Hvordan velge et kjøleskap
Kjøleskap apparatet, uten noe som i dag er en del av familien. Siden nedkjøling ganske dyrt, og ofte endrer det ikke er akseptert, bør valget bli utført på riktig måte, etter veiing alle fordeler og ulemper med en bestemt modell kjøleskap, og velger det mest aktuelle alternativet. Det er mange kriterier som må vurderes de viktigste punktene diskutert her.
Velg hvilken type kjøle kjøleskap
Etter dette kriteriet, kan alle kjølere deles inn i tre hovedtyper:
- Kompresjons;
- Absorpsjon;
- Termo.

De aller fleste kjøleskap, presenteres på markedet, med kjøling komprimeringstype. I et slikt system sirkulerer kjølevæske under kompressoren. Fordelen med disse kjøleskap er økonomiske, praktiske, ingen restriksjoner på volumet.
Absorpsjon kjøle- kompressorer har ingen sirkulasjon utføres ved oppvarming av kjølevarmeveksleren. Dette systemet brukes for kjøleskap små og mellomstore. Bruker denne type utstyr mer energi enn kjøleskap med kompresjonssystem. Den viktigste fordelen av kjøleskapet - en alternativ energikilde.
I termoelektriske kjøletyper er på grunn av passasjen av elektrisk strøm gjennom en halvlederskive. Variere en så høy forbruk av elektrisitet kjøleskap, så huset til moderne forhold av nesten ingen bruk med mindre en mini kjøleskap. Imidlertid kan denne typen kjøleskap trekkes de forbrukere som er følsom for støy, siden fraværet av en kompressor eller kjølemediet de vil kjøre roligere andre. Mest ansett bråkete kjøleskap med kompressor system.

Velg metode for kjøling i kjøleskapet

I dag butikkene er kjøleskap med to modus kjølt.
Den første typen - kjøles ved naturlig luftsirkulasjon. Denne metoden er best egnet for enheter som inneholder fersk mat, grønnsaker, frukt, siden det hindrer mat fra tørking. Cellene i fordamperen samoottayvayuscheho type eller vegg fuktighet vil holde seg inne i kameraet. Høye nivåer av fuktighet i kjøleskapet vil bidra sterkt til å bevare mat, hindrer uttørking og falming. Dessuten er denne metoden mest fordelaktig fra et økonomisk synspunkt, siden mindre energi forbrukes.
Vifte i disse cellene inkluderer hvis mat eller drikke bør være raskt avkjølt. Viften vil legge til rette intensive luftsirkulasjon mellom kjøleskap hyller, som gir jevn temperatur og samtidig opprettholde høye nivåer av fuktighet. Således er det mulig å tilveiebringe en mer hurtig avkjøling av varm mat.
Hvordan velge et kjøleskap

Den andre metoden for kjøling brukes i moderne kjøleskap - en ekstern vifte. I dette tilfellet obmerzaye ingen veggen. Systemet er kalt Ingen Frost. Frosne matvarer er utsatt for blåser kald og tørr luft, så er ikke dekket av frost. Frisk Mat skal være godt pakket for å hindre uttørking og falming. Den største fordelen med modeller av kjøleskap No Frost vises når de opererer under våte forhold, og når det brukes i bulk og store modeller.
Velge kjøleskapet førsteklasses komfort
Økt komfort forutsetter eksistensen av flere objekter og enheter som tillater deg å forbedre brukbarheten av kjøleskapet. Siden fordelingen av klassene av komfort er relativ, da fordelingen kan gjøres slik - jo høyere brukbarheten av kjøleskapet, høyere regnes førsteklasses komfort.
De vanligste middel for å bedre komforten inkluderer følgende:

- Muligheten perenavishuvannya dør - gjør det mulig å endre retningen på åpningen, som er svært viktig når sanering kjøkken;
- Skåter og døråpning limiter - kan beskytte står ved siden av møbler og maskiner fra utilsiktet skade;
- En enhet for å lette åpning av dører - for å bidra til å redusere nivået av innsats som kreves for å åpne døren;
Hvordan velge et kjøleskap

- Valg av materiale hyller. Mange produsenter tilbyr kundene et valg av flere alternativer for material hyller (hyller med glass, plast, metall gitter hylle), og tilbyr ekstra hyller (f.eks flasker);
- Ekstra kapasitet - fartøy, kurver og bokser som gjelder. De er komfortable å gi enkel tilgang til produkter, og velge den mest hensiktsmessige metoden for lagringsprodukter (for eksempel gjennomsiktige bokser produkter alltid i tankene, gitteret kurver opprettet egnede vilkår for tilgang og luftsirkulasjon);
Hvordan velge et kjøleskap

- Ytterligere cruets - hjelpe mer beleilig lagret melkofasovannыe produkter tillater for frysing og eksempel i form av is frosset is er stor;
- Tegn på hylle livet produkter - slike indekser tillate mer rasjonelt å plassere mat i fryseren seksjoner og redusere sannsynligheten for forsinkelsen lagring;
- Avtagbart isolerende partisjoner. Beliggende mellom seksjonene i fryseren og la den redusere energiforbruket ved full belastning.

Velge kjøleskapet effektivitet klasse
Hvordan velge et kjøleskap

Internasjonale standarder gir for ni klasser av effektivitet - fra A ++ til G (A - høyest, G - det laveste). Forskjellen i energi mellom den mest økonomiske og mest uøkonomisk kjøleskap kan være flere multipler. Billige modeller med høyt energiforbruk gradvis trekke seg fra markedet.
Å velge kjøleskapet, husk at de nevnte karakteristikker vesentlig påvirke design, kvalitet produksjon og driftsforhold.
Tips om hvordan du velger et kjøleskap for hjem
Å velge kjøleskapet var den mest korrekte, og du trenger ikke å endre det snart, bør du vurdere følgende tips.
Velg kjøleskap vurderer volumet av lagring i frossen, fersk, langsiktig lagringskapasitet og frysing, kjøling drinker og få mat is - volumer må møte dine behov og dermed ta hensyn til deres potensielle veksten i de neste årene.
Hvordan velge et kjøleskap

Velg kjøleskap vurderer hvilke produkter forrang i kostholdet ditt. For eksempel, det daglige inntaket av mat lagret, vanligvis i kamre med temperatur ti grader. Friske og kjølte produkter best lagret i cellene i friskhet, er temperaturen av hvilke tilnærmet lik null. Hvis din diett er rik på grønnsaker, frukt, ferskt kjøtt og fersk fisk, så du bare trenger et kjøleskap med disse kameraene friskhet. Under forhold med fuktighet og friskhet holder seg mye lenger, men i form av tørrhet og friskhet fersk fisk og ferskt kjøtt kan lagres opp til syv dager. Gren av friske luft kjøling skap, multi-kjøleskap.
Hvis du trenger mat og bruk is frosset der, så er det bedre å velge en nedkjøling skap (fryseskap kalt enkeltkammer kjøleskap uten uttak for frossen mat), og skyvevinduer.
Hvis du ofte forbereder mat for fremtiden, er det bedre å foretrekke kjøleskap som har en karakter i sin merking fire stjerner (de har en innfrysings modus).
Hvordan velge et kjøleskap

Makt frysing kjøleskapet skal velges basert på deres behov for de neste fem årene (minst). Muligheten for frysing fra romtemperatur til minus atten nøyaktig karakterisert frysekapasitet, målt i kilo per dag. Det viser et gjennomsnitt av ett kilo tjuefire timer hver ti liter nyttig volumkammer i kjøleskapet.
Vurdere å velge et kjøleskap, og muligheten for oppbevaring av frysevarer i avvisningen av kjølesystemet eller strømbrudd. Ved de samme isolasjonsegenskaper kjøleskap er bestemt av tykkelsen av sine vegger. Kjøleskap med økt isolasjon økonomiske og pålitelige produkter og samtidig opprettholde beredskap.
Når du velger et kjøleskap, må du huske på at i tillegg til tradisjonelle kjøleskap med frysere og kjøling, presenterer markedet også kjøleskap med kameraer friskhet. I slike kjøleskap nåværende kamera friskhet og kjøleskap, men ingen fryser. Eller er iskaldt og skylde på kameraet, men ingen kjøleskap.
Velge kjøleskapet for å bygge tankene som kombinert kjøleskap med to kompressorer litt forskjellig brukervennlighet kjøleskap med en kompressor, men dyrere å produsere og mindre pålitelig i bruk.
Hvis du velger kjøleskapet i en byleilighet, bør du også vurdere muligheten for å levere den installere fordi dens størrelse bør være litt mindre enn døråpninger i heisen, dørene i leiligheten eller åpne døren til kjøkkenet.
Å velge riktig kjøleskap for en bolig på landsbygda, bør være spesielt oppmerksom på beskyttelse mot elektrisk støt og brannsikkerhet. Hvis du ofte svikt i kraftforsyningen, er det bedre å foretrekke kjøleskap med elektromekaniske kontroller som beholder sin effektivitet på maksimalt avvik i spenning.  
Hvordan å eliminere ubehagelig lukt i leiligheten


 Nøkkelen til en god lukt - total friskhet og renhet. Frekvens av rengjøring og lufting leiligheten tillater ikke lukt til vъedatsya gardiner, bark, møbeltrekk, klær.

 Trash Bin - den viktigste kilden til lukt, så avskjedige ham fra søppel bør være daglig, så sørg for å vaske og tørke, kan du bruke smakstilsatt pakker.

 Ubehagelig lukt på kjøkkenet kommer ofte fra mikrobølgeovn og kjøleskap. For å eliminere lukten i mikrobølgeovnen, bør du koke det i vann med sitronsaft, og i ovnen på tidspunktet for kjøling skorpe sette oransje.

 Fra lukten i kjøleskapet lett fjernes ved brødskiver, natron eller friske kvister timian eller einer, men du kan kjøpe spesiell lukt dempere kjøleskap. Men best av alt, ofte tint og vasket kjøleskap for mat lagercontainere bruke vakuum og observere holdbarheten av produkter.

 Vasken på kjøkkenet også bedervet lukt kilde. Eliminere det kan helle i vasken litt kaffegrut eller helle en blanding av salt, natron og eddik og la stå i 20 minutter og skyll med kokende vann. For å unngå ubehagelig lukt fra vasken, kan det ikke la skitten oppvask over natten, generell rengjøring og beskjæring.

 Eliminere lukter bedervet brød kan tørke skap eller brød binger klut dynket i eddik eller sitronsyre.

 For å løse felles ubehagelig lukt på kjøkkenet, koke vann på komfyren med eddik og ventilere. Du kan strø på kokeplate sette salt eller sitron og appelsinskall, eller oppvarming i brann kaffegrut. Men den beste måten å håndtere en ubehagelig lukt er installasjonen tegning.

 På kjøkkenet lukt kan være i andre rom.

 Oppdatere teppet kan være vanlig natron. Dryss teppe smakstilsatt vann, brus søler noe på ham, og så, etter en stund, plukke opp sin støvsuger. Å kvitte seg med lukten av tobakk, spredt på forskjellige steder rom våte håndklær og ventilere.

 Til en kommode og lin skap vital behagelig aroma, med stryke legge den flavored flytende jern, og laget av lin, sted poser med sitron og appelsinskall, kaffebønner og tørkede blomster.

 Bli kvitt lukten i toalettet, kan du bruke lokal eksos installert på toalettet og spredt ut i toalettet tabletter av aktivt kull.

 Smakstilsetning leiligheten kan bruke en rekke måter, men bedre hvis det ville være naturlige smakstilsetninger, røkelse, stearinlys, røkelse. Bare husk at du ikke kan blande lukter og smaker som brukes i minimale doser.  
Яндекс.Метрика