Enhver husmor men noen ganger ønsker å behandle sine husholdning, ferske hjemmelagde kaker. For alle kjøp konfekt ikke matche flavored kake eller cookies som bare kom ut av ovnen. Også, du aldri helt vet hvilken del av ferdige godteributikk. Tross alt, de inneholder sannsynligvis ulike kjemiske tilsetningsstoffer, fargestoffer, konserveringsmidler, smakstilsetninger. Hjem bakervarer du vil ikke finne så forberede deg godt vet som er lagt til deigen.
Hva er de formene for baking bakverk?

 Men til din kulinariske eksperiment var en suksess, av stor betydning ikke bare kvalitet ingredienser, men også materialet fra som gjorde mold for baking. Hver type har sin egen gruppe med det. Å velge riktig form for garanti du at røren jevnt propechetsya, ikke henge pryhoryt.
 Selv våre bestemødre og mødre ikke har slikt utvalg. Ofte brukes de metallformer. Nå i moderne husmor øyne får bredt spekter av ulike retter til baking. De kan være av forskjellige former og størrelser og er laget av forskjellige materialer. Hvordan å finne ut hva slags form du trenger?

 Typer og formål


 For å starte, må du finne ut hvilke er former for baking som å bruke dem riktig, og de er egnet for baking?
 Så, dagens produsenter gi oss et stort utvalg av former. De er silikon, keramikk, glass og metall. Hver av dem har sine fordeler og ulemper, og funksjoner som brukes.

 La oss se på hver av disse


 Silikonformer - en nyhet på markedet. Men de blir stadig mer populært blant husmødre på grunn av brukervennlighet. Disse skjemaene er ikke nødvendig for å bli smurt utover. Baking de er ikke brent, og har en appetittvekkende glans. Denne miljøvennlige materialer. Så kan du trygt bruke dem til å lage kulinariske mesterverk. En annen fordel - er lett å få det ferdige produktet, den trenger bare brettet kant.
 Silikon støpeformer for baking kommer i forskjellige størrelser, for baking små kaker, og store kaker. De kan være svært forskjellige former (rund, firkantet, hjerte-formet, månen, stjerner, etc.) og alle farger.
Hva er de formene for baking bakverk?

 De er små og ulemper. Disse skjemaene kan brukes i baking temperaturer over 240 ° C. Så hvis du trenger en resept for å bake deigen på et høyere temperatur, fra disse skjemaene skal være forlatt. Eller stek ved 240 ° C, men en lengre tid enn det som kreves av oppskriften. Også, hvis du bruker en tung, seig deig, disse silikon molds bedre å sette på en stekeplate eller rutenett, som vekten av testen, mister de sin form og sitt ubehagelig å sette i ovnen.
 Til de former for baking servert deg lenge, må de rengjøres kun flytende vaskemidler og i alle fall ikke bruke en kniv til å kutte den ferdige retten. Du kan klippe formen, og det er ikke egnet for videre bruk.
 Keramisk form er også svært enkel å betjene. Spesielt viktig er deres fordel - en tallerken kokt de umiddelbart kan tjene. Dette kokekar har en meget estetisk utseende. I tillegg, avkjøles den langsomt, holder fatet varm i en lang tid. En annen fordel - denne formen har en porøs struktur, noe som gjør det deigen jevnt ikke propikayetsya brenne. Keramiske former kan brukes ved høye temperaturer.
 Den minus er at de ikke er så holdbare. Gjennom de samme porene, blir de fuktige og olje, noe som til slutt vil ødelegge strukturen danner innsiden, og det kan sprekke. Du kan heller ikke bruke vaskemiddel i pulverform, da de kan ødelegge den keramiske overflaten.
 Glass kakeform laget av varmebestandig glass. De har de samme fordelene som keramikk, tåler høye temperaturer og vakre utseende, slik at de kan sette et måltid på bordet med en gang, og dette kokekar varmes jevnt og sakte kjøler.
 Det eneste som ikke liker glass form - en skarp temperaturfall. Det bare kan sprekke.

 Metall bakeware kjent siden barndommen. Vi husker alle hvordan vår bestemor bakt paier til oss på følgende måter. De er forskjellige: ubelagt (tinn, aluminium eller rustfritt stål), og Teflon-belegg. Fordelen med disse skjemaer - de er holdbare hvis det skal brukes. Og slike former kan være avtakbar, noe som er svært praktisk for å gjøre kjeks.
Hva er de formene for baking bakverk?

 Veggene i metallformer kan være av varierende tykkelse - tynne og tykke. Former med tynne vegger lett deformert, krever derfor mer forsiktig behandling.
 Den største ulempen med metallformer er at deigen de raskt brent og pinner. For å forhindre dette må den mest tallrike form smurt med olje.
 Denne mangelen blottet for skjema med Teflon belegg. Det deigen nesten ikke brent, men dens olje fett likevel.
 Dessuten kan noen metallformer ikke klø, fordi der det er en ripe, deigen må foten. Så prøv å ikke kutte den ferdige retten direkte på skjemaet.

 Hva bake?


 Fra materialet klart. Nå la oss snakke om noe som danner å velge for ulike typer baking bakverk.
 •  For muffins best å velge metallformer med et spesielt hull i midten. På grunn av sin tette deigen jevnt propikayetsya midten og er fuktig. Du kan bruke andre former, men bør redusere temperaturen og øke steketiden.

 •  For baking nøtter kan brukes som kjent oreshnytsы og spesiell elektrisk ovn oreshnytsы.

 •  Viktigst, på hva du skal se etter - non-stick belegg. Den kan være laget av termolona, ​​teflon eller titanbelegg.

 •  For kjeks perfekt suited connectors, metallformer. Siden sukkerbrødet er veldig praktisk å få dem.

 •  Som passer til alle former for informasjonskapsler. Men hvis det er mye sukker, er det bedre å bruke silikon molds.

 •  For brød ofte ved hjelp av metallformer (aluminium, rustfritt stål). Du kan også bruke spesielle silikon og bakervarer ark.

 •  Men hvis informasjonen som mottas etter du fortsatt ikke sikker på hvordan å velge en stil, så er det nødvendig å veie alle fordeler og ulemper med hver av disse rettene for baking. Trenger fortsatt å vurdere nøyaktig hva du vil bake deigen og til hvilken temperatur slik at din baking suksess.
   Når du kjøper muggsopp også må fokusere på hva du ofte koker oppskrifter som har kjøpt retter ikke regnskaps støv på en hylle, og den maksimale ble brukt på gården.
   Prisen for støpeformer for baking, kan variere avhengig av materialet og størrelse. Vi gir deg omtrentlig kostnad for hver type kokekar.
 •  Den billigste formen - silikon. Prisen starter fra 45 USD.

 •  Så kommer aluminiumsformer. Det koster 60 USD.

 •  Prisen på stålformer fra 75 USD.

 •  Keramiske former er fra 130 UAH.

 •  Og, kanskje, den dyreste formen for baking - glass, siden de kan brukes som redskaper for servering. Prisen starter fra 180 USD.

 •  Vi ønsker deg hver dag for å ta sine kjære deilige hjemmebakte kaker. Være fantasien til å lage sine kulinariske herligheter! En bakeformene for du hjelpe i denne!  
  Hvordan å bake en silikonformer?
   Moderne vertinne bør være takknemlig hver dag for hva hun var heldig å leve i XXI århundre. Selv 50 år siden våre mødre og bestemødre var husstand i langt mindre komfortable forhold. Jeg kunne ikke engang forestille meg hvordan ovnen uten olje eller bake i en silikonformer. Snakker av skjemaer. De opptrådte nylig på andre kjøkken, men vurdere dem hadde satt stor pris på. Mens de som er vant til mer tradisjonelle materialer, har de fortsatt synes uverdig av tillit. Ifølge dem det samme materialet kan anvendes i medisin og i konstruksjonen, og hjemme, og således være ufarlig. La oss forstå hvordan ting går virkelig.
  Til å begynne med, har en som silikon sitt navn helt ubrukelig skremmer mange elskerinner. Faktisk er denne moderne materiale ufarlig med riktig behandling og har en masse fordeler som er i vår favør. Den er myk og smidig, men samtidig meget sterke. Det kan ta noen form, egnet som materiale for å lage ikke bare form, men pryhvatok, børster - nesten alle kjøkkenutstyr. Endelig produkter laget av silikon rett og slett vakker! De pynter sitt kjøkken og raznotsvetyem behagelig elskerinne.
  Fordelene med silikon:
  1.  Silikon, hvorav bakeformens ikke inneholder stoffer som kunne stå "når oppvarmet og forgifte maten. Det er ufarlig som brukes i kirurgi. Implantater for brystforstørrelse er laget av det.
   Av denne grunn, silikon formene er ikke redd produkter med sterk lukt. Silikon ikke absorberer dem, fordi de ikke samhandler med mat til en kjemisk nivå.
   Dette materialet tåler store temperatur dråper, så gjør din silikon skjema - allsidige kjøkkenutstyr. Du kan bruke den i ovnen, og fryser.
   Silikon molds spare plass på kjøkkenet - ingen andre redskaper kan ikke bestå så curl, koagulere og kompakt lagret.
   Denne fleksibiliteten og malleability av materialet gjør at produsenter retter vise grenseløs fantasi. Det er sannsynlig at noe mønster, form, eventyr karakter, arkitektonisk form allerede nedfelt i form av silikon modell. I så fall kan din kake være noen av disse stilene.
   Til tross for mange intrikate konfigurasjon ildfast form, kan du ikke være redd for at du ikke kan klø dem senere ferdig kake. På dette spørsmålet, du mangler en priori, slik at silikon ikke brent.
   Silikon har fremragende varme ledende egenskaper. I praksis betyr dette at det er raskt varmes i ovnen og dermed reduserer koketiden. Kule denne formen for fort, slik at du ikke risikerer å brenne hendene.
   Bruk silikonformer for andre formål er nesten umulig, fordi de er gode, ikke bare for søte kaker, men også for å lage alle typer gryteretter, stuinger og omeletter. Deigen, gelé, sjokolade, grønnsaker, kjøtt, fisk - ikke silikon i "contra". Selv såpe obmыlkov egne hender kan gjøres formochtsi av silikon.
   Disse kvalitetene skille silikon redskaper fra glass, keramikk og metall. Som for de ulemper, og deretter i en måned er en mørk side. Å vite og ta hensyn til nyansene du spare deg selv fra mulige problemer.
   Ulemper av silikon:
   1.  Silicon skjema bøyer alltid, ikke bare når det er praktisk. De myke og delikate bakverk kan lide under transport form fra ovnen til bordet. Bare sørg for at kaken prohynavsya ikke for hardt og ikke brutt.
    Fans sprø skorpe, og kan ikke vente på utgivelsen. Silikon hindrer brenning, steking og baking sider gir ofte glatthet og glans.
    Statisk elektrisitet kan bygge opp i silikon. Som et resultat av din kake kan kjøpe supersposobnost tiltrekke støv.
    Ikke alle produsenter bruker som råstoff 100% ren silikon. Besparelser innen innkjøp, risikerer du å få retter fra urenheter. Dette skjemaet kan være frustrerende gummi lukt, lukten av overføring av produkter og tjene som et resultat av mindre enn kvalitet.
    Silikon redd for kniver og andre piercing elementer i kjøkkenet.
    Som du kan se, antallet er langt høyere enn antall plusser minuser. Og av disse ulempene kan du glemme, hvis du følger grunnleggende instruksjoner for bruk.
     Vilkår for bruk silikon molds
    1.  Ikke bruk metall og tre verktøy når du forbereder en silikon pan. Og best brukt silikon samme verktøyene.
     Å vaske retter velge denne gel pads og unngå harde og rengjøringsmidler med slipeeffekt.
     Først plasserer formen i ovnen, og deretter fylle den teste. Så du kan unngå nedbøyning og dermed - sprut og søl.
     Unngå å berøre kantene til å danne varme overflater spille. Ikke ta med en åpen ild.
     Nå som du vet hvordan du skal bake en silikonformer, forstår du hvorfor de verdsetter de profesjonelle kokker, bakere og mer.  
  Яндекс.Метрика