Hvis boligen ikke vises prosheni unna, er det alltid frustrerende. Hvis disse gjestene spiser frokostblandinger, gnage pakker og linoleum og generelt motbydelig alle, da de absolutt trenger å bli kvitt. Dette er mus og rotter. Hvordan å drive dem ut av huset?

 Hvorfor de er der?


Bli kvitt rotter og mus i ditt hjem?

 Før jage mus eller rotter, må du finne ut hvorfor det var disse pesky gnagere. Tross alt, hvis ikke eliminere årsaken, selv etter at forfølgelsen vil de igjen og igjen komme til deg hjemme. Her er de viktigste mulige årsaker til gnagere i huset:
 •  Tilgang til mat. Hvis du ligger overalt smuler fra restene av mat wrappers og andre edibles, selvfølgelig, mus bor her vil være stor.

 •  Hvis huset er holdt bestander av korn og andre produkter, til rottene også glade anses som et bosted. Det er derfor, gnagere søke i private hjem der det er kjeller.

 •  Ofte mus og rotter lever i kjelleren. Når maten er over, begynner de på jakt etter en ny bolig. For det første opptar de første etasje, mens det andre (selv om hælen), kan de få.

 •  Gnagere kan komme til deg, for eksempel naboer gjennom sprekker. Så hvis du reparere er ikke avsluttet ennå, deretter vente for inntrengere, som vil sikkert komme til lukten av mat.

 •  Hvis ditt hjemmeområde i nærheten lageret, deretter mus og rotter kan migrere derfra.

 •  I nærvær av kjæledyr har risiko for mus. Katter og hunder kan ved å spise fôr eller kaste det spre seg til andre rom. Hjembytid skiver ikke merke, men gnagere vil elske det.

 •  Den utrolige faktum! Rotter og mus er veldig seig. I tillegg kan de få gjennom gjennom de minste hullene. Så selv gjennom et nett som dekker badekaret eller vasken avløp, kan mus komme gjennom. Så, faktisk, fra utseendet av de besøkende er immune.

   Hvordan å finne ut hvilke avlet gnagere?


   Så hvordan finner du ut at huset eller leiligheten, men du bor noen andre?
   Her er de viktigste funksjonene:
 •  Lukten. Mange visste ikke, men det er ganske typisk. Lyst til å bli mer bevisst? Du kan gå til en dyrebutikk og hamster lukter der. Dette er den samme gnager duft er som en mus.

 •  Ekskrementer. De er små runde strålende tette pellets. Over tid, hardner de. Duft er det lite eller han er så liten at den umerkelig for den menneskelige nese.

 •  Høres ut. Dersom leiligheten er alltid noen sted raslende, shkrebe eller flere lydsignaler, så ikke hastverk med å ringe synske. Dette er sannsynligvis ikke utenomjordiske krefter, og vanlige gnagere.

 •  Reir. Hvis musen eller rotte avkom planer om å kjøpe, vil det bygge et reir. Ser ut som det er vanligvis en håndfull av papirer, filler eller garn.

 •  Hull, sprekker i huset. Hvis du finner en låvevegg hull, eller, baseboard bak veggen, kan det være et klart tegn.

 •  Prohryzeni pakker sølt frokostblandinger. Mus har også noe å spise.

 •  Hvordan man skal håndtere ubudne gjester?


  Bli kvitt rotter og mus i ditt hjem?

   Bli kvitt rotter eller mus som bor hjemme og hindre en annen full leve med? Det finnes ulike metoder for gnagere (vedchelovechestvo motsette seg dem er ikke det første året eller til og med første århundre). Hver av disse metodene har sine egne egenskaper, fordeler og ulemper.
   List opp eksisterende metoder:
 •  Vanlig musefelle. De brukes av våre besteforeldre, men bilen er fortsatt en av de mest effektive og, viktigst av alt, nesten trygt for leietakere. Men du skal bruke musefelle. Forfengelige mange tror at dyr ikke kan tenke. Noen ganger er de smartere enn menn. Og mus eller rotte vil gå så snart som mulig i den fellen, gnagere veldig forsiktig. Så for å starte ordne musefelle, spre agn, men den troppen enhet. La musa innse at alt er trygt. Når gnagere venne seg til det faktum at i dette stedet å spise, de vil gjerne gå her. Så du kan kjøre mekanisme. Men når du hører et klikk, deretter plukke opp den uheldige mus. Det bør gjentas at disse dyrene er ganske utspekulert og smart. Og hvis de ser døde bror, er det lite sannsynlig at neste gang tror på fri ost. Det bør bemerkes at selv om fellen regnes som trygt for beboerne, slik som et lite barn kan spørre og klemme fingeren. Husk dette!

 •  Du kan også prøve de klebrige feller. Prinsippet om operasjonen er klar og enkel. Et stykke papir (eller annet materiale) smurte lim sammensetning, vil det gå ape agn. Bjørn besøker fellen begynner å spise, men å gå tilbake kan ikke, fordi alle potene nettopp sluttet. Mus eller rotte kan starte en piercing skrik, det er ikke veldig hyggelig. Men dette betyr veldig, veldig effektivt.

 •  Humane feller er arrangert slik at musen kommer inne, nyter ost eller noe annet, men på denne tiden døren er lukket, blokkerer gnager vei ut. Og så et dyr kan gjøre noe.

 •  Ultralyd Midler for skremming. Disse enhetene avgir ultralydsignaler. Hvis vanlige folk de utgjør ingen trussel, mentaliteten gnagere er svært negative. Mus og rotter begynner å få panikk, rush og til slutt forlate rommet. Men du trenger å installere følgende skremming av gnagere på bolig, som er direkte på gulvet, slik at lyden nådde ørene av mus (ikke rundt hjørnet, og åpen plass).

 •  Adoptere en katt! Hvis han har makings av jakt, så snart hun deftly fanger alle skadedyr og er stolte av å bringe gruve eller eieren vil håndtere det. Forresten, katter er mer aktiv enn katter. Den dagen de kan ødelegge opptil 10 gnagere!

 •  Gift og gift. I gnagere, ingen vits refleks, så hvis de plutselig smake av giften, han vil helt sikkert dø. Ordne bollen av giften rundt og mink sammen med frokostblandinger. Men hvis en familie har kjæledyr eller barn, være svært forsiktig, fordi alle ting er veldig, veldig giftig! Hvis en katt smak av gift, kan veterinæren ikke lagre det.

 •  Du kan zabarykaduvaty alle hull. Men de døde mus kan være på steder som får det vil være vanskelig. Og det kan være en ubehagelig lukt.

 •  Ring spesiell tjeneste. Eksperter vil arbeide ut all plassen. Men på den tiden av forfølgelse alle husstander vil måtte forlate sine hjem.

 •  Folk rettsmidler. Våre forfedre visste om otravah og brukte improvisert folk rettsmidler tilgjengelig på det tidspunktet. Gnagere sterke lukter. For eksempel, sterk og skarp lukt av mynte vanlig. Også du kan bruke, for eksempel eddik eller ammoniakk. Dypp en bomulls består av biter og legg dem rundt i huset. Tilsvar gyldig og laurbærblad.

 •  Forebygging


  Bli kvitt rotter og mus i ditt hjem?

   For å unngå utseendet av gnagere i huset, følger de enkle reglene:
 •  Følg renhet. Ta bort alle smuler og biter av mat som falt på gulvet.

 •  Det bør ikke være noen hull! Så alle hull lappet i tide!

 •  Alle bestander av korn plukke opp i den øverste skuffen eller skrive i en beholder, som er vanskelig å avsløre og hva som ikke puster.

 •  La huset ditt ikke gå ubudne gjester!  
  Hvordan å vise rotte ut av huset?
   Rotter er de mest dosazhdayuschymy gnagere i huset og, dessverre, bli kvitt dem er vanskelig. Disse små skadedyr er bærere av ulike smittsomme sykdommer og mest sårbare mennesker er i frykt ved bare form av dem. Hvis en person i huset rotte infested, må det handle nå, før de hadde tid til å etablere mål koloni, som vil kjempe hardere. Så bli kvitt rotter?
   Katt - den mest bevist måte å bli kvitt rotter
   Den mest tradisjonelle måten å bli kvitt rotter og mus i huset har en katt. Det er ønskelig at en elev var kvinnelig fordi katter ofte er for lat og ikke tendens til å fange disse gnagere. Hvis katten vil være den samme og krыsolovkoy, eierne er heldig to ganger. Snart på rotter forlate leiligheten eller huset.
   Tradisjonelle metoder for å bli kvitt rotter
   Ett alternativ er stammen og frø chernokornya. Dette anlegget er nødvendig for å spre i alle deler av huset hvor det er ofte en rotte. Slike frø gi gnager ekstremt ubehagelig lukt, og viktigst de ikke forstyrr personen direkte.
   En annen god måte å håndtere rotter er en blanding av gips av hvetemel. Den resulterende blandingen må spre i gnager habitater. Hvis du spiser en gnager ingrediens gips stivner i bare magen. Det bør bemerkes at det ville være ganske ond død.
   En fin måte å bli kvitt gnagere er aske. Viktigst er det ikke forhindret av eierne. Fra dette stoffet i gnagere oppstår allergisk reaksjon, så snart de kan forlate rommet.
   Mousetraps
   En av de eldste og mest utprøvde metoder for å bli kvitt rotter setter mysholovok der det er nødvendig å sette noen agn, for eksempel et stykke pølse eller ost. Den viktigste ulempen med denne situasjonen er at rotter er mye smartere mus kan få så ofte tære på mysholovok uten engang å treffe dem.
   Poison
   Hvis huset eller leiligheten befengt rotter, kan du alltids kjøpe en rekke typer gift. Alt du trenger å strø gift rundt sprekker og hjørner, og på steder der rotter kan skrive direkte inn i rommet. Det er ikke anbefalt å bruke gift hvis huset har noen kjæledyr, fordi det er svært sannsynlig kan bli forgiftet.
   Ultralyd Midler for skremming
   En av de mest moderne anlegg for gnager repeller er ultralyd. Denne enheten er i stand til å gi en svært ubehagelig lyd for rotter, som et resultat, er de et par uker kan forlate huset. Før denne enheten er ønskelig å lese de vedlagte instruksjonene nøye. Noen ganger kan det hende du trenger flere slike enheter dersom de er en kort rekkevidde, og rommet er stort.
   Hvis ingen av de ovennevnte metoder ikke gi et positivt resultat, bør du ta kontakt med de spesialiserte organisasjoner som er engasjert i gnagere. Eksperter, avhengig av hvor mange rotter er i huset kan bruke forskjellige metoder for fjerning sin. Disse inkluderer bruk av giftstoffer og spesielle næringsmidler for ødeleggelsen av gnagere mekaniske betyr av fangst, ultralyd skremming og noen andre alternativer. I noen situasjoner, kan anvendes flere metoder samtidig til en mer effektiv ødeleggelse. Etter at arbeidet er utført fullstendig desinfisering av lokaler.  
  Яндекс.Метрика