Hvordan skille gull fra en forfalskning?
 Rent gull - metall rik gul farge. Med edelt platina, iridium og palladium gjort det spesiell eiendom som er gull ikke oksiderer under normale atmosfæriske forhold. Men det er meget mykhet og duktilitet. På grunn av disse egenskaper populære edelt metall som brukes i smykker industrien legeringer, hvor det er bare den ene eller den annen andel av gull. Gull er rød, gul og hvit. Den mest kjente er gult gull, som inkluderer kobber og sølv. Den klassiske metoden for å lage gult gull gjør bruk av alle komponentene i like mengder. Dessverre, noen smykker mestere, vel vitende om at selv de mest kvalitetsprodukt består av en metall legering, kan du bruke dette til kommersielle formål. Selvfølgelig, trenger du ikke ønsker å kjøpe en falsk noen. Problemet er at den gjennomsnittlige personen er vanskelig å skille en falsk fra en kvalitet dekorasjon. For å unngå den pinlige situasjonen nok til å vite noen regler:
 1.  Kjøpe gjenstander som er laget av edle metaller i smykker butikker bare. Lav sannsynlighet for at gaten eller i en underjordisk passasje du kjøper ekte gull.
   Merk deg koden. Den bør inneholde opplysninger om produsent og produktnavn smykker pris per gram, vekt, test, totalpris og stempel TCI.
   Test - Informasjon om antallet av gull i produktet. For eksempel betyr at utvalget av 585 at ringen er laget av 585% gull og 41 5% - dette innblanding av andre metaller. Hvis prøven er fortynnet, nekte slikt kjøp, siden du kan kjøpe en forfalskning.
   Vær oppmerksom på innsiden av produktet. På "feil side" smykker bør ikke være noen uregelmessigheter og mangler.
   Hva om du trenger for å sjekke kjøpt ting, men det er ingen måte å appellere til en gullsmed? Du kan bruke metoder for testing av gull hjemme:
  1.  Plasser produktet i eddik i noen minutter. Hvis det er mørkt, sannsynligvis du har kjøpt falske.
    Søke til overflaten dekorasjon dråpe jod og vent i tre minutter. Tørk jod lommetørkle og nøye inspisere produktet. Hvis det ikke er noen flekker igjen foran deg ekte gull.
    Slipp ring med en liten høyde på et bord eller en annen jevn, flat overflate. Når du treffer den ekte gull prikke.
    Se nøye på første ornament i skyggen, og solen. Farge av produktkvalitet vil være den samme i alle lysforhold.
    Løfte produktet magnet. Hvis mahnytytsya ting, mest sannsynlig, snytt deg. De fleste produsenter satt på en billig metall tynt lag av gull. Men husk at ikke mahnytytsya som aluminium, bronse og kobber.
    Ta gullet produkt, for som du ikke tviler, og prochertyte strippe dem ned på et stykke papir. Deretter gjør det samme ved hjelp av den eksperimentelle prøven. Sammenligne utskrifter. Vær oppmerksom på at smykker bør være av samme prøve, ellers vil linjen være forskjellig.
    Fukt med vann produkt, og deretter bruke den til lyapisnym lite blyantstrek. Hvis dekorasjonen var ikke noen flekker før du kvalitet legering av gull.
    Legg merke til at ingen av disse metodene ikke kan garantere deg absolutt ektheten av gull. For å beskytte seg mot å kjøpe forfalskninger, kjøpe smykker kjente produsenter i anerkjente butikker. Husk at utsmykningen av gull ikke kan være billig, så vennligst avstå fra kjøpet hvis selgeren gjør du lurer sjenerøs rabatt. Mest sannsynlig vil du ikke selge gull, billig og lav kvalitet legering.
    Hvis du tviler på ektheten av de kjøpte objektene, ta kontakt med en uavhengig sakkyndig. Kun laboratorieundersøkelse vil fjerne all tvil.  
Hvordan å trekke voks fra klær?
 Voks på klær later stygge spor. Hendelser ved hjelp av lys, romantiske stevnemøter, normal hårfjerning - voks får på klær raskt. Noen ganger, for å bringe voks fra klær, må vi jobbe hardt. Noen bare prøvde å strippe voks fra din favoritt kostyme selv, som mener dress til renseri, noen bare legge klær i skapet langt, spesielt når skjemt voks dress allerede lei. Faktisk, kvitte seg med voks er lett selv hjemme. Alt du trenger, er jern, papir servietter og et lommetørkle. Definitivt trenger og tålmodighet.
 Hvordan skal bringe voks fra din favoritt klær
 1.  Hvis voks bare blir på klærne, ikke rush det otskablyvat. La ham "ta tak" og herde. Et solid stykke voks dress kan strippe en skarp kniv.
  Dannet fettete flekk på det stedet hvor han var voks må dekke lyse lommetørkle. Bunn sted å sette i en papirserviett eller håndkle.
  Jern oppvarmet til smeltepunktet voks (ca. 60 til 80 grader). Proprasovuyemo øye på flere ganger. Voks smelter, miljøvennlig papir serviett. Derfor er det nødvendig å endre inntil all voks flekken absorberes helt. Resultater voks fra klær kan være noen få minutter.
  Når voksen er absorbert, vil kjolen fortsatt forbli en liten fettflekker. Du kan vidipraty hånd eller med såpe og varmt vann, eller send en artikkel av klær i vaskemaskinen til det normale.
  Aceton eller andre løsemidler også hjelpe kampen voks flekker. Dypp en bomullspinne konvensjonell løsemiddel, aceton, søke på flekken og la stå i ti minutter. Deretter fester du følge ved å gni flekken klær pensel, vaske klær i maskinen.
  Hvis du voks farget klær av noen naturlige stoffer (ull, silke), prøv en skånsom metode: bare sette på stedet oppvaskmiddel, la det innen 12 timer absorbert ordentlig inn i stoffet, vask deretter i maskin ting.
  Zabrudnyvshy vokset semsket jakke holde råtten ting over et par og deretter ren voks spesialbørste. Du kan vise voks fra klær hvis drypp på det oppløst i ammoniakk vann (per liter vann halv teskje av alkohol) og gni forsiktig på flekken med en svamp.
  Flekkfjernings butikken du kan finne mange. Men de inneholder sterke kjemikalier. Så før pusseklut bruk oppløsningsmidler for en diskret område av klær. Og se om eventuelle endringer vil skje i farge uten vises striper.  
Hvordan å trekke seg fra klær voksHver av oss kan identifisere på sine klær spor av voks. Dette kan skje på seremonien som bruker stearinlys, etter en romantisk middag eller når voks hårfjerning. Ikke for å ødelegge en god og kanskje din favoritt ting du trenger å vite hvordan du fjerner voks fra klær.
Fremgangsmåter for å fjerne voks fra klær
Før du rengjør ting av voks, la det avkjøles. Det vil ta ca femten minutter, deretter kan du begynne å fjerne ett av de foreslåtte metoder. Å velge den beste, må du vurdere hvilken type stoff:
Med naturlige stoffer - bomull, lin, ull - voks kan fjernes med et varmt strykejern. Du trenger et stykke papir håndkle og bomull. Legg papiret på forurenset grunn og proprasuyte jern. Parafin stikke den under påvirkning av temperaturen. Hvis du etter de første spor igjen, gjenta prosedyren igjen med en ren klut. Forstudie anbefalinger plagg produsent på temperaturregimet i omsorgen av tingen.
Hvis voks flekker funnet i syntetisk stoff, sette jern stryke delikat modus. Hvis saken ikke kan strykes i det hele tatt, legg den i varmt vann, og deretter fjerne voks med en ren klut. Det forsøker ikke gnidd sted - vil bare bli verre. Fukt kluten med vann til den er ren. Du kan prøve organiske løsemidler. For å gjøre dette, suge en bomullsdott i bensin, terpentin eller alkohol og behandle forurenset område.
Hvis voks får på pelsen, sende ting på balkongen eller i kjøleskapet, slik at det er godt avkjølt. Deretter forsiktig fjerne voks, være forsiktig med å trekke håret. Dette bør gjøres i retning fra basen til spissen.
Lærprodukter rengjøres enklest av voks. Sett ting i kulden, og når voksen stivner, polomayte og det går bort selv.
Det vanskeligste å fjerne voks fra semsket skinn. En skitten ting hold over damp, deretter rense børsten forurensede området. Hvis dette ikke fungerer, behandle flekken med en løsning av vann med ammoniakk.

Hvordan vise flekken av voks

Etter fjerne voks fra klær i stedet er fet flekken. Metoder som ligner på fjerning sin fjerne alle andre forurensninger. På et tørt produkt dryss talkum og forlate den for en stund. Du kan helle et tykt lag med beis oppvaskmiddel og la stå i ti timer. Eller bruke rubbing alkohol. Når flekken er fjernet, vaske ting som vanlig, og legger til flekkfjerner.
Fjerne flekker fra voks hjelper aceton, benzen, tynner, suge i en av disse midlene svamp godbit stikk tjue minutter, gjenta prosedyren. Etter denne tingen kan vaskes.
Hvis du ikke ønsker å kaste bort tid og krefter på å fjerne flekker fra voks, ta saken til renseri. Eksperter vet nøyaktig hvordan de skal håndtere dette problemet.
Disse enkle tipsene vil hjelpe deg å fjerne voks fra klær. Men alltid nøye behandle sine eiendeler, være forsiktig, og hvis småblødninger otstyrыvayte dem umiddelbart, ikke fisk eller cut agn.  
Hvordan velge et teppe for vinteren?
 Velge type lappeteppe som vil passe alle familiemedlemmer, er ikke lett. Derfor råder selv for et par eksperter kjøpe dem separat. Tross alt, kan fordelene av ulike mennesker ikke være det samme: noen som liker en lett teppe, noen viktig kriterium varmeledningsevne, og noen enda kan skjule et materiale laget av syntetisk. Quilt ikke bringe ulempe, bør det være varmt og samtidig komfortabel.
 De viktigste kriteriene for riktig valg av tepper:
lette - gir fylling av dun og syntetisk fyll;
pusteevne - typisk for dyner og tepper med deksler laget av bomull eller silke;
vlahopohloschaemost - den høyeste prosentandelen av vann absorpsjon i tepper;
termiske ledningsevne - dundyner i denne planen har en betydelig fordel over tepper, andre fyllstoffer, noe som gir dem veldig lite ull kolleger.
hypoallergenic - nesten allergivennlige syntetiske fyllstoffer, samt noen naturlig (bambus, eukalyptus);
praktisk - ikke vanskelig å ta vare dyner med syntetiske materialer, de kan vaskes i maskin, tørker raskt; tepper med naturlige fyllstoff (silke, fjær, ull) kan ikke vaskes, kan de bare være rengjort og ventilert.
Vurdere fordeler og ulemper med hver type filler for tepper:
 1.  Ull:
  Pros: Holdbarhet, vann absorpsjon, god termisk ledningsevne, evne til å rense seg selv;
  Cons: kan zavestysya føflekk kan ikke komme med allergi.
   Brumm:
  Pros: letthet, holdbarhet, pusteevne, varmeledningsevne;
  Cons: støvmidd søke ikke egnet for folk som lider av allergi, fordamper fuktighet fra ned dårlig og han er rå.
   Bomull:
  Pros: holder på varmen godt, absorberer fuktighet, ikke forårsaker allergi;
  Cons: tung vekt, dårlig sammenkrøllet, holder absorbere lukt.
   Silke:
  Pros: holdbarhet, brukervennlighet vlahopohloschaemost, allergivennlige;
  Ulemper: Høy pris.
   Sintepon:
  Pros: lett, ikke forårsaker allergi, kan vaskes i vaskemaskin, lang beholder utseendet og lav pris;
  Negativt: ikke nok varme, nesten ikke absorberer fuktighet kontraindisert hos personer med hjerte-og karsykdommer.
   Elektriske tepper
  Individuell oppmerksomhet, elektriske tepper, som er i dag mer og mer populært.
  Den største fordelen med dette teppet er en rask varm ved alle temperaturer i rommet, er det nok å bare inkludere den i kontakten.
  Men et teppe for å kjøpe bare påvist produsenter som garanterer en høy grad av isolasjon av ledninger. Når du kjøper Electro du få til det med en liste over brukerkrav til forsvarlig omsorg. Her er noen av dem:
  Du kan ikke pierce teppe nåler og andre skarpe gjenstander;
  ikke tilrådelig å sove under dyna gravide kvinner og barn, samt de som lider av magesmerter;
  i de fleste tilfeller er det umulig å vaske teppet bare kan vaskes separat dekke;
  strengt forbudt å koble til vått teppe.
  Electro ulempe er dens skjørhet: noen år det vil bli revet og farlig å bruke.
  Hva ville du teppe velge, husk at under deg ikke skal overopphetes og fryse, alle nødvendig tiltak. Altfor varmt teppe kan også skade helsen din. Spitnivshy kveld, vil du bli avslørt på dette punktet kroppen din vil bli utsatt for den laveste for, som vil være avslappet og ikke klar til å kjempe kulden.  
Яндекс.Метрика