Velsmakende og sunn salat av fersk kål

 Salat med fersk kål er ofte til stede hjemme siden fallet av tabellen. Det er vanskelig å forestille seg en grønnsak er så enkelt og så rik på vitaminer, som kål. Og som det er varianter av det!

 Fordelene med kål


 Fordelene med frisk salat kål kan sies for lang tid. Kål lage mange retter: det stuet, stekt, satt i supper og borsjtsj, kvass, syltet. Kål koke kaker, paier, dumplings og kål ruller. I kål inneholder et unikt vitamin kompleks, og en liste av sykdommer hvor det er nyttig å spise kål, ta for mye plass. For å lagre alle disse vitaminene og få mest mulig ut av kål, selvfølgelig, å spise rå. I dag forteller vi deg hvordan du forbereder en salat av fersk kål.
Velsmakende og sunn salat av fersk kål

 Coleslaw svært nyttig for de som ønsker å gå ned i vekt. Ernærings kål selv kalt et produkt av en negativ energibalanse. Du bruker mer energi på å fordøye kål enn få det.

 Oppskrift salat av fersk kål i hjemmet er svært enkel, og ferie bordet kan ikke sette, men om vinteren, når noen vitaminer, vitamin ingenting bedre coleslaw.

 Ingrediensene til coleslaw


 Kål, gulrot, eple, dill, vårløk, salt, sukker, sitronsaft, olivenolje eller solsikkeolje, pepper.

 Salat av fersk kål Hus


Velsmakende og sunn salat av fersk kål

 Shinkuem fine strimler av kål, gulrøtter gnidd på et grovt rivjern. Apple skrelles og frø fra Tremo på et grovt rivjern. Kål lett salt og Mneme hender, deretter kål blir mykere og gir juice.
 For fylling, blanding av olje, sitronsaft salt og sukker. Bland og hell dressing salat.
 Dryss med fennikelsalat og vårløk.

 Hvordan å lage mat frisk coleslaw


Velsmakende og sunn salat av fersk kål

 Deilig vinter salat bare ikke kan finne. Svært godt i denne salaten fra fersk kål legge paprika. Her er hvordan å forberede en salat av fersk kål egne hender.
 Oppskrift salat av fersk kål huset kan brukes som et emne for det marinert. Hvis salaten hell den varme marinaden og satt under press en dag, får du en fantastisk surkål. Du kan lage mat om vinteren og holder som surkål.

 Salat med fersk kål video


 Denne videoen fra fersk kål salat laget enkelt og raskt lære.
Hvordan å trekke fluer på kjøkkenet: bevist effektive måter
 Ved første øyekast, mygg, fruktfluer - harmløs skapning. Men når antallet på kjøkkenet begynner å vokse raskt, må tenke hvordan å bli kvitt dem. Fordi de formerer seg ekstremt raskt. Hvordan å trekke fluer på kjøkkenet til hun var en ekte katastrofe sone?

 Hvor er fjærmygg?

 Kjøkkenet knott dukke opp fra slike produkter. Typisk er denne frukten. Det faktum at hunnene legger egg i fortsatt umodne frukter, og hvis forholdene ligger til rette, det er, begynner frukt modnes og deretter råtne, myggene er spesielt aktiv rase. Men de fleste sier at opprettholder renslighet på kjøkkenet. Og, selvfølgelig, ingen råtten frukt i leiligheten holder ikke. Vel, selv om du blir kvitt dem i tide, kastet i søpla, midge nok tid til å lage en ekte koloni. I tillegg kan disse irriterende insekter fly fra nabohus, samt kjellere.

 Hvordan vise mygg av leiligheten?

 Dette er ikke så lett som det kan virke. Det er mange måter. Imidlertid vil ingen av dem ikke være effektiv hvis du ikke finner kilden til deres utseende. Sørg obshukayte hele kjøkkenet, sørge for at alle deler er ikke dannet et sted dam av sirup, og det er et sted bortskjemt frukt. Dette er stedene og som mygg. I tillegg har de ofte arrangerer ekte koloni i planter, fordi deres røtter som en delikatesse. Hvordan bli kvitt fluene som er avlet i farger? Dette kan gjøres for folket - stick kamper svovelsyre hodet ned i bakken. I tillegg, på samme tid, redusere vanning til jord var fuktig. Å hindre oppfordres til å helle et lag med sand eller fin grus dekorative bakken.
Hvordan å trekke fluer på kjøkkenet: bevist effektive måter

 Måter å bli kvitt fluer

 Når du finne kilden og obezvredyte reproduksjon, går du videre til mer action. De beste og sikreste middel for din helse - en støvsuger. Hvordan bør jeg bruke den til å behandle alle overflater. Så du bare dra forsiktig i posen og umiddelbart få det til gaten, borte fra hjemmet.

 Mange husmødre rådes til å gjøre lokker fluene. Denne metoden har vist seg flere generasjoner. Ta en vanlig engangs plastkopp. Brett tilbake de biter av frukt, for eksempel bananer. På glasset ha en plastpose, låse den eller Pharmaceutical elastisk tråd. Pakken lage små hull. Når knott føle lukten av søt frukt, vil de finne en måte å komme inn i koppen. Det gjenstår de. Din oppgave - å kvitte seg med koppen.

 Perelovyty mygg kan være en annen måte. For eksempel å lage en kopp eller flaske felle med restene av søt drikke.

 Uansett hvilken av disse verktøyene du velger, den umiddelbare effekten det vil ikke, før forsvinningen av knott ta noen dager, hvor du blir nødt til å ta seg ikke bare om renslighet av bygningen, men også om hvordan du skal tørke den i veggen. Vær spesielt oppmerksom på søppel. Det skal ikke bare gjøre regelmessig, men hver gang etter at vaske veldig varmt vann og tørke skikkelig. Sjekk også kjøkkenvasken. Det bør ikke være våte svamper.

 Radikale metoder

 I noen tilfeller der vanlige folk rettsmidler ikke hjelper, kan du ty til kjemiske metoder. Den bruker spesielle spray, fumigators, som du kan bli kvitt noen flygende insekter. Eller bruk fumigators annen type - de er installert i leiligheten, som ligger i væsken begynner å fordampe dem. Innen timer alle mygg dø.

Hvilken temperatur bør være nedkjølt?
 Dagens modeller av kjøleskap, slik at du kan justere temperaturen inne i kjøleskapet og fryseren, og selv i separate rom uavhengig. Men det er også ofte en kjøpt moderne kjøleskap fungerer fint, men bedervelige produkter - peremorazhyvayutsya eller går ut. Dette er fordi de er feil.
 I hvert supermarked sikkert sett kjøleskap med fem eller flere nivåer - en konserverte grønnsaker, på den andre - meieriprodukter, den tredje - frysing, etc. Fordi varm luft stiger, nedkjølt opprettet flere soner med forskjellige temperaturer. Følgelig vil den øvre "etasjer" temperaturen være høyere fordi det holde bedervelige matvarer ønskelig.
 Uavhengig av modell og produsent, er det optimale temperaturer for alle kjøleskap. Så, hva bør temperaturen være nedkjølt? Først - "fryser". Den maksimale lav temperatur, noe som kan gi en fryser i moderne kjøleskap - -30. I stand til mer enn bare industri kjøleskap. Men det er ikke nødvendig å slå på bryteren hele veien, de fleste av produktene som trengs for langsiktig lagring temperatur 20-25 grader under null. Mindre enn 18 er ikke verdt utstilling - produktene kan bli ødelagt. Forresten, kan de samme produktene lagres så lenge ved -18 og under-25.
 Som for kjøleskap, bør for perfekt bevaring av mat temperaturen i hvert kammer være forskjellig. Kjøleskap dyrt klasse inkluderer muligheten til å regulere temperaturen i hvert rom, og enhetene enklere å ha bare én kontroller på kjøleskapet. Den optimale temperatur i hver modell er etablert ved prøving og feiling - 3-5 grader. Når du kjøper en ny kjøleskapstemperatur anbefales å installere kjøleskapet 4 og deretter se til hvordan man skal oppføre seg enhet.
 Hvis mat fryse litt, øke per graders temperatur om bortskjemt - redusert. Det anbefales derfor ikke å score nettopp kjøpt kjøleskap produkter til fiasko.
 For produkter som er lagret i kjøleskapet for lenger bruke følgende tips:

 Prøv å holde produktene i pakken. Ikke bare gjør dette hindre dem tørker ut, men også beskytte mot vasking lukt. Også emballasjen forhindrer oksygen til produktene. Oksygen er en katalysator, hvorved de svekkes langt raskere.
 Ferdigmat bedre å holde i folie eller emalje gryte med lokk tett lukket. Fet mat (pølse, bacon, stekt fisk) helst pakket i folie eller plastfolie til deres lukt spredt over hele kammeret.
 Juice og brus Hold ut av fryseren, den beste - på siden av de nederste hylle. Peremerznuv, vil de miste sin smak.
 Sjokolade er bedre ikke å holde i kjøleskapet - det umiddelbart dannet en hvit plakett kondensat.  
Яндекс.Метрика