Hvordan måle 100 gram sukker?
 Nesten alle oppskrifter søte retter som ingrediens er som sukker. Noen oppskrifter paier og cookies begynne med ordene: ". Ta 100 gram sukker" Men det er et mål på 100 gram sukker, gjør tegnere av kokebøker ikke forklare. Tenk for deg selv. Hvis du bare ovner for familier på store helligdager, vil noe forferdelig skje med en liten brudd proporsjoner som er angitt i oppskriften. Men de som skal til ovnen, for eksempel, til salgs, unøyaktighet i antall gram, slår kundeklager.
Hvis du putter mindre sukker grunn hundre gram, kan resulterer fatet få blid og smakløst. Dersom tiltaket mer parabol vil bli kvalmende smak. Derfor, noen husmor som tidvis baker kaker og kjeks, bør vite hvordan man best kan måle ut riktig mengde mel, sukker, salt og andre produkter. Lære å måle sukker uten å bruke vekter og dimensjonale briller, opplevde vertinne kan ved øye å finne ut hvor mye sukker er tatt.
 Hvordan måle 100 gram sukker i vitenskapen
 1.  Redde spesiell kulinarisk betydning. De bør kjøpe de som er engasjert i alvorlige og ofte bakverk. Disse skalaene har en liten feil, men hvis du ønsker å måle ut 100 gram sukker, spiller det ingen rolle. Dessverre, i butikker kulinarisk vekt ikke solgt. Ta dem med venner kan være ansatt i næringsmiddelindustrien.
  En god assistent - målebegeret. I hvilken som helst butikk der de selger husholdningsartikler og kjøkkenutstyr, kan du kjøpe den nødvendige ting i økonomien. På utsiden av begeret merkede linjer som indikerer mengden av sukker, salt, mel. For hvert produkt - dens hakk. Etter hundre gram sukker er ikke lik i form hundre gram mel eller hvete korn.
  Det er slik et glass billig, vil falle på øyet, sørg for å kjøpe. Men vanlige briller og briller med ulike mengder, er avhengige de er farlige.
   Mål 100 gram sukker skjeen
  Teskje og bord hjelp tiltaket 100 gram sukker uten vekter. Standard spiseskje inneholder ca 25 gram sukker, og deretter ta den bitre med fire skjeer. I ikke-standard, mindre steder 15 gram, ta 7 spiseskjeer uten lysbilder, kan ikke gå galt.
  Teskje kan inneholde 7 gram eventuelle bulkvarer, bør 100 gram sukker ta 14 skjeer av en liten bakke.
  Noen husmødre fra sovjettiden ble fasettert glass. I denne koppen, fyll den med sukker hvis fullt passe 180 gram. Så bare helle et glass litt mer enn halvparten. Om nødvendig sukker til hundre gram mangler, trenger ikke å bli opprørt. Sett litt mer søte bakverk fyllinger (syltetøy, syltetøy, syltetøy).  
Hvordan: vekttap eller vekttap?
 Det er lett å se: - ". Effektiv vekttap" reklametekster og populærlitteratur på spørsmålet om korreksjon, ett løfte "effektiv vekttap", andre Det antas at det andre alternativet - en profesjonell sikt, spesielt siden det er ofte funnet i bøker som gjenkjennes av ernæringseksperter. Vi må velge hvilken av de ordene som brukes i tale og skriftlig, eller på et språk de lik? Ordene som vi er interessert i er othlaholnыmy substantiver. Les setningen: "Jeg ønsker å gå ned i vekt" og "Jeg ønsker å gå ned i vekt." Det høres mer naturlig og kjent? Valget er åpenbar. Men hvorfor begge substantiver er i vårt språk, og selv om på lik linje?
 Noen moderne ordbøker forklare ordet "diett" som "utseendet på smertefulle tynnhet» (Ordbok Ozhegova). Det er en slik tolkning: Skrive gjennom "e" betyr prosessen med å endre kroppen (gjennom idrett, kosthold), og i "a" - resultatet (forårsaket, for eksempel sykdom). Det er ikke klart hvor denne oppfatningen er basert på. Et resultat av menneskelig innsats eller resultat av sykdommen med samme suksess kan være "vekttap." Å håndtere med verbet "å gå ned i vekt", kan vi nevne andre, mer kjent verb - "hudat" (vanligvis på grunn av sykdom, motgang, etc.). Nuance bare at dette verbet er umulig å danne et substantiv.
 Ordliste vanskeligheter kjent nettverk portal "Hramota.ru", som inneholder de grunnleggende reglene i moderne russisk språk tilbyr denne tolkningen. Substantivet "vekttap" er dannet av verbet "å gå ned i vekt" er kun brukt i det muntlige språket. I den forklarende ordliste av Ephraim finne "slanking" - "det samme som vekttap," merket (Betydning conversational redusert, utmerket verbal mishandling, forsømmelse, hrubuvate) "rozm.-snyzh.". Således forskjellen mellom ordene "vekttap" og "vekttap" - en rent stilistisk.
 Konklusjon: det litterære språket i brevet er bedre å bruke ordet "gå ned i vekt." I dagligtalen akseptabel versjon av "vekttap". I populære media, ikke alltid godt respektert litterære standarder, er det like sannsynlig å møte både skriftlig.  
Hvordan koke fisken i ovnen

 Hvordan koke fisken i ovnen - du spør. Svaret: svært enkel og rask! Fisk bakt i ovnen med poteter, har utmerket smak, og dessuten beholder sin juice. Hvis bakt fisk med poteter eller andre grønnsaker, blir fatet helt fantastisk smak. Potet eller grønnsaksjuice vedlikeholdslading av fisk. Fatet viser seg velsmakende, saftig og vakker. Temaet for dagens artikkel - hvordan å bake fisk i ovnen.
 For oppskrift fisk i ovnen med poteter, tilberedte eller i en form eller ermet, eller i folie.
 Hvordan å bake fisk med poteter i ovnen med sine egne hender?
Hvordan koke fisken i ovnen

 Ingredienser for baking fisk i ovnen med poteter


 Fiskefilet - 1 kg poteter - 8-10 stykker, løk, rømme - 250 g melk - 250 ml, to spiseskjeer mel, to spiseskjeer ketchup, salt, pepper, olje, ost, persille.

 Prosessen med baking i ovn fisk


 Hvordan koke fisken i ovnen, skrelle potetene og kok til den er myk. Skjær potetene i store biter.
 Oppskrift "fisk med poteter bakt i ovnen":
 Fiskefilet skåret i biter. Du trenger ikke å gjøre for små biter, bitene gjøre bedre gjennomsnitt per porsjon for å sette to stykker av fisk.

 Hvordan å bake fisk i ovnen


 Løk skåret i små terninger, stek i vegetabilsk olje. Tilsett løken til melet, rør godt og la det småkoke løk i mel omtrent to minutter. Deretter tilsett fløte og ketchup og fortsette småkoke under omrøring hele tiden. Nå tilsett melk, røre og la det småkoke igjen, fortsetter å forstyrre ytterligere 2 minutter. Ikke glem å legge til salt og pepper saus.
Hvordan koke fisken i ovnen

 Fisk bakt med poteter i ovnen


 Hvordan å bake fisk i ovnen, til den form som bake fisk med potet, til vegetabilsk olje fett. Nederst sette potetene, og deretter sette fiskefiletene på toppen, og sette restene toppen av poteter. Hell over poteter og fiskesaus og stek i ovnen. Stek i ca 30-40 minutter. Hood ikke dekket. Temperaturen bør være 220 grader. Dette er de grunnleggende tips om hvordan å koke fisken i ovnen.

 Hvordan å bake fisk med poteter i ovnen


 Fisk bakt i ovnen med poteter, bakt i et anbud melk saus. Kjøttet er saftig og mør.
 Nå vet du hvordan du skal tilberede fisk, bakt i ovnen med poteter.
 Før fisk med poteter i ovnen vil bli levert til bordet, er det anbefalt å strø fisken med revet ost og urter og stek i ytterligere 10 minutter til dannelsen av en god skorpe.  
Hvordan lage kylling i Aero

 Kylling i Aero beholder de fleste av sine gode egenskaper. Aero kjøkken - en flott assistent. Det finnes mange oppskrifter som kan gjøres med aerogrill. En hel kylling i Aero går særlig appetittvekkende. Hvordan lage kylling i Aero kjenner ikke alle. Men dette er ikke et problem. Vurdere en svært enkel måte å tilberede kylling griller. Du må bruke enkle ingredienser.

 Cooking kylling griller


Hvordan lage kylling i Aero

 En hel kylling bør vaske og tørke på et papirhåndkle. Dette er den første fasen av forberedelsene. Deretter forberede saus, ønsker du å belegge kylling. For å gjøre det, må du majones, hvitløk, salt, krydder (muskat, tørket basilikum, chilipulver, koriander). Alt dette er nødvendig for å blande. Obmaschenyy saus kylling satt i kjøleskapet i en halv time, og deretter den nedre grillen eller på en spesiell stand. Ja til tilbake på topp. For krydret smak bør aerogrill bunnen, i en container, helle øl. Det vil tappe saften og fett. Kylling griller fremstilt ved høy hastighet, ved en temperatur på 260 grader. Kokeprosessen tar 40 minutter.

 Hvordan lage kylling i Aero:
Hvordan lage kylling i Aero

 10 minutter å fullføre matlaging bør snu og helle øl fra aerogrill. Klar sjekk kylling med en kniv. Kyllingfilet i Aero klar i tilfelle som skiller seg ut når klar væske. Koketid kan variere. Hvis kyllingen er ikke klar ennå, men brent på toppen, dekke den med folie.
 Her er en enkel oppskrift hvordan å lage kylling i Aero.
 En hel kylling griller servert med rå, kokte eller dampede grønnsaker. Det bør bemerkes at matlaging kylling griller og anbefalt av ernæringseksperter. Det faktum at under matlaging fett er fjernet fra mat som er gunstig innvirkning på helsen. Enjoy!

 Video oppskrift hvordan å lage kylling i Aero


 Chicken Aero kommer i spesielt saftig hvis du følger denne oppskriften video.
Яндекс.Метрика