Bli kvitt føflekker i leiligheten?
 Startet opp en møll? Kampen mot dette uvesenet bør begynne å finne sin plassering. " Vanligvis, et yndet sted for garderobe og teppe møll glir, mezzanine og forlatt låve hvor rengjøring er ikke gjort i år. Men frukt og korn møll liker å bosette seg i tørket frukt, müsli, frokostblandinger og selv i pakker av gamle glemte delikatesser - godteri, kjeks og kaker. Ta ikke lett den lille bevingede insekt, tilfeldigvis endte opp i leiligheten din. Det kan føre til store problemer hvis ikke rettidig svare på dette besøket.
Fighting møll begynner med en god generell rengjøring. Du vil se og godt luftet alle mine klær, støvsugd alle bøkene, kvitte seg med gamle aviser og blader (mol ganske komfortabelt kan føle staging reir blant dem) De færreste tenker på det, men den virkelige faren er ikke flygende insekter, hvorav de fleste hanner og larver. Det bør bemerkes at kvinnelige møll er svært fruktbart. Derfra påvente sine egg og unge larver er veldig glupsk og slukte alt på sin vei. Så prøv alle klærne ut av skapet, som ble oppdaget av en muldvarp, tørr luft og strålende solskinn. Det faktum at ingen larver eller voksen møll ikke kan stå sollys, dø av dem. Enda mer skadelig effekt på dem frysepunktet temperaturen. Fordi vinteren bære ting for en time eller to på balkongen eller på gata, er effekten imponerende - fra larver vil være over.
Spesiell oppmerksomhet mat. Se alle frokostblandinger, kaste de utløpt, ble best bevarte i metall og glass forseglet krukker og spesielle containere for korn. Papir og plastposer er ikke et hinder for larvene søker mat - de gnage dem lett.
Men ikke nok til å kvitte seg med gamle ting og produkter. Leiligheter og møbler bør skylles grundig. Treoverflaten skap, bord, stoler kan vaskes med rengjøringsmiddel eller møbler enkel såpe løsning. Vinkler bedre smøre eddik eller blekemiddel løsning. Deretter nøye møblert luft ved å åpne vinduer og ordnet i en flat forlengelse. Polstrede sofaer og stoler må støvsuge og luft. Sofaer og senger Transformator skylling og luft inne. Etter rengjøring må du være trygg på at leiligheten er ikke ett hjørne som var ute av din oppmerksomhet.
For å hindre fremveksten av møll i en ren skapet etter samlingssted på øverste hylle tabletter eller pellets naftalen naftalen og kamfer. Moderne midler flavored og bør ikke frykte at ting vil gå fra en karakteristisk lukt. Men i dette tilfellet, som inneholdt tilsvarende måte, fluer møll ikke.
Noen ganger hender det at det er en muldvarp i leilighetene, der det er absolutt renhet og hjem holde i orden. Mest ubudne gjester kommer på kanalen og ventilasjon av mindre trim naboer. I dette tilfellet tilstrekkelig stramme lufteventilen liten netto, blokkerer tilgangen av insekter. Du kan sette et hull utenfor din leilighet kake, som består av naftalen og kamfer - disse midlene fraråde voksne insekter, og møll ikke vil søke å komme inn i sonen av lukt som kommer fra denne bryketyka. Men på sommerfugllarver, disse midlene er absolutt ikke.
Den mest stabile typen er teppe møll. Larvene spiser tepper, pelskåper, lær, ikke stopp skinn bindinger av bøker, skinn vesker og sko. Dette møll og dens larver er fullstendig ikke-responsive til midler som inneholder kamfer og naftalen. For å hjelpe i kampen mot dem kan bare produkter som inneholder dichlorvos. Regelmessig behandling av infiserte larver steder kan nå sitt fullstendig ødeleggelse.
Hvor mol zaselylasya grundig og ikke i en leilighet og rundt inngangen, er det fornuftig å be om hjelp i spesialiserte organisasjoner som bruker to metoder for insekt kontroll. Først denne behandlingen larve habitater kjemikalier - insektmidler. Sekund - en utgassing der bruke spesielle insekt røykbomber, som er effektive i kampen mot møll.
Så, bli kvitt føflekker lett. Spesielt når du vet at det er mer enn 30 arter av insekter, alltid klar til å bosette i nærheten av deg! Derfor er den beste måten å bli kvitt denne ekle problem forebygging, som er å opprettholde en konstant renslighet av ditt hjem.  
Oppskrift: Potetsalat med sitron og basilikum med bilder

 Potetsalat - en svært populær rett, som tilhører europeisk mat. Dette er en stor snack som ikke krever mye tid, men det er næringsrik, mettende og deilig. Parabolen er ganske universelle, det kan tjene som kjøtt og fisk og til og med grønnsaker.
 Hvordan lage potetsalat oppskrift med bilder:

 Nødvendige ingrediensene


 Poteter - 750-800 g;
 Saften av to sitroner;
 Olivenolje - 3 st.l;.

 Majones - 100 p;.
 Pesto saus - 1 st.l;.
 Pinjekjerner - om lag en kvart kopp;
 Salt, pepper, blader basilikum etter smak.

 Metode:


 Ved hjelp av en liten kjele, kok potetene til kokt i lettsaltet vann (det skal være enkelt protykayetsya gaffel).
 Deretter drenere overflødig vann, hogge potetene, legg den i en egen beholder.
 Nøtter og stek i en panne, må de få en gyllen farge.
 På ett sted beholderen med saften av sitroner, salt, pesto saus, majones og pepper og deretter kna til en homogen konsistens.
 Hell saus Poteter innhentet, legge til nøtter, kna godt.
 Nå som du vet hvordan du skal lage potetsalat med sitron og basilikum oppskrift for foto.
 Salat før servering pynt med basilikumblader som kreves.  
Hvordan kjøre spillet i vindusmodus?
 De fleste moderne spill etter lanseringen utfolde seg i full skjerm for å maksimere fordype deg i en verden av sin virtuelle virkelighet. I noen tilfeller er det ikke veldig brukervennlig og brukere som søker hvordan å kjøre spillet i vindusmodus til skrivebordet og forblir synlig var på Start-knappen, oppgavelinjen og skrivebordet. For eksempel, hjelper det å raskt bytte mellom spill og skjule sine tilbøyeligheter fra sine overordnede på jobben. Eller i denne modusen er lettere å ringe Task Manager, og gjennom ham å fullføre podvysshuyu spillet uten å starte datamaskinen.
Start spillet i et vindu på ulike måter.
 1.  Se etter riktig innstilling menyen i spillet. Noen spillutviklere denne funksjonen bygget i så fall alt du trenger å bytte spillet i et vindu - er inkluderingen av innstillingene. Hvis du ikke finner denne funksjonen selv, så spør på fora dedikert til dette spillet, og mer avanserte brukere, må du fortelle det er der eller ikke.
  I tilfelle at en slik installasjon ikke vil spille, prøv etter lanseringen og bytte til full skjerm trykker du på Alt + Enter, som kan oversettes kjører spillet i vindusmodus visning.
  Prøv å legge til spillets kjørbare filen spesiell innstilling som skulle tilsi behov for å kjøre i vindusmodus. For å gjøre dette, på skrivebordet ikonet for spillet gjør høyreklikk muse menyen og velg den laveste element kalt "Egenskaper". I egenskapene til den kjør på fanen "Shortcut" for å legge linjen anlegget eller-vinduer-W.
  For eksempel, i denne linje har vært:
   "C: Program FilesWorld av WarcaraftWow.exe"

  Som følge av endringer bør få:
   "C: Program FilesWorld av WarcaraftWow.exe" -vindu

  eller
   "C: Program FilesWorld av WarcaraftWow.exe" -W

  I tillegg kan du angi størrelsen på den skapte vindu
   "C: Program FilesWorld av WarcaraftWow.exe" -vindu height = "480" width = "640"

  Neste gang du starter spillet gitt ekstra alternativ vil bli regnet kjørbar om funksjonen er innebygd spillutviklere.
  I tillegg til disse metodene, er det også tredjepartsprogrammer utviklet for å kjøre spill i vindusmodus som D3DWindower og DirectX Window Force. Men de kan ikke garantere evnen til å kjøre for alle kjente spill i vindusmodus, siden mye avhenger av spillmotoren.  
Hvordan oppføre seg i retten?
 Folk har en tendens til å frykte det ukjente og i ærefrykt behandler av hva de ikke har kommet over i mitt liv. Men som du vet, som advarte - som er bevæpnet og hvis du blir innkalt til retten og foran domstol deg, er det på tide å finne ut hvordan de skal oppføre seg i retten. Innhentet informasjon vil tillate deg å føle seg mer komfortabel i rettssalen og unngå vanlige feil der. At følge visse regler, nå som du er på et sted ikke bare anbefalt, men valgfritt.
 Regler for oppførsel i retten: en obligatorisk del av
Oppførselen til partene i en sak reguleres av artikkel 158 th tvistemålsloven. Det er flere krav bindende for alle medlemmer av rettssaken. Jeg vet om dem, uansett hvilken rolle du forberedt, saksøker, saksøkt eller vitne.
Noen av disse reglene vil virke kjent for at noe sånt som vi har sett i filmer eller rapporter fra rettssalen. Men like før rettsmøtet bør nøye surfer sin TV: alt i livet er helt annerledes. Mye bedre å vite sikkert.
 1.  Når dommeren utenfor rettssalen, bør alle få opp.
  Stående samme bør gis alle bevisene, gjør innleveringer og noen oral regress. Imidlertid kan denne regelen være unntak. Noen ganger (for eksempel på grunn av helse) skuespillere slår til rettsmøte den, og i noen tilfeller lyver. Men la et avvik fra regelverket kan bare presidere.
  Noe å si (utfylle eller gi forklaringer bare med tillatelse fra retten.
  Bestille på oppfyllelse av pålegget, som gir den presiderende obligatorisk for alle som deltok på møtet. Dermed noen form for immunitet (parlamentarisk eller diplomatisk) ikke er unntatt fra plikten til å utføre disse ordrene.
  Alle som fortsatt tør å forstyrre den etablerte orden kan utstedes en advarsel. Dersom gjerningsmannen fortsetter å oppføre seg feil, står han fjerning - ved slutten av møtet eller noen del av det. Støy og noen annen måte å vise forakt ekstremt lønnsom: følgende kan bli bøtelagt opptil tusen rubler.
  Men stående og bare svare hvis spurte - dette er ikke det eneste du trenger å gjøre. Vi vil forstå hvordan de skal oppføre seg i retten, fra det øyeblikket når du krysset terskelen av institusjonen.
  1.  Når du går inn i tinghuset må presentere et dokument av identitet - lensmannen, eller ansatt av en politimann, avhengig av hvem som er på vakt ved inngangen. Du bør også høres det formål å besøke og vise orden (hvis du blir innkalt på denne måten).
   Hvis du blir innkalt til retten innkalling må, blant annet for å rapportere at du var på møtet, sekretær. For å gjøre dette, må du gå til kontoret spesifisert i dette dokumentet. Når du er registrert med sekretæren for å forlate rettssalen før start session ikke lenger tilgjengelig.
    Hva annet du trenger å vite for å oppføre seg ordentlig i retten?
   Mobiltelefoner skal være frakoblet før inngangen til rettssalen.
   Ved å presidere bør referere til som "Your Honor", en annen akseptabelt alternativ behandling, "Kjære Court." Å kalle en dommer på vegne av sin far-in er ikke nødvendig.
   Stille spørsmål til dommeren eller aktor bør ikke være. Denne regelen styrer relevant artikkel av loven. Bare husk fangst setning som kunne være mer enn bare i dette tilfellet, spørsmålet her egentlig spør de.
   Avbryte dommer eller andre møtedeltakere bør ikke, selv om du virkelig vil, som allerede nevnt, for det kan bli fjernet fra rettssalen eller fine.
    Hvordan oppføre seg i retten: faglige råd
   Hvordan oppføre seg i retten?
    I obligatorisk for alle opptreden i retten, er det noen triks og nyanser som ville være hyggelig å vite hvis du ønsker å rettssaker avgjort i din favør. Jeg er glad for å dele dem med deg.
    Klær
   Klær bør være ryddig, streng, usynlig. Men i alle fall ikke bør sette seg arvestykker eller annen måte fremheve sitt gode finansielle stilling. Husk at i dagens samfunn å bære ikke bare møte, men kan også utføres.
    Følelser
   Uten dette, også, gjøre det bedre. Selvfølgelig er det vanskelig. Spesielt når det kommer til saker som berører deg personlig, men jeg ønsker å bevise riktigheten av alle mulige og umulige måter. Situasjonen er forverret hvis prosessen involverer slektninger altfor smertefulle sår som kan forårsake hverandre nære venner. Gjør deg klar for hva som vil avskrekke "vakker sjel impulser." Endelig kan overdreven emosjonalitet gå til din ulempe.
    Advokat
   Men fagperson som vil representere deg, akkurat det motsatte - veldig nyttig. Han er i stand til å bringe disse argumentene som er mest sannsynlig å overbevise en dommer (samme advokat): Disse menneskene snakker samme språk, så det vil være lettere å oppnå det du trenger. I tillegg vil det bidra til å takle overdreven emosjonalitet: obsmykne når du er et anfall av rettferdige vrede klar til å si noe også. I mange tilfeller er det fornuftig ikke å komme til møtet ved å sende sin kamp i stedet for en advokat.
    Dokumenter
   Alle verdipapirer som kan være nødvendig i retten, må du ha med deg. Det er lurt å ikke bare dem, men også sine kopier. Gi noen på hånden ved alle originaldokumenter til noe. Imidlertid har denne regelen unntak: noen dokumenter aksepteres kun i den "originale". I alle fall ta en penn og et par ark med blanke ark, kan de være nødvendig. For eksempel å skrive en begjæring.
    Diktafon
   Hvis økten ikke er lukket, kan du holde et lydspor noen om det uten forvarsel. Slik opptaker kan trygt ta med deg.
    Hva er det som skjer?
   Hvis du har en advokat, elementet er trygt å passere. Han er klar over hvordan prosessen og vet hva de skal gjøre. Hvis du bestemmer deg på dette problemet til å stole på deg selv, være årvåken. Når du spør et spørsmål foreslå den personen som gir vitnesbyrd, bør det stille spørsmål hvis de ikke begynner å spre sin versjon. Rekkefølgen av møtet er anordnet på en slik måte at alle kan snakke. Det viktigste - ikke gå glipp av en sving og ikke prøve å forklare før vil bli gitt sjansen.
    Det bør ligge under høringen?
   Noen ganger litt irriterende og upartisk faktum ønsker ikke å passe inn i en sammenhengende og eksisterende versjon av absolutt rett. Hva skal du gjøre? Det er nødvendig å forvrenge virkeligheten i sin tale?
   Ironisk nok, gjorde advokatene ikke gi et klart svar på dette spørsmålet. Fortelle sannheten eller ikke - er dette spørsmålet som regel overlatt til skjønn av deltakerne. Men det er flere tilfeller hvor løgn ikke anbefales:
   hvis du snakker i retten som vitne, i dette tilfellet kan du tiltalt for falsk forklaring, så det er bedre å ikke risikere det, selv om du oppriktig sympatisere med en part;
   hvis det er en god sjanse for at dine løgner ulichat: i dette tilfellet, stole på alt som du sa tidligere, vil det være;
   når det kommer til små ting kan ikke vesentlig påvirke utfallet av saken: i dette tilfellet, viklet inn i detaljene, kan du lage fra bunnen av et problem.
   Så nå vet du hvordan du skal oppføre seg i retten og klar til å forsvare sin sak med alle lovlige midler. Men før du dra nytte av alle de råd som gis, tro om igjen: er det mulig å avgjøre saken i fred gjennom forhandlinger.  
Яндекс.Метрика