Hvordan lage en vaniljesaus hjemme

 I dag skal vi fortelle deg hvordan du koker vaniljesaus hjemme. Vaniljesaus krem ​​er allsidig fordi den kan brukes til smøring og pynt av ulike søtsaker, kaker, bakverk, paier, eclairs og cookies. Denne kremen har et lavt innhold i sammensetningen av fett og karbohydrater, slik at du kan ofte bruke uten noen skade på helse. Og hvis han ikke tilsett olje, vil det være et flott tillegg til kakao eller kaffe, vil de også bli vannet cookies eller frukt, eller sende det til kremanki eller vinglass.

 Hvordan lage en vaniljesaus oppskrift №1


Hvordan lage en vaniljesaus hjemme


 Det finnes flere oppskrifter vaniljesaus. Vurdere dem mer. Ifølge den første metoden for forberedelse vaniljesaus bør ta to kopper melk, 2 egg, 3/4 kopp sukker og 3 ss. l. mel. Først må du blande mel med sukker, tilsett egg og slo med en mikser. På samme blandingen langsomt hell melken. Bland alt og satt i brann. Cook må først dannelsen av bobler under omrøring. Så fjern fra varmen og tilsett vaniljesukker. På toppen av kremen drysset med sukker og avkjøl. Hovedregelen - alltid blande seg inn i for å unngå klumper, og at han ikke pryhoriv.

 Hvordan lage en vaniljesaus oppskrift №2


Hvordan lage en vaniljesaus hjemme

 Den andre metoden vil trenge følgende produkter: 4 kopper melk, 2 ss. l. mel, 2 ss. l. stivelse, 1 kopp sukker, 2 egg og 100g smør. Pisk egg med sukker, stivelse og mel blanding. All mix og fortynnet melk. Bland godt. Resten av melken, ta på brann og kok opp, sakte infusjonen kokt blanding. Deretter fjerne fra varme, kjølig og slå smør. Kremen kan være forberedt uten å legge olje.
 Å riktig gjøre vaniljesaus hjemme, koker du den i et glass, keramikk eller emalje gryte og en skje eller slikkepott til å blande seg bare med tre.

 Hvordan vaniljesaus oppskrift №3


 Vurdere en annen vaniljesaus oppskrift hjemme. For å gjøre det, trenger følgende ingredienser: 1 egg, en halv kopp sukker, en halv liter melk og 2 ss. l. mel. Sukker rør inn melet og gni med egg. Det sakte hell melken. All mix grundig. Kok fløten over svak varme som kreves under omrøring, til den er tykk. Deretter legger 100g smør og legg kjølig.

 Video oppskrift hvordan å lage vaniljesaus


 Denne videoen oppskriften vil lære deg hvordan å lage vaniljesaus hjemme.
Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien

 Pen leilighet sted for det nye året er ikke bare henge kranser overalt og stikker til taket "regn", men for å skape en unik festlig atmosfære som vises i alt fra interiør etterbehandling festlig bord og serverer retter. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du raskt og vakkert dekorere huset for det nye året, gjør en fantastisk bord og overraske gjestene dine med en enestående triumf.


 Hvor du kan kjøpe pynt for det nye året


 Nylig, er markedet fylt med en rekke juleprodukter nyheter. Her lysene og julekuler i forskjellige "størrelser" og tinsel, eventyr tegn og tall, men med utviklingen av ny-år i bransjen trend å lage smykker med hendene. Hvis du har en forkjærlighet hånd-laget, hvorfor ikke dekorere en leilighet på nyttårshjemmelagde dekorasjoner?
Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien

 Du kan alltid kutte vakre "snøfnugg" på papiret. I butikken kan du kjøpe kunst katalog fargerik eller blankt papir, som vil gå utrolig vakre produkter. Teknologi papier-mache tallene vil improvisere julenissen og Snow Maiden. Raspishut bruker akryl maling og sequin gamle juledekorasjoner, ballonger og stearinlys. Det ble moderne å lage julekranser med hendene. Dette produktet kan henges på døra, brukt som et veggmaleri på veggen eller som et dekorativt element på ferie bordet.
Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien

 Kjøpe dekorasjoner for det nye året - ikke noe problem, som de dukker opp lenge før ferien bokstavelig talt alle butikker, kiosker og supermarkeder. Ideer for å dekorere leiligheten for det nye året før du går til butikken for kranser og tinsel, må vurdere gjenstand for ferien. Det nye året trenger ikke å være tradisjonell - med hjort, snø Maiden og andre klassiske attributter.
 Oppriktig, mange mennesker nærmer allerede ganske sliten, og hvert år er det flere og mer innovative tilnærminger for å feire den viktigste kvelden i året. Vi tilbyr deg de mest interessante ideer for å dekorere leiligheten for det nye året. De tillater deg å arrangere en uforglemmelig temafester eller "friske opp" inntrykket av en gammel god ferie.
Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien


 Hvordan dekorere et rom for det nye året •  Øko-design - lett, enkel og billig måte å gjøre hjemmet ditt festlig sjarm. På helligdager og allerede har til å bruke mye penger på gaver, for eksempel kranser av naturmaterialer kan redde dagen "og skape et originalt interiør.
  Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien •  Drikking med syltetøy - med marmelade ut ganske treet, pinnsvin, blomster, snømenn og alt det fancy nok. Disse søtsaker kan dekorere bordet for det nye året.
  Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien •  Dekorere nyttår bord kan være normale kjegler. Bare se hvor bra de ser ut i innholdet layout!
  Hvordan du kan dekorere leiligheten for juleferien •  Har du ikke tid til å kjøpe et juletre? Ikke fortvil! Normale visne avdelings løvtrær kan forvandle din indre ugjenkjennelige. I stedet for tinsel og "regn" kan du bruke de gamle halskjeder, anheng og mynter. "Prymanyte" lykke og rikdom, noe som gjør dette ornament! rys7


 •  Dekorere leiligheten for det nye året vil bli enda lettere hvis du spør dine barn til å hjelpe deg i denne hysteriske leksjon. Barn som ingen i verden kan skape en festlig atmosfære og forvandle selv de mest "kjedelig" interiør i en komfortabel og "varm" sted.
  Hvordan å samle sopp

   Sopp som alle, og hvis de også samlet sine egne hender, de er dobbelt glad. Men at innsamlede sopp var ikke bare deilig, men også nyttig, må du følge noen regler. Denne artikkelen vil snakke om hvordan å plukke sopp.

   Regel ett Velg riktig tidspunkt
   Den beste tiden å kampanje for sopp - dette tidlig morgen. Til tross for at økningen i 5-7 morgen er vanskelig, er det verdt det. Den mest vellykkede måned for å samle sopp er i slutten av august, fordi på denne tiden det mest. Og hvis regnet var fortsatt natt, vil morgenen være mye sopp.
   Andre Rule : Finn et egnet sted
   Sopp kan høstes kun i skogen. Aldri gjøre veien, fabrikker og jernbaner som sopp absorbere alle skadelige stoffer.
   Regel tre: nøye kontrollere sopp
   Aldri ta tvilsomme sopp. Hvis du fikk en ukjent sopp, kan han selv være veldig hyggelig, la den i bakken. Også, ikke ta med råte, for myk, overmoden eller wormy sopp.
   Regel Four: få riktig container
   Det er viktig, hvor du vil bli plukket sopp. Det beste er om det er en kurv eller flettet kurv. Sopp som er vanlig bøtte eller bag svært raskt mister sin smak og nyttige egenskaper, fordi det er ikke innkommende luft.
   Regel fem: oppfører seg bra
   Når du bor i skogen, holde seg i ro. Ikke bare rive disse sopp, trenger du ikke. Og ikke skade skogen, la den i samme stand den var før ankomst.
   Regel seks: tåre sopp riktig
   Det er ingen klar mening fordi alle forskere er uenige nøyaktig hvordan du skal nappe sopp. Noen sier at de trenger å nappe rett fra beinet, mens andre mener at det er bedre å kutte med en kniv. Også, kan du lære hvordan å plante poteter.

   Hvordan å plukke sopp video


  Яндекс.Метрика