Hvordan velge en støvsuger? Hvordan velge en støvsuger?
 Støvsuger - er vår viktigste assistent i kampen for renhet. Nye modeller er i stand til å vaske, ren luft, og spesielt smart trekk kan selv uten menneskelig assistanse hjemme. La oss prøve å finne ut hvilken modell av støvsuger er riktig for deg.
 Hvis du har en liten leilighet, er du perfekt støvsuger for renserier - god sugeevne, kompakthet og ergonomi. De viktigste fordelene med disse modellene - de er perfekte for tepper, møbeltrekk, og rengjøring overflate, som er kontraindisert i kontakt med vann.
 Moderne støvsugere er annerledes ved at de er tre typer støvsamlere. Disse er:

 1. Container
 2. aquafiltering
 3. støvsamler bag
 Hver av disse artene er både fordeler og ulemper:
Hvordan velge en støvsuger? Hvordan velge en støvsuger?
 1. støvsugere med container støvet legger seg i et plaststøvsamlere, verdighet av modeller - brukervennlighet. På grunn av den unike formen på beholderen støv mister sin bulk egenskaper og glir inn i en ball. Mangelen på slike modeller av støvsugere - støy ved rengjøring fordi container er en slags lyd resonator.
Hvordan velge en støvsuger? Hvordan velge en støvsuger?
 2. Med aquafiltering luft med støv kommer inn i vannet, som ligger i et eget rom. Etter hver rengjøring må drenere skittent vann, vask og tørr støvsuger. Mangel Med aquafiltering - stor design.
Hvordan velge en støvsuger? Hvordan velge en støvsuger?
 3. Andre modeller av støvsugere for tørr rengjøring akkumulert støv i spesielle poser - støvsamler, som er to typer - gjenbrukbare og disponibel. Engangsstøvposer er ekstra penger, men du trenger ikke å forholde seg til støv og lagre ordinære budsjett, men kan forårsake allergi.

 Fra støv vi funnet ut neste viktig kriterium - støynivået.
 Noen mennesker liker høyt summing ved rengjøring av hele leiligheten. For å finne ut hvem som foretrekker modeller, se hva du anbefale VseTut:
Hvordan velge en støvsuger? Hvordan velge en støvsuger?
 Stille støvsugere som ikke bringer ubehag verken du eller dine naboer - en drøm av hver husmor. Vi anbefaler deg for at profesjonelle renholdere merkevare Bosch - silisium, Electrolux ultrasilencer, Rowenta Silence Force-serien og andre modeller er tause. Disse modellene har lavest støynivå 68 dB, som er kompatibel med snakke i telefonen og selv sovende barn. Denne effekten oppnås ved korrektur Corps.
 Nå vet du de viktigste forskjellene støvsugere, og kan trygt gå til butikken. Lykke til.  
Hvordan å rydde opp med kort bass?
IZ hilsen lidenskap for vår blahovernыh muzhey-dobыtchykov Woman ferje pryhodytsya chuvstvovat selv rabotnytsey razdelochnoho verksteder fiskebruk. Og i lys byuschehosya konvulsyyah abbor zastavlyaet faller inn i en døs. Hva de skal gjøre med den samme эtym skolzkym vesener: Legg igjen en vask plaget Eller oblehchyt stradanyya ego? Og kan u gå ned til Marketplace og bytte for allerede razdelannoho abbor? Eller takle det meget vanskelig oppgave эtym og tjene ros fra en mann? I lyubom sluchae Første erfaring på razdelke Fiskene zapomnytsya nadolho. Og hvis hochetsya, Avto alt gått knirkefritt og uten proysshestvyy, deretter rydde opp med kort abbor trenger det riktig.Hvordan du skal rydde opp med kort bass?
Renser abbor lehche Will, hvis på bыl poyman Eller sovsem kjøpte nylig. Rengjøring kreft - Årsak ikke sovsem pryyatnoe, trebuyuschee opredelennыh vremennыh og psykologiske kostnader:
 1. Forberedelse. Før, hvordan å rydde opp med kort bass, neobhodimo nadet tolstыe rezynovыe hansker. Dette er for sikkerhet trenger det, så finnene Hvordan abbor Veldig Akutt og yadovytы. Hvis fin såret, såret vil veldig gjeld Boleto og levende. Hansker nuzhnы annet og orden yzbavyt å presleduyuscheho lukt fra hendene Fiskene.
 2. Rыbu trenger det til døden. Samыy Heavy IZ vseh etapper. En rыba Hvordan nazlo chuvstvuet din Tilnærming og i samыy Ansvarlig øyeblikk, når hånd bringe Akutt kniv nachynaet derhatsya dag-vseh styrker. Gråter av skrekk på dette punktet må det Tilbake til hladnokrovye votknut kniv og abbor i manken, pererezav pozvonok ego. Det måten de rыbu til døden, kotorыy sberezhet yours nerver, men å tvinge pomuchytsya abbor annet: ego trenger bare det gav dem i fryseren og vente chasyk. Etter Start cheho kan være sdyrat skalaer med ham.
 3. Udalyaem finnene. Otrezat finnene trenger det svært skeptisk. Spynnoy finnen lett Fjern med pomoshchju ploskohubtsev. For å gjøre dette, må det zazhat YMI fin og vыdernut ego til side hodet.
 4. Otrezaem hode. Dette elementet kan hoppe over, hvis rыba Vil zazharena Eller bakt tselykom.
 5. Schyschaem skalaer. Avto bystro rydde opp med kort bass, kan du i det nekotoroe TIME ego har satt i fryseren. Podmerznet og skalerer enkelt med schystytsya Eller pomoshchju kniv gaffel. Også du kan obmazat abbor uksusnoy kyslotoy og la til 15 minutter, etter cheho skalerer lett snymetsya. Hvis de samme vekter trenger det slo seg sammen med kozhe, den Lag en nadrez Rundt holovы og styanyte kozhu "chulkom" for halen.
 6. Udalyaem vnutrennosty. For å gjøre dette, må det vsporot bryuho bednoy Fiskene fra anal otverstyya mot hodet. Tross alt эtoho vыnymaem vnutrennosty og obyazatelno klarner rыbu fra chernoy film.
 7. Promыvaem hotovuyu kadaver. Etter forfall razdelыvanyya Fiskene ee trenger det horoshenko promыt holodnoy protochnoy vann.
Du kan nå begynne etter flere pryyatnomu Klasser - pryhotovlenyyu vkusnыh retter IZ abbor. Og rydde opp med kort bass mulig å spørre en mann.
Hva kan være forberede med kort IZ abbor?
Rettene kotorыe mulig å forberede IZ эtoy Rechnoy mylder Fiskene:
 • obzharyt skiver;
 • Bake tselykom;
 • zazharyt hele skrotten;
 • Satt farshyrovannoho abbor;
 • forberede zalyvnoe;
 • CCS skjenn;
 • forberede rыbnыy Pie;
 • Sette baud abbor belыm vin;
 • smasteryt rыbnыe burgere.
For zapekanyya og obzharyvanyya tseloy kadaveret kozhu med det er ikke nødvendig. IZ nee snur appetytnaya zolotystaya skorpe. Hodet til denne sluchae otrezat tozhe ikke trenger det. Og for IOP pryhotovlenyya Fiskene pod saus eller stuffing, kozhu sleduet truffet av.
Interessante prysposoblenyya rengjøring Fiskene
Spesial prysposoblenyya rengjøring Fiskene er mulig å kjøpe i butikkene i Eller lage en selv:
 1. Vozmyte stick shyrynoy 3-4 cm og 20-30 cm dlynoy og rivjern, kotoruyu ikke trenger å gjøre dette, beklager. Vыrezhte uh side med fargestifter og stikkende otverstyyamy og vikle rundt pinnene jeg forlater åstedet å håndtere. Forstoppelse rivjern fargestifter spiker. C pomoshchju dette prysposoblenyya rydde opp med kort bass okazhetsya pilegrims enkel.
 2. I stedet flyter på en pinne kan være neskolko surfe pyvnыh krыshek opp ned. Akutte kanter krыshek har ut enkelt skaleres med overflate Fiskene.
Hvis t TIME rengjøring abbor Vil vыskalzыvat, de ego vozmyte halen tang. Dette er til hjelp uderzhat skolzkuyu rыbu på razdelыvanyy.  
Hvor raskt ren bass?
 Dyktig tilberedt elv eller sjø fisk kan være en virkelig unik tallerken og en flott dekorasjon til ethvert bord. Og bassen er overlegen på dette så mange andre arter av fisk. I tillegg har han utmerket smak, blir saltet, tørket eller røykt, abbor fungerer også som en flott base for suppe, og blant annet fisken i god stekt, kombinert med grønnsaker og korn side retter eller ikke. Men hver dag før matlaging for å lage mat er det evige problemet: hvordan du raskt rengjøre denne stikkende og "stikkende" fisk uten å skade hendene og uten å bryte det estetiske utseendet på abbor?
 Så hvis fisket var vellykket og du kommer til å overraske sine kjære en deilig tallerken med abbor - begynne å rense fisk, etter å ha forberedt på forhånd følgende virkemidler:
 bassenget av vann;
 skjærebrett, plast er best fordi tre absorberer lukt og, i tillegg, uten en grundig sanitization kan senere tjene som yngleplasser for skadelige mikroorganismer;
 skarp kniv med en lang kniv;
 ark med tykt papir med en grov overflate (ikke bruk aviser finnes på overflaten av blekk er skadelig for kroppen);
 store saks;
 tang;
 Strikket votter
 Før demontering og rengjøring av fiskeskjell, bruk hansker. Dette vil bidra til å forhindre potensielle kutt og punkteringer skarpe fins fisk og gjør rengjøringen enklere. Når hendene er beskyttet, kan du begynne å arbeide.
 1.  Først av alt trim med saks knivstikking svømmere. Dermed vil du i stor grad forenkle behandlingen av fisk.
   Hvis du ønsker å steke fisk eller bake den i ovnen, er det best å gjøre dette uten å fjerne huden fra en abbor, og dermed får du en fin bakt skorpe. I dette tilfelle er tilstrekkelig klar av fiskeskjell. Men denne klassen og gitt ganske komplisert. Selvfølgelig, solgte butikken spesielle rыbochystky, men vanligvis er det riktig tidspunkt de blir oppdaget for hånden. Det beste alternativet - pre tåle stor fisk i salt i flere timer, etter som skaleres enkelt vike under normale bevegelser soskablyvayuschym kniv. For enkelhets, tang, hold dem fisk halen og ikke la den slippe unna. Til skalaer ikke rozlitalasya kjøkkenet, lavere skrotten i en bøtte med vann, og halen tak over væskenivået.
   I tilfelle du trenger å ta av abbor huden tåler før at fisk i fryseren i en halvtime, eller ved å holde halen, lavere kadaveret i noen sekunder i kokende vann. I løpet av denne tiden går fra fiskeskinn, som fileter ikke har tid zvarytysya. Nå Sett abbor på et bord dekket med et ark og gjøre dype kutt langs finnene, da, tar tang rød kant vil bringe den ut av kadaveret.
   Lage et snitt i buken og bunnlinjen forsiktig fjerne innmaten. Dersom fisken er kaviar, kan du skylle og deretter lage mat med hovedrett.
   Skjær av hode og hale, vaske fisken og, om nødvendig, skjær den i deler.
   Kanskje behandling abbor kulinariske teknikker du trenger erfarne fiskere som bruker suppe mens matlaging rå bass, og huden og giblets fjernet etter koking. Abbor, beregnet for zazharyvanyya i generell form, master sløying og ukonvensjonell måte: de fjernet innmaten gjennom en langsgående snitt på øverste linje skrotter, og dermed er en mer saftig fisk fordi fettet som finnes i magen, ikke en slik behandling ikke bety ikke vyvaryuyetsya av kadaveret. Sportsfisker er oppfunnet og enkel hjemmelaget enhet for rask fjerning av skalaer. Du kan gjøre dette selv rыbochystku, så det er ganske enkel og er gjort ved hjelp av tilgjengelige materialer:
  Hvor raskt ren bass?
  1.  Ta en treplate, størrelse og form av en kam massasje og Scrub å unngå å få en chip mottaker. På den ene siden skrue på rad et par skiver av metall plugger opp. Tenner pluggene enkelt fjerne skalaene fra fisk ved rengjøring.
    Skjær kryssfiner rektangel 4 cm til 15 cm. På den ene siden stramme lerretet tømmer fra gammel liten dupp. Rыbochystka klar!
    Som du kan se, heller, virker det utrolig komplisert prosess kan bli sterkt forenklet hvis showet med kreativitet og fantasi. Lykke til fiske - og deilig fisk oppskrifter!  
Яндекс.Метрика