Slik sparer du vann?Så, er det på tide å kompetent energiforbruk. I praksis settet med vann klarer å spare opp til en tredjedel av beløpet av regninger. Det viser seg at måleutstyr er tjent inn i omtrent et år.
Hva rosiner?
Det fine med vann doseringsanordninger er at forbrukeren betaler kun for det beløpet som han faktisk brukes. Tidligere var det? Det er en standard som vi fant ut etter lange beregninger. Det fremgår at den gjennomsnittlige person forbruker 176 liter per måned og 250 varmt vann kaldt. Standard spiller ingen rolle hva du holder, for eksempel tro som forbyr folk å bade mer enn en gang i måneden.
Sammen med installasjonen av livet meter vil endre seg til det bedre, fordi volumet av utbetalingene vil bli beregnet direkte fra forbruk.
Hvordan du gjør det?
Still måleutstyret er ganske enkel. Først må du ta kontakt med forvaltningsselskapet for å finne ut hva slags teller passer ditt hjem og kjent med de rettigheter og plikter som du vil i skranken.
For det andre, finne et selskap som er engasjert i installasjon av vannmålere. Vanligvis vil de samme ekspertene hjelpe deg "resirkulere" strømmålere i fordi det vil være nødvendig å sette flere og kraner som dekker varmt og kaldt vann.
Det samme selskapet skal diskutere spørsmålet om hvem, hvordan og i hvilke vilkår vil være betjente disker.
Deretter inviterte representant for forvaltningsselskapet, som er en handling av drifts meter. "Invitasjon" må trekke straffeloven av en søknad og legge til det, kopier av vitnemål og pass for installerte enheter.
Vel, etter alt dette, vil arbeidstaker forvaltningsselskap fortelle deg i hvilken rekkefølge vil vises opplesninger fra meter.
NÅR?
Under loven "On energisparing" meter som skal installeres før 1 juli 2012. Men den samme loven gir for en "overgangsperiode" før 1. juli 2013. I alle fall bøter eller straffer for de som ikke hastverk, ikke vær. Bare en dag til å besøke dem komme på folk og sette skranker "pliktig". Arbeidet vil betale ett-spors hjem leilighet. Et annet alternativ - du betaler for visninger obschedomovyh meter. Her er det individuell tilnærming av talen kan ikke gå, fordi må betale for reguleringer som kan betydelig overstiger de faktiske vannforbruk.
Tellere til PUT?
Det finnes mange modeller akkreditert for installasjon i boliger n. Full liste over tellere kan spørre forvaltningsselskapet eller finne deg selv på Internett.
Hva du skal se etter?
Husk at disken må tjene, og gjør det regelmessig. Etter en viss periode eller enhet er nødvendig, eller å endre til en annen. Selvfølgelig for pengene.
På Internett, folk med "ochumelыmy håndtak" hevder at med evnen til å bruke magneten kan bli redusert gebyr for vann nesten til null. Advare og bønnfaller deg fra alle slags manipulasjon! Lagre lykkes uten. Ellers - en svindel som vil være ansvarlig.
Og legg merke til hvor mange personer som er foreskrevet og faktisk bor i ditt hjem. Hvis det faktiske antall beboere overstiger antall foreskrevet kan ha til å betale mer enn hvis du bare betaler for regelverket. Men før eller senere må betale for meter, og dra nytte av fraværet av noen med en oppholdstillatelse beboerne kommer til intet.
Men fortsatt er de fleste enige om at disken er svært nyttig for å spare på kostnadene for vannforsyning. Selv familier som har to små barn i en vaskemaskin hver dag, ute av stand til å redde. Og dette - indikatoren.  
Hvordan sjekke kameraet på en laptop?
 Alle moderne bærbare datamaskiner er utstyrt med et kamera og ikke krever noen ekstra tiltak for å aktivere og bruke. Datamaskinen av produsenten er å bli installert sett av alle som trengs for de ulike funksjonene i den bærbare datamaskinen, inkludert webkameraer drivere. Kameraet skal slå seg på automatisk når du begynner å bruke programvaren sin. Dette er vanligvis hva som skjer når kameraet er fysisk stand. Derfor bør kjøpe ny og enda mer vanlig laptop teste web cam.
 Hvordan sjekke kameraet på en laptop
 1.  Prøv å finne menyen "Start" på laptop program utviklet for å fungere med kameraet. Vi bør finne navn som inneholder ordet Webcam eller kamera. Den eksakte årsaken er vanskelig å nevne, da det vil variere avhengig av produsenten av den bærbare datamaskinen. For eksempel, denne Sony Vaio Kamera Capture Utility, i ASUS - Virtual Camera. Hvis programmet er funnet, åpne den og sjekke kameraet. Hvis du finner mislykkes, gå til neste trinn.
  Åpne "Skannere og kameraer" kontrollpanel. Dobbeltklikk på musen på bildet og kameraet er i orden når du ser ditt eget bilde på laptop-skjermen. Innebygde kameraet er ikke alltid gjenspeiles i den delen av kontrollpanelet. Så se på noen måter du kan sjekke kameraet på den bærbare datamaskinen.
  En enkel og rimelig måte å bekrefte tilstedeværelse av kameraets hastighet tilkobling til Internett er å bruke nettsteder for video chat-tjenester. Her er noen av tjenestene.
  http://chatroulette.com/
  http://chatroulette.ru/
  http://videochatru.com/
  http://vchatting.ru/
  http://davaipogovorim.ru/
  Hvis du ikke ønsker å bruke tjenestene til tvilsom karakter, så sette datamaskinen til Skype, eller bruke Gmail videochat vil også sjekke kameraet på en laptop.
  Last ned et av programmene til å arbeide med et webkamera. Valget av programmer av denne klassen er veldig stor: WebcamMax, Cyberlink YouCam, AvaCam og mange andre. Veldig praktisk å bruke de såkalte portable-versjon programmer som ikke krever installasjon. I dette tilfellet, kan du kjøre den på riktig bærbar PC med en pinne uten å installere et dataprogram selv. Dette forenkler prosessen med verifisering.
  Dermed noen minutter brukt på funksjonskontroll av kameraer kan spare deg for ubehagelige følelser som oppstår i å oppdage feil og spare timer og dager, å nekte behovet for å besøke servicesentre.  
Hvordan koke pølser i mikrobølgeovn?
 Pølser, som kokt pølse - et produkt helt klar til bruk. Dette betyr at den ytterligere varmebehandling at de, i motsetning til hamburgere og andre kjøttprodukter som ikke gjør det. Men hvis pølsene ble frosset eller lang liggende på utstillingsvinduet ikke er anbefalt å bruke dem til mat kald. Bedre tidligere lett stek pølsene i en gryte og kok. Veldig praktisk å koke pølser i mikrobølgeovnen, da denne prosessen tar tid og krefter.
Å koke pølser i vann i mikrobølgeovnen, gjør du følgende:
en dyp glass eller plastskål, helle en liten mengde kaldt vann;
fjern pølser skall (hvis naturlig shell, kan du bare la og stikk med en gaffel);
lavere pølser i vann, legge til det litt salt, pepper, laurbærblad;
Sett en skål med pølser i mikrobølgeovn;
Velg kokemodus. Hvis mikrobølgeovnen har en funksjon matlaging kjøtt, er det bedre å bruke den. Hvis denne funksjonen ikke er rett og slett velge modus oppvarming og sette timeren for 4 - 6 minutter (med mikrobølgeeffekt 600 W);
når pølsene er klare, drenere vannet fra bollen resten, legg dem på en ren plate, legge til litt krydder eller urter (valgfritt).
Uten vann pølser tilberedes i mikrobølgeovn som følger:
fjerne cellofan wrapper pølser (naturlig - bare å plugge Pierce);
Ta en flat plate (glass eller plast);
Sett pølser på en tallerken og legg den i mikrobølgeovnen;
Velg modus oppvarming eller koking, stille inn timeren for 2 - 3 minutter (på mikrobølgeeffekt 600 W);
Etter pipetonen, åpne døren til en mikrobølgeovn og fjern platen. Pølser klar til bruk.
Du kan forhånds fylle pølse med ketchup, sennep eller saus. Få ikke mindre velsmakende hvis du legger dem enda litt ost, hard eller smeltet. I prinsippet er det bare begrenset av din fantasi - eksperiment, legge til nye ingredienser, sette dem egne oppskrifter. Bon appetit!  
Hvordan å rydde opp i rotet i skapet

 Hvordan å rydde opp i rotet i ditt eget klesskap


 Derfor garderobe trenger å demontere minst to ganger i året, noe som reflekterer en endring i sesonger, men da må det være nøye tørke innsiden med en fuktig klut.
 Alle elementer bør vaskes før pakking, og lufttørket. Og på dette punktet er det best å avgjøre om du trenger hele veien, eller du kan gi noe til de som virkelig trenger dem. Lær hvordan du velger de unødvendige tingene du lese i en artikkel om den "fly-dame." Imidlertid ønsker vi å tilby deg et annet tips som vil hjelpe å bli kvitt noen ting.
Hvordan å rydde opp i rotet i skapet

 Alle ubrukte plagg puttet i en pose (poser), pakke og sette den i skapet. Hvis det i seks måneder du aldri ser i pakken, kan du enkelt gjøre det med rusk eller gi i veldedighet.
Hvordan å rydde opp i rotet i skapet

 Eliminere unødvendige ting


 Her er de viktigste punktene:
? ting som ikke akkumuleres i huset, må du huske å kaste bort alle de tingene som du har kjøpt en erstatning;
? Ikke velg bestemte steder til å lagre unødvendige ting, for eksempel, er det ingen mening å lage potter på balkongen gamle, slitte jeans. Etter en stund alt dette igjen har å gjøre, men med en balkong;
? ikke forsinke din gamle uønskede elementer for å gi, rengjøring av gulv. Snarere, hytta de ikke faller og vaske gulv lite sannsynlig at du vil trenge mange forskjellige filler;
? umiddelbart rense stedet der det største antall akkumulerte søppel, sjekker, notater, tidsskrifter.  
Яндекс.Метрика