Hvordan du rengjør gull hjemme?Enhver smykker forurenset med tiden. Smuss tilstoppet i små hull, støvete belegg av en tynn film avsatt på overflaten av produktet, og dermed miste glans metalldekorasjon og spillet farge steiner.
Hvorfor rent gull?
Gull smykker designet for å glede øyet med sin skjønnhet og falmet ringer og øredobber ikke tiltrekke seg oppmerksomhet. I tillegg skitne produkter er helsefarlig. Bakterier som finnes i forurensede overflater eller øredobber for piercing ører kan føre til ulike inflammatoriske prosesser. Ved anvendelsen av hygiene og skjønnhet gull smykker bør rengjøres regelmessig. Du kan ta kontakt med smykker butikk, der for et gebyr rense dem. Men det er mange måter å rense smykker hjemme for å spare tid og penger.
Hvordan du rengjør gull hjemme
Å bestemme hvordan du rengjør gull, fastslå omfanget av forurensningen. Hvis produkter og en litt skitten etter siste rengjøring tok litt tid, vaske den i såpevann.
Ganske vanlig type forurensning på smykker - flekker som følge av oksidering. Ved fremstilling av gullkjeder gull anvendes som forbindelser med andre edelmetaller. Dette skyldes det faktum at gullet i sin struktur - metallet er myk, og produktet av rent gull vil ikke holde formen. Tilsetningsstoffer til gull - legeringer som av vann og luft oksiderte og vises på produkter i form av flekker, sort og grønn.
Vask - en måte å rengjøre gull
I varmt vann, tilsett eventuelt skum produkt (såpe, sjampo), la den for et par timer dekorasjoner. Nøye rene produkter tannbørste med myke hår, skyll med vann og tørk. Ikke rengjøres sterkt forurensede områder suge igjen og gjenta prosedyren. Hvis utseendet av dekorasjonen ikke har endret seg, bruke den neste fasen av rensing.
Renseri gull
For å fjerne flekker, bruke en løsning av ammoniakk oksidasjon. Ammoniakk reagerer med sølv og kobber, som danner en forbindelse som er løselig i vann.
Få apoteket ammoniakk 25% og oppover.
Hell ammoniakk i metallisk redskap, tre timer satt i IT-produkter.
Dersom svært skittent permisjon i 12 timer, rent og skyll med vann.
Observere sikkerhetsregler når du arbeider med ammoniakk.
Mekanisk rengjøring gull
Hvis produktet er så forurenset at ikke ryddet ingen vask eller bruke kjemisk rensing, er mekanisk rengjøring nødvendig å bruke slipende materialer. Ikke bruk denne natron eller pulver for å rengjøre retter. De ripe produkt, og det vil miste sin glans. I tillegg er topplaget fjernes, noe som resulterer i vekttap. Det anbefales å bruke tannkrem å rengjøre smykker.
Litt pasta, sette på en myk klut og tørk i én retning. Restene av pastaer, fjerne, ren klut, vask med alkohol eller vodka, som oppløse fett fra overflaten av filmen. Skyll med vann og tørk produktet.
Pasta kan lage sine egne hender. Ta en basis tannkrem, legge knust kritt, barbersåpe, vaselin og vann i like deler. Blandingen ble satt på smykker, tørk av med en myk klut, skyll med varmt vann.
Hvordan du rengjør gull: folk metoder
Og nå la oss snakke om hvordan du rengjør gull hjemme testet folke måter.
Rengjør med tann pulver. Metoden er effektiv og ikke skade overflaten.
Bland øl og egg hvitt. Denne blandingen suge en myk klut til å tørke dekorasjon.
Bruk eddik til å rengjøre overflaten.
Løk juice tørk produkt, skyll og tørk.
Svarte flekker på overflaten, fjerne ved hjelp leppestift, som er sammensatt av titandioksid. Tørr myk bomullspinne, påfør en liten mengde, gni, fjerne rester. Nakkebånd polish til en skinne.
Spot av jod utgang med en løsning Bisulfite at fotografer bruker når du skriver ut bilder. Sett det i produkter i 30 minutter, skyll med rent vann og tørk.
Rengjør forurensede flater med en vandig løsning av boraks, som selges i apotek.
Rengjøring gull hjemme ammoniakk - en meget effektiv måte. Tørk med en blanding av ammonium dekorasjon og kritt, vaske i såpevann, og skyll under rennende vann og tørk.
Hvordan rengjøre gull smykker?
Rengjøring gull smykker med edelstener
Rengjøring gull smykker med steiner krever stor forsiktighet. Rengjøring av stein produkter laget ved hjelp av pinner, hvis ene ende er viklet bomulls tamponchyk. Dyppe den i Köln og ren stein topp og bunn. Du kan erstatte cologne alkohol. Fast, ikke løst "siterer" nederste steinene i vannet er ikke anbefalt. Fettete flekker, fjerne steinene med en myk tannbørste dyppet i bensin.
Edle og halvedelstener - diamanter, smaragder, safirer, topas og andre. Rense såpevann, og skyll med vann. Ren smykker med steiner en gang i måneden.
Smykker med diamanter rengjøre med flytende vaskemiddel med myke børstehår.
Hold steiner fra direkte sollys - under påvirkning av noen steiner kan endre sin farge (granat, turkis).
Funksjoner av rengjøringsprodukter i hvitt gull
Tilkobling av kobber, gull, nikkel i visse proporsjoner - en "hvitt gull". Slike metallfarge ligner sølv eller platina. Det øverste laget av ferdige produkter behandlet med radium ioner. Veldig elegant og sofistikert smykker anses hvitt gull med diamanter. Rengjøringsprodukter som følger med vann og ammoniakk. Av disse, utarbeide en løsning i forholdet 50 til 50, tilsett litt vaskemiddel, la for en halv time smykker i denne løsningen. Skyll godt og tørk.
Husk, du kan ikke rengjøre smykker i hvitt gull med skurepulver og pastaer.
Omsorg dekorert med perler
Naturperlene er sammensatt av organiske forbindelser og har en unik perle glans. Vask med varmt såpevann perler med en myk børste eller en liten børste, skyll med vann og tørk. Du kan ikke vaske perler med tillegg av eddiksyre eller en annen. Lagene av perler vil oppløses i syre.
Rengjøring forgylte dekorasjon
Gullbelagte smykker - et produkt laget av forskjellige legeringer og belagt med et tynt lag av bladgull. Moderne teknologi gjør fordampning av små dråper i gull legering. Disse dekorasjoner er billigere og i utseende skille fra gull. Med riktig omsorg for gullsmykker de vil lenge å behage øynene til hans elskerinner.
Gullbelagt smykker kan ikke rengjøres med skuremidler som forgylling laget er veldig tynn. Å rengjøre disse dekorasjoner bruke alkohol vin, øl, eddik, yachnyy protein. Noen av disse verktøyene gjelder til overflaten, skyll og tørk.
Noen tips for vedlikehold av smykker
Butikk smykker i en boks.
Pakk stoff dekorasjoner at de ikke blir ripete hverandre.
Lukk smykker fra varme og sollys.
Ta smykker mens du utfører husarbeid.
Ren smykker hver måned.
Disse enkle reglene vil bidra til å holde i mange år til å skinne og skjønnhet gull smykker.
Hvorfor er svart gull
I noen tilfeller har en tendens til å sverte gull, som ofte forveksles med folk whammy. Men det er ganske forståelige grunner mørkere gull. La oss undersøke dem i detalj.
Produksjon av smykker er et brudd på liga- oppskrift. Gull er aldri brukt i ren form. I en legering tilsatt som kobber, sølv, palladium, og gir styrke og holdbarhet av produktet. Hvis produksjonen av legert brutt (ofte med vilje, for å spare), så dette produktet er best å slå tilbake til butikken, selv med skandalen.
Funksjonene i kroppen når huden avledet avfall sitt liv. Økologi er for tiden dårlig, noe som ikke kan påvirke det menneskelige legeme. Så på overflaten av gullkjeder mørk film dannet av sulfid, støv og fett. Denne filmen kan lett fjernes ved hjelp av ammoniakk og flytende såpe.
Overdreven bruk av kosmetikk og medisiner. Disse kjøretøyene er i et antall av jod og kvikksølvforbindelser. Hvis du overskrider standarden for gull kan virke grå flekker som ikke kan slettes på grunn av ødeleggelsen av gull.  
Hvordan velge et kjøleskap
 Kjøleskap er et uunnværlig redskap i moderne hjem ensom mann og hele familien. Tilbys for salg kan bli funnet kjøleskap for enhver smak og ønske. For informasjon om hvordan du velger et kjøleskap for hjem og vil bli diskutert i denne artikkelen.

 Hva du trenger å vite når du kjøper et kjøleskap


 •  Antall familier. Hver familie kjøleskap spiller en annen rolle - noen zataryuyetsya lager, fryser i vinter bær og frukt, mens andre lever en dag og er fornøyd beskjedne størrelsen på apparatet. Gjennomsnitt for par nødvendig volum på 250-300 liter kjøleskap og en høyde på 150-200 cm og en familie på 3-5 personer har behov for et kjøleskap med en nyttig volum som spenner 350-800 liter, og opp til 200 cm og oppover.

 •  Antall kameraer. For små kjøkken og ydmyke verts forespørsler passe Single-kammer modell med et lite kjøleskap fryser bygget i. To-dørs kjøleskap modeller er mer praktisk og praktisk i hverdagen, som de er kameraet fra hverandre og har ulike dør. Kjøleskap med tre kamera har null område egnet for lagring av frukt, grønnsaker og kjøttprodukter der lenger forbli frisk og velsmakende.

 •  Kjølesystem. På den beste side viste kjølesystem Ingen Frost, mer hygienisk og krever ikke tining, i motsetning til å slippe kjølesystemet.

 •  Klasse energieffektivitet. Criterion enerhoekonomichnosti kjøleskap er svært viktig, ettersom det tillater deg å spare penger og energi i driften av apparatet. Klasse G er karakterisert som vыsokopotreblyayuschyy og klasse A som mer økonomisk. Tilbys for salg er et kjøleskap i klasse A + og A ++ - elektrisiteten de bruker mye mindre enn andre versjoner.

 •  Kjøleskap og design. Den moderne markedet tilbyr et bredt spekter av nyanser og farger kjøleskap er bygget og vilnostoyachi modell med knapp og berøringskontroller.

 • Hvordan velge et kjøleskap

   Hva bestemmer kostnaden av kjøleskapet


   Pris kjøleskap i stor grad bestemmer materiale av produksjon, størrelse, ytre kjennetegn og funksjonalitet av enheten:
 •  Stål modifikasjoner er vanligvis mye dyrere enn kjøleskap med plast og polymerer.

 •  Store og funksjonelle enheter på pris vil også variere sterkt fra små modeller med et minimalt sett med alternativer.

 •  Kjøleskap med elektronisk kontrollsystem vil koste over analoge berøringspanelkontroller og elektromekanisk.

 •  I dag fantasien til designere og planleggere kjøkkenet virkelig har ingen grenser, så stadig mer populære modell bygget kjøleskap, perfekt vlyvayuschyhsya interiøret kjøkken. Vær imidlertid oppmerksom på at prisen på denne modellen er mye høyere.

 •  Det avgjørende øyeblikk i dannelsen av den endelige prisen spiller en kjøleskap merkevare popularitet og merkevare. Dermed blir de dyreste og anses pålitelige italienske og europeiske produsenter - LIEBHERR, Whirpool, Electrolux, SMEG, Ariston, KUPPERSBUSCH, GORENJE og mange andre.

 • Hvordan velge et kjøleskap

   Hvordan kjøpe et kjøleskap?


   Velge kjøleskapet for hjem og familie, bør du ta hensyn til:
 •  til sine ergonomi til alle det var praktisk og vakker;

 •  i rolig og uforstyrret drift;

 •  den generelle størrelse og funksjonalitet, så vel som deres compliance behovene til et bestemt familie og dets medlemmer;

 •  design og brukervennlighet.

 •  Forskjellige familier trenger ulike kjøleskap. Perfekt for stor familie kjøleskap - et høyt volum og Side by Side med tre kameraer og to kompressorer, temperatursensor og beskyttelse av barn. Og beste valg nygifte vil være ett eller kjøleskap, kompakt og okremostoyachyy eller usynlig og innebygd kjøkken sett.
   Video: Hvordan velge et kjøleskap?

   Vilkår som velger et kjøleskap (video)
  Яндекс.Метрика