liter - 20 tre-liters - 30 minutter.

 Sterilisering krukker ved koking


 Å sterilisere glassene ved å koke? For å gjøre dette, sette glassene i en panne. Hell vann i en kasserolle og krukker, slik at det kom til bredden av nakken. Vannet kok opp. Tid sterilisere glassene ved å koke den samme som for sterilisering av et par. I samme panne kan settes lokk og krukker å sterilisere.

 Sterilisering av glassene i mikrobølgeovn


 Vi vil lære deg hvordan å sterilisere glassene i mikrobølgeovn. I pre-vasket banker helle vann. I liter krukker hell ca 2 inches av vann, bankene høyere volumer - litt mer, mindre banker - henholdsvis en litt mindre. Sett glassene i mikrobølgeovnen, skru strømmen av 900-1000 watt i 5 minutter. Sørge for at bankene hadde vann, eller banker kan revne. Det baser sterilisering glassene i mikrobølgeovn.

 Sterilisering av glass i ovnen


Å sterilisere krukker, kasser sterilisering ovn

 Å sterilisere glassene i ovnen? Banker benyttet i en kald ovn på et ark eller på grillen bunnen opp. Forvarm ovnen til 150 grader og steriliserte glass. Tid steriliserings glassene i ovnen er den samme som for dampsterilisering. At halvparten-liters sterilisert glass i ovnen i 10 minutter noen ganger, l - 15 to-liter - 20 tre-liters - 30 minutter i ovnen. Imidlertid kan bankene bli sterilisert og jern lokk.

 Å sterilisere glassene i ovnen for video


 Etter å ha sett denne videoen vil du forstå hvordan å sterilisere glassene i ovnen selv.

 Sterilisering av glassene i oppvaskmaskin


 Det er ikke noe enklere enn å sterilisere glassene i oppvaskmaskin. Å sterilisere glassene i oppvask de trenger bare å vaske uten pulver ved høy temperatur.  
Rengjøring systemer Fly Lady

 Hvor raskt og pravvylno å rengjøre leiligheten?


 Rengjøring huset, leiligheten via "fly-Lady"


 Med dette systemet kan du raskt og effektivt ren leilighet.
 Dette systemet, som er utviklet i forrige århundre amerikansk heter Marla, vi betaler spesiell oppmerksomhet. Det faktum at forfatteren av denne teknikken har funnet løsningen på et tilsynelatende vanskelig problem: lage et rent hus uten den ekstra tid og krefter.
 Hun mener selv den travle kvinne kan holde huset rent, det viktigste - følge flere prinsipper, som vi vil snakke.
 Først, foreslår forfatteren metoder for å gi opp ønsket om renslighet. Dette, selvfølgelig, ingen tvil om at støvet fra teppet ikke kan feie, sier de, som ser det. Ingen. Men ikke nadrayvat salongbord på ulike måter og polerer, rett og slett oppdatere overflaten, tørke over med en myk klut (svamp vev, avhengig av materialet) ved hjelp av egnede midler eller nei, og all den lagrede makt til å la den andre viktige saker. Men Marla mener at hver leilighet (hus) for å markere "holme renhet" (som for øvrig kan være den samme salongbord). Her i denne sted for absolutt renhet og du kan realisere alle dine behov i den skjønneste orden.
 Velge øya ikke bli revet med. Den bør ha et lite hjørne, ikke hele rommet. For noen kan dette være stedet for stativ, noen som gloss kjøkkenbenken, andre vil sette pris på ren arbeidsplass. Det viktigste som våknet opp om morgenen og går av hans "øy av renhet," du føler lyst til å fortsette å forbedre hjemmet ditt.
 Sekund, samtaler Marla alltid leve i påvente av gjester. Hvis du etter denne setningen i hodet var det en støyende bilde av selskapet og de lange festlige sammenkomster, vet vi ikke. Men du skjønner, selv den gamle kjente venn eller elsket bedre å møte ren leilighet og se på det beste. Det er derfor det er bedre å gi opp slåbrok (ikke alle, fordi i myk badekåpe så fin suge etter et avslappende bad) og tøfler. Ja, tøfler! Husk Oblomov, helten i romanen av Goncharov? At systemet av "fly-lady" insisterer på at badekåpe og tøfler er ikke bidrar til å jobbe humør.
 Hvis kjolen er mer eller mindre klare, så hva er ikke glad for at så mange herlige varme og komfortable tøfler? Det er enkelt: de kan lett og raskt fjernet fra bena, og derfor øker sjansen for å være på sofaen å se på TV. Derfor, Marla tilbyr bruke sko med snøring på hjemmet, for eksempel sko og joggesko, men ikke er forbudt og hæl, hvis det ikke medfører ubehag. Faktum er at, etter å ha bestemt seg for å legge seg ned, vil du ønsker å ta av deg skoene, og siden dette er ikke så lett og rask som i tilfelle av tøfler, er det mulig at du vil besøke spørsmålet: "Hva annet kan jeg (eller jeg trenger å gjøre før jeg rozzulasya? "
 Plukke en god praktiske klær og sko med lisser, ikke glem det viktigste - ansiktet. Stiger opp fra sengen om morgenen og forresten, når zastelyvshy henne få meg opp, selv om du i dag har en gratis dag, og derfor verken virksomhet eller i andre saker du ikke trenger å gå.
 Det er ikke nødvendig å gjøre komplekse makeup, men friske ansiktet av kosmetikk bør slippe. Ingenting stimulerer en kvinne som bevissthet om egen attraktivitet.
 For det tredje er det suksess av uttrykkelig rengjøring ikke at vi fjerner alt for fort, og at vi presenterer prosedyre. Forklare med et eksempel: retter vasket umiddelbart etter bruk lett, men hvis jeg står opp det (spesielt uten soaking i vann), deretter vaske det - det virkelige problemet. Eller ble møtt på døren grilling kjøkken skap oljedråper umiddelbart ototrutsya uten problemer selv enkle papir håndkle, og etter 3-4 dager de blir nødt til å trekke seg fra å bruke sterke vaskemidler eller verre - otskablyvat.
 Fjerde, oppfordrer forfatteren oss til å ta hensyn til feltet (Marla kaller dem "hot spots"), som er alltid samle hauger av søppel. Hver leilighet de eier, men mange er for eksempel at det er uttrekkbar boks i tabellen, som er sendt til alle ingen plass ved bordet eller i andre skuffer eller skap hylle, som innehar ulike ting forent av du vet bare ikke hva jeg skal gjøre, hvor du skal lagre eller hvem du skal gi.
 Femte, som vi vet, ikke bare rense hvor ren, men først av alt, hvor ikke søppel. Så ikke bli utsatt daglige "rutine" klasser hjemme. Og for ikke å gå glipp av noe av målet, lage en liste.
 Først, kan det gjøres på eget ark, kan med senere nødt til å gjøre endringer, og når listen blir permanent, slipp den inn i en blogg eller en spesiell notisbok dedikert til husarbeid.
 Neste like viktig regel lært forfatter av slike populære i det siste læren Feng Shui. Med jevne mellomrom må du kaste ut 27 ting du unødvendig, og det kan være nesten hva som helst.
 Enig i at regelen er svært viktig for mange - hvor mange damer holde spare på mesaninen! Og spør - de fleste av dem kan ikke engang forestille meg at det er for ting og hva de er.
 Vurderer jevnlig måte å finne ut om du trenger dem alle. Kanskje en gammel jakke som 3-års ventetid ferje til landet (og ikke det faktum at vente i årene til 3) kan være nyttig for noen.
 Evaluere all din garderobe og gi deg unødvendige ting til dem som ville gjerne brukte dem. Hvis du ikke kjenner noen veldedig organisasjon eller familie som trenger hjelp, bare bære frem sine på banen, men de nye eierne vil bli funnet raskt.
 Må rengjøres regelmessig og elektroniske medier i tillegg til skap og skuffer. Tonnevis av CMC og reklame tette opp våre telefoner og elektroniske postkasser minst unyttige ting skap. Dette er svært vanskelig å finne blant dem ønsket bokstav eller CMC, spesielt når du trenger det gjort raskt.
 I tillegg kjøper en ny ting, være oppmerksom på at du må si farvel til den gamle, utskifting av som du snart vil bringe butikken. Hvis dette er vanskelig for deg, spør deg selv: Har du behov for denne nye ting, kanskje, av dette kjøpet, kan du trygt gi opp?
 Da systemet "fly-lady" foreslår å dele leiligheten i soner og betale mer oppmerksomhet til hver av dem for i neste uke. Dette nødvendigvis Plukk timer (kan settes nesten alle mobiltelefoner) og gi hvert område av ikke mer enn 15-30 minutter. Selv om du ikke har tid til å fullføre noe, er det fortsatt bedre enn rengjøring utsette så lenge du finner det i 2-3 timer. I tillegg vil du snart lære å forholde seg denne gangen, og hvor mye arbeid som er i stand til å utføre for ham, og så vil det være en følelse av ufullstendighet.
 Hvis du etter 15 minutter du føler lysten til å fortsette rengjøring (Og du har denne gangen), er det bedre å gå til neste område. I dette tilfellet oppmerksom på at, etter å ha jobbet 45 minutter, vil du gjøre en tilsvarende pause, fylle henne litt hobby.
 Det neste punktet er ikke direkte relatert til renhold, men ikke minst, som bidra til å skape den rette stemningen og gjenopprette makt.
 Dermed systemet med "fly-lady" insisterer på behovet for å hengi seg selv, enten skum aromatiske bad, lese dine favorittbøker eller ferie med en fuktighetsgivende maske på ansiktet hans. Du må lære deg å elske deg selv, fordi den eneste måten du vil hotitysya gjøre hjemmet ditt bedre og mer komfortabel.
 Det må telle alle ting, slik at helgen du fokuserte bare på ferie med familie, venner eller kjære. Med andre ord, bør resultatet være full av gledelige hendelser, ikke vasking og rengjøring av gulvet.
 Evaluere hvordan ditt hjem møter din ide om hva det skal være, ikke så vanskelig. Marla tilbyr for dette stykket eiendomsmegler.
 Bare forestill deg at du har forårsaket for å vurdere bolig, og du må finne ut hva som må liten reparasjon eller en enkel "endring av natur". Kanskje de nye gardiner, mer egnet til i fjor kjøpte sofa, kan dramatisk endre utseendet på rommet ditt, noe som gjør det stilig og moderne. Jevnlig spille dette spillet, og du vil se hvordan en endring i hjemmet gjennom tydelig planlegging av rengjøring.
 Før du går videre til en mer detaljert liste over arbeid avhengig av rommet, jeg ønsker å være oppmerksom på følgende. Prøv aldri å utføre noen tilfeller umiddelbart. Husk ordtaket: jage to harer, kan du ikke ta noen.
 Prøver å ta på seg alt på en gang, du bare ikke kan bevise begynt å avslutte eller ønsker å gjenta dette rengjøring er ikke snart. Tenk på hvor mange mennesker slutte å røyke mandag, satt på en diett og engasjert i idretten?
 Siden huset er det samme som system "fly-Lady" tjent som skal, må den tilpasse seg.
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика