Hvordan du rengjør jernFor et perfekt stryke såle skal være glatt og lett å skli på kjolen. Ofte på grunn av forurensning og stryke utrudnyaetsya må puslespill over hvordan du rengjør enheten.
Ofte den eneste forurenset på grunn av det faktum at du bruker feil temperaturer for stryking. Ikke glem at de syntetiske og silke tekstiler anbefales å stryke ved lav temperatur. Hvis du stryker ull ting, sørg for å bruke gasbind dynket i vann. Rens jern på forskjellige måter.
En av de mest praktiske måter å rengjøre jernet er å bruke en spesiell blyant. Med den kan du enkelt rengjøre jern fra skala og skitt. Disse blyanter er vanligvis selges i jernvareforretninger. Blyanter for rengjøring av jern veldig enkelt å bruke. Jern er nødvendig å varme opp, deretter gni såler blyant. Litt venting på skitt på overflaten begynner å smelte litt. Nå kan du rengjøre såler bruker klut, og vent til strykejernet er avkjølt. Sørg for å skylle det med kaldt vann for å vaske vekk restene av blyanten på sålen. Hvis du bruker en blyant du føler deg dårlig lukt - ikke bekymre deg, så lukter ammoniakk, som er en del av blyanten. Pass på å vaske hendene etter at du ferdig med å rengjøre.
Jern kan også rense det gamle "bestemors" måte. Det er nødvendig å spre ut på papiret og hell henne en håndfull av salt finmaling. Forvarm jern og start "jern" salt. Prøver hardt nok til å klikke på det - salt må bli presset ut fra under ham, og den eneste bekymringen av avisen. Etter en stund saltet blir mørkere og avis - dette indikerer at strykejernet kommer ned skitt. Hvis sålen er fortsatt skitten, kan du vaske det igjen med de nye delene av salt. Etter rengjøring er nødvendig å vente til jernet kjøler ned og tørk sin første våt, deretter tørr klut.
Soda - en annen enkel, men effektiv måte å rengjøre enheten. Ta litt soda og fortynne det med et vaskemiddel for å danne en slurry. Ved hjelp av en svamp, gjelder denne blandingen på sålen. Hvis det er mulig, gni overflaten av hennes lange og intense. Deretter jern skal kort la blandingen og skyll med vann. Deretter må du rengjøre den med en tørr klut. Legg merke til at blandingen skal anvendes til den kalde såle.
Hvis huset er ikke noe som kan hjelpe deg å rengjøre enheten, bruke vanlig eddik. Med en grov klut for eksempel en gammel håndkle dyppet i eddik, gni deg sålene. Dirt gradvis vil forbli på håndkleet. Hvis du rengjør enheten ikke umiddelbart, fortsetter å gni. Sørg for å fukte håndkle i eddik så ofte som mulig, da eddik fordamper raskt. Etter rengjøring varme jernet og prohladte ubrukelig fille for å rense den mot skitt rester.
Noen ganger den eneste dannet rust, kvitte seg med det som er vanskelig. For å forhindre dette, jern helle destillert vann. Å rengjøre såler av rust, å stryke helle i et glass vann, som legges en halv teskje antiscale. Deretter jernet for varme og la stå i ca en halv time, og skyll det forsiktig.
Rengjør sålen av rust kan også bruke vaskemiddel Cillit. For å gjøre dette, varme jernet og slå det opp såler. Midler bør brukes direkte på hullene i sålene. La som jern i ca 10 minutter slår til normal posisjon. Du vil se at skitt kommer ut gjennom hullene i bunnen - det bør rengjøres med en svamp, og skyll med varmt vann og tørk av med en klut.  
Hvordan velge strykesystem?Du stryker på? Det er usannsynlig at mange av oss i den bekreftende svar på dette spørsmålet. Og likevel, i gjennomsnitt hvert år vi tilbringe to, er 5 uke på stryke at alt liv er 3 til 5 år. Selvfølgelig trenger vi ikke å bry deg med jern eller jern strykejern, nahrevaemыmy bruker kull, men selv moderne dampstrykejern er ikke alltid lett å håndtere hvor det er nødvendig å glatte thingies, frills eller klær sofistikert kutt og perehladyt haug med barnefilmer, sorochechok og sengetøy . Det er derfor en økende interesse blant forbrukerne føre strykesystem. Tykk strøm av damp raskt rozhladyt sterkeste folder og duker og sengetøy kan stryke noen få tillegg.
Klassisk strykesystem - en struktur bestående av jern med dampgenerator og strykebrett. Imidlertid vil hvitevarer butikker under det navnet og du finner dampstrykejern med separat. Produsenter som driver med produksjon av stryke systemer, mange, og hver av dem har sine "chips". Så før du går shopping, spør deg selv spørsmålet: Hvorfor trenger du stryke system og hvor mye du ønsker å investere. Avhenger av om du kjøper strykesystem helt eller foretrekker å kjøpe en dampstasjon og styret separat.
Steam Station
Steam Station består av jern og damp, som også fungerer som base for jern. I tanken, som er i dampgeneratoren er fylt med vann, som er oppvarmet til damptilstand og er forsynt med en slange på sålen. En slik anordning er mye mer effektivt sammenlignet med et dampstrykejern. Først vanntanken plassert på dampgenerator, kan inneholde mer vann enn det som jerntank - 1 til 3 liter (200 til 400 ml jern). Det gir ikke bare mer kraftig damp forsyning, men også letter vekt jern. For det andre paret arkivert under press på 4-5 bar. Dette gjør at den kan trenge dypt inn i stoffet fibrene og raskt rette dem ut. Hvor konvensjonelle strykejern krever 3-5 bevegelser stryke systemet håndtere en.
Type Kunngjøring dampgenerator. Typisk er mengden av vann tilstrekkelig for en time stryking. Hvis den tiden som kreves for jern overstiger denne verdien skal foretrekker modeller med avtodolivom - du trenger ikke å slå av enheten, vent til den er avkjølt, hell vannet tilbake og vente på det å varme opp. Ellers kan du velge hvilken type dampgeneratoren stengt.
Damp makt er også viktig. Jo større denne parameteren, jo mer tid du sparer når du stryker. Men ikke glem: høy effekt krever mer strømforbruk.
Tankkapasitet. I kompakte modeller kan være 0, 4 liter, store - opptil 3 liter, er standard mengde 1 - 1, 5 liter. Som nevnt ovenfor, er 1 liter vann nok for en halv time stryking, så det gir ingen mening å betale mer for et større beløp hvis du ukladayetesya på dette tidspunktet. Husk, strykesystemet betydelig hastigheter opp prosessen med å stryke, og dermed antall behandlede klær.
Funksjonalitet. Vanligvis er alle modeller er en funksjon av den vertikale damp. Den samme funksjonen er tilgjengelig i noen dampstrykejern, men det det er rent nominell - power par er åpenbart ikke nok til å fullføre jobben. Men med strykesystemer situasjonen er utmerket: jet damptrykk kan virkelig glatte klær på en kleshenger, persienner og gardiner av tett materiale i en avstand, uten å berøre jern med stoff. Forresten, kan denne funksjonen brukes for behandling av stoppede møbler. Steam skutt hjelp til å takle de vanskeligste pomyatostyamy eller bidra til å fjerne flekker fra tepper og tekstiler.
Jern. Utfører primære funksjon, og derfor krever gransking.
• sålen bør ikke være for tynn - ellers vil det raskt kjøle som påvirker kvaliteten på stryking.
• Material såler må være motstandsdyktig mot riper og overkoking. Det er best å velge jern med Teflon, keramiske eller titan såler - de synes å være mer holdbar.
• Vekt av jern. Det er tyngre modeller er bedre. Altfor lett jern vil ikke være så glatte klær med tunge stoffer, så hvis du ofte må forholde seg til det - velg modellen mer.
• Convenience. Sjekk hvordan du skal håndtere jernet er i håndflaten av om anti-skli inserts på det, trenger du ikke natrium tær utstikkende deler.
Strykebrett
Hvis du bestemmer deg for å kjøpe alt hver for seg, bør være spesielt oppmerksom på strykebrettet. Vanlig tre tabletop styret for dette formålet passer ikke, det sender ikke parene og snart hovne opp og bli ubrukelig. Så du bør kjøpe eller vanlig bord med mesh dekker, eller den dyrere modellen med aktive funksjoner og blåser vakuum.
1. Arbeids overflaten av styret skal være luft. Vanligvis er dette mesh base dekket med et deksel.
2. Damp er stor i sammenligning med konvensjonelle jern, størrelsen, og derfor står for den å være relevant.
3. Funksjonalitet. Mange produsenter utstyre bord spesielle egenskaper som gjør dem et ekstra verktøy for å stryke. Standard funksjoner - lading, oppvarming arbeidsflate og vakuum.
• Den varme bidrar til å fordampe fuktigheten i dampen og ekstra tørre klær, som synes å prohlazhyvaetsya på begge sider samtidig.
• Den supercharged kollisjonsputen er dannet, og stoffet er som på vekt. Denne funksjonen vil være nyttig når stryke ull, silke og tynne stoffer.
• Vakuumet som prysasыvaet klær til overflaten og hindrer at glide. Gitt at overflaten på kortet kan varmes 30-90 grader, kan du vyhladyty trukket i ett slag flere ganger sengetøy eller klær med tunge stoffer.
4. Vekt og motstand er viktig - du må jevnlig samle og presse styret, så det er best å velge et design som du kan håndtere. Bena er strykebrett X-formet, eller i form av bokstaven P. Det første alternativet er mer stabil, men U-form design gjør at du kan sitte mens du stryker. Vær oppmerksom på at bena er plast eller gummi tips for å forhindre forringende gulv og gir ekstra stabilitet. Hvis du skal flytte styret ofte bedre å velge en modell med hjul.
5. Juster høyden gir komfort og avslappet stilling når du stryker. Det er en glatt og hastighet. Glatt fiksering metoden gjør at styret til å forhøye enhver passende høyde for deg, men det har sine ulemper: slutt løse festeanordninger og fikse svekkelse, som kan føre til utarbeidelse bord på verst tenkelige tidspunkt. Det er bedre å foretrekke en enhet med multi-justerbar: Jo høyere grad, jo bedre du kan justere høyden på styret under sin vekst.
6. Tilbehør. Deres tilstedeværelse er avhengig av konfigurasjonen. Dette kan være podrukavnyk - et lite bord uten oppvarming av som beleilig proprasovuvaty små ting ermer skjorter. Steam Gun bidrar til å fjerne ferske flekker fra stoff, og på grunn av høytrykksdamp stryke deg på vekten. Damp børste oppdatere og rense klær fra lukt. I alle fall er det bedre å kjøpe så riktig tilbehør enn lønn for hva du skal bruke.
Hvis du kjøper et strykesystemet helt, bør du vurdere hvor du vil lagre. Vel, hvis du vil ha en spesielt utstyrt til ikke å bry deg med montering-demontering, men erfaring viser at vanligvis inaktiv tid systemet må være. Da bør du velge et fullt Sammenleggbar design strykejern med dampgenerator og dyser bør være lett fjernes, og styret bør ikke være for vanskelig.
Stryke Systems - er virkelig praktiske og kraftfulle enheter som letter våre liv. Mange kvinner forteller at de har blitt mye mer ledig tid, og stryking utviklet seg fra kjedelige og tyahomotnoho økter en glede. Valget er ditt.
Totalt god og enkel stryking deg!  
Яндекс.Метрика