Hvordan vaske brent potten: beste praksis
 I hver familie, selv de mest nøyaktige, noen ganger er det små problemer. Det er mange måter å hvitvaske brent potten, så ta det håpløst feil er ikke nødvendig. I utgangspunktet er det bevist tradisjonelle metoder. Velge et spesifikt behov, gitt materialet som retter.
 Hva å gjøre med en emalje bolle?
 Disse panner anses komfortabel, praktisk og vakker versjon, som vil være et sted i ethvert kjøkken. Men vær oppmerksom på at det er spesielle regler for omsorg. Hvis du trenger å vaske den brent emalje potten, skynd dette er ikke nødvendig. Du må vente til den er avkjølt, og bare da satt under rennende vann. Ellers kan du skade emaljen på grunn av en dramatisk endring i temperatur. Vaske med varmt vann og anbefalte å bruke syntetiske svamper. Stål kan ikke brukes som det kan ripe opp overflaten.
 Den enkleste måten å suge potten for et par timer på lav saltvann. Deretter må det kokte og deretter vasket med vanlige vaskemidler.
 Folk rettsmidler
 Opplevd vertinne anbefales å vaske brent emaljert kasserolle med en løsning av eddik. Noen gjør det ved hjelp av aske, som fyller opp rettene i en tredje volum, tilsett vann og kok i en time, skyll grundig.
 Husk at disse metodene har sine ulemper. Eddik i en kjele ikke holdes for lenge, ellers vil det skade emaljen laget. For den samme grunnen til at du ikke kan bruke til disse formålene og hjelp av kaustisk soda som inneholder syre.
 Hvordan rengjøre aluminium?
 I dag, ikke mindre populære retter av aluminium. Dette materialet krever også samsvar med visse regler. Burnt aluminium pan kan rengjøres med såpe og ammoniakk. Svarte flekker igjen på overflaten etter brenning, fjerne eddik fortynnet i vann (det vil ta 3-4 spiseskjeer av hele volumet). Løsningen er igjen i pannen og deretter sette på brann og kok i ca 15 minutter.
 Med utprøvde metoder verdt å nevne kål blad, som tidligere dyppet i aske. Sterke karbon innskudd fra aluminiumsgryter kan fjernes ved å koke ned. For dette formål er det plassert i en større beholder, helle vannet tilbake, slik at det er minst en tomme gardiner brent retter. De har også lagt gallesåpeboble og silikat lim. Dette koke noen minutter, deretter avkjøles helt og ordentlig vasket under rennende vann.
 Omsorg for rustfritt stål kokekar
 Den såkalte "SS" er de mest holdbare og krever nøye vedlikehold. Imidlertid, polert stål, som brukes til å lage potter, krever spesielle tiltak. For henne bruke spesielle væsker, rengjøring rustfritt stål, flytende såpe og eddik. Unngå skuremidler!
 Klar pan rustfritt stål ved hjelp av sitronsyre eller en løsning av natron (det bør ta en teskje per liter vann). Det er nok å helle væsken, cover, sette retter på bålet og kok i ca ti minutter.
 Men det er best å bruke flytende vaskemiddel. I dette tilfellet, må overflaten være ren brent skum svamp eller myk klut. De tørk forsiktig forurensede områder, og skyll retter burde. Og ingen metall svamper, kan de ødelegge potten!  
Hvordan du rengjør sølv hjemme?
 Riktignok er det mange verdifulle og elskede sølv ring, et par øredobber, en kjede eller noe av elementer sølvtøy. Denne vakre edle metall som på farge og kvalitet. Men, dessverre, ofte mørk sølv, og av ulike faktorer. For eksempel, feil oppbevaring av hans utvalg av reaksjonsprodukter med sølvgrå grunnstoff og dets forbindelser, så vel som på de individuelle egenskapene til den som bærer smykker. Viktig og respekt for gjenstander av sølv og miljøet der de er. Men rent sølv hjemme er ikke så vanskelig. Tar ikke mye arbeid og gi produktene en ny look. Du kan prøve noen "folkelige" metoder.
 Så, hvordan du rengjør sølv huset?
 1.  Du kan bruke 10% ammoniakk, kjøpt på apoteket. I beholderen av væsken bør sette sølv produkt og holde den i 10-15 minutter. Deretter gjenstand for vanlig rennende vann vaskes og tørkes. Ganske enkel og effektiv måte, uten å forbruke mye energi og tid.

   Med svovelsyre. Anvendes også en 10% konsentrasjon, men denne gangen svovelsyre. Det er nødvendig å koke produktet og skyll med vann.

   Rengjøring sølv bruker sitronsyre er svært effektiv og rimelig alternativ. For å gjøre dette, hell en liter 05-07 liter vann, tilsatt 100 gram sitronsyre. Deretter installert effekt i et vannbad. Men det er ett triks som er at vannet må legges en liten bit av kobbertråd. Det er nødvendig å bøye ledningen slik at den ene enden som innehas av banker halsen, og den andre kan bli såret faktisk sølv produkt, så får det og overvåke renseprosessen. Så du trenger å koke i 15 minutter til en time og vask deretter produktet med vann. Dersom graden av rensing ikke er fornøyd, kan du også vaske det selv i brus løsning.

   Forresten, er Baking soda annen utmerket måte å rengjøre sølv. Du må helle en halvliter krus med vann og tilsett det en eller to spiseskjeer natron. Bland og satt i brann. Etter koking, kaste i en del av de vanligste flytende folie brukes til matlaging. Deretter kaste i kokende vann, og det er sølv produkt. Etter 10-15 sekunder, kan du få det, er garantert å skinne. Men nok en gang, og skyll med vann.

   En uvanlig variant - rengjøring sølv Coca-Cola. Kokende produkter av dette metall i de populære brus gjør en overraskende resultat - bare 3-5 minutter mørk film effektivt fjernet fra overflaten av sølv.

   Alternativ behandling med konvensjonell salt. Du trenger en bolle med vann på 200 ml. Det må legge en teskje salt, rør og suge på denne løsningen gjenstand for flere timer. Du kan prøve og koke i 10-15 minutter for å akselerere produktet. Så bare skyll med vann.

   Rengjøring sølv leppestift annen uvanlig metode. Naturligvis, må du fjerne slags kosmetikk. I en gammel tannbørste brukt leppestift og polsk sølv produkt. Etter prosedyren du trenger å vaske produktet med vann.

   Rengjøring sølv elastisk tiltrekker upretensiøs og rimelig. Dette sølv polert perfekt og raskt. Imidlertid er dette alternativet ikke egnet for komplekse sølvtøy.

   Rengjøring sølv tannkrem er også ganske rimelig og økonomisk måte. Men det er en risiko for å skade overflaten.  
 Noen insekter ødelegge våre liv og dermed bosette direkte med oss. Disse er motstridende og hatet bug som smertefullt bitt og ser ekkelt. Og hvordan man skal håndtere dette uvesenet?
Som alltid bringe hjem bedbugs?

 Hvorfor gjør feil?


 Hvordan kan bugs kommer fra? Hva er årsakene til disse insektene? Her er de viktigste:
 •  Veggedyr kan enkelt "flytte" deg fra naboene. Så hvis veggen ikke lever veldig lykkelig familie, til risikoen øker se inntrengere.

 •  Disse insektene er liten og uanselig, men elsker å reise. For eksempel, hvis du må reise, kan insektene krype inn kofferten din, og få inn i ditt hjem.

 •  Å bære disse insektene er også glad for å sitte ned. Så hvis du har vært i noen ikke veldig flott anlegg, kan det godt ha rett til å bringe bedbugs.

 •  I møbel bugs leve spesielt godt. Selv i den nye sofaen kan godt være disse skadedyr (hvis dette var en lang sofa i butikken og ble ikke beskyttet av et deksel).

 •  Disse insektene kan leve i sprekker og under nesten sokler år. Så inntrengere kan oppdages etter reparasjon eller global stokke.

 •  Hvordan oppdage?


   Hvordan vet du at huset du alene? Bed bugs er ofte små og ikke bevege seg aktivt rundt omkretsen, så mesteparten av møtet mellom disse insektene synes tilfeldig. Men hvis du merker biter på kroppen hans, som manifesterer seg i morgen, deretter gjennomføre en test.
   Ta en titt på steder som madrass, hodegjerde, seng ramme, sprekker stoler og sofaer, seter flassende maling eller tapet på vegger, skap med ting og esker med gammelt skrot og til og med folder av gardiner. Hva du kan finne under et søk? Først de fleste insekter.
   De er små og rødlig fargetone. For det andre, kan det bli funnet og avføring. Tredje, kan du se egg (hvite og gjennomsiktige og avlange). Og for det fjerde, hvis langvarig dårlig nabolag kan bli funnet skjeletter bugs, som gjennomsiktig hud.

   Hva gjør jeg?


  Som alltid bringe hjem bedbugs?

   Å bringe hjem bedbugs? Beste alternativet - er å søke hjelp fra fagfolk. De vet alle funksjonene til insekter og perfekt takle oppgaven. Men hvis du vil lagre, og deretter prøve å gjøre alt selv. Nedenfor gjengis de regler og effektivt middel for kampen.

   Hva betyr å bekjempe velge?


   Det er mange måter å håndtere med en rekke insekter, blant annet med veggdyr. Men hva skal du velge? Handle alle kjøretøyene er delt inn i flere kategorier:
 •  Aerosoler og Sprays ("Raid", "dichlorvos", "Karbozol" og andre).

 •  Pulver (for eksempel "Ryopan", "Neopyn").

 •  Væsker (for eksempel "Prymadyd", "Foksyd", "Forsayd").

 •  Tabletter. De bør bli spredt ut på omkretsen av leiligheten.

 •  Fumigator. Deres virkning er basert på virkningen av fordampning av skadelige stoffer.

 •  Den mest praktiske bruk, selvfølgelig, fumigators. Men deres effektivitet er ikke alltid høy. Aerosolsprayer eller bruk er også veldig praktisk. Men væsker, pulver og piller - ikke det beste alternativet. Strukturen av de mest effektive middel inkludert vanligvis karbofos, men det finnes andre aktive komponenter. Før du kjøper nødvendigvis lese bruksanvisningen!
   Hvis du ikke ønsker å bruke de ekstra pengene (selv om noen biler er billig), kan du prøve å bruke folk rettsmidler:
 •  Den vanligste alkohol virker på de dødelige bugs, slik at du kan spraye dem alle flat.

 •  Også egnet hydrogenperoksyd. Behandle det alle mistenkelige steder.

 •  Veggedyr er redd for høye temperaturer, slik at den kan brukes til å eliminere de vanlige par. Kjøp en dampgenerator eller damp mopp, behandle omkretsen av leiligheten. Ikke glem å ta hensyn til avsidesliggende steder.

 •  Avskrekker bugs og sterk lukt av eddik. Dypp en bomullsdott i det og behandle eventuelle mistenkelige områder.

 •  Valerian skjær også utmerket fraråder disse insektene på grunn av sin lukt.

 •  Du kan bruke malurt. Legge sine grener i hele leiligheten, har bugs over tid komme ut av leiligheten.

 •  Forbered en løsning av 30 gram såpe, 3 ss av terpentin, 4 ss av parafin, en halv kopp med kokende vann. Riv revet såpe, løses i kokende vann, tilsett parafin og terpentin. Behandle væskeoverflaten og koselig sted.

 •  Prosessen med ødeleggelse: trinnvis instruksjon


   Så du valgte den beste måten og lært. Hva gjør jeg? Vær spesielt oppmerksom på utarbeidelse rommet:
 •  Alle produktene er satt i forseglede tette poser at kjemikalier ikke faller på dem, og deretter kroppen beboere.

 •  Alle beboere og kjæledyr bør forlate rommet for å unngå forgiftning giftige damper.

 •  Sengetøy kan ikke håndtere, men det absolutt bør vaskes i varmt vann eller kokt.

 •  Hvis du ønsker å behandle overflaten av sofaen, deretter brette den helt og delvis demontere bedre.

 •  Gamle puter og madrasser bedre kast. Den nye par som skal behandles og renses.

 •  Fjern alle boksene.

 •  Flytte møbler unna vegger, gi tilgang til vanskelig tilgjengelige steder (sprekker, hjørner, osv).

 •  Åpne alle vinduer og ventiler for å gi frisk luft.

 •  Hva gjør du når rommet arbeidet?
 •  Gi eget forsvar, sikkert sette på en respirator, hansker, skjerf på hodet (ikke til saken avgjort på håret), gamle klær. Beskytt huden din.

 •  Forbered en løsning ved å følge instruksjonene.

 •  Starte prosessen med de mest avsidesliggende rom. Prosessen pidstelovyy første plass (hvis det er nødvendig og tak), deretter vegger (spesielt steder avløsning av tapet og maling), deretter gulvet.

 •  Gå til møbler og overflater.

 •  Gi rom for minst to til tre timer (i tilfelle av folk rettsmidler). Fraværet av presise instruksjoner spesifisere som fulgte med midler.

 •  Vask gulvet.

 •  Propylososte overflaten alt for å bli kvitt larver og avføring.

 •  Generell rengjøring gjøres best i et par uker. Vaske gulvet, vegger, tak, møbler.

 •  Hvis ikke alle bugs eliminert, gjenta prosedyren.

 •  Forebygging


   Tiltak for forebygging:
 •  Ikke kjøp brukt møbler, senger, madrasser.

 •  Når du sjekker inn closet og inspisere sengen.

 •  Ikke legg kofferten på gulvet.

 •  Alle bedrifter slit.

 •  Vær forsiktig i potensielt farlige steder: i tog, sykehus, varehus og så videre.

 •  Jevnlig rent og støvsuger sofaer, stoler og senger.

 •  Etter tur eller tur umiddelbart vaske alle klærne og inspisere kofferten. Det samme gjør etter å ha besøkt potensielt farlige steder

 •  Lar bugs ikke ødelegge livet ditt og ikke bosette seg i ditt hjem!  
  Яндекс.Метрика