Hvordan å vaske ned jakkeTidligere brukt bare ned som arbeidsklær. De hadde på seg klatrere, oppdagere, gruvearbeidere. Generelt, hadde på seg ned de menneskene som måtte jobbe i kulden. Dette er fordi disse jakkene har gode isolerende egenskaper, som de er svært lette, komfortable og slitesterke. Forresten, utviklet modellen fjær forskere fra Institute.
På det nåværende tidspunkt, er denne jakken svært populære blant alle deler av befolkningen. Folk i alle aldre kjøper ned og være glad de er. Motedesignere har utviklet mange modeller som er egnet til virksomheten stil og hverdagslige klær.
Men hver kjøperen forstår at stoffet som jakken er laget for å være skitten og trenger noe å vaske det. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du enkelt kan vaske ned jakke i maskinen.
Hvordan å ikke ødelegge den dunjakke i maskinen
De som prøvde å vaske jakken i maskinen, bør vite at etter en mislykket vaske ned strays i klumper, som er så vanskelig å bryte.
På maskinen bør velges modus og delikat vask ved temperaturer over 30 ° C er også bedre å bruke en spesiell flytende vaskemiddel og ikke pulver.
Vær oppmerksom på at før du vasker jakken i maskinen, kan du ikke suge, eller klumper du gitt ovenfor. Før du setter ned jakke i maskinen, må du skru den innsiden ut, pre zastebnuvshy alle knapper og glidelåser.
Noen produsenter av disse jakkene er sterkt anbefalt å vaske den i maskinen ved hjelp av tennisballer. Sammen med en jakke i maskinen bør sette 3-4 tennis ball, sa de, når de vil skyte ned vask ned, noe som vil hindre dannelse av klumper.
Vask og tørk dem dunjakke
Etter vask bør velge delikat modus skylling og bedre å gjøre det flere ganger. Klem vannet dunjakke eller i vaskemaskinen, bør strek velge laveste hastighet og ikke rene tennisballer.
Tørr jakke kan være både en vaskemaskin og i nærheten av varmekilder. Når tørke er anbefalt flere ganger dunjakke skyte ned som du gjør med puter, vil det hindre zalezhuvannya ned på ett sted.
Disse reglene hjelpe deg å vaske ned jakke i maskinen og vedlikeholde sitt vakre utseende og varm kvalitet. Hvis du lytter, deretter vaske neste gang du vil bli mer trygg og ikke redd for at ødelegge favoritt ting.  
 Vaske vinduer - tilsynelatende en enkel prosess, kan det være vanskelig? Men som de sier, bare de som aldri har vasket vinduene, eller ikke gjorde dette effektivt og uten anstrengelse. I dag forteller vi deg hvordan skal vaske vinduene, slik at de ble grundig rengjort og hadde flekker.
 Prosessen med å vaske vinduer, vurdere to blogger:
 Trening
 Prosessen med å vaske
Hvordan å vaske vinduer raskt og uten flekker?
 best å vaske vinduene om natten, og at det var ingen vind.
 Før vaske vinduer er anbefalt å fjerne gardinene og rense alle hvitevarer og møbler som er i nærheten av et vindu.
 Mer detaljerte råd du kan få fra videoen som postet under.

 PVC-vinduer.
 En av de store feil mange er at de vasker glasset først, deretter profil - er feil. Først trenger du en god vask din profil (ramme), og bare går videre til selve glasset.
 Hvis hjørnene på vinduene akkumulert en stor mengde skitt, bruk en børste eller børster. Å rengjøre rammen brukes også vaskemiddel. Opprinnelig profil ren på utsiden, og på innsiden.
 På prosessen med å vaske vinduer kan du tydelig se fra videoen nedenfor.

 Mine bruker filler
 For vinduspuss er best å bruke en spesiell mikrofiberklut, de er godt og riktig vaske vinduer uten å forlate lo og skilsmisse.
 Det spiller ingen rolle hvor du skal plassere vaskemiddel: kluten eller profil / boks. Påfør en liten mengde vaskemiddel og grundig vaske vinduer profil, deretter ta en tørr klut og tørk området tørt vasket. Deretter trekke den samme transaksjonen og glass.
Hvordan å vaske vinduer raskt og uten flekker?
 Min oknomoykoy
 Vask vinduene oknomoykoy lett, med vask profil vil fortsatt ha til filler, hvis du ønsker å renslighet. Oknomoyka - den perfekte løsningen for store vinduer og balkonger for, og når vinduet er blankt. Den lar deg også raskt vaske vinduer, som er veldig praktisk.

 Å vaske vinduene oknomoykoy behov for å bruke en spesiell løsning, kan du spe den i en bøtte og umiddelbart satt på glasset. Behandle nøye overflaten av glass svamp gummi skrape og deretter fjerne såpevann og flekker. Movement skraper bør være fra side til side. Vi ønsker å trekke oppmerksomheten din at på grunn av skraping, etter at du vasker vinduene vil ikke skilsmisse. Forresten, kan gummi skraper brukes når du vasker filler.
 Vask vinduene trenger to ganger i året, i midten av våren, når det er varmt vær satt i midten av høsten.
 Dette, i faktisk alle! Vi ønsker deg suksess i å bringe orden!  
Hvordan rengjøre vinduer? Tradisjonelle og moderne metoder
 I samsvar med den gamle kunsten Feng Shui vennlige vinduer gir positiv energi til å sirkulere fritt inne. Det virker som vaske vinduer er enkelt. Men ikke alle er kjent med reglene for dette ikke veldig enkle leksjoner. Det bør finne ut hvordan å vaske vinduene, fordi de er i trerammer og plast profiler.
 Den minste sett med verktøy for rengjøring
 Veldig hendig verktøy - avrettingsmasse (skvydzh). Han ser ut som en vanlig mopp. For standard størrelse vinduer sel 25-30 cm. På baksiden av båndet er en spesiell svamp eller pensel. Det er også nødvendig å forberede et stykke skum eller svamp. Dersom vinduene er sterkt forurenset, vil det ta hardt svamp. Trenger også en ekte stykke tørr klut og vann tank.
 Vaske vinduer
 Rammer laget av aluminium og tre vasket godt vaskemiddel oppløst i vann. Hvis rammen av lakkert tre, så vaske det du kan bruke kald te eller flytende vaskemiddel.
 Å fjerne fet flekker fra glass egnet vann med ammoniakk.
 Ikke veldig skitne glass skylt med kaldt vandig stivelse (per liter vann, en spiseskje med stivelse). Det kan være forurenset med glassvasker godt blekemiddel (per liter vann 50 g kalk). Det var en overskyet glass plakett fjernet ss eddik dynket i klut.
 Bestemors oppskrifter gi gode resultater, men mer effektiv bruk av moderne husholdningskjemikalier. De er basert på overflateaktive stoffer som bryter ned forurensing, så de er enkle å fjerne. Noen biler er silikoner og Antistatisk, og skaper en film på glasset, frastøter fuktighet og støv.
 Det er veldig praktisk å bruke disse verktøyene. Visker bør plaske i glass og umiddelbart tørke klut.
Hvordan rengjøre vinduer? Tradisjonelle og moderne metoder

 Riktig rengjøring glass enheter
 Plast vinduer krever ikke arbeidsintensiv omsorg, men reglene for vask bør vite.
 Rama, glass, vinduskarmer må vaske enkel såpe og noen populære oppvaskmiddel eller vinduer. Det er forbudt å vaske disse rammene bruke nitrosostavov, bensin, syrer, løsemidler. Ikke bruk rengjøringsmidler pulver eller granulat, som de ripe opp plasten.
 For å forhindre skade på overflaten av glasset, fjerne smuss uakseptabelt harde eller skarpe gjenstander.
 Kompetent tilnærming til hvordan å vaske vinduer med plast, krever omtale verktøy som kombinert mopp på teleskophåndtak, montert vodosgon og en myk svamp. Dynket i den riktige løsningen svamp tørkes glasset. Deretter vodosgon fjernet overflødig vann. Denne metoden er spesielt nyttig når vinduet ikke er åpne alle skodder, og glasset er vanskelig å komme nær.
 Små nyanser vaske vinduer
 Windows kan gni salt løsning (i et glass vann Rør to spiseskjeer salt), mens om vinteren de ikke vil fryse. For å forhindre dugg av vinduer om vinteren, for å tørke sin alkoholiserte løsning av ren glyserol (20 deler alkohol tilsvarer en del glyserin).
 Glass vil forbli rene i lang tid, hvis etter vasking tørk deres ammoniakk (noen få dråper), blandet med glycerol (70 m) og vann (30 g), som tillater dem å tørke.
 Vask vinduene bedre i fravær av direkte sollys. Deretter, etter tørking av glass vil ikke forbli flekker og striper.
 Etter bearbeiding vindusglass eddik flyr de skal zasyzhyvat.
 Etter regler vindu rengjøring, kan du alltid være sikker på perfekt renhet og glans.
Hvordan å vaske vinduerFra begynnelsen
Vaske vinduer begynner å rengjøre vinduskarmer og rammer. Propylososte dem og tørk av med en fuktig klut.

Hvordan man skal oppnå glans av glass

Hvis du ønsker å rengjøre briller ble ikke tilt støv, tilsett en spiseskje maismel i en, to liter varmt vann. Påfør på kluten, klem overflødig og tørke av glasset - det vil fjerne statisk elektrisitet.
Rammer uten flekker

Vær forsiktig når du rengjør vindusrammer - ikke nødvendigvis stikke ut for mye. Vasking starte fra toppen av vinduet, sakte synkende ned.
For plast
Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk ved rengjøring plast vinduer - det vil gjøre overflaten kjedelig rammer. I stedet spre en spiseskje med natron i 600 ml vann
Som en profesjonell
Vaske vinduer nal - en populær metode, som er spesielt foretrukket av profesjonelle. Hvis du også har vurdert det, kjøpe en mopp med en flyttbar gummi band, som kan erstattes av mye slitasje. Et meget viktig teknologi. Første våt mopp, skyv den langs den øverste kanten av glasset. Overføring mopp gjort i begynnelsen av stripen og skli ned kanten av glasset. Gjenta denne bevegelsen, på vei det motsatte kanten av glasset og sette band vnapusk.
Hvordan å vaske og rengjøre persienner
Bland 200 ml eddik med 3 liter vann. Utvid vinduet - tallerkenen bør være vinkelrett på rammen. Dip hvit bomullssokk i blandingen, klem og satt på en hanske på hånden. Start fra toppen for å vaske, rense platene på begge sider. Bruk en annen ren sokk til tørk.
Felle web
Ta en ren, fuktig mopp med et langt håndtak og bruke den til å fjerne støv og spindelvev fra høye vinduer og glasstaket.
Aluminium
Rengjøring av aluminium Gerikter ikke noe problem. De er beskyttet av holdbart belegg som imidlertid skrape skuremidler, så bruk en myk klut og vaskemiddel. Så ikke glem å tørke.
Vi bryr oss om rammer
Hvis du fikk til vinduene på taket, rydde grense polerer for møbler. Male dem hvert 3. år, og de vil alltid se bra; det også beskytter treverket mot de skadelige virkningene av ultrafiolett stråling.
Hvordan du rengjør tre panel
Ren trepanel oljebaserte polerer. Fukt en klut lin olje, white spirit eller terpentin.
Reach himmelen
For å nyte den fantastiske utsikten, rengjør glasstaket to ganger i året. Hvis du gjør det ofte utmattet silikon rundt kantene og vil lekke. En gang i måneden forfriskende tak nal på en lang håndtak og vindusvask.
Som ny
Holde hjemmet eddik lager. Det er uunnværlig når det gjelder rengjøring av glasset. Legg det varme vannet eddik, litt vaskemiddel og natron. Knuse flere aviser og tørk deres vindusglass. Skinne som nye!

Vær forsiktig med bly

Vinduene er dekket med bly maling eller trenger ekstra omsorg. Vask separat hver glass med varmt vann. Pass på at du gjør for mye innsats, eller det kan bøyes. Ikke bruk disse brillene glass rengjøringsmidler, eddik, sitron, ammoniakk og skuremiddel.
Flekker, striper
Vask vinduene fra topp til bunn og side til side. Så du umiddelbart legge merke til den uheldige bånd og kan bli kvitt dem.

Verdener oss, solen, verdens!

Du tror overskyet - det er tid for rengjøring? Err. Ikke vask vinduet hvis det direkte mot solen skinner. Glass tørke av raskere enn du gjør Domo og vkryyetsya uestetisk skilsmisse. Se bevegelsen av solen over himmelen og handle deretter.
På høyden
Bruk av svampaktig roller mopp for rengjøring vanskelig å nå og høyt plassert vinduer. Du kan også ha å presse et enkelt vindu for å nå ut til andre. Men ikke ta sjanser bedre ansette profesjonelle renholdere, og seg selv, for å spare, hold lyskasse.  
Яндекс.Метрика