Hvordan velge en madrass for sengen?
 Selv om folk sover og nesten en tredjedel av sitt liv, vet ikke alle hvordan å velge en madrass for sengen. Gitt at riktig valgt madrass kan ikke bare sikre en anstendig kvalitet på søvn, men også påvirker den generelle helsen, er det nødvendig å nøye gjennomgå kriteriene for valg av funksjoner og produkter.


 Valget av madrass: Spesifikasjoner
 Først, for å forstå hvordan å velge riktig madrass for sengen, bør du være klar over sine egenskaper:
 1.  Størrelser
   Dimensjonene av madrassen skal være klar over størrelsen på sengen. Og det er nødvendig å måle de innvendige dimensjoner av sengebunner. Vanligvis produsenter tilbyr enkeltrom, pivtoraspalni, doble madrasser.

   Vekt Rettigheter
   Dette utvalgskriterium er svært viktig fordi under vekten av en person velger stivhet madrass. For en mann som veier lite, kan du velge en mykere madrass, og for stor vekt, henholdsvis, er å plukke opp en hard madrass.

   Våren og fjærer
  Hvordan velge en madrass for sengen?
   Den største forskjellen mellom vår og fjærer madrasser er deres strukturelle trekk. Fjærmadrasser med fjærer selvstendig enhet tåler en tung belastning. Men siden våren er "sammen" og merkbart reagerer på menneskelig vekt, ortopediske egenskaper slike produkter tilgjengelig. I madrasser med uavhengig våren blokk hver vår "fungerer" uten at mye sunnere for din komfort. Fjærer ortopediske madrasser avvike fra mangel på våren blokkfjærer i stedet hvilken grad er naturlig eller kunstig filler, kokos, latex, skum, sjøgress, hest hår, etc. I tillegg kan fjærer madrasser kombineres. Slike madrasser sovende mann vekten jevnt fordelt, forutsatt gode ortopediske egenskaper.

   Stivhet
   Riktig regnskapsføring av denne parameteren påvirker nyttig effekt av ortopediske produkter. Valget bestemmes av vekten av stivhet og eldre. For eksempel, for barn, anbefaler ekspertene å kjøpe moderat harde madrasser for personer i alderen - mykere madrasser.

   I beretningen om disse parametrene, er det viktig å tenke at har egenskaper ikke alle ortopediske madrasser. Derfor, hvis du ønsker å kjøpe bare madrass, bør du definitivt be konsulenten butikk, har valgt produkt ortopedisk effekt.
   Valg av en madrass i henhold til de individuelle egenskaper
   Vurdere egenskapene til madrasser for å sikre et komfortabelt opphold er viktig, men ikke glem å matche den valgte modellen sine egne fysiologiske og anatomiske trekk. For å sikre god helse, rolig, dyp søvn, er å lytte til faglige råd.
   Friske mennesker
   Denne kategorien kan omfatte personer som ikke lider av noen sykdom, med normal vekt. For friske mennesker, spesielle finesser når du velger en madrass, vanligvis ikke. I dette tilfelle er valget av madrassen er avhengig av personlige preferanser og økonomiske muligheter. Og likevel, er det bedre å velge en god ortopedisk madrass med naturlig filler, med en blokk av uavhengige kilder, som denne type produkter regnes som den beste i segmentet. De er så mykt, med utmerket gjentatte kurver av kroppen. Å føle komfort, kan du foretrekker modeller med madrass cover "vinter / sommer".
   Ektepar
   Par kan velge en stor doble madrasser og enkelt par. Videre velger to enkle senger, madrasser kan kjøpes med forskjellige fyllinger, med varierende grad av hardhet, som er spesielt viktig for par med signifikante forskjeller i vekt. Glatt grense mellom generell hjelp cover eller bruke et spesielt system for tilkoblingen.
   Når ryggsmerter
   Ryggsmerter kan være et symptom på alvorlige sykdommer i ryggraden. For slike mennesker, eksperter anbefaler å velge bilaterale madrasser, den ene siden av som er mykere og den andre - hardt. Endre siden av madrassen til strengere i forverring av sykdommen, vil bidra til fjerning av ubehagelig smerte.
   Når predisposisjon for allergiske reaksjoner
   For folk med allergier, søvn vist utelukkende på naturlige madrasser. Det eneste materialet som brukes til fremstilling av madrasser, som ikke vil avvikle støvmidd er naturlig latex. Men selv om du ønsker kan du kjøpe en madrass laget av kunstige materialer, bruker allergimadrass impregnert med en spesiell allergi komposisjon.
   Ved sykdommer i muskel-skjelettsystemet
   Av sykdommer i muskel-skjelettsystemet, noe kompetent viktig valg av madrass, inkluderer ryggsmerter, skoliose, leddgikt. Vanligvis, mennesker som lider av denne sykdommen, leger anbefaler madrasser å velge mellom kokosfiber som de er veldig strenge. De gir den nødvendige stivhet ortopedisk effekt og best effekt på ledd og ryggrad.
   For overvektige mennesker
   Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at folk som er overvektige til å sove på en myk madrass er kontraindisert. Så, bør ditt valg i dette tilfellet bare stoppe på de harde modeller. Denne faktoren er svært viktig å vurdere fordi den myk madrass modellprogram vil alltid bli forvrengt. De fleste produktene anses harde madrasser Kokos. Du kan også bruke madrasser med uavhengige våren enheter, som deres konstruksjon spesielt utviklet for personer med stor kroppsmasse.
   Madrasser for barn og tenåringer
   I barndommen og ungdomsårene er dannelsen av muskel-skjelettsystemet. Derfor, for å hindre utvikling trammen, skoliose eller andre abnormiteter i utviklingen av muskel- og skjelettsystemet og små barn er ikke anbefalt for søvn velger svært myke madrasser. Preferanse er å gi uavfjæret modeller som vil ha høy grad av stivhet. Du kan også ta en bilateral madrass som partene vil ha ulike grader av hardhet. Denne madrassen kan tidvis slår å gi visse ortopedisk effekt.
   Madrasser for gravide
   Under svangerskapet, er en kvinne bedre å sove på en ortopedisk madrass som kan redusere belastningen på ryggraden. Velge en madrass for gravide på stivhet avhenger vanligvis på personlige preferanser.
   Noen tips om bruk av den valgte madrass
   Uansett madrass du velger, når bruken er nødvendig å vurdere noen nyanser. Mange typer madrasser er høy, men ikke overse oppkjøpet av sengen, plassere dem direkte på gulvet eller på podiet. Etter ca helseeffektene av en slik drøm er ikke veldig bra. Først som følge av temperaturendringer i området av fyllstoffer gulv madrassen vil brytes ned raskere, og for det andre, vil det være vanskeligere å trenge inn støv kan forårsake allergi angrep. Det er viktig å huske på at hver madrass i operasjonen er det nødvendig å periodisk slå. Også, ikke la på en madrass kjøpt cellofan tape, fordi det vil hindre komplette ventilasjonsprodukter.  
Hvilken madrass er bedre å kjøpe?
 Valget av madrasser i dag er enorme. Det er ikke overraskende at noen kan bli forvirret, hva det er verdt å kjøpe - eller ortopedisk våren. Hva bør være utformingen av basen og bedre valg som fyllstoff. Kort sagt, er madrassen bedre å kjøpe? Her er det beste rådet fra fagfolk. Derfor bør de lytte. Og deretter gjøre det riktige valget basert på dine egne preferanser og ønsker. Det er viktig for noen riktig holdning under søvn og den andre personen foretrekker et behagelig opphold i et vann madrass. Hvordan gjøre det riktige valget?
 Madrassen bør være av høy kvalitet og praktisk
 Velge en ny seng, betaler man som regel for mye tid sin design, kombinasjonen av hennes andre elementer vakre sengetøy - det er alt som skal være godt synlig sted. Men denne tilnærmingen er ikke helt sant, fordi den tredje dagen vi sover. Og det er på dette tidspunkt gjenopprette kroppen. Og med god effektivitet i ettermiddag, er det viktig kvalitet sove om natten. Valget madrass bør ta spesiell oppmerksomhet. På grunn av sin kvalitet og brukervennlighet avhenger komfortabel søvn og uten overdrivelse helse. Så har ikke spart på en god madrass - er klokt investert penger.
 Ortopedisk effekt: Hvem trenger en madrass
Hvilken madrass er bedre å kjøpe?
 Correct ikke snakke om ortopediske madrasser, eksperter insisterer på å definere ortopedisk effekt. Direkte madrass er ikke i stand til å kvitte seg med sykdommer i ryggraden. Han var kraften i den andre - gi kroppen din en sjanse til å hvile bedre, lindre ryggvirvler og ryggmuskulaturen. Leger understreke at under søvn bør være i en naturlig posisjon, dvs. ingen ekstra belastning på ryggen bør ikke være. Dette betyr at madrassen skal forsiktig gjenta konturene av kroppen.
 Altfor hard madrass vil skape ekstra press på ryggraden. Hvis for myk, vil den synke ryggvirvler. Egentlig er ortopedisk virkning nettopp å tilveiebringe en naturlig ryggstilling.
 Teknisk blir dette løst på denne måte. Alle deler av kroppen har forskjellig vekt: hodet, for eksempel, er mye enklere bekkenet. Madrass gjentar bare kroppsfasong når lasten er jevnt fordelt. Det meste av denne effekten er oppnådd i luft- og vannmadrasser. Siden disse to miljøer kan fordele belastningen jevnt henholdsvis madrass gjenta konturene av kroppen. Men fjærmadrass er litt annerledes - elastisk del av et slikt produkt er ute av stand til å fordele belastningen jevnt. Dermed spesialister skape ulike soner av hardhet. I dag er de syv. Hver av hvilke svarer til en bestemt del av kroppen, mer tilpasset under vekten av kroppen.
 Fjærmadrasser
Hvilken madrass er bedre å kjøpe?
 Populær og relativt billig fortsatt våren madrasser. Spesifikt, forbrukerne ofte velge hvilken madrass er bedre våren eller fjærer? Når det gjelder sistnevnte, er prisen litt lavere. Dette er fordi en fjærer madrass brukt en filler som polyester. Til slutt kan han fjerne seg, påvirker søvnkvalitet og holdbarhet av madrassen. Det er bedre å velge fjærmadrasser. Men også her er det mange nyanser. Vurdere den grunnleggende for å kjøpe en madrass egentlig er.
 Spring blokk
Hvilken madrass er bedre å kjøpe?
 Direkte våren enhet laget av separate fjærer eller legge grunnlaget for en sammenhengende enhet. Ved bruk av våren spiralfjærer brukes Dvuhkonusnye "bonel." Disse kildene har 4-5 omdreininger. Direkte på madrassen våren enhet tjene lenge hvis våren kvalitet - ikke sprekke, madrass prosyadet ikke gi den nødvendige stivhet og elastisitet.
Hvilken madrass er bedre å kjøpe?
 Do fjærer også ved hjelp av pocketfjærer som er uavhengige av hverandre. I dette tilfellet, ved hjelp av sylindriske fjærer. Og hver plassert i en spesiell lomme-pose. Deretter ble disse lommer sydd, noe som gjør at madrassen til å danne. I denne artikkelen er de umiddelbare fordeler:
 - Springs ikke knirke;
 - Ingen effekt "bølge" fordi du kan bruke en mindre diameter fjærer, øke antallet for hele madrassen.
 I dag mest brukt i blokker på 500 fjærer per kvadratmeter. Når det gjelder multipaket, kan antallet fjærer økes til 1200. Økningen i antallet fjærer gir såkalt punkt elastisitet. Dette er en meget viktig egenskap av madrassen. Hun gjør at madrassen å synke på steder belastning, og dermed gi tilpasning til kroppen. Følgelig forbedret støtte for ryggsøylen. Hvis du fortsatt gjeldende kilder med ulik hardhet, ytterligere forsterker det den ortopediske effekt.
 Fylling og plassere filter
 Det er viktig å velge riktig og filtrere cellulært fyllstoff. Gulv filter plasseres mellom gulvmaterialer og våren blokk. Det er litt tøft foring som holder trekket fra fjærer og myke cellulære materialer. Billigere alternativ - bruk en sammensetning av flere lag med burlap. Høy kvalitet analog andre - spesielt termopresovanyy filt eller spunbond. Det kan forekomme, og en kombinasjon av disse materialene.
 Mellom møbelstoff og våren blokk er filler. Formålet er å gi mykhet eller hardhet av madrassen, og fordele belastningen. Produsenter som brukes i slike tilfeller, filt, batting, latex, skum, kokos eller hestehår. Det billigste alternativet - batting, dvs. ull eller bomull ull som har lav elastisitet, og det kan kastes. Ganske god elastisitet og fasthet av skum. Men dette er bare om bruk av kvalitetsmateriale med billig skum har en lav tetthet, bidrar til dens synker. En av de siste utviklingen - kokos. Dette materialet ikke forårsaker allergi og har høy ytelse egenskaper.
 Madrass Møbeltapetsering
Hvilken madrass er bedre å kjøpe?
 Det er verdt å betale oppmerksomhet til møbeltrekk av madrassen. Det beste alternativet - produkter, trukket i jacquard stoffer. Tross alt, de har en høy grad av tetthet veving tråden. Følgelig er dette trekket holdbar og sterk.
 Det er også viktig å se på verdien av naturlige og syntetiske stoffer i materialet. Det er best å velge de med 40% syntetisk og 60% bomull. Ett eneste syntetisk absolutt holdbar. Men sove på det vil ikke være komfortabel. Hvis madrassen er dekket med flokk, bør kjøp av dette produktet umiddelbart forlate - materialet overfører ikke fuktighet og ikke "puste".
 Viktige spørsmål til selger
 Produsenter kan gå for triks, sparer på noen svært viktige poeng. Derfor bør når du kjøper en madrass stille følgende spørsmål:
 1.  Applied filler, filt, skum, eller kokos? Hvem er produsenten?
   Brukes i madrass enhet? Hvor mange kilder og spoler som frekvens? Hva er tykkelsen av trådfjærene?
   Laget av leire for å bygge?
   Hva kvalitet møbeltrekk, jacquard stoff brukes, silke eller vevd materiale? Hva sammensetningen av materialet?
   Det er en flyttbar madrasstrekket?  
Яндекс.Метрика