Sprø saltet agurker oppskrift

 Sprø saltet agurker forberedt raskt, utmerket smak og har en unik smak. I hver familie har sin egen oppskrift for crunchy saltede agurker. I dag forteller vi deg hvordan du koker saltede agurker hjemme.
 Det er viktig å velge agurker for beising. Agurker må være frisk, ikke flau, stramt.

 Ingredienser


 Agurk, dill paraplyer, blader av pepperrot, hvitløk, chili pepper, allehånde.

 For saltlake: vann - 1 liter salt - 2 ss, teskjeer sukker.

 Matlaging sprø saltet agurker


Sprø saltet agurker oppskrift

 Agurker vaske og klippe dem "haler" på begge sider. Agurker med kaldt vann og la stå i to timer.
 Banken bør legges på de nederste bladene av pepperrot og dill paraplyer, skrelte hvitløksfedd. Chile pepper kuttet i små biter. Legg den forsiktig så crunchy saltet agurker kom ikke for skarp. Deretter legge ut agurker, reddik blader på toppen igjen og dill paraplyer.
 For å forberede crunchy saltet agurker må forberede saltlake. For å gjøre dette, tilsett kokende vann, salt og sukker. Gi en liten kokning for å oppløse salt og sukker. Hell kokende saltlake agurker. Dekk med et lokk og la for en dag.

 Deilige crunchy saltede agurker


 Oppskrift crunchy saltede agurker svært enkel. I pepperrot bladene i saltede agurker kan legge blader av kirsebær, solbær og eik. De vil legge en spesiell smak av agurk. Urter for pickling agurker, bruk av varierte. Utrolig smak crunchy saltet agurker vil, hvis du legger til en kvist av estragon. Valnøtt bladene forblir grønne agurker. Du kan lage en skarp agurker, og legger mer chili.
 Crunchy saltet agurker oppbevar i kjøleskapet, eller saltlake kan vokse mugne. Å bevare den "malosolnost" agurk saltlake drenert og fortynne med kokt vann.

 Hvordan lage saltede agurker i home video


 Se video oppskrift saltet agurker sprø.
Hvordan velge smykker å kle?
 Moderne jenter sjelden ha kjoler bare. Gå ut og du vil se noe (jeans, bukser, shorts, i ekstreme tilfeller - skjørt), men ikke på toalettet som gjør en kvinne en kvinne. Virkelig sex oftere slår å kle, når horisonten ruver dato, ferie eller bryllup kjæreste. I mellomtiden, i hverdagen kan være like feminin og sjarmerende med hjelp av en vakker, elegant kjole og smykker riktig valgt. Faktisk de gir den kvinnelige bilde, basert på en vakker kjole, perfeksjon!
 Hvordan velge smykker å kle?
Moderne innredning faller i to kategorier: smykker og elegant måte "smykker". Kvalitetsprodukter fra gull og diamanter (med mindre de er ekstremt massiv og innbilskhet) kan brukes med nesten alle antrekk, mens smykker er hensiktsmessig å hverdagslige klær. Men hvis du ikke går til resepsjonen til guvernøren og kjolen har ingenting å gjøre med global motemerket, denne regelen kan ignoreres. Det viktigste er ikke å kombinere ærlig billige smykker med utsøkte kvelden kjoler - og alt vil være i orden.
Farge tilbehør må kombineres med grunnfargen eller kjole og matche det (være den samme tone) eller harmoni (annen tone i hver side av fargehjulet) eller kontrast (valgt på prinsippet om selvmotsigelse: for eksempel lilla - gul, rød - grønn, oransje - blå, etc.).
Av kjoler bør akromatiske farger velge dine smykker typer:
svart kjole ser bra ut med hvite perler, gullsmykker og fargerike edelstener;
grå kjole er best kombinert med rød (klassisk rød, rød, fuchsia, rosa, osv) nyanser;
blandet med hvit kjole hvilken som helst farge og hvitt tilbehør.
Antall fasjonable smykker i ett bilde må ikke overstige to, maks tre produkter. Når du velger den siste guidet ordningen "ett + ett" der den første tilbehøret får til ansikt eller nakke, og den andre - til hendene. Utgangen er fire klassiske kombinasjonen:
 1.  Øredobber og ring.
  Anheng og Ring.
  Øredobber og armbånd.
  Kjede og armbånd.
   Valget av personlige ornamenter
  Når du velger øredobber bør se til at de kom ikke bare kjoler og andre dekorasjoner, men også enkelte. Frisyrer også ønskelig å vurdere fordi hvis det lukker ørene, øredobber gjorde ingen mening - ingen ser håret.
  Kvinner med stort ovalt ansikt passer små avlange dekorasjoner, med lang - stor og rund. Til riktig type person passe noen øredobber!
   Velge cervical ornamenter
  Når du velger livmorhals smykker (halskjede, halskjeder, kjeder, belter, etc) ferie (cocktail og kveld) antrekk oppmerksom på at det ikke er nødvendig Hvis dress (!):
  dekorert med paljetter eller skinnende stoff sydd på;
  vekt på skulderen eller nakkeregionen (draperinger, ruffles, buer, etc.);
  inneholder en asymmetrisk gate eller vorit- "shuttle".
  Under kjole med V-hals ideelle dekorasjoner, matchende ham i form - trekantede halskjeder, kjeder, anheng. De er tett omkranser halsen, "gå" eller "gå" utover brystet. For kjoler med tykk klut dress bred smykker (halskjede) laget av tynn - smal (lite anheng på kjede vektløs).
  Under kjolen med O-hals bør velge tunge smykker, original og lang. Og jo mindre kutt i halsen, den nezvychnishe være dekorasjon. Bryster kjole ser gode produkter, gjenta midtlinjen Bustier i miniatyr.
   Utvalg av hånd dekorasjon
  Når du velger en klokke, bør kjeder og armbånd bli guidet av følgende prinsipper:
  Hånd smykker kan være slitt med kjoler og bezrukavnыmy med ingen vekt på skulderen eller midten av låret nivå (den linjen hvor håndleddet utelatt);
  armbånd skal være i harmoni med et belte eller andre dekorasjoner som er en del av kjolen;
  Hånd dekorasjoner du kan plukke sko og clutcher stil;
  en "one-image" kan være basert på prinsippet om kontrastfarger: for eksempel, kjole sko og clutch - svart, så de perfekte gullarmbånd.
  Ringer valgt heller til fingrene enn å kle seg som den siste de bør blande i farge (helst) og godt kombineres med andre dekorasjoner. Kvinner med lange fingre tynne og passform og bred mønstret ring med lubben og kort - Smykker og asymmetrisk vertikal design.  
Hvordan velge en god tabletDen moderne verden går fremover med stor fart, og vi mangler en PC eller laptop. Moderne teknologi gjør det mulig for en person å kommunisere med familie og venner hele tiden, selv når du er av dem tusenvis av miles unna. En av de nyeste prestasjoner av elektronikkens verden er en tablet datamaskin. Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå og velge tabletten.
Hvordan velge en god tablet?
På Tablet PC, kan du spille spill, lese bøker, høre på musikk og se filmer. Moderne tablett støtter flerberøringsbevegelser funksjonen er når skjermen reagerer på flere innslag.
Hvordan velge en god tablet?
Til tavle-PCer inkluderer:
Elektroniske bøker, er dette nettbrettet få publikum. Fordelene av e-bøker mye. Sammenlignet med vanlige bøker, det tar liten plass, det er meget romslig minne i mange elektroniske bøker er en funksjon av spilleren. Det er svært godt egnet for folk som er å lære fremmedspråk.
Nå snakke litt om spesifikasjonene. Mange tror at skjermen e-bok til å være stor, men det er ikke slik. Hovedskjermoppløsning er bra. For en mer komfortabel lesning diagonal bør være 5,6 inches og oppløsning på 320 * 460 piksler. Også i eBok notat til å dekke skjermen det skal være belagt og har en god synspunkt. Velge en bok, sørg for å holde den i hendene, slår det se hvis du leser det komfortabelt, se innstillingene eller er du fornøyd med dem. Ikke forfølge merkevarer, de ofte blåse opp prisen, det gjelder også for de russiske butikker. Prisene varierer fra 1800 til 15.000 rubler.
Tablet PC, er en av de varianter av bærbare datamaskiner med touch-screen tablet slik er fullt kompatible med IBM PC-datamaskiner og et fullstendig operativsystem. Hovedsakelig brukt som operativsystemene Windows, Linux, Apple Mac OS X., egnet for folk som alltid ønsker å holde kontakten og være i vet. Diagonal er 6 til 11,6 inches. Hyppigheten av 1GHz prosessor til 800 MHz, RAM fra 1 GB til 512 MB, permanent minne 4GB - kan 64GB, 3G modem bygges eller fraværende. Kjøpe en Tablet PC, bør du sjekke med ham litt i butikken, donerer hendene, snu, gå til innstillinger.
Internet tablet kombinerer en bærbar PC, smarttelefon, kan de bli permanent koblet til Internett via 3G-system og Wi-Fi, er det veldig praktisk å bruke for å vise alle typer nettsteder og sider, skjerm tablett røre lar deg kontrollere bare å trykke på en finger. Forskjellen mellom Internet tablet fra tabletten:
Først er det kostnaden varierer 600-5000 USD
for det andre, trådløst internett
for det tredje, lang tid på å jobbe uten å lade
Han er ikke utsatt for angrep fra hackere
Noen tavle-PCer er utstyrt med kameraer.
Hvordan velge en god tablet?
Det finnes to typer skjermteknologier, resistive og kapasitive.
Resistive - en skjerm som består av en flytende krystall-panelet. På toppen av det pålagt to gjennomsiktige plater mellom dem er adskilt av en isolator. Plus, er denne skjermen: lave kostnader sammenlignet med andre materialer, til den høye følsomheten på skjermen og evnen styre skjermen ved hjelp av alle fag.
Cons teknologi: for lite lys overføring som et resultat du må bruke ekstra lys, for eksempel skjermer eller slitasje.
Kapasitiv - berøringsskjerm glass panel, som handlet med et tynt lag resistive materiale. I hjørnene av paneler installert elektroder, ledende lag på å betjene lavspent vekselspenning.
Ulempen på skjermen at det trenger å kjøpe en spesiell pekepenn.
Vær spesielt oppmerksom på kinesiske produsenter, de har en veldig god og høy kvalitet modeller, selv om de har en liten ulempe. Mange modeller av vasker nøkkelen lyd, noen ganger han bringer lyd, men hvis du lytter gjennom hodetelefoner, er alt vel hørt om bildekvalitet, det er bare fantastisk. Og et annet lite knep "kinesisk" som ville forstå instruksjonene du trenger for å studere på Internett, som i den manuelle festet ingen ord i ukrainsk.
One more råd før du kjøper en tablett, gå rundt flere butikker, snakke med leverandører, har dem forklare alt i detalj for deg, fortelle og vis. Og mest importantly'll gå til internett, hvor du ikke bare kan finne all den informasjonen du trenger (tilbakemeldinger både positive og negative), men også kjøpe en tablett for en lavere pris. Nyt shopping.  
Яндекс.Метрика