Hvordan velge en robot støvsuger?Å finne unnskylde rotet og skitt i huset i dag har for å vise talent oppfinner science fiction. Ulike apparater tillate å holde ren uten noen større investering av tid og krefter. Teknologien har nådd selv til at rengjøring kan ordne i fravær av eierne. Robot støvsuger roll renhet for deg!
De mest kjente merkevarer apparater har en tanke-brukere av støvsugere for tørr og våt rengjøring huset. Du finner dem på lager Siemens, Samsung, Karcher, Neato, iClebo, la roboter Philips og LG. Veldig populært Cleaner iRobot sitt brede spekter, muligheten for å kjøpe diverse tilbehør til dem, systemvedlikehold av dette utstyret og, selvfølgelig, matchende brukernes forventninger, sette jobben med å rydde huset på "Iron mekanisme."
Størrelse og form er viktig
Før du begynner utvalg av hjem-arbeid vaktmester må nøye vurdere og identifisere dine behov og ønsker rengjøring og matche dem med egenskapene til en støvsuger modeller.
En viktig rolle spilles ved å velge en støvsuger boareal, tilstedeværelse i det av terskler og andre "naturlige" og kunstige hindringer. For eksempel, støvsugere iRobot Roomba eiere si rengjøringsmidler uten problemer hos små stryk, klatrer gjennom tøfler, og de som foretrakk rengjøring støvsugere iRobot Scooba, merk de utmerkede kvalitet rengjøring av gulv, men lav evne roboter til å overvinne hindringer.
Hvis du eier en liten leilighet (spesielt fordelaktig posisjon finne seg fans av åpne plasser og leiligheter studios), kan det være foretrukket enda renere modeller med kort batterilevetid tid. For grundig rengjøring gulv støv i en liten leilighet apparatet er nok av full lading. For eksempel, er denne modusen store arbeidet med Karcher ladestasjon og søppel. Letthet av en slik anordning ligger i det faktum at den er utstyrt med en automatisk rengjøring. Det oppsamlede avfall samles i en pose-pose, som bør bli endret fra tid til tid.
De som bor i en stor leilighet eller konfigurasjonen er ikke så enkelt, det er nødvendig å ta hensyn til er fortsatt ikke yzzhytыy "topografiske kretenismen" roboter. I labyrinten av rom og korridorer vakuum stilles til automatisk rengjøring, kan gå tapt.
I dette tilfellet, være oppmerksom på muligheten for en støvsuger for å navigere i verdensrommet, noe som oppnås ved å installere flere sensorer og med spesielle kameraer, for eksempel en støvsuger Samsung Tango. Den nyeste modellen bygger et kart over rommet og flytte på koordinater. Her er en sport og pыlesosnoe orientering!
Gjør det selv!
Ulike modeller av støvsugere med fyndig batteri (opp til 3 timer rengjøring) en funksjon av kostnad og container-rensing av støv i veiledning av renhet, kan gjøre høy kvalitet rengjøring av glatte gulv og tepper i rom, kjøkken, bad. Men denne gang vakuum arbeidet krever ganske mye.
De som velger å bruke en støvsuger i "satt opp og glemme", bør være spesielt oppmerksom på de automatiske innstillingene på enheten. Vakuum kan inneholde et tidsur, kan du sette til å arbeide på visse tider og dager i uken. Automatisk selvrensende gjetting ut av vytrushuvannya beholderen etter hver rengjøring.
Dersom leiligheten er stor, tellingen på det faktum at roboten er i stand til å fjerne alle i en øvelse, ikke. Moderne støvsugere, for eksempel Samsung, i stand til å vende tilbake til basen for å lade opp, og deretter fortsette med rengjøring av stedet der energien sult overtok arbeidet. Tid utvask tar ganske mye, men hvis du er på jobb eller avslappende utendørs - avbruddet vil bli lagt merke til.
Care robot
En annen viktig ting å vurdere når du velger en bestemt modell av en robot støvsuger - rengjør enheten.
Hvis du bor sammen med og lodne pelskledde dyr, og hvis din familie i unåde korte hårklipp, så vil håret på gulvet, ha ubehagelig eiendom namotuvatysya på hjul og pensel renere.
I valg av assistent må du følge nøye med på den enkle fjerning av kost, renhold hjul og vifte. Åpenbart til enheter med selvrensende i dette tilfellet lettere fungere, men ikke avlaste den helt. Fungerer med spesialtilbehør institusjoner, kjæledyr takle rengjøring ull perfekt, og tilstedeværelsen protyvoallerhennыh filter, slik som modeller iRobot, fratatt muligheten for allergiske reaksjoner på kjæledyr frakk og epitel katter og hunder.
Roboten vasker gulvet
Et annet alternativ, som bør tas i betraktning når du velger en støvsuger - er evnen til våt rengjøring. Kvalitativt, vaske gulv, for eksempel, iRobot Scooba. Andre modeller av robot støvsugere er i stand til litt våt rengjøring (f.eks, LG eller Clever & Clean), som er godt egnet til å ta vare på laminat og parkett, men stole på kvalitet rengjøring gulvet på kjøkkenet eller gangen i dette tilfellet er ikke nødvendig.
For høy renhet
For tilhengerne av sterile renslighet produsenter av støvsugere Clever & Clean kjøretøy som er utstyrt med UV-lys for antibakteriell overflatebehandling. iRobot enn 500 modeller har et system av filtre som fanger opp partikler som kan utløse allergi. Filtre krever jevnlig utskiftning, men ren og trygg luft i leiligheten er verdt det!
Soundtrack
Støy på jobb kan være ett av kriteriene for valg av en robot støvsuger, men hvis du kommer til å utnytte det i ditt nærvær, eller ikke ønsker å være nervøse kjæledyr, som også er ganske god grunn til å velge stille utstyr. Robot støvsuger har ikke kapasitet til konvensjonelle støvsugere, så forventer dem til buzz og zavyvan nei. Støynivået i de ulike modellene kan variere fra 54 (Siemens eller Karcher) til 73 dB (Samsung).
Forresten, for eksempel strøm støvsugere er ikke den viktigste indikator på kvalitet rengjøring, enda viktigere, roboten hadde en god børste, spennende etasjer av alt støv og skitt.
Livsstil
Robot støvsuger - en flott assistent for de som prøver å holde huset perfekt orden. Imidlertid bør valget av støvsugeren huske at det bare samler støv og skitt, men legger ut veien steder.
Noen småting lett vedta renere møkk, andre kan bare ta ned maskinen, slik at barn og "dyret" leker, sokker og andre klær og lange gardiner og ledninger må enten heve gulvet før rengjøring, eller blokkere tilgang til disse virtuelle vegger som ofte kommer med maskinen.
Jo færre elementer møtes på vei robot, jo bedre vil det gjøre rengjøring, slik at den fremtidige eieren av en støvsuger bør tenke på å endre noen vaner og utvikle nye (for eksempel rengjøring dag heisstoler, krakker, lange gardiner, sette beskyttende barrierer til ledningen ).
Brukere av uavhengige innenlandske hjelpere har klager før støvsugeren renser huset. Renslighet og orden uten innsats, tid og irriterende støy er verdt det å ta hensyn til komfortable moderne robotikk og velge det alternativet som er riktig for ditt hjem.  
Topp 10 mest ubehagelige forpliktelser hjemme
 Selv om du er berømt for den perfekte vertinne, sannsynligvis er det noen husarbeid som du utfører med stor uvilje. Hvordan lage lekser morsommere? For å avslutte syklusen av innenlands fengsel? Det er veldig enkelt. Etter å ha lest disse tipsene, vil du lære hvordan du kan takle de mest kjedelige husarbeid, få glede av den.
 1. stryking
 Sannsynligvis ingen mann i verden som liker å stryke klær. Å forenkle oppgaven kan bli bevisst kjøpe klær i butikker med moderne materialer som har liten krølle. I tillegg er moderne vaskemaskiner den "lett stryking", noe som vil lette en tung andel av vertinne. Hvis du fortsatt har jern, bør du gjøre det myke bevegelser. Lytt til sine følelser - ble stryke bringe deg glede. Mange liker ikke monotonien slag gjennom prosessen. Slå på din favorittmusikk eller sette strykebrett TV. Dermed ser favorittserier ikke distrahere deg fra husarbeid.
 2. Rengjøring av toalett
 Intet arbeid slemmere enn rengjøring toaletter. For det første har dette papiret lenge vært ansett mann, og for det andre, jo mer toalett gjennomført forebygging, jo lettere vidchyschayetsya skitt og plakk. Det er nok for natten for å sette på den indre overflate av toaletts produkt som inneholder klor i sin sammensetning som plakk ikke zastoyuvavsya ikke zrostavsya emalje. Hvis du lærer alle familiemedlemmer, skyll og tørk av med et bad eller dusj etter vann behandlinger, deretter vaske det grundig vil ha mye mindre, og denne prosessen vil bli enklere.
 3. Vask gardiner
 Vaske gardiner - et mareritt som natt drøm for akkurat de fasilitetene husmødre. De trenger å ta av, tørkes, strykes og hengt tilbake. Sannsynligvis vil denne workshopen være mindre vanskelig hvis du vet at tørre og jern gardiner er ikke sikker på om de henger på vinduet umiddelbart etter vask, våt og tyngre på de nedre hjørner av side pin. Og nylig fasjonable henge gardinene på vinduene bare, og trekker seg tilbake fra offentligheten skodder, omsorg for dem mye enklere.
 4. Oppvaskmaskiner
 Vask retter enklere å bare ikke plukke opp i vasken montere plater og panner. Enda bedre hvis hvert familiemedlem vil vaske en tallerken og kopp. Pan er best for en time å fylle med vann og vaskemiddel. Således er det lett å vaske posisjonering eller brent mat. Hvis huset er over cleanser det er ingen grunn til å forlate retter over natten. Stor vidmyye forurensning vanlig tørr sennep eller brus.
 5. Endring av sengetøy
 Når den tid kommer til å erstatte sengetøy, slo seg ned i dusjen vertinne vranglås, til tross for at manipulering er ingen big deal. Til prosessen virket så kjedelig, kan du ta den med til mannen eller erstatte sengetøy til de som tilbys praktisk lyn. Lyn i dynetrekk kan settes inn uavhengig av hverandre. I dag er ikke riktig svalyavsheesya teppe, kan du sy det til hjørnene av dyne over flere sting.
 6. Cooking
 Selvfølgelig finnes det kvinner som utarbeidet en glede. Hvis du ikke tilhører deres antall, kan du prøve å lage mat semifinalen. Tren deg nettopp kjøpt bearbeidet mat. For eksempel, å bringe hjem en kylling kadaver, atskilt fra hennes bryst og kuttet i porsjoner for biffer, krydre med salt, tilsett krydder, vidbyyte og fryse i en egen beholder. Når behovet for å koke koteletter, vil det være nok til å frigi dem og stek i en panne. Andre deler av kyllingkjøtt og separate bein, kjøtt sveiv gjennom en kjøttkvern og klar for stuffing kjøttboller. Dannet kaker kan fryses også. Fra frø kan lage en stor gryte med suppe, en del av som kan lage en rekke daglige supper i liten kasserolle. Og minne mannen din at du vil bli glad av britenes hans hånd, som en food prosessor.
 7. Rengjør leker for barn
 Hvis det er barn, kan den daglige samling av leker redusere mengden av selv den mest stabile eier. Slå rengjøring leker spennende spill, og barna vil gjerne gjøre dette arbeidet. Det må gi barnet med komfortable skap og containere for leker.
 8. Generell rengjøring
 Generell rengjøring vil være mye enklere hvis hver dag å bruke på hjemmesykepleien i omtrent en time. I dag kan du grundig vasket overflatemonterte skap på kjøkkenet, trakk morgendagens tarmer av skapene, og neste dag nøye vasket kjøleskap. Ved dagen for X, synes det som om noen gjør det i virkeligheten ikke noe.
 9. skott skap
 Gjenopprette orden i skap - en leksjon lang, men interessant. Hvor mange bortglemte ting kan bli funnet i hjørnene! Noen ganger rusk analyse skap kan spare fra planlagte shoppingturer. Å forenkle livet ditt, må du ikke berøre ting riktig i skapet, og hensynsløst ta dem ut og delt inn nødvendig og unødvendig. Leter du etter ting nøye trekke tilbake, etter å tørke den indre rom av skapet, og det unødvendig hensynsløst kaste eller gi til de fattige (veldedighet jubel).
 10. Dusting
 Du kan ikke si at sprinkling er svært vanskelig eller kjedelig arbeid. Men vi ofte er det ikke nok tid og krefter. Har ikke spart på spray inneha antistatisk effekt, da støvet vil samle mindre. I tillegg er det ønskelig å fjerne et lukket skap fylt leker som har evnen til å akkumulere store mengder støv. Hvis du har mulighet til minst en gang i året for å utføre dyp rengjøring myke overflater, bruke det og puste i huset vil bli mye enklere.  
Яндекс.Метрика