Hvordan lage gløgg hjemme

Fantastisk drikke gløgg, som hittil har funnet sitt kall blant russere kan varme i den kalde vinteren og en våt høstkvelder. Opprinnelsen til gløgg går tilbake århundrer. Historiske eksperter foreslår at fødselen var mirakuløse drink i den gamle hovedstaden i Italia, byen Roma.
 I antikken, romerne foretrakk å ta drikker vin med tillegg av ulike krydder. Den resulterende drikke de drakk uten drivstoff og ganske kaldt. Det var hans kjennetegn viktig. Hvem var den første vinen oppvarmet med krydder - fortsatt et mysterium. Kanskje det gjorde velykobrytantsi og skandinaver?
 Tross alt, det er det mer etterspørsel. Uansett, i dag gløgg - en heftig drikk laget av ulike viner med tillegg av ulike krydder og sukker.
Hvordan lage gløgg hjemme

 Utarbeidelse av gløgg
 Å forberede gløgg hjemme, trenger du: vin, beste røde, krydder - i de fleste tilfeller, nellik og kanel, og viktigst av din fantasi og evne til å eksperimentere.
 Og så begynner vi å forberede den brennende drikke gløgg. Hva vi trenger:
 -vyno rød 07lytra (avhengig av din smak: søtt eller semi-søt, befestet);
 -palychky kanel;
 -suhi fedd knopper;
 -lymonni eller appelsinskall.

 Utarbeidelse av gløgg
 • Rødvin helles i en emaljert gryte og varmes over middels varme. Det er spesielt viktig på dette punktet vil ikke være fraværende at vinen ikke blir overopphetet. Hvis det plutselig begynner å koke, blir den ikke gløgg.
 • Følg med på oppvarmingen, og en gang Lehenky se røyk over en pan - sette kanelstang og hel tørket nellik. Hvordan sette - avhengig av din smak, som du vil.
 • Innhold fortsette å varme, stadig i konflikt med skje og prøver å snakke. Hvis en litt søt - sette sukker.
 • Videre ytterligere varmet opp og prøve å gripe inn. Vi kaste i en panne skrelle en appelsin eller sitron.
 • Koble fantasi, kan du koke gløgg med honning i stedet for sukker; tilsette tørket ingefær - ingefær drikke smaken vil komme; Sette skiver av friske epler eller bær rosiner - få fruktig gløgg.
Hvordan lage gløgg hjemme

 Gløgg klar?
 • Lett røyken går inn i et stramt par.
 • helle over potten og lytting - lyd sydende sa vilje av drikke.
 • Lukk lokket pan, gi standen i ca 10 minutter.
 Hell i vakre glass og drikke mens du nyter duften og smake fantastisk drikke gløgg.
 Hvis familien har små barn eller kjæledyr ikke konsumere alkohol, så de kan lage mat fantastisk varmende gløgg fra druesaft. Bli verre enn rødvin.
 Hvis du zastudylysya, kan du lage mat gløgg, som vil avlaste forkjølelse.Lever pannekaker - oppskrift

 Lever fritters oppskrift som vi har presentert, deilig og sunn. Det anbefales å koke dem et par ganger i måneden.
 Forberedelsestid lever pannekaker: 1 time 40 minutter.
 Porsjoner: 10

 Ingredienser for matlaging pannekaker for lever oppskrift:


 - 400 g biff leveren
 - 3 ss. l. mel
 - 3 ss. l. vegetabilsk olje

 - Onion
 - Fedd hvitløk
 - Carrot
 - 1 egg
 salt og nykvernet sort pepper etter smak
Lever pannekaker - oppskrift

 Lever pannekaker oppskrift
 1. Grønnsaker klart. Hakk løk og hvitløk, gulrøtter skåret i vilkårlige biter. Surr løk og hvitløk i 1 ss. l. oppvarmet olje i 5 minutter.
 2. leveren vaske, tørke, fjern filmer og kanaler, skåret i store biter. Male i en blender sammen med gulrøtter til en jevn konsistens. Koble med stekt løk og hvitløk, tilsett egg, mel, salt og pepper, bland godt mye.
 3. I en stekepanne varme opp noe olje. Ved hjelp av en skje til å spre blandingen sirkler i en avstand på 2-3 cm fra hverandre og stek i 3-4 minutter. på hver side. Bare lage pannekaker, og legger olje etter behov.
 4. Jeg er glad for å spise lever pannekaker. Bon appetit!
 Nå vet du oppskriften på lever pannekaker.

 Lever fritters oppskrift video


 Videoen lever pannekaker gjort enkel og klar.
 Video oppskrift:
Hvordan å lage mat med pickle bygg og kylling

 Pickle - en av de mest populære retter av russisk mat - dukket opp i XV århundre. Pickle fikk sitt navn fra den saltlake, som er lagt til suppe. Classic pickle forberedt fra bygg og giblets, nyrer, lever. I dag forteller vi deg hvordan du kan lage mat med pickle bygg med kylling.
 Matlaging pickle kan ikke bare bygg, men også andre korn: bokhvete, ris, havregryn. Nå ofte brukt istedenfor bygg sylte i fig. Så hvis du er interessert i hvordan å lage mat med pickle bygg eller ris, er svaret at ja og ja. Dette er som havregrøt. Byggryn krever mer tidkrevende å forberede pickle enn ris. Vi viser deg hvordan å lage mat med pickle bygg og kylling, og du kan bestemme hvilke sylte du foretrekker.
Hvordan å lage mat med pickle bygg og kylling


 Ingredienser for pickle fra bygg og kylling


 Kylling, byggryn - 100 g poteter - 5 bobler, syltede agurker - 200 g gulrøtter, løk, sylte - 200 ml, laurbærblad, salt og pepper.

 Matlaging pickle med bygg og kylling


 Hvordan å lage mat med pickle bygg, kylling, begynner med matlaging kokes. Kylling prosess i små biter og satt til å koke.
 Bygg bedre kokk separat. Nå bygg selges i poser, kan du bruke den. Det er nok til en pose.
 Mens suppen og kokte frokostblandinger, ren og skjær grønnsakene. Fint kuttet løk. Pickles skåret i terninger.
Hvordan å lage mat med pickle bygg og kylling

 Hell løk i en stekepanne med olje og stek det også sende og gulrøtter, redusere gass og lapskaus. Du kan legge til en skje med tomatsaus, men det er ikke for alle.
 Når kyllingen er ferdig, sil suppen. I suppen er klar tilsett potetene, la pokypyt. Deretter legger løk, gulrøtter og byggryn. Minst hell suppen agurker. Kok opp og slå av. Hvis du ønsker å legge til saltlake. Tilsett hakket persille og gi brygg.

 Hvordan å lage mat med pickle bygg kylling video


 Interessant video oppskrift hvordan å lage mat med pickle bygg med kylling.
Silikon bakeware


 Hva er de viktigste fordelene med silikonformer?
 •  silikon molds tåler temperaturer fra -60 til + 250 ° C og er ikke redd for temperaturendringer. På grunn av dette, er det ikke bare egnet for matlaging i ovnen, men for å fryse is;

 •  overflaten danner et non-stick eiendom: tilberedt parabolen lett hentet fra formen og ikke brent stokk;

 •  Silikon formene er laget av miljøvennlige, ikke-giftig materiale - silikon mat. Det er inert, som ikke samhandler med produkter som ikke kommer med dem i kjemiske reaksjoner;

 •  silikon - materialet er fleksibelt, mykt, og derfor former kan lagres i en vridd form. De er kompakte og tar ikke opp mye plass;

 •  silikon molds trenger ikke spesiell omsorg, de er enkle å rengjøre. Å rengjøre tørk med en svamp form nok til å vaske, vaske i varmt vann, tørk og tørr;

 •  mat tilberedt i silikon former har høy smak, lukt og smak ikke truer dine bakevarer. Utvalget av retter som kan tilberedes i form av silikon, brede: fra deilig festlig kake og bakt fisk til frukt gelé og gelé;

 •  bredt spekter av former i ulike størrelser, farger, konfigurasjoner med ulike mønstre og relieffer for de mest avanserte søk.

 •  Hva du bør vurdere når du bruker silikonformer?

 •  Før første gangs bruk, vaske og pusse form av smør. Denne fremgangsmåten vil gi henne non-stick egenskaper for en lang tid;

 •  før du fyller ut skjemaet, legg det på et stekestativ eller stå hvert sekund, fordi formen er veldig myk og fyllet vil lekke over kanten når du prøver å flytte en form uten stativ;

 •  tilberedte måltider trenger å kjøle og deretter fjerne den fra formen;

 •  Husk at fatet blir fremstilt i form av silikon i stedet for beholdere fra andre materialer. Tenk på dette, visning av tid og temperatur. Det anbefales å varme opp ovnen til 180 ° C.

 •  Hvorfor ikke?
 •  ikke sette silikon molds i brann eller elektrisk plate;

 •  Ikke bruk i matlaging skarpe gjenstander (kniver, gafler), kan de skade integriteten form;

 •  Ikke vask form av slipemidler som kan ripe lett danne.
 • Яндекс.Метрика