Et enkelt skjema polusolntse skjørt med strikk

 Skjørt-polusolntse dress enhver kvinne. Mønster skjørt med elastisk polusolntsa veldig enkelt å sy det vil ikke være vanskelig, men det resultatet du ønsker. Skjørt polusolntsa så effektiv og ser alltid veldig hyggelig, de aldri gå av moten.
 Hvis du kroykoy først, deretter kok centimeter, kritt, papir som du vil tegne et mønster polsolntse skjørt med elastisk. Skjørtet er svært gunstig stil og ser bra ut på enhver figur.
 Klut skjørt polusolntsa bedre å velge en lys, flyter.
Et enkelt skjema polusolntse skjørt med strikk


 Hvordan å lage et mønster for et skjørt-polusolntsa


 Skjørt polusolntse mønsteret er basert på en figur, så måle livvidde og finne ut hva lengde skjørt du vil.
 Tegn en rett vinkel i ett hjørne av papiret med den øverste vinkelen på punkt A. Fra punkt A til rette horisontalt 1/4 av livvidde pluss 4 sm.Takoy kvote er tatt over alle størrelser. Kryss dette punktet A1. Nå, bortsett fra punktet A1 lengden skjørt.
 Fra punkt A opp vertikalt sedimenter samme målestokk 1/4 av livvidde pluss 4 cm. Betegner punktet A2. Fra punktet A2 side lengde skjørt.
 Fra punktet A på halveringslinjen for vinkelen plottet 1/4 av livvidde pluss 4 cm var utgangspunktet for A3 og A3 er plottet over lengden av skjørtet.
 Koble prikkene A1 A2 og A3 jevn linje. Bunnen av skjørtet bare koble jevn linje.
Et enkelt skjema polusolntse skjørt med strikk

 Tegning "polusolntse skjørt mønster" klar. Skjær ut et mønster, flytte den til papp og kutte ut to slike mønstre av tykt papir. Nå kan du legge ut mønsteret på stoffet. Uten er mønstre er lagt på stoffet som et speil. I henhold til denne fremgangsmåte i et skjørt er to søm. Når du setter stoffet i to og sette bare én kurve, slik at den ene siden søm sto bøye stoffet, vil skjørtet være en søm.
 Vykroyuyuchy skjørt, ikke glem om kvote for sømmer. Mønster skjørt "polusolntse" med elastisk klar.

 Interessante video tutorials "Hvordan sy et skjørt polusolntse" Her er en annen svært nyttig video "skjørt gulv sol mønster".
Hvordan å stryke en plissert skjørt
 Mange damer å legge denne sesongen i garderoben plissert skjørt, mot et lite problem: "Hvordan kan det strykes? ". Faktisk er mange av disse tingene gjort av disse stoffene som ikke trenger stryking - de perfekt beholde sin form og generelle utseende selv etter vask. Se på etiketten hvis stryking ikke er tilgjengelig, vil du se et ikon med kryss jern. Men selv om skjørtet inn i denne kategorien er ikke hensiktsmessig, her er noen tips som kan hjelpe deg å unngå problemer med stryking.
 1. Før vask prometayte skjørt brede masker i midten og mindre - nederst. Til Cloth venstre hull, bør nål og tråd være svært tynn. Ikke i noe tilfelle gjør ikke stramme masker, ellers kan du ødelegge skjørt.
 2. Vask plisserte skjørt, enten manuelt eller på delikat modus i vaskemaskinen, sette lav temperatur regimet uten å spinne eller spinne ved lave turtall. Du kan bruke en spesiell pose for vasking delikat. I konklusjonen nødvendigvis vaske skylle skjørt med air condition.
 3. Tørk skjørtet på hengeren, pre rozhladyvshy hånden hennes og inn i folden.
 4. Hvis det er en risiko for at tørking på kleshengere plissering rettet, rulle inn i et rør skjørt, setter alle pent brette og tørke det som sådan.
 5. På samme måte kan vaskes og plissert skjørt. For dette vridd inn i et rør skjørt bør nøye plassert i en strømpe, og en vaskemaskin. Tørt produkt kan ikke unna strømper.
 6. Den mest enkle, pålitelig og sikker måte - å gi skjørtet i vaskeriet. Det de vasker det og otutyuzhat alle reglene.
 Hvis det ble laget for vask fremdeles tapt og mistet skjørtet form, uten jern rett og slett ikke kan gjøre. Først av alt, vær tålmodig, som jern plissert skjørt - dette er en svært plagsom. Men det finnes noen triks som prosessen kan være litt letthet.
 1. Hvis skjørtet ble sydd før vasking, da det skal strykes på samme måte. Hvis du ikke prometaly, gjør det før stryking. Etter å ha trykket forsiktig fjerne stingene.
 2. strykes skjørt plissert bedre fuktig og alltid gjennom cheesecloth.
 3. Hvis plissering rettet, deretter gjenopprette den ved hjelp av et såpestykke. Tørr obmylky prorysuyte hver pil med skumle side av stoffet, og deretter gjennom cheesecloth proutyuzhte nøye fold hver modus dampende.
 4. Gjenopprett pleating og hjelpe andre veien. Gni litt revet såpe og oppløse den i 1 liter varmt vann. Vann bør være svært såpe. Kult det, legge til et protein, 1 ss. l. eddik og litt stivelse, bland godt. Denne løsningen suge cheesecloth og gjennom othlazhyvayte folder. Husk at proteinet vil holde seg til jern, fordi jern er bedre gjennom papiret. Eller du kan ta et gammelt jern som du ikke har noe imot.  
Hvordan å vaske ned jakke i vaskemaskinen?
 I garderoben av det moderne mennesket ikke mer praktisk yttertøy, jakke, dunjakke kniv. Imidlertid, til tross for praktisk, er det mange problemer. Hvordan å vaske ned jakke i vaskemaskinen? Tross alt, en ting ganske omfangsrik og sydd med svært spesifikke materialer.
 Du kan vaske jakken i bilen?
 Å begynne å utforske brukeren. Vanligvis solide produsenter tyder på etiketter kan vaske eller maskinvask for hånd ha ting. I tillegg etikettene alltid indikert muligheten for tørr rengjøring. Så gjennom informasjonen før du tar fatt på action. Dette vil bidra til å unngå mange unødvendige problemer.
 Hva er inni?
 Hovedproblemet er filler. Vi pleide å kalle dunjakke nesten alle varme ting. Faktisk er disse jakkene ikke alltid fylt med fluff - bare de som er skrevet på etikettene «ned». Deretter innen at ting vil svane, and eller gås ned. Dette krever spesielt forsiktig behandling av vask, som fjerner seg ned i klumper. Men mest inne jakke blandet ned med en fjær på etiketten i dette tilfellet er skrevet «fjær». Dette er et rimeligere alternativ, men det krever spesiell omsorg. Produsenter anbefaler ikke vask ting selv. Det er bedre å bære dem til renseri.
 En mer praktisk modell anses som velges som isolasjon ull eller et syntetisk materiale (fiberteck, hul fiber). Disse jakkene vasket av de samme reglene som alle andre vinterklær.
 Hoved nyanser
 Ikke for å ødelegge jakke, deretter for en veldig myk og delikat behandling. Det er best å vaske denne tingen på 30 grader hvis den andre alternativet er spesifisert av produsenten. I tillegg til den dunjakke i vaskemaskinen bør ikke være andre ting.
 For bedre bruk enn vaskepulver og flytende vaskemiddel. I store supermarkeder kan til og med finne en spesiell væske designet for dette formålet. Skyll jakke bør være minst tre eller fire ganger. Dette må gjøres for å skille vev venstre. Spin Hastigheten bør være minimal. Tørk ned jakke du kan på balkongen når været er varmt og solrikt. Noen husmødre si at det er bedre å tørke på radiatoren, men dette alternativet bør være unntaket heller enn regelen.
 Under den tørre dunjakke med jevne mellomrom trenger å skyte ned og rist til fluff eller annen filler er ikke glir inn i koma, og delt ut og returnert til sin plass. Det er dette trinn, og ofte er den mest tidkrevende. Men hvis du går glipp av en ting kan miste opprinnelige utseende. Husk at tørr øverste laget av fjær ingenting sier. Bør tørke filler, så ikke mas å fjerne seg jakken i skapet. Oppbevar det på et par timer hengende "hengeren" i rommet. Først da vil det være mulig å dekke vev eller plastdekselet og rengjør skapet til neste sesong.
 Triks
 Merk - designer dunjakker selges ofte med spesielle baller. Kaster dem er nødvendig. Dette er ikke en ubrukelig tilbehør. De er designet for å skyte ned ned under vask. Gjør dem av spesielle materialet slik at ballen kan etableres i en vaskemaskin trommel med fjær. I billigere modeller slike enheter ikke. Men erfaren vertinne anbefales å bruke i stedet tennisballer. Bare tre eller fire ball raspryamyat ned under vask.
 Det er en viktig påminnelse. Dunjakke i trommelen er plassert kneppet og glidelås eller absolutt vrengt. Så du kan være sikker på at maskinvaren ikke vil skade stoffet.
 Vaske dunjakker kan være en liten forsinkelse. Mest forurensning det utsatt mansjetter, krage, jakkeslaget lommer. Disse delene kan rengjøres forsiktig, uten å vente på vask. Bruk en mild sjampo eller lignende vaskemiddel. Skyv såpe hånd på klut, skyll agent med en fuktig klut.  
Hvordan å vaske ned jakke i maskinen?
 Den mest populære vinterklær, som i dag er fornøyd med både menn og kvinner er en dunjakke. Vi har glemt at for mange år siden var ned bare arbeidsklær, og brukte dem klatrere og forskere, oppdagelsesreisende, og hvorfor regelmessig slites ned selv de som holder i sine klær bare business stil.
 Dette er ikke overraskende, fordi ned er begge veldig lys og varme vinterklær, som kan se attraktive for flere år. Men som alle andre klær, dunjakke krever forsiktig holdning og omsorg, og bare i slike tilfeller, er det i stand til å holde et attraktivt utseende.
 Og her er først og fremst et spørsmål om hvordan man skal vaske ned jakke? Ta det til renseri hver gang - dyrt. Og ikke det faktum at du tørr rengjøring effektivt vil forme denne tingen. Vaske ned jakke for hånd er vanskelig og krever mye tid. Ikke overraskende, mener vi, hvordan å vaske ned jakke i maskinen, og kan vanligvis gjøre dette?
 Heldigvis puhovky vask i maskin kan, som de sier selv produsentene av slike produkter. Men det faktum at han ikke har mistet sin form og isolerende egenskaper, bør følge noen regler. Og viktigst av alt, ikke la ned jakken i vaske tapt i klumper, som de så veldig vanskelig å bryte.
 Vaske dunjakke best ved temperaturer over 30 ° C i en delikat modus ved hjelp likvide instrumenter spesialdesignet for fjær eller noen midler for vasking av sarte stoffer. Pre-suge klærne kan ikke være slik, og for å forberede den for vask i maskin bør være nøye feste alle knapper og slanger, og vri dunjakke innsiden ut.
 Faktisk er mange produsenter av disse produktene anbefales å vaske ned, plassere dem i vaskemaskinen noen tennisballer (for tennis). Disse kulene vil bryte opp klumper av is som dannes under vasking, slik at du kan unngå problemer med utseendet på produktet.
 Som skyll dunjakke, utføre denne prosedyren bør være minst tre ganger så vaskemiddel virkelig dårlig vыstyrыvaetsya for nedover. I tillegg, hvis du sletter jakken din første, husk at det kunne overleve en annen industriell støv, som vanligvis er årsaken til utdanning skilsmisser.
 Klem dunjakke eller i vaskemaskinen ved hjelp av tennisballer. Det er ønskelig å stille modus med den minste omsetning.
 Nå noen ord om tørking dunjakker. Tørk det tillatt, som i vaskemaskinen, og direkte i nærheten av varmekilder. Det eneste som er anbefalt er å tørke ned jakke, rozstelyvshy den på et teppe eller teppe som de holder luftsirkulasjon.
 I prosessen med tørking bør alltid riste ned kappe for å unngå dannelse av klumper ned. Og du kan også ta ned det liker en pute eller en spesiell pat crackere for å banke tepper. Sørg for å grundig riste dunjakke igjen etter at det er helt tørt. Noen produsenter selv anbefale dette produktet igjen sette trommemaskin med tennisballer og "tørke" fast modus klemme den. Men hvis man veien ned jakke, bedre å forlate denne metoden for ekstrem tørr og vask det i dette tilfelle bedre hender.  
Яндекс.Метрика