Hvordan bleke hvite tingUansett hvor attraktiv reklame vaskemidler og andre husholdningskjemikalier, virkelighet sjelden la ting beholde opprinnelige hvite fargen lenger enn et par vasker. Før eller senere, blir noe undertøy gråaktig, gulaktig eller selv ved et uhell slår på tromme ormekur sokk. I slike tilfeller, en masse ting kastet eller sendt på kluten, men vi vet hvordan å returnere klærne opprinnelige farge.

Moderne metoder for bleking eks

Først aldri trenger å vaske hvite ting sammen med ting andre farger, selv om de er malt i lyse pastellfarger - maling kan fortsatt vaske og male snø-hvit bluse og undertøy. Også, ikke kombinere på en måte tromme laget av lin og bomull klær laget av ull og syntetiske stoffer - i de fleste tilfeller gjør ting skitne grå lange uvaskede filler.
I dag er det mange blekemidler som enten forsterke effekten av pulver, eller er selvstendige stoffer for vask eller pre-soaking. Det bør bemerkes at jo høyere vasketemperatur - jo høyere er sjansen på nytt for å se klærne kypelno hvit.
Hvordan bleke hvite ting for the People

En av de mest populære metoder er relativt enkel og rask bleking av hvite ting bløtlegging i en varm løsning av kaliumpermanganat eller kaliumpermanganat. Å bleke som ting i en bøtte med varmt vann tilsettes for å få mest mulig ut av koppen vaskemiddel og svært lite kaliumpermanganat til vannet var litt rosa. Jeg trengte å sette forvasket hvite garderobe elementer som trenger bleking, bøtte og dekk til med plastfolie på toppen. Når vannet er helt avkjølt, skylle tøyet i flere farvann.
Også hjelper deg å bleke hvite gang ting enkelt hydrogenperoksid. Dette er ingen overdrivelse multifunksjonell løsning stand til å returnere nesten håpløst undertøy undertøy hvis det oppløse et par spiseskjeer i to liter vann og suge i 20 minutter måte. Pass på å røre noen ganger for å bleke tøyet jevnt.
Returnere undertøy hvit bomull og lin stand ammoniakk fortynnet i vann for å suge og terpentin har evnen til å fjerne selv den tøffeste skitt.
Lett lærret av hvit guipure kan blekes om før vask suge i en halv time i varmt vann med både ammoniakk og hydrogen peroxide. En ull og bomull hvite ting vil gå tilbake til sin opprinnelige tilstand soaking i varmt vann med natriumklorid, ammoniakk, hydrogen peroxide og vaskemiddel. Etter 20 minutter, bør ting skyll i kaldt vann. Hvite sokker og skjorter med et forholdsvis tett materiale, kan den legges i vann med en oppløsning av borsyre, og to timer for å vaske normalt.
Og, selvfølgelig, for ikke å nevne den kokende - dette bestemor failsafe måte å bleke hvite ting. Men å velge den hvite ting å bleke ved koking, det bør bli husket at denne fremgangsmåten er ganske traumatisk, så mild og stretchy stoff det er bedre ikke å avsløre.
I egenskap av kjelen (vanligvis en metallspann eller bøtte) helle vann, deretter legge en kopp vaskemiddel og litt flytende blekemiddel. Dypp i vannet og kok klær 80-90 minutter. Etter en skyll i flere farvann ting nøye. Ikke bli båret bort av koking, da det kan skade selv ganske tett vev. Bedre vdavaytesya ham ikke oftere enn en gang hver 3-4 vask.
Forklaring på klær etiketterKjøpe en eller den andre klær i første omgang, er det nødvendig å se hvordan ta vare å favoritt ting servert så lenge som mulig. Det er ingen hemmelighet at ulike stoffer krever forskjellig behandling: noen kan vaskes og strykes på maks temperatur, andre - mer delikat og krever nøye omsorg, for eksempel vasking ved lav temperatur og uten å spinne. Slik at det i fremtiden ikke vil angre bortskjemte klær - se nøye på etiketten og kjøpte ting flytte fra sin dekoding.
Vask
Forklaring på klær etiketter

Her er et skilt på etiketter indikerer vask. Hva er nummeret skrevet på det - ved denne temperaturen og tillatt vaskeprodukter. Stripene merket - snakk om en akseptabel modus skylling og spinn.
Dermed, hvis stripen ingen tegn - det betyr at produktet kan skylle og vri ut som normalt uten frykt for skadene.
En linje - betyr skånsom vask og sentrifugedelikate produkter.
To band - krever oss til å vaske delikate, store mengder vann etter skylling med minimal maskinering og hånd vred.
Hvis ikonet er truffet gjennom - dette produktet kan ikke vaskes i det hele tatt. Han trenger rens.
Håndvask
Forklaring på klær etiketter

Ikon av håndtegnet merkene Håndvask. Dette produktet kan vaskes i maskin. Så denne tingen og hånd vaskes bare ved temperaturer opp til 40 C, med notatet at du ikke kan gni, vri ikke.
Stryke
Forklaring på klær etiketter

Se nøye: punktet på malt jern tilsvare mulig innvirkning på produkttemperatur under stryking.
Dermed, hvis ikonet er ikke noe poeng - kan produktet stryke ved alle temperaturer.
Ett poeng gir stryking av sarte (ull eller silke) til lavest mulig temperatur.
To prikker bety gjennomsnittlig temperatur, designet for syntetisk.
Tre poeng - designet for lin og bomull og la jern ved maksimal temperatur.
Gjennomstreking skiltet advarer oss om at stryke et produkt ikke.
Til slutt, den siste delen av dette symbolet snakker om utillatelig damp produkter.
Tørking i vaskemaskinen
Forklaring på klær etiketter

Disse ikonene indikerer tørking.
Således indikerer sirkel inne i et kvadratisk at produktet kan tørkes i vaskemaskinen.
Punktene inni sirkelen markert tørketemperaturer. For eksempel, ett punkt - møter den lave temperaturen av tørke, to - høyere.
Følgelig, hvis krysset symbol - tørre klær i bilen ikke kan.
Klesrens
Forklaring på klær etiketter

Tilstedeværelsen av en slik sirkel på etiketter fortelle oss om behovet for og egenskaper ved kjemiske rengjøringsprodukter.
Dermed tilstedeværelsen av nevnte sirkel på vidt renseri.
Bokstavene inne i sirkelen indikerer at kjemikaliene er tillatt i behandlingen av dette produktet. For eksempel indikerer bokstaven P at denne tingen kan rengjøres med bare hydrokarboner, bensin og hlorэtylena monoftortryhlormetana.
Og hvis krysset sirkel - produktet kan renses. Risiko i dette tilfellet er ikke verdt det.
Bleking
Forklaring på klær etiketter

Endelig trekant - et tegn som angir muligheten for bleking produkter.
Tilstedeværelsen av en trekant etiketter på klær betyr at du trygt kan bleke produktet i kaldt vann uten frykt for ødeleggelse av fiber.
To striper inne i trekanten indikerer at produktet kan bare mild blekemiddel blekemiddel uten klor.
Hvis trekanten er krysset ut - produktet ikke kan bleke.
Lytt til råd fra produsenten og la din favoritt ting er ganske lang.  
Hvordan vaske Strikkede boots

 Denne sesongen ble særlig relevante strikk støvler som har en rekke fordeler: de er ikke varm, full skinn puster, er det sommer så viktig.
 Problemet er bare at for å redde arten sko trenger å vite hvordan å vaske strikke støvler. Siden de er en kombinasjon av blonder veving, så dette bør gjøres forsiktig, ellers deres utseende vil bli håpløst bortskjemt.

 Vask strikk støvler


 I utgangspunktet vaske er ikke forbudt, men hvordan og når du prøver å fjerne vann forurensning fra noen delikate overflater, kan konsekvensene være uforutsigbar.
 Vasking kan ødelegge teksturen i stoffet, forstyrre bilde eller gi produkt slitt utseende. Derfor bør det gjøres særlig nøye.
 På de samme problemene oppstår når du prøver å fjerne en lett sko, som ikke er vidpyrayetsya skitt og når du vasker fargede sko, mister metning av farger.
Hvordan vaske Strikkede boots

 Vaskeri strikket støvler


 Før du vasker strikk støvler, bør de være gjennomvåt, pre vyvernuvshy innsiden ut. Men vann skal ikke være for varm eller sko kan reduseres i størrelse.
 For en lang tid i vannet for å holde støvlene er ikke verdt nok kvarter, og da bare hvis syntetiske støvler.
 Sko laget av ull gjennomvåt ikke anbefalt, gni det så snart som mulig. Når vaskemiddel vil bli fortynnet i vann og dynket støvler, bør du nøye tørke dem med en svamp eller myk børste. Gratis tjenester kan vaskes forsiktig hendene, men opplever og ikke vri. Det gjenstår bare å skylle sko.
 Midler for vask væske er ønskelig å bruke den lett vaskes bort med hullmønster struktur. Vri støvler, vridning, umulig. Sikrere henge dem til tørk, og gir avløp.
 Vaskes i vaskemaskin ikke er verdt det, selv om du velger en modus for ømfintlige tekstiler uten utvinning.

 Enkle regler for omsorg


 Siden overflaten er veldig delikat sko, bære dem med omhu, ellers kan du skade garn selv. Siden kontakt med vann er ikke ønskelig, da de skal brukes i tørt vær, så mer sannsynlig å beskytte sko fra skitt.
 Etter å ha gått utenfor kan du tørke forsiktig av overflaten med en tørr svamp, børste støv og ikke la den suge inn i stoffet.
 Generelt, den beste måten å opprettholde utseendet på skoene - det ser ikke for metoder for hvordan å vaske strikke støvler, og ta dem til renseri. Dessverre, på grunn av overflod av støv i sommer vil det ha å gjøre flere ganger.  
Яндекс.Метрика