Myэmo vinduer som ren faglige råd
 Ideelt sett bør vinduene vaskes to ganger i året, men det er - et problem som folk flest ikke føler den minste glede, og som regel vente på nærmer dette punktet uten utålmodighet! For mange, er prosessen med å vaske vinduer for å sikre at overflaten polert til en skinne ved hjelp av moderne glass rengjøringsmidler som bruker papirhåndklær eller gamle aviser.
 Hvordan å sikre profesjonell renere - en jobb gjort riktig, bør du bruke så mye krefter, og til slutt vinduene vil snart bli skitten igjen. Det følger vaske bare øker den elektrostatiske glass, forming stygge flekker på flater som er lette å tiltrekke smuss og støv.
 Det er enkel og effektiv måte å vaske vinduer med mopper og andre tilgjengelige midler.
 Venetiansk vindu
Myэmo vinduer som ren faglige råd
 Denne typen store brede vinduer krever litt mer enn verktøy for rengjøring. Å holde seg til vanlige mopper, bortsett fra gummi dyser trenger fille hode med lange strimler og rikelig med såpevann. Såpevann perfekt vasker bort smuss og etterlater ingen striper og riper på glasset. Bruke et vanlig vindu renseverktøy, som du vasker retter - 2-5 ml per bøtte med varmt vann (den mindre skum, jo ​​bedre). Vask ruten såpevann, dyppe bøtte vedlegg fille. Endre brukt vann etter behov.
 Start med å tørke av glasset med øverst til venstre i vinduet (Lefty lettere å starte prosedyren med øvre høyre hjørne). Hold en gummiskrape, utføre bølgende bevegelse på overflaten. Etter hver bevegelse skraper tørke ren klut stoff som absorberer fuktighet, for eksempel, for dette formålet kan du bruke den gamle Lin serviett.
 De resterende vann fra glassflaten publisert en tørr pusseskinn designet for rengjøring av bil glass (tilgjengelig på husholdnings deler butikker). Suede absorberer vann og etterlater ingen rester. I konklusjonen tørke vinduskarmene.
Myэmo vinduer som ren faglige råd
 Små vinduer
 For rengjøring av små vinduer adskilt med hyppige partisjoner trenger skrapere med gummi dyser som tilsvarer størrelsen på vinduspartier. Du kan kjøpe vindusskraper nødvendige størrelse eller beskjære standard produkt ved hjelp av baufil.
 Som i det første tilfellet kan ikke gjøre uten såpevann. Mengdeforholdene er de samme. Bruk kun tilbehør i stedet fille eller naturlig svamp pensel med naturlige grisebust. Produksjon av syntetiske materialer absorberer mindre vann og færre tjene. Dypp en svamp eller børste i såpevann, tørk seksjon hvert vindu på venstre - høyre, med fokus på oppbygging av skitt i hjørnene. Vask med såpe og vann ramme, vindusåpninger, vinduskarmer.
 Så gummiskrape og bruke den til å fjerne overflødig vann, flytte på fra top-down. Ikke glem etter hver "bølge av" skraper, tørk den med en ren, ble tørr klut til glass venstre stygge striper.
 Hvis du arbeider med en gummiskraper problemer som vann "knirker", tilsett litt mer vann oppvaskmiddel.
 På den siste etappen, tørke av glasset rent, tørt semsket klut og tørre rammer, vinduskarmer og vindusåpninger.
 Samomoyuchi vindu
 Det er ganske naturlig at prosedyren for vaske vinduer presset vitenskap å lage selvrensende glass, bestående - et tynt gjennomsiktig lag av titan oksid. Den unike glass er i stand til å bryte ned organisk smuss uavhengig samspill med ultrafiolett lys. Dette er ingenting å bekymre glass og regndråper som vasker av gate plakett jevnt, og etterlater ingen spor av dråper. Eneste ulempen er at langvarig mangel på regn glass har fortsatt å vaske for hånd.  
 Seng - en svært viktig og nødvendig hjem satellitt, ikke rart de sier at forretnings saker og sover du fortsatt komme hjem, og det er en drøm for enhver gjennomsnittlig person bruker en tredjedel av sitt liv.
 Den drømmen mann hviler hver celle i kroppen hans endelig kan slappe av og føle seg vel, kan musklene ikke lenger fungere, og hvile for natten liv for nye prestasjoner. Ikke rart de sier at sunn søvn - nøkkelen til god helse, høy effektivitet, og aktiv hjerne aktivitet, noe som er viktig for det moderne mennesket.
 Hvis du skal kjøpe et nytt hjem seng, så dette problemet bør nærmet seriøst og ansvarlig, fordi, faktisk, velger du din fremtidige helse.
 De fleste eksperter sier verden at nesten all sykdomsrelatert tilbake dit bare for å ubehagelig senger.

 Så hvis du eier dyrt omsorg, må du skall ut en god seng, selvfølgelig, koster mye, men denne tingen vil vare i mange år, og takker for god helse og humør.
 Så la oss se på hvordan du velger en god seng for å sove, at det ville møte alle dine behov og ønsker. Det er naturlig at i tillegg til bekvemmelighet, og problemet du bryr deg om estetikk, ønsker jeg å gjøre det passe perfekt inn i innredning og behagelig for øyet av sine eiere.

 Seng ramme


 Det første du trenger å ta hensyn - er kvaliteten og egnetheten av sengen rammen, på grunn av sin styrke vil avhenge av sin holdbarhet og styrke.
Hvordan velge en god seng for å sove?

 Med skrøpelig ramme og mistenkelig kan det mislykkes i det første året av sin eksistens, for ikke å nevne engang av dens bekvemmelighet. I tillegg til rammen passer alltid madrass så alltid sørge for at rammestørrelsen er matchet med madrass, ellers sistnevnte vil alltid skli eller stovburchytysya som vil føre til konstant ubehag, og faktisk kan bryte av rammen.
 De fleste sengen er konstruert i to typer: enkel tilbake pluss to sideplater og fire sideplater, som er montert hengslet tilbake. I det andre tilfelle, ofte tjener som en støttekonstruksjon eller plattformbeina. Det spiller ingen rolle hva som vil bygge rammen - ben eller rygg, men fortsatt det andre alternativet er mer holdbar.
 Den mest holdbare ramme - de som er laget av spesielt tre eller metall, forresten, smidde og utskårne senger er på toppen av popularitet.

 Senger av sponplater eller MDF er også svært vanlig, men de kan ikke skryte av en slik styrke som sine tre eller metall kolleger.

 Reason senger


 På styrken av sengen påvirker også antall broer som er plassert på rammen, er de hovedstøtte for madrassen. Tallet for standard dobbeltseng bør være ca 30 stykker, det er logisk å enkeltsenger - 15 stykker.
 Avstanden bør ikke overstige bredden av broen. Husk at flere slike broer, sengen er ansett pålitelig, det kan vare i ganske lang tid. Også mange kjente varianter av metallstenger og nett - dette er ikke den beste veien ut, fordi til slutt disse design sags og sag, og skaper betydelig ubehag hvile.
Hvordan velge en god seng for å sove?

 Ønsker å spare plass i rommet, kan sengen kommer med løfteutstyr eller skuffer hvor du kan lagre sengetøy eller annen måte. Således kan slike strukturer er praktisk, men husk at madrassen har til å "puste", og i slike strukturer er umulig. Det er derfor disse sengene ofte bryte ned raskere enn "tradisjonelle alternativer."

 Hvordan velge en madrass for sengen?


 Selvfølgelig, er dette punktet en av de definerende, ramme og base, selvfølgelig påvirke styrken av sengen, men madrassen - i komfort av din søvn.
 Ikke følger reglene hardt madrassen, dette er ikke riktig, bør det ikke være for myk eller hard, bør det være av middels fasthet.
 Det beste valget - det absolutt madrass som kan være latex eller våren basen.

 Lateks, på dette tidspunkt, anses perfekt, fordi de er av samme form som det menneskelige legeme, som anbefalt podiatrists, og kan vise til dens holdbarhet. Kvalitet våren modeller vil avhenge av kvaliteten og kvantiteten på fjærer, flere av dem - jo bedre.
 Du kan melde deg av normal og madrassen, men da ta hensyn til sin filler, kan du vil sette pris på de miljømessige og naturlige alternativer - fra tang eller kokos fiber. For folk som lider av allergi, fit madrasser fylt med Hulfiber.

 Dimensjoner og volumer


 Det er noen ergonomiske standarder, noe som bør passe en dobbeltseng i soverommet størrelser, er det svært viktig for bekvemmeligheten av å bo i dette rommet, lå hennes evner eller endre sengen.
 Standard bredde for type seng er dobbel - 160 og 180 cm, men det er 200 cm. Twin alternativer, henholdsvis to ganger mindre. Velge den modellen som de fleste kan passe på soverommet - og ikke pohadaete.
Hvordan velge en god seng for å sove?

 Tenk bare det punktet at mellom veggen og den siden av sengen bør være minst 70 cm plass til å roe du kan fylle det og ryddig. Også oppmerksom på at dobbeltsenger ikke er forpliktet til å lateral del mot en vegg, er dette alternativet bare mulig ved fullstendig mangel på andre.
 Man må også ta hensyn til høyden av sjiktet, fordi det antas at de eldre en person får, jo mer sengen skal være høyere. Ideal - høyden på sengen bør være opp til knærne til mannen som skulle bli hennes seng.
 Hvis du vet hvilke parametre skal tilsvare seng, kan du gjøre det riktige valget for helse og komfort. Så husk alt det vi tilbyr, og bare etter at du kan begynne å ta opp spørsmål om utseende og innredning.
 Et stort antall av de mest mangfoldige variasjoner senger vil ikke holde deg lang tid å bry seg om dette problemet, kan du bare plukke opp akkurat den skjønnheten som best fremheve interiøret på soverommet.
 For eksempel, sengen plattform best egnet for soverom i japansk stil og minimalistisk stil. Men Smidde alternativer passer best inn i den klassiske soverom, retro og Provence variasjon. Wood skåret senger - en tradisjonell klassikere og et flott tillegg til soverommene og den gamle romanske interiør.  
Яндекс.Метрика