Hvordan du rengjør pelsen hjemmeEtter en varm vinter pels klær må fjernes for lagring, men først og fremst er det nødvendig å fjerne forurensning. Det beste alternativet - tilskrives renserier ting, men dette alternativet er ikke for alle. Derfor spørsmålet om hvordan et hjem ren pels, er veldig viktig.
Pels produkter - klær av høy verdi, hvor en solid utseende. De legger vekt på status for en person, hans upåklagelige smak. Derfor er det viktig å kjenne de enkle reglene for transport og oppbevaring. Hvis du bestemmer deg hjemme for å rydde pels, må du kjenne til teknikker av denne prosessen. Nyttige tips for omsorg for tørr rengjøring plante eller i spesialiserte butikker. Hvis du følger alle funksjonene til rengjøring pels vil glede deg lenge.
Rengjøring pels
Ved rengjøring pels bevegelsen skal være nøyaktig, er det viktig ikke å våt basis, ellers huden begynner å bli traust, forvrengninger og brast. Noen del av pre-behov for å sjekke inn iøynefallende steder ikke å ødelegge hele greia.
Når forurensnings strøk eller hatter mindre, kan du bruke den gamle kjente måten - varme rug eller hvete kli i en panne og distribuere dem til pels jevnt, gni forsiktig i pels. Deretter la ting for en stund. Deretter kli skal ristes, pels pensel.
Pels kan rengjøres med varm sand. Pelsen skal være spredt ut på et flatt underlag, fylle en del sand og gni forsiktig hånden. Dirty sand flick, er prosedyren gjentas så lenge som sanden ikke vil holde ren.
En av de vanligste verktøyene som brukes til å rense pelsen hjemme - sjampo. Bruke vann for å få ned skum og påfør med en svamp eller pensel, og vent noen minutter. Deretter shampoo forsiktig vasket av.
Det er mulig å bjørk sagflis, men først må de suge bensin eller terpentin. Tirso spredt på pels, deretter børste børster. Også egnet for rengjøring av pels blanding med eddik, alkohol og vann. Løsningen påføres med svamp eller skum børste pels og deretter slettet ren klut håndkle.
Å fjerne små flekker av pels, kan du koke velling av bensin og stivelse.Den resulterende blanding påføres på fett flekken og fikk tørke, hvoretter restene renses med en børste. Kort hår bør alltid håndtere mot korn og lang - tvert imot. Også, fjerne den fra pels hjelper væske brukes til vask av silke eller ull produkter. Etter bearbeiding pels bør tørkes av med en fuktig klut grundig zchyschayuchy. Effektivt middel anses potetstivelse, talkum eller kritt. De nasypayutsya pels forsiktig gnidd børster og pensel. Dersom forurensningen fortsetter, gjenta prosedyren flere ganger.

Hjemme for å rydde pels og returnere den opprinnelige glans, bør behandles med en svak løsning av eddiksyre eller sitronsyre, glyserin, og deretter forsiktig tørke ren klut.
For hvit og lys pels dress alle de ovennevnte metoder. Men den mest effektive stivelse. Hvis pels pozhovtiv hjelp hydrogenperoksid. Det er fortynnet i et glass vann, forårsaker pels og venstre i solen om dagen.
Rengjøring fuskepels
For å fjerne et hjem fuskepels, kan du bruke slurry fra vaskepulver, oppvaskmiddel blandet med stivelse. Når bilen er tørr, børst det forblir fjernet eller vaskes med en fuktig klut. Fettete flekker kan fjernes med bensin, rengjøring møbeltrekk og tepper. Du kan ikke hjemme for å rydde fuskepels eddik og aceton.

Pels strengt forbudt vask, siden da har det visne, ser mye bortskjemt, og basen vil være sprø.
 I tillegg er den uunngåelige krymping av produktet. Kunstig pels i hovedsak strikket stoff med en lur, så det kan vaskes i maskin, men bør bare brukes sensitiv modus. Metoden er kun egnet for syntetiske base, en kokevask ikke tolerere. Etter å klemme produktet spres til tørk på en flat overflate. Når pelsen blir litt fuktig hår kam behov. Hvis du ikke gjør det, etter tørking det blir til istapper.

For å beskytte pelsen av insekter, er det nødvendig å sette posen med produktet peel en appelsin og lavendel, sommer lufte ting utendørs.

Hver kvinne ønsker å være vakker og tiltrekke utseende, spesielt hvis det er iført dyre pels. Uforsiktig sokk, misbruk og uregelmessigheter lagring pels påvirke utseendet av ting er ikke bedre. Hvis det er mulig, rengjør pels stoler mestere er sikrere, mer pålitelig effektiv. Men vedkommende pels renhold hjemme, vil forsvarlig oppbevaring bruke lang pels produkt.  
Hvordan velge en mink pels?
 I kvinnenes garderoben er vanskelig å finne noe glamorøst og luksuriøst enn spektakulært lag med god kvalitet. Hver kvinne drømmer om henne. Vel, nesten alle. I tillegg til sin estetiske verdi kvalitet pels er kjent for å være ekstremt slitesterk og har gode isolerende egenskaper. I strøk kroppen din vil aldri bli kaldt selv i bitreste kaldt. Hvis du skal kjøpe først i ditt liv pels produkt, må du vite hvordan du skal velge en mink pels. Hvorfor mink? Det skjedde på en tradisjon som er mink var i vårt land det mest brukte materiale for å lage pelskåper.
 Hvordan velge en stil strøk.
Hvordan velge en mink pels i henhold til sin stil? Her bryr deg til å komme i full lengde speil, montering og tips salgskonsulenter.
Slanke jenter har en tendens til å passe enhver kropp type pels tilsvarende kutt. Alt annet, et spørsmål om smak og personlige preferanser. Miniatyr jenter ikke ta for lange og voluminøse kåper. Komplett kvinner, men fokuset bør gis utvidet modell.
Ikke rush å kjøpe. Shuba - er dette et dyrt kjøp som vil tjene deg i lang tid. I god pels klesbutikker du aldri vil rush til dine behov, og vil gjøre flere ganger peremiryaty alle modeller og stiler, blant annet du gjør ditt valg. Hvert strøk er minst 3-5 minutter, prøver å føle det, å føle hvordan du frakk sitter på hvordan du det praktisk og komfortabel. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre et endelig valg, kan du be folk nær deg for å gjøre den endelige avgjørelsen.
 Kostnad minkpelser.
De som ønsker å vite hvordan du skal velge kvalitet mink pels, må du huske en enkel sannhet. En god ting kan ikke være billig, spesielt hvis pelsen. Derfor, bestemme beløpet du er villig til å bruke til å kjøpe jakker og valget vidshtovhuytesya det. Den beste kvaliteten, men også de dyreste produktene er produsert i Europa. Oftest utgangspunktet høy pris for en splitter utstillingslokaler i pels klær slike strøk er også betydelig margin, noe som resulterer i dem har råd til bare svært velstående dame. For de fleste kvinner, det beste valget, etter vår mening, vil produsere kjente innenlandske produsenter (f.eks Novotorzhskoy pels fabrikken), som er et europeisk produktkvalitet, rimelige priser og ofte organiserer besøker messer i forskjellige byer. Kjøp strøk navnløse kinesiske produsenter ikke verdt det.
 Hvordan sjekke kvaliteten minkpelser.
Siden strøk av mange ganske dyrt, er den logiske spørsmålet hvordan du velger kvalitet mink pels som lenge vil tjene deg trofast. Først av alt, ta hensyn til kvaliteten på pelsen. Pelsen består av to hoveddeler. Fra korte tykke hår kalles underpels og en sjelden og lenge bedt ostyu. Tilbring din hånd på pelsen og se til det. På side bør det ikke være noe lo eller lo. Sjekk resiliens pels blåser på det. Etter at du er ferdig med å blåse det skal gå tilbake til sin opprinnelige tilstand. Ved å trykke på pels bør selv være myk og silkeaktig.
Hvordan velge en mink pels?

Mest pels farge og utsatt for å sjekke kvaliteten du trenger for å rengjøre hvitt lommetørkle og klem dem et stykke pels. Sjal bør ikke skjule eller annet du vil ha store problemer når denne pelsen blir våt og delvis defekt farge vask.
Et annet punkt i spørsmålet, hvordan du velger en mink pels, bli nærmere ettersyn ryggrad, langt hår pels. I normal pels bør det være lik over overflaten, ingen bare flekker og utvidelser. Med den første kamp oschypыvanyem og den andre klipping pels. Skåret mink kan tiltrekke deg med sin lave pris, men kjøper det bør ikke være så grunnleggende beskyttelse mot kulde er bare skjegg som var sostryzhena. Derfor vil denne pelsen være dårlig kroppsvarme.
Det neste trinnet i å svare på spørsmålet om hvordan du velger en god lag med mink vil studere sin skumle side. Produsenter og selgere som er trygge på kvaliteten på sine produkter som forlater den nederste kanten av Heap i pels er ikke innlevert, eller aktivere nadporot det. Plasser hånden under podkladu og definere noen som plater størrelser sydd denne pelsen. I kvalitative kopier må ikke være mindre enn 15x15 tommer fragmenter. På hvordan perfekt vevd data plate vil avhenge av kvaliteten på pelsen. Hvis en mindre tallerken, deretter kopiere nå sydd av biter, og det er sannsynlig at han rozpovzetsya og mister sin form av 2-3 sesong slitasje. De fleste platene må være sydd. I noe tilfelle ikke kjøpe en pels, som er limt sammen.
Nå som du vet hvordan du skal velge en mink pels og fallgruver som du kan være i denne fellen. Hovedkonklusjonen er - å produsere kjente produsenter som tilbyr en garanti på sine produkter og har et bredt spekter av produkter.  
 Kanskje debatten om hva som er bedre og smartere - kunstig eller naturlig pels - ikke avta en gang, fordi hver type har sine fordeler og ulemper.
 Gang for lenge siden, når jorden folk ikke visste og ikke hadde forutsett at dette elektrisitet, leiligheter, tekstiler, og generelt, vitenskapelige fremskritt, de ble tvunget til å jakte på dyr for å brødfø seg selv og sine familier, og holde varmen fra alvorlige frost, zakutыvayas i sine skinn og pels.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 I dag, til stor glede, et slikt krav er fullstendig eliminert, men for noen grunn folk fortsatt, drepe dyr, og noen ganger den minste og forsvarsløs å glede en annen hyggelig ung dame og "prestisjetunge" polushubkom. Hvor er rettferdigheten?
 Denne praksisen er sterke protester og kritikk fra samfunnet for vern av natur og dyr, så høy etterspørsel for produkter laget av naturlig pels og skinn utfordrer eksistensen av visse dyrearter andre godt avlet utelukkende til et år eller to for å drepe.

 Det er derfor antall personer som nekter å kjøpe og bære pels produkter for kunstig hvert år bare øker, og blant disse er ofte villige rike og berømte mennesker som ikke på grunn av kostnadsbesparelser. Humane betraktninger om emnet begynte å dukke opp i midten av forrige århundre, da en spredning av tidlig pels av syntetiske fibre.
 Det fine er at moderne teknologi og materialbehandling satsen har nådd et nivå som er nå opprettet kunstig pels absolutt kvalitet, noe som i sin opptreden nesten umulig å skille fra naturlige produkter.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 Shuba av slikt materiale har mange fordeler, som vi vil diskutere senere, mens hos mennesker er det ingen grunn til å føle seg involvert i mordet på små eller store dyr for menneskelige innfall.
 Vi vil ikke skjule det faktum at første gang med faux pels produkter som utelukkende er beregnet for de lavere lag av befolkningen som ikke hadde råd til noe dyrere og sofistikert. Men til dags dato disse stereotypiene fra fortiden, i en pels med fuskepels kan se stilig, "dyrt" og moderne, noe som beviser at en del av en verden av kjendiser, som har lang og trygt skryte av slike drakter.

 Argumenter "for" og "mot"


 Som vi har sagt, en aktiv prosess med popularisering av disse produktene i første omgang, sa det store antallet fordeler de besitter. Hvis du bestemmer deg for å kle seg i faux pels, kan du være sikker på at din samvittighet er ren og jakten på skjønnhet har ikke lidd noen dyr, og deretter, du gjettet det, verdt det.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 En annen grunn som bidrar til populariteten til shubok er, selvfølgelig, deres demokratiske og fullt tilstrekkelig pris. Hvorfor betale mer for en lang tid å samle inn og begrense deg til annen viktig kjøp hvis du kan ta deg selv og fasjonable ungdom polushubkom, dobbelt eller fem ganger billigere enn naturlig?
 Du kan si at et naturlig produkt er naturlig, sin sammenligning med noen syntetiske stoffer? Men det er en annen side: kunstig pels krever ikke spesielle oppbevaringsforhold og transport, vil det lett overleve sommeren og ikke forbli obhlodannыm blodtørstige spist.
 Du vet hvor irriterende det er: sette en pen sum for pelsen, og neste sesong ikke engang satt gjennom kunst skadedyr! Dessuten er de ikke redd for kulden, de er enkle å rengjøre og med riktig pleie fuskepels kan tjene deg lang.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 På den annen side, på grunn av billig kostnaden for produktet, kan du i det minste hver sesong oppdatere din garderobe, fullt besvare alle de nyeste motetrender, uten å bekymre deg for egen lommebok. Selvfølgelig ville det være overraskende hvis kunstig pels ikke har noen mangler som skjuler, selvfølgelig, de er.
 Den viktigste ulempe er kanskje varmen.

 Noen naturlig pels kan varme selv i de mest alvorlige frost, som dessverre ikke kan sies om kunstig. På den annen side, ofte er frost?
 En annen brist - en miljøsikkerhet. Hva skal man si, syntetiske fibre, som alle skaper kunstig pels kan inneholde akrylpolymerer, kull, kalkstein og petroleumsprodukter, noe som gjør dem mer holdbare, noe som betyr at på det biologiske nivået brytes det lenger.
 Du kan også nevne det faktum at, til tross for nesten absolutt ytre identitet, pelsskinn mye mykere og mykere touch.

 Hvordan få en chinchilla?


 Syntetisk pels er et produkt laget fra behandlingen av tørkede fibre, som tidligere er laget av hydrokarboner, kull og kalkstein. Da den resulterende fiber festet til ull eller bomull i en retning, ikke-vevet eller strikket stoff.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 Det er et annet alternativ - hårene bare holde seg til underlaget. For å skille en kvalitet pels, gjorde en av følgende metoder for natur kan bare fagfolk.
 Gjøre ting i mange forskjellige farger og forskjellige lengder av villi. Forresten, et annet pluss kunstig shubok - lyse farger og ulike farger er på moten nå så mye mer lønnsomt å se på dem, men ikke mye pels malt som de raskt miste sine egenskaper og utseende.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 Med kunstige fungerer spesielt populære med strøk Mouton, som er veldig myk å ta på og mye som plysj. Også ser fantastisk stykke rabbel, imitasjon rev, rev og mink selv! Sistnevnte ofte laget fasjonable pels vester, jakker og kåper.

 Hvordan ta vare på slike produkter?


 For å gjøre denne pelsen vil tjene deg trofast, må du skal ta vare på den. Vaske dem kan og bør ikke i varmt vann ved en temperatur på 45 °, selvfølgelig, for hånd eller med en børste for klær.
Fordeler og ulemper med faux pelskåper

 La dette laget kan være et vanlig trinn i god og tett hengeren som ikke vil gå ned i formen og sag i henhold til vekten av produktet. Hvis du lagrer dette produktet i en sak, kan du prøve å plukke opp den mørke og pustende, noe som ikke vil bli utsatt for direkte sollys.
 Ta vare på dyrene og gjøre det riktige valget!  
Яндекс.Метрика