Hvordan ta vare på vinduene. Riktig pleie av PVC-vinduerRiktig og rettidig omsorg for plast vinduer i betydelig grad kan øke deres levetid, unngå store reparasjoner eller fullstendig utskifting.
Plast rammer
I noe tilfelle ikke bruke plast overflater rene vinduer sterke kjemikalier som inneholder alkohol, aceton, løsemidler, syrer og andre tilsetningsstoffer utviklet for å forenkle fjerning av skitt. Det bør avstå fra å bruke og rengjøringsprodukter som inneholder slipende partikler.
Til overflaten beskyttende lag av plast vindusrammer forble intakt for rengjøring av den ytre overflate av metall-plastprofil bedre bruk av vaskemidler avfettende eller varmt vann oppløsning av såpe. Etter vask plastoverflatene vindusrammer må tørke tørr klut.
Glass
Til tross for de nyttige egenskapene til isolerglass avstøter støv og skitt, har de også krever periodisk vedlikehold, noe som er den vanligste av vasking. Den indre overflaten av vinduer, på grunn av tetthet, rengjøring er ikke nødvendig, men den ytre overflaten må vie tid og oppmerksomhet.
Varm vaskemiddel for glass som ikke inneholder slipende partikler og etsende stoffer eller vaskemiddel skal være grundig rengjort glass og tørk dem tørre.
Selfangere
Laget av høy kvalitet gummi eller gummipakninger ikke krever spesiell omsorg. Sammen med glass renere bør gjøre dem rene ved å tørke overflaten grundig med varmt såpevann. Ikke bruk dem for rensevæsker, løsemidler, kan ødelegge tette materialer.
Etter hver rengjøring anbefales å smøre tetningsoverflaten av glyserin eller silikon smøremiddel. Dette vil beskytte materialet som de er laget fra å tørke ut og bevare sin struktur uforandret i flere år.
Møbler
Hver gang når vaske vinduer med PVC avse noen minutter til visuell inspeksjon vindus tilbehør og dens olje. Alle bevegelige deler tilbehør nødvendige minst en gang i året smøre olje som ikke inneholder syrer og harpiks. Det beste alternativet ville være vanlig smøremiddel motorolje eller olje for symaskiner.
I alle teknologiske hull, Spor ligger på omkretsen av tilbehør må angi et litium fett.
Dreneringshull
På bunnen av rammeprofilen av moderne plastvinduer nødvendigvis ha åpninger - dreneringskanaler eller dreneringshull er utformet for kondensat ut av vindusrammen.
Vedlikehold av dreneringshull er regelmessig inspeksjon av dreneringshull, og, om nødvendig, deres rengjøring.
Vedlikehold og rengjøring av plast vinduer anbefales to ganger i året (vår og høst), renhold er bedre å bruke en myk svamp eller mikrofiberklut og vaskemiddel som - sett for omsorg av vinduene, som består av spesielt utvalgte rengjøring og smøring anlegg i praktiske aerosolbeholdere.
Ta en liten bit av sin tid for regelmessig vedlikehold av plast vinduer, og de vil tjene deg trofast, og sikrer ditt hjem mikroklima nødvendig, ren, lydisolasjon og komfort!  
 I dag la oss snakke om plenen, gress og gressklipper (sannsynligvis ikke trenger å forklare at enhet på hjul - Plen og alle bærbar - motokosu eller trimerer). Men hva er dette jeg velge?
 Forskjellig mengde arbeid krever ulike enheter. Godt nettsted krever profesjonell plen med alle fasiliteter og muligheter. Alle ønsker å ha alt det praktisk og enkelt, og viktigst lett. Men for å gjøre bevisste valg har lest teorien.
 For å starte, forstå hva som påvirker ytelsen til enheten, hvor viktig dens egenskaper. Valget av gressklippere, merkelig nok, bestemmes ikke bare av de tekniske spesifikasjonene. Viktig ikke bare kraften i motoren og dens hastighet, men også det riktige valget om bruken sin.
Hvordan velge en gressklipper?

 Hvilke typer gressklippere?
 Plenen var utmerket erstatning sigd og spytte. Vi kan si at det er et moderne mirakel av teknologi. Dette er veldig praktisk og liten, kan enheten, uten noen spesiell innsats for å sikre godt preparert og vakre utseende på tomten din. Velge en gressklipper, er mange kjøpere møtt med et utvalg av forskjellige modeller. Hver modell har sin egen hensikt og egenskaper. La oss se mer hver.
 Mekaniske gressklippere
 Disse enhetene opererer uten elektrisitet og flytende brensel. Ikke gi stille drift. Mekaniske klippere er designet for å kutte tørt gress i små lavtliggende områder. Det er ikke manglende kapasitet for å klippe store områder. Skyver gressklipper mann utfører grunnleggende arbeid her.
 Elektriske gressklippere
 Disse enhetene nesten lydløs. I tillegg er de helt økologiske og meget lett å betjene. Koblet til strøm plenen ved hjelp av en konvensjonell fleksibel kabel. Kabelen er vanligvis avhengig av den ønskede lengde dere, som selges separat.
Hvordan velge en gressklipper?
 Bensin slåmaskiner
 Disse gressklippere har høy ytelse og krever ingen fysiske kostnadene ved å administrere hennes mann. Mangelen på kabelen øker fleksibiliteten av justering. Men disse gressklippere er ikke miljøvennlig og ganske bråkete. Bensin Gressklipper er ideell for å kutte gammel, våt og høyt gress i store områder. Eieren av denne modellen bør kjøpe en spesiell beholder under olje for brannsikkerhet og rent drivstoff for enheten.
 Batteridrevne gressklippere
 Disse gressklippere og manøvrer nok miljø, men resultatene deres er betydelig lavere kolleger bensin. Samt mekanisk, er de i hovedsak brukes i små områder.
 Hver klipper, uavhengig av type, trenger riktig stell og oppbevaring. Hold produktet bør være på et tørt sted før du pusser det arbeidet elementer og spesiell olje rensede kniver av rusk. For smøring og renhold er best å bruke flydrivstoff.

 Hvordan velge en gressklipper?
 Enn. Følg nøye med på det. Stor kniv - alltid et pluss. Dette vil sikre at enheten kraftig luftstrøm. Gresset er ikke skilt og zrizalasya enn å være for smal. Ikke for å ødelegge balansen, slipe kniver bedre ikke å eie, og gi tjenesten.
 Hjul. De større hjul, jo lettere er det å flytte rundt på plenen. Dette gjelder spesielt hvis du ønsker å jobbe på ujevnt terreng. Gressklipper med store bakhjul og bred bare å manøvrere, samtidig som det ikke ødelegger plenen. Velg derfor en enhet med store hjul. Lagrene de gir pålitelighet, holdbarhet og lett kurset.
Hvordan velge en gressklipper?
 Motorkraft. Jo høyere turtall, jo bedre resultater vil bli klippingen. Hvis du klipper høy, tykk gress, redusert omsetning. Trenger en stor margin for å kutte noe gress i all slags vær.
 Travosbornik. Prioriterte Travosbornik hardt, gress utklipp fra det lettere å helle, og det er lettere å rengjøre. Soft Travosbornik bare gjelde for en meget høy drevet gressklipper motorkraft som kompenserer alle tap av luftstrømmen.
 Klippehøyde. Det er totalt 3 typer monteringshøyde. Manuell justering - den vanligste typen. Endre høyden, prykruchuyuchy det høyre hullet akse. Spaken justering - hvert hjul er en spak for å endre klippehøyden. Og sist, den sentrale forskriften - den mest praktiske. Fordi hun kan endre klippehøyden uten å lene seg til huset. Høyden kan endres ved å vri spaken eller på midtknappen. Hvis du ofte endre klippehøyde, bedre kjøpe en gressklipper med en tredje eller andre metoden for regulering.
 Den "3 i 1". Det er tre måter å klippe. Denne utgaven av kuttet gress tilbake eller til siden, kutte til samlingen i klippe og bioklipp Travosbornik. Noen modeller selges med enheter som lar deg bruke alle typer klippingen. Logo 3-i-1 sett til slik klipping. Andre gressklippere kan også bruke alle midler, men det er nødt til å kjøpe ekstra tilbehør.
Hvordan velge en gressklipper?
 Klippebredde. Hva det er, jo raskere du skjeve området. Dette er tilfelle for store områder. For små områder bruke en mindre bredde. Kniv dekk, jo mer bredde.
 Og viktigst av alt: selv for de mest krevende kjøperen, de vanskeligste sakene til ethvert område du kan alltid finne et egnet alternativ gressklippere. For de mest krevende kjøperen vil bli funnet akseptabelt, og derfor plenområde og vil være garantert å ha en ryddig og vakkert utseende, som fanger øyet.
Hvordan velge en gressklipper?
 Windows - øye av ditt hjem, som han ser på omverdenen og gjennom som du ser på det. Vellykket vinduer kan lykkes heve eller selv dekorere fasaden av ditt hjem. Motsatte er tilfelle. Feil i valgvinduet for deg å slå en hel liste over problemer som spenner fra den korrupte skjema hjem til store økonomiske utgifter, som også forårsaket dyp skuffelse. Å like dette skjer, må du vite hvordan du velger vinduer mangfold byr på markedet.
La oss se hvilke krav som må oppfylle kvalitets moderne vinduer.
 Estetisk utseende.
Hvis du har bygget et hus med interessant arkitektonisk utforming, ved å velge vinduer i denne sammenheng bør komme veldig ansvarlig. Windows sitt utseende bør utfylle utseendet på huset. Spesielt fordi nå kan du velge nesten alle vindus former og farger. For å unngå feil kan du ta et bilde av et hus uten vinduer og prøve noen praktisk for deg grafikk program på datamaskinen for å tegne forskjellige versjoner av vinduer og deres farge. Stor nøyaktighet er ikke nødvendig. Du trenger bare å vurdere hva slags vindu som er best for ditt hjem.
 Den minimale varmetap.
Varmetap gjennom dårlig kvalitet vinduer kan nå opp til 80% av den totale varmerommet, som uunngåelig vil føre til økte kostnader for energi, som hvert år blir bare dyrere. Høy varmetap og kan bli veldig god kvalitet vinduer, hvis satt inn feil eller uredelig målinger av vindusåpningen, slik at vinduet blir store hull, som deretter bare zapenyvayutsya.
 Energisparing.
Igjen, gitt kostnad av gass, ville ingen nekte å pådra seg engangskostnader ved å installere energieffektive vinduer, som i vinter vil bidra til å spare energikostnader til oppvarming av bygg, hindrer varmetap og sommer nahev redusere inneluften, og spare kostnadene for air condition.
 Lydisolering.
Svært viktig i byområder og bygninger som ligger nær kilder til høy bakgrunnsstøy. På hvordan vinduene takle dette problemet vil avhenge av kvaliteten på søvnen din, og derfor føler, som er i direkte kommunikasjon med din helse.
 Styrke.
Vinduer bør ikke deformeres under moderat naturlig krymping hus. Ellers, i tilfelle av nedbøyninger og forvrengninger uunngåelig møte gapene mellom vinduskarmen og segl som bryter vinduer og forverre tetthet er beskrevet resultatene.
 Miljøvennlig.
Den ubestridte lederen i denne indikatoren er tre og aluminium vinduer. Plast vinduer, eller som de kalles PVC, har lenge hatt et medlemskap av bly, i form av kosttilskudd, som senere ble anerkjent som en potensiell kilde til fare for helse. I løpet av det siste tiåret i store europeiske produsenter han byttet ut med andre tungmetaller, absolutt sikkerhet for helse, som imidlertid i det lange løp også bekreftet.
 Holdbarhet.
Windows skal vare i flere tiår, helst med minimalt tap av hans utseende og ytelse.
 Vedlikehold.
Alle ønsker å ha i mitt hus vinduer krever ikke vedlikehold, men i det virkelige liv det ikke skjer. Alle vinduene fra tid til annen kan være nødvendig som et minimum smørenippel og justering. Derfor vil alle saker av vedlikehold består bare i hvor ofte Windows vil kreve oppmerksomhet.
Som du kan se listen er ikke liten. Men det viktigste kravet er selvsagt nødvendig for å sikre naturlig lys innendørs. Siden dette er vanligvis ikke noe problem, forutsatt regelen i henhold til hvilke den vindusflate må være minst 20% av rommet.
Det viktigste spørsmålet er hvordan man skal velge vinduet valget av fremtidig vinduer konstruksjonsmateriale av rammen. I dag er markedet tilbyr følgende typer vinduer.
 Plast (PVC) vinduet.
Mest populær i våre land vise vinduer. En grunn for en slik popularitet - en gradvis utskifting av markedet europeiske trevinduer. Derfor, produsenter av plast vinduer spille en aggressiv markedsføring i Europa mistet bakke store markeder i landet.
Hva plukke ups?
 Grunnlaget for plast PVC-vinduer er av metall og plast profil som har i sitt design flere luftkamre for å bedre temployzolyatsyonnыh profilegenskaper og legger nødvendig stivhet. Antall kameraer - en viktig indikator på kvaliteten profil. De må være minst tre stykker. Profil av god kvalitet har fem kameraer og mer. Bestem antall kameraer kan bare stå på prøver fra leverandører, som er forskjellige i form av profiler. Den beste kvalitet er vurdert profilen til tyske produsenter som Rehau, KBE, Veka.
I 20-30% billigere tyrkisk eller russisk profil, laget med lisens kjente europeiske merker og bærer deres navn.
Fordelene med plast vinduer.
plastisitet plast vinduer du må nesten enhver form, kroppsliggjøre de mest dristige arkitektoniske løsninger;
holdbarhet, som er at kvalitet vinduer kan tjene deg i flere tiår;
nesten fullstendig fravær av behovet for å ta vare på vinduene, som er bare periodisk renhold;
gjennom bruk av lamine zachytelno utvidet spekter av farger av plast vinduer;
lav pris i forhold til andre typer vinduer, vinduet for kvaliteten på den tyske profilen du gi 150 dollar. per kvadratmeter.
Ulemper:
høy koeffisient av termisk ekspansjon, der vinduer er litt knitre når de er oppvarmet i solen i de negative omgivelsestemperaturer;
neekolohichnist vinduer på grunn av søknad om produksjon av polyvinylklorid og ulike tilsetningsstoffer som kadmium, sink eller kalsium;
PVC-vinduer kan ikke gi optimale rom luftfuktighet, som er laget av syntetiske materialer som ikke lar fuktighet, noe som resulterer i en drivhuseffekt;
vinduer har evnen til å akkumulere statisk elektrisitet som tiltrekker seg støv dem.
 Trevinduer.
Laget av tre-lags limtre dereyannoho, som utelukker muligheten for at vindusrammer kan skade, eller historie, og fratar ferdige produkter av tre defekter som knop. Tre Euro vinduer, som alle produkter fra naturlige materialer er ikke billig, og de posteklyt hus med mange vinduer kan være svært kostbart.
Hva plukke ups?
 Men dette er mer enn kompensert av sine fantastiske kvaliteter. For trevinduer med svært gode isolerende egenskaper, som bidrar til god bevaring av varme i huset. De har lav varmeledningsevne, god lydisolasjon, motstand mot temperaturendringer, evnen til å regulere fuktigheten i rommet. I tillegg, noe tre, selv et ferdig produkt delvis inspirert og fylt med varme og komfort i hjemmet, i motsetning til sjelløse plast.
Trevinduer kan være nesten hvilken som helst farge ved å behandle tre primer. Meget godt med klassisk design hus.
Ulempen er kanskje bare prisen, som starter fra $ 200. per kvadratmeter boks laget av furu. I produksjon av vinduer fra edelt treverk som bøk, eik, starter kastanje generell pris på $ 400. per kvadratmeter.
Produsenter av plast vinduer og litt utspekulert tilskrives mangler som en kjemisk behandling for å øke holdbarhet og motstand mot regn, er trevinduer å miste noen av de viktigste fordelene: miljø, damp - og pusteevne. Faktisk dette er ikke sant, og er bare et forsøk på å holde den ledende posisjon i salg.
 Aluminium vindu.
De har en meget sterk ramme som tillater glass over hele arealet av veggen fra gulv til tak. De er lite vedlikehold og meget holdbar. Passe i high-tech-stil. Aluminium har en høy varmeledningsevne, og derfor krever termisk beskyttelse. Også, er i strid med det mange tror aluminium utsatt for korrosjon, noe som pålegger visse restriksjoner og krever høy grad av beskyttelse i klimatiske forhold med høy luftfuktighet, for eksempel på kysten. For vinduer av boliger brukes svært sjelden, men er mye brukt i kontorbygg.
 Tre-aluminium vinduer.
Hva plukke ups?
 Representerer en enkel trekasse på utsiden som etablerer spesiell aluminium fôr gjennom fjell som gjør at du kan "puste" treet. Dette effektivt beskytte trekonstruksjon fra forvitring miljø og flere ganger øker levetiden. Kvadratmeter vinduer laget for slik teknologi vil være et gjennomsnitt på 100 kr. flere lignende trevinduer.
 Hvordan du velger kvalitet plast vinduer.
Ikke stol på et PR stunt produsenter av vinduer som lover deg en rabatt på 30-40%. Eller du kaller basispris vinduer uten åpningsmekanisme og annet tilbehør, eller en enkel mental teknikk for å få deg til å kjøpe vinduer i det firmaet. Fast rabatt ikke overstiger 5-6%, ellers leverandør av vinduer vil operere på et tap.
Obschytayte vinduer i flere selskaper, finne ut hva som er inkludert i prisen hvis du ønsker å betale separat spørre om installasjon og produksjonstidsvinduer.
Før bestilling og betaling vinduer må insistere på å forlate måleren, selv om du allerede har alle dimensjonene av vinduene. Dette vil fjerne ansvar for feil i størrelsen av de ferdige vinduer og kostnader for justering eller resirkulering.
Ved utarbeidelse av kontrakt, sørg for at størrelsen på vinduer og sende dem rive var oppført applikasjoner. Det må være registrert produsenten valgt møbler tilbehør.
Legg merke til at Windows-installatører montere bare i vinduskarmen og lavvann, og bakkene i gipsvegger, og du må gjøre det selv, eller ansette spesialister. Kostnaden for installasjon skal være fikset. Hvis du sier at kostnadene ved å installere Windows er satt som en prosentandel av sine priser, kan du være sikker på at du prøver å "utvanne". Dyrt og relativt billig å installere det samme vinduet som arbeidet og for konto materialer.
Dermed vil riktig valg av vinduer avhenger ikke bare utseendet av bygningen, men også graden av komfort som det vil gi deg med overnatting. Bare høy kvalitet og moderne vinduer vil fylle hjemmet ditt med varme og komfort, til tross for at lommeboken på samme tid i betydelig grad kan gå ned i vekt.  
Яндекс.Метрика