Hvordan du rengjør sølv hjemme: En praktisk guide
 Silver - en god metall som har en magisk måne blending. Og moderne mote blir stadig trukket til hennes oppmerksomhet.
 Sølv smykker mange fordeler. Se, de er veldig presentabel og koste mye billigere enn gull. Sølv går bra med edle og halvedelstener, understreker deres naturlige glans takket være flat, kald tone.
 De kan brukes med alle klær og jeans og kjoler. Det antas at penger tiltrekker positiv energi av sin eier. Med riktig stell, lange sølv ornamenter i stand til å beholde sin opprinnelige farge.
 Hva påvirker utseendet til sølv
 Til lange sølv ornamenter var strålende, de trenger for å holde seg borte fra fuktighet, varme og lys. Det beste alternativet ville være en sak eller boksen for smykker. Produkter ønskelig å holde en slik måte at de ikke berører hverandre.
 Smykker ofte mørkere samspillet med kosmetikk, parfyme eller vaskemiddel og preparater som inneholder svovel. Når engasjerende i sport eller husarbeid sølv skyte bedre for å unngå mekanisk eller kjemisk skade. Ikke ta på sin tur til bassenget eller badeland, hvor klor desinfeksjonsmidler brukt.
 Rent sølv
 Hvis pengene var kjedelig eller svertet, må den rengjøres. Først av alt - vaske i varmt såpevann, vil det fjerne støv og fett. Og så - dra nytte av våre tips om hvordan du rengjør sølv hjemme.
 Metoder til opprydding og rengjøring sølv smykker
 Du kan polere smykker å skinne ved normal vask blyant viskelær. Denne metoden er bra for enkle ringer og smykker, til vridd kjetting er det ikke egnet.
 Du kan rengjøre sølv bruke salt. Produktet legges ut for et par timer i saltløsning (en teskje salt i et glass vann). Deretter skylles med rent vann og tørkes.
 Du kan bruke sitronsyre. Hell en halv liter vann i en liter krukke, oppløse 100 g sitronsyre og sette et stykke kobbertråd. Bank satt i et vannbad, sølv koke i 20 minutter, og ved slutten av vaskevannet.
 Hvordan du rengjør sølv fra svarthet
 Sølv produkter laget med naturstein, vil gi rett til en ren butikk. Denne saken har sine egne nyanser, med unntak av steiner som kan skade og redusere kostnadene for smykker. Du kan kjøpe spesielle smykker butikken, ideell for rengjøring sølv, og påvirker ikke naturstein verktøy, og følg anvisningene.
 Sølv: regler for omsorg
 Care bestikk bør vies spesiell oppmerksomhet. De bør vaskes etter hver bruk med en løsning av natron (natrium 50 g per liter vann) og tørk den grundig.
 Å rengjøre sølvtøy er beste maten brus. Løs opp 1 spiseskje med natron i en halvliter vann, satt i brann og bringe løsningen til en byll, slippe ham et stykke sølv folie mat. Etter 10 minutter, vil sølv instrumenter skinne som nye.
 Du kan ta den hvite tannkrem, sette på en fuktig myk klut og gni forsiktig, polering bestikk. Blackened lim må vaske med varmt vann og bruk en ny. Gitt et tilfredsstillende resultat, enheter vasket med vann og tørkes med en myk flanell. Denne fremgangsmåte har den ulempe - som et resultat av mekanisk rengjøring lett riper polert finish.
 Nå på salg sølvtøy er laget ved hjelp av en spesiell laser deponering. De krever ikke rengjøring. Men hvis du har arvet fra min bestemor fikk sølv smykker, selv for 40 år siden, kan lett ryddig og slitasje.
Hvordan du rengjør gull hjemmeOver tid, nesten alle smykker fade, mister glans og ser mindre attraktiv. For informasjon om hvordan du rengjør gull hjemme, har vært kjent i lang tid.
Hvorfor mørk gull?
Hvis du spør en gullsmed, vil han fortelle deg at rent gull uten urenheter ikke skulle mørkne. Mørkere gullkjeder kan indikere tilstedeværelse av urenheter i produktet, dvs. den lave kvalitet.
Den viktigste årsaken mørkere forurensning overflaten er gull smykker. Ikke ha gull i løpet av lekser å ikke forurense dem. Det er ikke ønskelig å ta en dusj i smykker, også fjerne ringen når du vasker hendene. Den vanligste årsaken mørkere smykker er kremer og kosmetikk, renset som gull hjemme er svært vanskelig. Hvis du har brukt sminke, tørk dine smykker med en myk klut.
Noen ganger dekorasjoner ikke mørkne og mister sin glans - dette indikerer tilstedeværelse av et stort antall små riper på dekorasjon. I denne situasjonen, er det anbefalt å gi gullsmykker mester. Klare dekorasjoner fra scratch hjemme ved hjelp av tannpulver, som bør være nøye tørke produktet. Denne fremgangsmåte er egnet for produkter uten steiner.
Hvordan du rengjør gull hjemme
Hvis gull smykker er ikke veldig skittent, nok til å fylle dem en halvtime med en løsning av en kopp vann og ca 7-8 dråper ammoniakk. Deretter forsiktig tørk med en myk, tørr klut produkter. Hjemme, kan klare ammoniakk være nesten ethvert produkt uten steiner.
I mer komplekse tilfeller vil klare gull hjemme hjelpe mettet sukkerløsning. La den stå over natten Produkter og tørk den med en myk klut i morgen.
Gold produkter kan også rengjøres hjemme ved hjelp av denne metoden: i en gryte, hell vann og oppvaskmiddel, smykker koke i 15 minutter.
Klart gull på hjemmehjelp følgende løsning: Bland en kopp vann med flytende såpe og tilsett noen dråper ammoniakk. Suge elementer per time og tørk med en myk klut.
Sitronsyre bidrar også rent gull hjemme: kopp vann, ta 25 gram sitronsyre. Denne løsningen helles smykker og kok i 5 minutter, deretter vaske dem i kaldt vann.
Den enkleste måten å rengjøre gull hjemme - bruk bordsalt. I en halv kopp vann, ta 2 ss salt i løsning av gull igjen over natten.
De sier noen dame, rent gull hjemme hjelper rengjøringsmiddel kontaktlinser. Dekorasjoner bør la den på over natten og i morgen nøye tørke sin gamle tannbørste.
En av de mest berømte gamle måter å rengjøre gull hjemme er: øl blandet med eggehvite, så denne løsningen tørke produkter.
Klart gull prøven ikke mindre enn 700 hjemme, kan du bruke skiver av sitron eller en 10% løsning av sitronsyre. Våt flanell klut med denne løsningen og tørk dekorasjon.
Som du vet, kan ved hjelp av såpe vaske alt, inkludert smykker. Hjemme, er denne metoden som brukes til å rense smykker som: gni litt såpe i vann, korsryggen gull og kok dem. Tørk forsiktig med en klut dekorasjoner.
Du kan også gå til en smykker butikken, er det sannsynligvis solgt biler for å rense smykker hjemme. Dette kan være en væske, pasta eller pulver verktøy og spesielle stoff som brukes til å rense smykker er enkel. Bruk en fille hendig for glatt uten pynt vanskelig tilgjengelige steder.
Hvis du ønsker å rengjøre smykker hjemme med steiner, bør du være forsiktig. Det antas at de ovennevnte metoder er egnet for enhver dekorasjoner, men det er ikke helt der. Noen steiner kan bli påvirket av denne behandlingen, så det er i hjemmet ikke er rene. Klart gull uten fare for smykker steiner kan mestre  
Lam bakt i ovn oppskrift

 Lam i ovnen - veldig nyttig og velsmakende rett. Selv om ikke alle tar lammet i mat, og foretrakk svinekjøtt, smaker kjøttet stor og lavt kolesterol. Retter av lam i ovnen, selvfølgelig, vil dekorere bordet. I dag forteller vi deg hvordan du koker lam i ovnen.

 Hva kan jeg lage mat lam i ovnen


 Det finnes ulike metoder for å tilberede lam, bakt i ovnen. Du kan bare gni et stykke lam med salt, pepper og andre krydder etter smak, satt i ovnen, og stek potetene pålegge. På grunn av det faktum at lammet selv er tørr, legg den i en bedre Roasting ermet eller pakk med folie.
Lam bakt i ovn oppskrift


 Oppskrift på lam i ovnen


 Lamb bakt i ovnen oppskrift: et stykke av fårekjøtt, mengden som er avhengig av appetitt, skylles og tørkes for å fjerne skjeggstubbene. På alle sider pepper og salt. Nashpyhuvaty kjøtt hvitløk. Du kan sesongen med koriander og andre østlige krydder som tilbys i markedet for lam. Ta et stykke folie, legg den på et laurbærblad, allehånde pepper og nellik. I denne puta med krydder konkludere et stykke lam og dryss med sitronsaft. Kjøtt wrap med folie og la stå i et par timer i denne marinaden til kjøttet har absorbert alle smakene og saft. Oppskrifter på lam i ovnen i ovnen foreslå tilstedeværelsen av ekstra væske eller ermet for høner som vil ta vare på saftig kjøtt. I ildfast form kjøtt helle vann og satt tilbake roll.
Lam bakt i ovn oppskrift

 Ovnen må først varmes opp til en temperatur på 200 grader. Vi setter det i form av vår kjøtt og stek i ca to timer. Alt dette mens du ser om det er vann i form.
 Når vannet koker, bør det fylles opp, er det nødvendig å lam i ovnen forblir saftig.
 Etter to timer må du fjerne folien, hell væsken og kjøttet tilbake i ovnen send. En halv time senere vil det bli skarp.

 Video oppskrift for "lam bakt i ovnen"


 Etter å ha vurdert denne oppskriften video, vil du forstå hvordan å lage mat lam i ovnen rask og velsmakende.
Яндекс.Метрика