Hvordan aksent i ord?
 En godt utdannet person alltid føler seg trygg i å kommunisere med forskjellige mennesker. Han gjorde ikke spasuye professor før økten, og vil være full av verdighet kjent med offentlig person. Hva gir ham tillit? Flytende i morsmålet når han er i stand til å snakke på lik linje med de mest utdannede mennesker. Du kan ikke anser deg selv en intellektuell, ikke er i stand til å uttrykke sine meninger eller bruke upassende ord i språket, spesielt uttale ordene riktig. Innstilling av riktig aksent - en av komponentene i en skrivekyndig og godt språk.
Riktig språk som innebærer å utføre noen regler blant de viktigste - vekt. Høre om meg selv riktig språk, husker barnet fra barndommen stresset stavelser, og vanligvis ikke gjør feil, snakker. Men som noen regel, og vekt er ord-unntak. Og å uttale ordene riktig, de trenger bare å huske. Spesielt på grunn av disse ordene tilhører utelukkende til forretningsområdet hvor analfabet uttale kan ikke bare vridd hørsel, men sørg for deprimerende forretningspartnere.
For å unngå dette, må du huske på at det legges vekt på ord som følger: utvikling - utvikling, kataloger - Product Domain - Domene markedsføring - markedsføring midler - midler. I ordet traktat legges vekt på den siste "på" - en avtale om å sette riktig litterær form er ordet av kontrakter og næringsliv trenger bare å bruke dem. I vanlig språkbruk akseptabel form for kontrakt.
Ikke lett for en person som anser seg kompetente, gjøre feil i dagligtalen. Derfor må vi fast huske vekt på følgende ord: ring - ring bedre - vakker, tenkning - tenkning kvartal - kvartal, slag - slag, sikkerhet - sikkerhet bevegelse - bevegelse.
Språk, som alt som omgir oss i livet, faktisk fra tid til annen kan endres. Introdusert nye former for gamle falt ut av bruk. Særlig viktig er slike ord som ost - en bedre form - ost, mens oste anses som akseptabel, men mer prostorechnoy og foreldet form av bruken av ordet.
Spesiell oppmerksomhet er gitt ordet "penger". Det faktum at vi sier det veldig ofte, og som ofte innrømme feil. Ofte kan du høre "om penger, penger, penger." Men det er allerede foreldet og yzzhyvshye selv danner uttale. Moderne litterære normer foreslå en helt annen vektlegging i ord - om penger, penger, penger. Men ordtak korrigere å bruke den gamle form, for eksempel "penger ikke kan kjøpe lykke."
Hvis du har barn i familien eller russisk er du ikke morsmålet, sørg for å plukke ordbok. De fleste ser på det og gjøre det venne barna sine. Minst - rate uttale og staving av ord gitt til deg. Dype og sterke språkkunnskaper - grunnlaget for selv håndtering som må ha ledsagere. Så prøv å snakke ordentlig!
I det moderne mennesket er det mange muligheter til å lære å snakke korrekt og vakkert. Og du kan ikke ignorere disse mulighetene. Rate språket har samtalepartnere av interesse og skaper respekt for mannen.  
Hvor kommer støv i luften
 De sier at i livet er det to relevante spørsmål: "Hvor kommer støv? "Og" hvor divayutsya penger? ". Som for pengene, er svaret åpenbart - de er brukt! Men først

 Hvor kommer støv?


 Støv i luften i naturen har alltid vært og vil alltid, så kjemper den på en global skala har ingen utsikter. Enten vi liker det eller ikke, hvor kommer støv og er en integrert del av luft. Den kraftigste naturlige "pыlehenerator" - jord av planeten vår. Spesielt vinden som kjærtegner sanden i Sahara, årlige økninger av 60-200 millioner tonn støvpartikler, som deretter malt i delikate rosa snø topper, for eksempel Mellom-Amerika. På andreplass for "performance" - havene som avgir mikroskopiske saltkrystaller som tjener sentrene av kondensasjon av vanndamp. Forresten, hvis luften var ikke støv, ville det ikke være noen skyer, så det er støv og nytte! Den tredje viktigste kilden til støv - vulkaner. De gir de fleste støvpartikler. Den berømte vulkanutbrudd fra Krakatoa i 1883. kastet inn i atmosfæren over 18 kubikkilometer av aske, og en del av massen fløy til en høyde på 50 kilometer, og ble gradvis Diversity vinder rundt om i verden. 

 Hvor kommer støv?
 En stor kilde til vulkansk støv Sakuradzyma japansk vulkan på øya Kyushu. Stadig ulmende vulkan, kaster ut i atmosfæren hvert år om lag 14 millioner tonn støv. Ligger nær byen Kagoshima, hvor du skal dra på ferie i Japan er den mest skitne byen i verden, er gatene alltid dekket av støv og aske. I tillegg er massen til jorda øker hvert år ca 10 tonn gjennom støvet av utenomjordisk opprinnelse, som oppstår i hovedsak som følge av å treffe Jorden komet og meteoritic materiale.
 Tenk deg hvor kommer støv?! Tenk på deg selv, aksjer noen fjerne verdener, du kan være rørende, fjerne støv fra TV eller fjerne sokkelen favoritt bok!

Hvor kommer støv i luften


 Den rekke typer støv


 Andeler av alle disse typer støv, selvfølgelig, til stede i enhver bolig. Men huset støv - er det noe spesielt. Det kan også oppdage fibre, fjær, dyr dander, pollen og muggsporer, sopp og bakterier. I tillegg er denne massen av partikler av ulik leve livet fullt ut fornøyde støvmidd. Tror ikke du prøve å se på støv samles, for eksempel under sengen, under et mikroskop? Skuespillet er ikke for svak til hjertet, vil du ønsker å se på riktig pris for rengjøring. Det er anslått at i din favoritt ektesengen kan uten noen invitasjon til å delta på to millioner midd! Slik at personvernet svært intime betinget. Disse stille, trenger usynlig for det blotte øye dyrene ikke bite mennesker og ikke bære eventuelle infeksjoner de bare lever av døde hud partikler mennesker og dyr og muggsopper. Selv midd ikke bringer skade kan ikke sies at elegant kalt livet produkter. Men hver midd tildeler 20 er potente allergener mikroskopiske nøtter per dag. I midd, er husstøv innbygger og mugg - en slags mikroskopisk sopp i avtagende danner sporer. De sporer av sopper har allergener, kan det føre til rhinitt, konjunktivitt, eksem og astma. 
 For ødeleggelsen av dyrene, noen eksperter anbefaler 15-30 minutters kvartsevaniya soverommet før du går til sengs, men mangel på folk med obligatorisk bruk av renere luft.  
Oppskrift syltetøy kiwi

 Jam med kiwi - en flott mulighet til å imponere familie eller gjester. Hvis du ønsket en eksotisk syltetøy, kan du prøve å lage kiwi jam oppskrift vi leverer. Denne frukten er ikke vanlig for vårt område, men stadig mer populært. Det er ikke den mest kostbare frukt, slik at den kan gi en. Det eneste spørsmålet er om du er en fan av ham. For å forstå hvordan å lage kiwi jam hjemme, la oss se hva som er nyttig denne frukten. Tidligere denne frukten kalt "kinesisk stikkelsbær" på grunn av sin spesielle smak, som en krysning mellom jordbær og stikkelsbær.

 Jam med kiwi, fordeler


Oppskrift syltetøy kiwi

 Kiwi er avlang, i utseende ligner en potet på grunn av hudfarge. Den har en ru overflate med åpenbare ned. Inne i grønn med svarte flekker-frø. Rik på vitamin A, B, C, garvesyre, mineraler, enzymer. Det er en kilde til vitaminer styrker immunsystem til å bekjempe infeksjoner. Den har en positiv effekt på blodårene. Positiv effekt på humøret. Det kan hjelpe deg ned i vekt fordi det kan brenne fett. Anbefales ikke for bruk med allergier.

 Kiwi jam oppskrift:

 Ingredienser for jam kiwi:


 Kiwi: 1 kg;
 Sukker: 15 kg.

 Lage syltetøy kiwi


Oppskrift syltetøy kiwi

 Klar kiwi peeling, skåret i små biter eller skiver, hell sukker og la stå å gi juice 15 minutter satt i brann og stek under omrøring, til sukkeret er oppløst, så la pokypyt 3mynutы ennå. Fjern fra varme i 30 minutter. Deretter satt på brann, koke 3 minutter. 30 Ta ut og sette til å koke 5 minutter på lav varme. Ordne for tanker og lukke lokket. Jam med kiwi kommer en vakker lys grønn med en unik smak.
 Oppskrifter, hvordan du koker kiwi jam hjemme mye, kan alle velge en favoritt. Når matlaging, kan du legge til banan, mos en liten jam tolkushkoy og legge gelatin. Til slutt kommer gelé. Den kan brukes bare som en godbit eller som fyll i paier.

 Video oppskrift på syltetøy kiwi


 En interessant video hvor hotovya deilig og eksotisk kiwi jam.
 Kiwi frukt er veldig populære - de er lagt til mange retter, inkludert å gjøre deilige salater og syltetøy eller forbrukes i sin rene form.

 Kiwi - et imponerende stykke frukt. Den er rik på store mengder vitaminer, spesielt vitamin C, noe som gjør det enkelt forbruk uunnværlig for å opprettholde immunitet. Dette furry brun frukt er noe som minner om poteter, og mange folk uvitende renset det så mye som potetknoller. Dette er en klassisk feil. Kiwi Shoe tar derfor tid og mye juice sølt.
 Det er to måter å bruke denne fantastiske frukten:

 Bruken av kiwi hud

 Bruken av kiwi skrelles

 Neste, vi vurdere disse to metodene.
 Bruken av kiwi hud
 Få mennesker vet at dette er mulig. Men det er ikke bare mulig, men det er nødvendig. Hårete hud av frukten inneholder en stor mengde av antioksidanter og vitaminer, og med mer enn sin øm kjøtt.
Hvordan spise kiwi

 I tillegg vil huden ikke spre skadelige bakterier i magen. Selvfølgelig, før prøve denne metoden, bør du vaske frukten.
Hvordan spise kiwi

 Men ikke veldig lett å spise kiwi med huden, spesielt personer med delikat slimete. Ganske grov hud vil irritere magen og språk. Så hvis første forsøk mislyktes test frukt uten rengjøring, kan det være verdt å prøve å gjøre mer.
Hvordan spise kiwi

 Bruken av kiwi skrelles
 Tradisjonell og raskeste måten å rengjøre kiwi peeling. Først av alt, bør fosteret kutte både ass.
Hvordan spise kiwi

 Så en spiseskje eller dessert skje, forsiktig skli under huden og begynner å rotere venstre eller høyre.
Hvordan spise kiwi

 Da bør du ta en rett til raffinert frukt ikke hoppet på gulvet eller på et bord.
Hvordan spise kiwi

 Den andre metoden er vanligvis bare brukes på moden frukt, så hvis kiwi green, huden av frukt så lett å ikke bryte. I dette tilfelle enn bare hjelp, noe som kan skjære huden.
 Kiwi er ofte brukt i matlaging, lagt til salater, servert med fisk eller sjømat. Og det er mulig å forberede en fantastisk saus. I kosmetikk, denne frukten også funnet sin søknad. Fordi kiwi er rik på vitaminer, er det perfekt næring til huden, og høyt innhold av C-vitamin hjelper litt bleike det. For eksempel, nærende maske med kiwi frukt stilles som følger: frukt raskt fjernet fra huden, varmer opp, så det må inkludere en teskje valmuefrø. Så alt er blandet grundig til glatt og sette på ansiktet i 15 minutter.  
Яндекс.Метрика