I dag, er bolig i en leilighet det viktigste dokumentet. I moderne byer er svært viktig å ha registrerings å ikke være arrestert etater. Den vanligste problemet blant innbyggerne har spørsmål om hvordan du registrerer i leiligheten.
 Neste artikkel dele inn i følgende:

 Hvordan registrere en kjøpt leilighet?

 Hvor og hvordan du registrerer leiligheten der folk bor?

 Hvordan registrere seg i leiligheten uten den rette eiendommen?

 Hvordan registrere i en kommunal leilighet?

Hvordan er det mulig å registrere leiligheten?

 Hvordan registrere en kjøpt leilighet?
 Hvis du har rett til din egen leilighet, og deretter vurdere at du har en god grunn til å ha for å bli registrert i leiligheten. Men salgskontrakten leiligheten er ikke alt som er nødvendig for registrering i leiligheten. Å starte Vse-Sekrety.ru anbefaler komme inn og registrere forvaltning Rosreestra dem deres rett til eiendom. Etter det allerede håndtere din rett boligkontoret.
 For å registrere sine rettigheter, bør du kontakte Rosreestr og fylle ut søknaden. Du kan laste ned et program og fyll den med byggeplassen Rosreestra. I Rosreestr må du sende inn følgende dokumenter: pass (bedre kopiere) og to eksemplarer av salg eller annet dokument som et resultat av hvor leiligheten er overført til deg.
 Du er pålagt å betale saksomkostninger. Størrelse avgifter kan bli funnet Rosreestra. Betal bompenger er nødvendig i noen gren av Savings Bank.
 Med alle fullt forberedt dokumenter og bevis bør du kontakte passkontoret, som ligger i området hvor hjemmet ditt er plassert. Hvis området der hjemme ligger eller passkontorer, da har du all rett til å søke til Institutt for FMS.
 Du bør være i hendene på et pass, blad avgang i nærvær og fullstendig utfylt riktig program for registrering på ditt bosted.
Hvordan er det mulig å registrere leiligheten?
 Medlem "Hosusluhy.ru" kan du laste ned søknadsskjema. Fyll den direkte til datamaskinen, og deretter skrive ut og signere den. Også du kan fylle ut en søknad og pass på internett på en egen portal, som ble opprettet for de offentlige tjenestene. Dessuten kan søknadsskjema fås ved passkontorene.
 Hvis du av en eller annen grunn ikke har tid vypysatysya med tidligere leilighet, er det ikke skummelt. Hvis dette har skjedd, må du fylle ut en kupong til utfylt søknadsskjema for registrering. Som et resultat, vil alle problemer løses.
 Pass, som er fylt side av registreringen vil bli utstedt innen tre dager fra datoen for innlevering.

 Hvor og hvordan du registrerer leiligheten der folk bor?
 Sender et hjem har alltid vært vanskelig og bringer trøbbel ting. I dette tilfelle behovet for - virkelig nerver av stål. Vi må utvise tålmodighet og respekt for arbeiderne i passet skrivebord og sjekk alle feilene i presentasjonen av dokumenter som ikke er forsinket i lang tid.
 Foreskrive den personen eller å registrere seg i leiligheten er helt andre grunner. Trenger du å finne ut hvorfor og hva du kommer til å registrere seg i en bestemt leilighet.
 Å søke om registrering i leiligheten må gjøre følgende:

 Det viktigste - å forstå det for noen grunn, skal du være foreskrevet i en bestemt leilighet.

 Hvis du kommer til å være foreskrevet i leiligheten der folk lever, må du fullt samtykke av alle voksne som er registrert i leiligheten.

 Hvis du bestemmer deg for å registrere leiligheten der de fragmenterte personlige kontoer, så har du all rett til å være registrert i mannen som er en del av boarealet, men det er ikke nødvendig bekreftelse av alle voksne.

 Vend forsiktig alle nødvendige dokumenter.

 Du må kontakte boligkontoret med en klar sett med dokumenter. Boligkontoret vil behandle og levere dokumenter til passkontoret.

 Merk at hvis du søker til boligkontoret i nærheten av deg bør delta på alle voksne som er registrert i leiligheten. De har blitt enige om å bekrefte din registrering.

Hvordan er det mulig å registrere leiligheten?
 Nødvendige dokumenter for registrering:

 En skriftlig uttalelse. Hvis for noe grunn du ikke kan søke, kan under en fullmakt fil sin annen person.

 Må ha pass, som slo din tidligere bolig. Hvis du fore barnet ditt, bør du ha et sertifikat for fødselen. Samt de nødvendige pass av alle personer over 18 år som er registrert i denne leiligheten.

 Bekrefte at du faktisk har betalt dokumentavgift (kvittering)

 Ikke mindre enn to kopier av kupongen, som beviser at du virkelig trukket fra den tidligere boligen.

 Krever også et dokument som bekrefter din rett til eiendom.

 Innsendt til passkontoret dokumenter, utstedt og returneres innen 5-6 dager. Hele perioden for registrering av bosted ikke overstiger 10-12 dager.
 Hvis du bestemmer deg for å registrere seg i et hus som er bygget deg, trenger du ikke å samle en haug med dokumenter. Det er nok til å presentere et pass og akkurat som hjemme.
 Om bolig i huset, kan du glemme hvis stuen ikke kan registreres. Men hvis du ønsker å registrere et nyfødt barn, skal retten gi ham en bolig i dette huset.
Hvordan er det mulig å registrere leiligheten?

 Hvordan registrere seg i leiligheten uten den rette eiendommen?
 En mindreårig barn som er registrert i den kommunale leiligheten vil ha sin del av privatisering. I private leiligheter gjort uten registrering av eiendomsrett, men barnet ikke har rettigheter til meter underholde ham ut av leiligheten så hardt. Denne prosessen blir vanligvis utsatt for en svært lang tid. Som et resultat. Dette kan ha problemer på boligsalget, mens den kan skiftes ut. Alt du kan gjøre er å skrive barnet til territoriet, som er hjem til den andre av foreldrene, men dersom den finner seg nok stor og komfortabel, vil setningen bli nektet.
 En person som er registrert i en bestemt leilighet vil ha all rett til å registrere sine barn uten samtykke fra eieren av leiligheten. Verken barn eller innbygger, selvfølgelig, ikke vil være kvalifisert for en leilighet, men barnet vil være svært vanskelig å kaste ut.

 Hvordan registrere i en kommunal leilighet?
 Svært ofte hos personer som har en interesse i en kommunal leilighet, bandt en rekke diskusjon om situasjonen for registrering i en kommunal leilighet.
 Spesielt når naboer i motsetning til i en kommunal leilighet propysuvalysya per innbygger familieleilighet. Naboer alltid mot det, ofte kommer det til kamper og domstoler.
Hvordan er det mulig å registrere leiligheten?
 For å kunne registrere et nytt felles nybygger må samle og bringe likene av følgende dokumenter, som består av et pass, en uttalelse som indikerer at det er du ønsker å melde seg bolig i denne leiligheten, et papir som listet all grunn registrering ved leiligheten. Da trenger alle søknader fra voksne beboere bekrefte universet leilighet. Også nødvendig registrering av alle leietakere.
 Du må vite at eiendommen er i en leilighet stue, dvs. de som brukes av alle leietakere. Disse inkluderer: toalett, gang, bad, kjøkken og balkong. En mann som har et rom i en leilighet, eier den. Andre leietakere har absolutt ingenting å gjøre med dine og andre rom. De, som deg, er eiere av sine rom bare.
 Så, for å være registrert i rommet, som ligger i en felles, ikke så viktig avtale og uenighet naboer om oppholdet. Nok til eiere av rommet, du kommer til å slå rot, bekrefte din registrering. I dette tilfellet er det ingen nyanser og ulemper.
 Ifølge de etiske, en person som har en plass i en kommunal leilighet har absolutt all rett til å forskrive det noen. Naboene har ingen rett til å nekte, langt mindre holde ut. Hvis dette skjer, har du all rett til å appellere til høyere myndigheter.
 Hvis det er noen problemer i registrering av boligen til en borger i dette rommet, og foreskrive den personen ikke fungerer, så bør du gjøre følgende:

 Få skriftlig frafalle.

 Basert på dette avslaget å utfordre avgjørelsen i retten, som forbyr registrering.

 Hvis du har spørsmål, gjerne spørre dem i kommentarfeltet, er vi glade for å svare på dem.  
Hvordan gjenopprette tapte snils?
 I dag er det ingen voksne som ikke har hatt en pensjon sertifikat. Så når du registrerer nyfødte umiddelbart gjort å registrere pensjonsfondet i Russland, noe som gir kort (sertifikat), som ser ut som en grønn firkant laminert med en fjerdedel av en standard A4-papir. Sertifikatet inneholder personopplysninger om personen: navn, dato og sted for fødsel og forsikring antall individuelle personlige konto - snils. Dessverre, det finnes tilfeller der folk mister sitt vitnesbyrd og deres interessant spørsmål: hvordan å gjenopprette tapte snils. La oss snakke om hvordan forsikring nummer tildeles og hvordan du får en duplikat sertifikat i tilfelle tap.
 Snils: viktige punkter
 Hva er snils? Til å begynne med, pensjon sertifikat til dag overalt. Det bør gis i sysselsetting, lån, boliglån, som er registrert som arbeidsledige i mange andre situasjoner. Hvorfor snils i disse tilfellene? Svaret er enkelt: grønn plast kort er et bevis på at en person er registrert i systemet med obligatorisk pensjonsforsikring. Og når en person får snils (dvs. hans navn ble kalt på grunn av sin nummer angitt i sertifikatet), på sin konto mottatt bidrag for forsikring og opphopning av pensjoner som vil bli betalt av arbeidsgiver. Systemet med pensjonskassen inneholder ikke bare informasjon om forsikrede enkeltpersoner og deres forsikringspremie, men også om sysselsetting og ansiennitet, som da ville bli brukt i utnevnelsen av arbeidskraft pensjon.
 Hvor lenge snils? Mange er interessert i spørsmålet: hvor lenge kortet snils og når den må endres. Sertifikat utstedt på ubestemt tid og ikke bli erstattet, bortsett fra når det oppdaget feil og unøyaktigheter.
 Hvordan bytte snilsDersom sertifikatfeil? Hva om et kort har feil eller bugs, for eksempel navn, sted eller fødselsdato er feil? I dette tilfellet er det nødvendig å kontakte pensjonsfondet av Russland (PFR) og fylle ut spørreskjemaet forsikret person og form ADV-2 - søknad om erstatning snils.
 Noen må være originale snils? Plast opprinnelige pensjonsforsikring Attesten skal bare være forsikret. Når det gjelder den foreliggende dokumentet i en hvilken som helst tilfelle, bør det være opp. De serveres med originalen (at de ansvarlige kunne sammenligne dem), som deretter tar tilbake den forsikrede.
 Hva hvis jeg endret navnet? Hvis den forsikrede personens navn er endret (ekteskap, skilsmisse, adopsjon) eller andre personlige data, bør det være i to uker for å kontakte EFE en uttalelse ved pensjonering erstatningssertifikatet.
 Hva du skal gjøre i tilfelle tap snils? Hvis du har mistet din pensjon sertifikat, deretter en måned bør kontakte EFE med din søknad om et duplikat (Form ADV-3).
 Hvordan og hvor du skal få snils?
Klart, hvis stillingen forsikret person åpner pensjonsfondet av Russland, deretter et sertifikat som bekrefter registreringen med pensjonsfondet, gir den samme autoritet. Så for å få snils, ta kontakt med avdeling av pensjonsfondet i stedet for registrering av søknadsskjema ADV-en. Registrering er gratis snils og produksjon sertifikat tar et gjennomsnitt på to uker (på et tap - en måned).
Hvis du vlashtovuyetesya å jobbe og ikke har snils vil trekke arbeidsgiver. For din oppgave er å sørge for at arbeidsgiver gi alle nødvendige dokumenter (pass, søknadsskjema, søknad). Etter registrering snils vil bli publisert på hendene og fjerne arbeidsgiver med en kopi av dokumentet og pidshyye i din egen virksomhet.
Hvis du er en person entreprenør eller arbeidsledige, må du søke til sitt eget område kontor EFE en uttalelse om saken av sertifikatet. Det må du fylle ut et skjema og vise pass og komme etter registreringsbevis for dokumentet.
Hvis du trenger å få snils barn, den nyfødte umiddelbart etter registrering i Department of Civil registret kontor, du må søke til den territoriale kontoret av pensjonsfondet, forlater hans pass, barnets fødselsattest og fylle ut et skjema.
 Hvordan du kan gjenopprette tapte snils arbeider statsborger?
Gitt at antall individuelle forsikring personlig konto tildeles én gang, med tap av kort snils det er bare å utstede et duplikat av sertifikatet, ikke om å tildele nye tall. Derfor spørsmålet om hvordan å gjenopprette tapt pensjon sertifikat, møter klart FZ-№27 «På enkelte (personlig) registrert i systemet med obligatorisk pensjonsforsikring". I punkt 5 i artikkel 7 i lov sier at i tilfelle av tap av dette papiret er under en kontrakt den forsikrede må kontakte din arbeidsgiver innen én måned etter tapet av dokumentet med søknad om fornyelse snils. Og arbeidsgiver skal måtte gjelde for den territoriale myndighet av pensjonsfondet ved å gi en kopi av den tapte sertifikat, som ble holdt i den personlige journal og en kopi av pass søknadsskjema ADV-3 som tar arbeidsgiver til arbeidstaker (det kan fylle både arbeidsgiver og arbeidstaker tegn).
Noen ganger er det når den personlige journal eller annen grunn er det ingen kopi av pensjonsbevis. Da trenger du bare å oppgi i søknaden nummeret. Dersom dette ikke er mulig, og antall forsikrede person må nødvendigvis bestemme arbeidsgiver kan sende inn en forespørsel EFE eller en søknad om innledende utstedelse snils som avslaget kommer med setningen "dette borger allerede forsikret, og han ble gitt antall xxx - xxx - XXX XX ". Etter å ha mottatt dette svaret, kan representant for arbeidsgiver sende inn et søknadsskjema til EFE ADV-3 for å utstede duplikat, angi deri nummeret. Innen én måned, vil en duplikat bli gjort og publisert i hendene på den borger.
 Hvordan gjenopprette tapte snils barnet IP eller arbeidsledig?
Hvis du er en person entreprenør, arbeidsledig eller ønsker å duplisere snils barnet, kan det hende du må søke til den territoriale myndighet pensjonsforsikring, fylle ut en søknad om fornyelse er det snils - utstedelse av et duplikat, og deretter, innen en måned, vil du trenger for å få klar for dokumentet.
Hvis snils mistet et barn under 14, må du oppgi ditt pass, sertifikat av fødsel, attest eller kopi av den manglende tall. Søknaden i dette tilfellet er fylt med foreldre. Og hvis det ideen om et barn over 14 år, trenger vi hans passnummer og snils, og han vil fylle ut søknaden.
 Problemet
I praksis er mange møtt med en slik situasjon, en person får en jobb først, men snils at han allerede var, mistet han. Hvem bør gjenopprette tapte snils? På den ene siden loven sier at plikten til å innhente snils på arbeidsfolk stole på selskapet som betaler bidrag til pensjonskassen, som arbeidsgiver. Imidlertid kan arbeidsgiver ikke fysisk gi EFE informasjon om sine ansattes pensjon sertifikat, hvis det tapte for sysselsetting. Så i dette tilfellet, må borger søke seg til politiet pensjonskassen en søknad om dupliserte snils. Og så den resulterende dokumentet å presentere for arbeidsgiver.  
Яндекс.Метрика