Hvordan å lage en deilig suppe med rødbeter

 Borsch med rødbeter - en klassisk slavisk mat. Det finnes mange varianter av suppe. En deilig oppskrift for borscht med bete er i hver region, by eller landsby i Russland. Borscht er kjøtt og sanger med dumplings og bønner. Og rekke krydder som er lagt til suppe, er din hemmelighet hver familie. Hvordan å lage en deilig suppe med rødbeter? Vi vil fortelle deg hvordan du koker suppe med rødbeter og bønner.

 Ingredienser for borscht med bete


 For tre liter suppe med rødbeter du trenger:
 - En mellomstore rødbeter;
 - En gulrot og medium størrelse;
 - Bønner, to glass. Ta en vanlig hvite bønner, ikke stor;
 - Kål;

 - Poteter, tre eller fire mellomstore poteter;
 - Tomatpuré, en spiseskje,
 - Urter, salt og hvitløk.

 Matlaging deilig borsjtsj med bete


Hvordan å lage en deilig suppe med rødbeter

 Hvordan å lage en deilig suppe med rødbeter, bønner første dekk med vann og la over natten. Koker bønner til nesten kokt. Og bønner og buljong fra bønnene slå ut i en kasserolle der du koker suppe. Hvis suppen ble deretter helle i vannet, men husk at potten bør ikke være komplett. Væsker bør benyttes om to tredjedeler av pannen. Du har ennå til å fylle potten de andre ingrediensene. Sett kjelen over middels varme.
 Rødbeter og gulrøtter skåret i tynne strimler. Hvis halm ikke fungere, og for å spare tid gni på en stor rivjern. Du kan bare sende rødbeter og gulrøtter i en kasserolle.
 Mens potten koker vann, kan du rengjøre potetene og skjær den i terninger.
 La rødbeter, gulrøtter og bønner pokypyt fem minutter, deretter legge potetene i potten. Etter potetene, legg tomatpuré og salt.
Hvordan å lage en deilig suppe med rødbeter

 Skjær kålen fint og sende det til potten. Dekke pannen med et lokk, reduser varmen, la stå suppe over svak varme i ca en time.
 Nyansene i hvordan å lage deilig suppe med rødbeter, avhengig av din smak og hva slags krydder og urter du legge til suppe.
 Vi anbefaler å legge til dill, persille og hakket hvitløk i pannen, skru av flammen og la stå en time av borsjtsj.
 Når servering, legg suppebollen med skje av rømme. Og husk suppe med rødbeter - det er ikke suppe, suppen skal være tykk til å skje sto. Nå vet du hvordan du skal lage mat deilig suppe med bete hjemme.

 Video oppskrift hvordan å lage deilig suppe med rødbeter


 Denne videoen oppskriften vil lære deg å lage enkel og deilig suppe med rødbeter.
Hvordan koke suppe med kylling

 Hvordan koke suppe med kylling vet ikke hver kvinne, fordi vanligvis alt forberede klassisk suppe - alle kjente matrett du ønsker å steke rødt kjøtt eller bein. Men mer kan tilberedes diett suppe med kylling. Denne suppen har sin egen unike smak, det er mindre fett enn rødt kjøtt fra suppen. Hvordan koke suppe med kylling? I dag forteller vi deg om det.

 Suppe med kylling, oppskrift


 For tre liter suppe med kylling trenger du:
 - Kyllingbryst, 400g;
 - En mellomstore rødbeter;
 - En gulrot, og mellomstore;
 - Kål;

 - Poteter, tre eller fire mellomstore poteter;
 - Peppers, ett;
 - Tomatpuré, en spiseskje,
 - Urter, salt og hvitløk.

 Hvordan lage kyllingsuppe


Hvordan koke suppe med kylling

 Hvordan koke suppe med kylling, først koke kyllingbryst. Fjerne kjøtt buljong, la avkjøles. På kjøttkraft vil vi forberede våre deilig suppe. Hvis suppen ble deretter helle i vannet, men husk at potten bør ikke være komplett. Væsker bør ikke være mer enn to tredjedeler av pannen. Du har ennå til å fylle potten de andre ingrediensene. Sett kjelen over middels varme.
 Rødbeter og gulrøtter skåret i tynne strimler. Hvis halmen ikke fungerer eller du ønsker å spare tid, gni på en stor grønnsaks rivjern. Litt stek rødbeter og gulrøtter i vegetabilsk olje, deretter legge dem til i tomatpuré, fortynnet i et halvt glass vann. Gass i en stekepanne og redusere reserve bete og gulrot lapskaus. Potetskrell og kutt i terninger.
Hvordan koke suppe med kylling

 Skjær kålen tynt og sende det til potten. Søt pepper frø på rene, terninger og sende i suppe. Når potetene og kål er nesten klar, legger en dressing av rødbeter og gulrøtter. Dekke pannen med et lokk, reduser varmen, la stå suppe over svak varme i ca en time. Prøv det nok salt.
 Kylling kuttet i biter og tilsett i suppen.
 Vår kyllingsuppe er nesten klar. Det gjenstår å legge friske urter: dill, persille og hakket hvitløk. Hvordan koke suppe med kylling avhenger av din smak og på hvilke krydder du legge til suppe.
 Slå av brann under potten og la det brygge borsjtsj.
 Når servering, legg suppebollen med skje av rømme. Dette er den mest enkle og deilig oppskrift suppe med kylling hjemme.

 Video oppskrift hvordan du koker suppe med kylling


 Denne videoen oppskrift forklarer hvordan å lage deilig suppe med kylling og rask. Må se det!
Hvordan lage gode salat

 Hvordan å lage mat blekksprut salat hver kvinne vet. Humre er allerede kjent produkt på våre bord. Dette er trolig den mest populære "marine reptiler." Fra blekksprut retter tilberedt utrolig mye, men de mest populære salater med kjøtt blekksprut.
 Retter Squid er ikke vanskelig, men det krever litt trening og kjennskap til reglene. Hvordan lage gode salat? Her er noen triks, og hvis de ikke vet, kan du ødelegge alt parabolen. Squid kjøtt vil være tøff gummi. Til blekksprut kjøtt var myk og trenger å vite hvor mye du skal lage mat blekksprut.
 Men først må du kjøpe en blekksprut.

 Hvordan velge en blekksprut


Hvordan lage gode salat


 I butikkene blekksprut har svært forskjellige farger og størrelser. Du trenger å vite at ulike farger eneste film som dekker blekksprut kadaveret og kjøtt inni må være hvit.
 Blekksprut lenge ligget i vinduet, eller de som har tint, absorbere fargefilm og deres kjøtt skifter farge, og ikke minst smaken. Derfor, når man kjøper blekksprut note ligne en skrott, og hvordan de er adskilt fra hverandre. Hvis alle regler frysing og lagring er oppfylt, kadaveret ser ryddig og godt atskilt. I dette tilfellet, du sikkert få et kvalitetsprodukt. Hvis kadaveret sammenfiltret "død" og omgjort til en enkelt masse, er det bedre å ikke kjøpe slike blekksprut. Oppbevaringsreglene er overtrådt.

 Hvordan lage gode salat video


 Denne videoen hvordan du koker blekksprut salat forklare erfarne kokker.

 Matlaging blekksprut


 Før matlaging blekksprut kadaver må rengjøres. For å gjøre dette godt oblyyte med kokende vann. Deretter, fra innsiden av blekksprut trukket dorsal akkord. Fjern den øverste filmen av blekksprut og utsiden og innsiden. Etter skålding er det fjernet veldig enkelt. Squid Vask i kaldt vann. Han er klar for matlaging.

 Hvor lenge bør jeg koker blekksprut


Hvordan lage gode salat

 Nå er det viktigste: hvordan å lage gode salat. Kalmar lå i en gryte med kokende vann. Vann salt, om ønskelig kan legge krydder.
 Hvor lenge bør jeg koker blekksprut, blekksprut tak i kokende vann i 30 sekunder, og slå av vannet, dekke pannen med et lokk og la stå i fem minutter.
 En av reglene for hvordan du koker blekksprut salat - bare sette den i kokende vann og kok i ikke mer enn tre minutter. Og hvis du vil, kan du bruke metoden skissert ovenfor.  
Oppskrift borsjtsj med bete og oksekjøtt

 Oppskrift "Suppe med biff" - en klassisk versjon av borsjtsj. Smak av borsjtsj vet alt og nesten all sin kjærlighet. Det sies at hvis en person ikke liker suppe med kjøtt, så han vet bare ikke hvordan du koker den. Hvordan koke suppe med biff kjøtt med hendene? Vi vil fortelle deg oppskriften for borscht med biff hjemme.

 Hvordan å lage en deilig suppe med oksekjøtt


 For tre liter kjøttsuppe med oksekjøtt du trenger:
 - En halvkilo biff bein med kjøtt; best egnet ribbeina, men ikke altfor feit.
 - Mellomstore rødbeter, 1 stk;
 - Mellomstore gulrøtter, 1 stk;
 - En liten kål;
 - Poteter, 4-5 stykker. medium størrelse;

 - Peppers, 1 stk;.
 - Tomatpuré - 1 ss. L.;
 - Smak - urter, salt, hvitløk og krydder.

 Oppskrift deilig suppe med oksekjøtt


Oppskrift borsjtsj med bete og oksekjøtt

 Hvordan koke suppe med kjøtt (okse), først forberede buljong. Å starte brannen brenne løk og gulrot til utseendet på mørk brunfarge. I en panne med kjøttet, hell halv liter vann, tilsett løk, gulrot og persillerot. Kok i ca førti minutter på middels varme. Ta ut kjøttet kjøttkraft, og den belastningen suppen gjennom en sil.
 Hvis kjøttkraft er begrenset, helle vann, men merk at i alle fall bør forbli i en kasserolle sted. Væsken i pannen har om lag 2/3 av volumet. 1/3 - et sted for resten av ingrediensene.
 Rødbeter og gulrøtter skåret i tynne strimler bedre. For lat trikset kan du bruke grønnsaker og gni på et grovt rivjern. Neste, stek litt bete og gulrot i vegetabilsk olje, legge dem til tomatpuré, fortynnet i et halvt glass vann. Gass i en stekepanne og la stille gjør rødbeter og gulrøtter stuet. Skrelte poteter skåret i terninger.

 Hvordan koke suppe med oksekjøtt


Oppskrift borsjtsj med bete og oksekjøtt

 Kål kuttet i fine strimler og sende det til potten. Paprika renset for frø, skåret i terninger og sende i suppe. Når potetene og kål er nesten klar, legge dem til bensinstasjon med rødbeter og gulrøtter.
 Dekk suppe med oksekjøtt hette, brann, gjør et minimum, la suppe med oksekjøtt kostnader på svak varme i ca en time. Prøv det nok salt.
 Kutt kjøttet fra beina, skåret i terninger og tilsett i suppen.
 Det er hele oppskriften for borscht med bete og oksekjøtt. Ikke glem å legge krydder eller urter: dill, persille, finhakket hvitløk flavored. Hvordan koke suppe med oksekjøtt egne hender - en kombinasjon av den klassiske oppskriften og individuell innovasjon. Smak borsjtsj kan alltid variere utvalg av krydder.
 Det er på tide å slå av brann under potten og la suppe med kjøtt stå 40-45 minutter.
 Ved søknad generelt dobalyayut skje av rømme eller majones i en bolle med suppe.

 Video oppskrift for borscht med kjøtt


 Må se denne videoen oppskrift for borscht med kjøtt.
Яндекс.Метрика