Hvordan bli kvitt lukten i kjøleskapet?
 Lukten fra kjøleskapet - det er fryktelig uappetittlig. Selvfølgelig, hvis du er på en diett, kanskje ikke så ille som åpner kjøleskapsdøren ikke ønsker. Men selv i dette tilfellet produktene må være frisk, og den "indre verden" kjøleskap glans renslighet og hygiene. Selvfølgelig, med ubehagelig lukt skulle ende så snart som mulig. Så hvis du åpner kjøleskapdøren ubehagelig i nærvær av gjester og nei de ikke ønsker å gjøre det, så det er på tide å bli kjent med påvist måter å bli kvitt vond lukt i kjøleskapet.
Den representerer ikke spesiell kompleksitet hvis et nytt kjøleskap, og en ubehagelig lukt - lukten bare fabrikkdeler. Dette er uunngåelig, fordi før du selger den var pakket stramt nok uten luft. Så før du putter mat inn i det, vil du trenger å gjøre noen manipulasjon.
Trenger å vaske kjøleskapet innvendig og utvendig brus fortynnet i vann, og deretter - bare vann. Tørk og igjen åpen for et par timer til alle lukter helt forsvunnet.
Vanligvis den viktigste årsaken til lukt er dårlig ventilasjon i kjøleskapet og uappetittlig "duft" gir en blanding av forskjellige mat smaker, selv veldig hyggelig separat. For å hindre lukt hjelper separat lagring av hvert produkt, fortrinnsvis - i et forseglet pakke. Og plastposer og la luktene er ikke ideelt. Bedervelige matvarer bør ikke kjøpe i butikken. Noen ganger er de "skjult" i de ytterste delene av kjøleskapet og bli en kilde til lukt.
Uansett system du trenger å avrime kjøleskapet hver vask og minst en gang i seks måneder - ikke bare sparer montering av lukt, men vil forlenge batterilevetiden.
Bli kvitt lukt ved hjelp av ulike folk rettsmidler. Gode ​​husmødre nyte dem i mange år, slik at effekten av disse metodene kan være noen tvil. For eksempel kan du sette i kjøleskapet svart brød - et stykke på hver hylle. Dette er en stor destroyer av lukt. Vi er bare brikker endre hvert par timer før den illegitime smaken forsvinner helt. Denne fremgangsmåte er imidlertid bare godt for helgen, er ikke alltid mulig i nærheten av kjøleskapet og endre brød.
En mer praktisk alternativ med sitronskiver - de kan forlate på en skål for to eller tre dager. Du må se til sitron er ikke tørr og ikke ødelagt, i så fall vil det måtte bli erstattet av en ny. Du kan også kjøle åpnet pakke med brus. Dette vil bidra til å forvise dårlig "ånd" i flere måneder. Hvis du trenger å fjerne lukten raskt - prøv å kombinere begge disse måtene: kutte en sitron i to, ta ut kjøttet, og huden helle brus og la i kjøleskapet.
En utmerket absorbent er aktivert karbon. Flere knuste piller på en plate vil være skikkelig absorbere ubehagelige lukter. Du kan legge igjen i kjøleskap halv poteter eller epler - elskerinne hevder at det fungerer også.
Men det er penger til å gå hvor du ikke bør i alle fall, og selv om de anbefaler. Åpne en bank med brus løsning, kanskje det vil fjerne lukten, men skape uakseptabel høy fuktighet i kjøleskapet, men det er ikke nyttig. Dårlig idé å tørke innsiden av kjøleskapet eddik - eddik lukt vil være svært vanskelig å avgjøre. Bruke som smaks løk eller hvitløk er ikke nødvendig for åpenbare grunner.
Det vil koste litt dyrere enn lands metodv, men er garantert å fungere effektivt shredder lukter kjøpte en jernvarehandel.
Men hvis ingen kontroller ikke hjelper og lukten vedvarer selv etter tining kjøleskap sannsynlig årsak er avriming system eller avrenning. Forurensning i disse områdene kan føre nevыvodymыh smaker. Her er master trenger å reparere kjøleskap.  
Hvordan rengjøre et annet sted Sjokolade. Hell vann i en bolle, tilsett salt på frekvensen første. teskje per liter. Nå zastyray i vannet med en flekk klær.

 Vegetabilsk olje. Dryss flekken tann pulver og la stå i 2-3 timer. Deretter gis en pulverbørste.

 Rødvin. Ferske flekker fra vin og røde bær kan fjernes med varmt vann. Bend stoffet over en kjele og hell kjelen rett på flekken.

 Melk og suppe flekker på silke og ull. Bløtlegg flekken i en løsning av 4-deler eple cider eddik eller vodka og første av salt. Skyll. Når tørr, prohlad innsiden ut.

 Juice. Ta hydrogen peroxide: 1 teskje til 1/2 kopp vann. Den resulterende løsning gni flekken. Skyll med kaldt vann.

 Leppestift. Voll på flekken brun (tilgjengelig over disk). Nå otchyst brun børste eller klut. Deretter vaskes klut i såpevann og skyll.

 Hermetikk. Dryss flekken tann pulver eller pulverisert såpe. La over natten.

 Voks. Wax Scratch, og deretter sette på flekken våt klut på det - flere lag med blotter. Prohlad varmt jern. Blotter ønsker å endre til flekken er fjernet.

 Gress. Ferske flekker tørke cologne (helst trippel). Hvis flekken er gammel, passer for sin blanding: ta 30 ml og 10 ml cologne ammonium klorid.

 Potten. Bomull svette flekker kan bringe vin eddik, silke - (. Basert første Spoon av eddik eller alkohol til en kopp vann) ren alkohol.

 Hårfarge. Hydrogenperoksyd blandes med en lik mengde av ammoniakk. Klut eller svamp til blot flekken.

 Fettflekker på tepper. Slurryen av bensin og syntetisk vaskemiddel nøye uvitry en flekk. Så la i 7 timer eller over natten. Skyll med varmt vann. Hvis flekken er gammel - prosedyren må gjentas.

 Gouache maling og gouache. Oppløse vaskemiddel i kaldt vann. Suge stedet med et sted for et par timer. Tørk deretter ting. Etter tørking - otchyst børste.

 Blod. Ikke i noe tilfelle skal zamachyvay stoff med en flekk i varmt vann! Bløt i kaldt, så zastyray såpe.

 Jod. Tørk flekken dott dyppet i ammoniakk.

 Leire. Gjelde for vatt neglelakkfjerner uten aceton), gni flekken.

 Tyggegummi. Sett ting i fryseren. Bare tre pre drøv!  
Hvordan du rengjør pelsen?
 Kåper - noe dyrt og ikke alle har råd til å gi det til renseri. Hva gjør du hvis det var en flekk på produktet, og det må rengjøres? I dag skal vi vise deg hvordan du rengjør pelsen hjemme.
 Rengjøring frakk hjemme bør begynne med å lese anbefalinger på sine etiketter. Det står hvilket materiale komponert noe for deg, du kan vaske, blekemiddel eller jern. Før du rengjør pelsen, må du finne ut hvordan du kan løse påvirke fargen på produktet.
 Test betyr et lite område av vev på innsiden av frakken. Hvis du har lokal forurensning, og du kommer ikke til å vaske ting helt, må du riktig behandle stedet. Å hindre flekker, behandle den forurensede området fra kanten til midten.
 Ren krage pels er enkelt. For å gjøre dette, bland fire spiseskjeer av ammoniakk med 1 ts salt. Dypp en bomullsdott i blandingen og ren klut.

 Du kan vaske pelsen i vaskemaskinen?


 Ikke alle strøk kan vaskes i vaskemaskin. Hvis det har forskjellige innsatser, og er laget av et materiale som gir en sterk krymping, vaske denne tingen ikke. I dette tilfellet er bare egnet kjemisk rensing. Merk: vask i vaskemaskin kan bare være på 30 grader og i "delikat vask". Tørk det må være strengt oppreist og når det er nødvendig vidparyty jern.
 Å fjerne en ting av fet flekker, bør du bruke bensin. Satt på stedet ark med hvitt papir, og på vrangen, tørk av med en klut dynket i bensin. Også friske fettflekker kan fjernes med servietter og varmt jern: Dypp kluten på flekken og det proprasuyte jern. Stedet har å gå på en serviett.

 Hvordan du rengjør drapove frakk


 Frakk med Drapa absolutt ikke kan vaske. For bruken rengjøring såpe skum og en myk børste. I stedet for vaskemiddel eller såpe er bedre å bruke midler for vasking av ull. Den effekten er mer delikat enn å bruke konvensjonelle enzympulver.
 Ikke gjør for konsentrert løsning til overflaten av produktet var ikke skilles. Påfør vaskemiddel å belegge med en svamp og la stå i 30 - 40 minutter. Deretter børste behandle de mest forurensede sted. På slutten av klut til å tørke av med en fuktig svamp og tørr pels utendørs.

 Hvordan du rengjør ull strøk


Hvordan du rengjør pelsen?

 Ull strøk er ikke anbefalt å vaske i maskin, men hvis den inneholder en liten blanding av akryl eller polyester, er det mulig å ta risikoen. Velg "Hand Wash" og deaktivere spinn. Vask med en spesiell pulver eller flytende såpe på 30 grader. Etter vask, fjerne strøk av biler og henge den på en kleshenger, vannavløp og frakk forblir glatt, uten rynker. Litt våt ting du trenger å stryke gjennom cheesecloth, og deretter henge på en kleshenger.

 Hvordan du rengjør skinn frakk


 Huden er den mest beskjedne materiale. Det kan rengjøres med en vanlig såpe løsning. Fettflekker fra skinnfrakk kan fjernes med terpentin eller talkum, blekk - med eddik og alkohol. Huden kan ikke på noen måte vaske eller suge! Bare våt rengjøring og tørking vertikalt.

 Hvordan du rengjør kashmir frakk


 Kashmir frakk kan vaskes for hånd. Hvis du gjør det i vaskemaskinen thing "sitte" og vil pellets. Skriver i et varmt vannbad, oppløse den i litt flytende såpe pulver eller frakk og korsrygg. Det på ingen måte være å gni eller mynte.
 La produktet for et par timer i vann, deretter forsiktig våkne av hendene på den og starte skylling. Skyll i kaldt vann trenger 3-4 ganger. Kasjmir strøk tørke, må det bli spredt ut på et håndkle eller ark. Hvis du henger den på en kleshenger, er det sannsynlig å strekke stoffet.  
Яндекс.Метрика