Hvordan du lagrer hvitløk i leiligheten?
 Hvitløk russerne hatt spesiell ære. Det er ikke bare en hage kultur, men også allsidig krydder, forebyggende og terapeutisk middel mot forkjølelse. I tillegg, hvitløk er ikke vanskelig å vokse. Alt som er beskrevet ovenfor gjør det svært felles kultur. Dessverre vet ikke alle at det å holde denne verdifulle kultur krever spesielle forhold. Ellers avling kan dø, kom i forfall og mister så nyttige egenskaper. De vanligste problemene under lagring av vegetabilske avlinger er tørking pærer, mold, spiring. Så hvordan bør lagre hvitløk i leiligheten for å unngå disse problemene? Metoder for lagring hvitløk i leiligheten
 1.  Initialing. Ta signeres stearinlys smelte dem suge i denne løsningen hvitløk, la avkjøles og satt i lagring. På grunn av den initial av hvitløk beholde fuktighet, ikke zmorschytsya og tørr. Hvis du bestemmer deg for å ta det, være svært forsiktig. Arbeidet må være veldig rask hvis overdrive hvitløk i varm parafin, det er kokt. Et lag av voks bør ikke være fett.
   Donets brennende pærer. Denne metoden bidrar til å unngå spirende hvitløk og bevare saftighet. Før de avsluttet innskudd innen fem sekunder holde hodet over ilden (flamme, gassbrenner). Det er nok til å holde hvitløk til våren.
   Prosessering av olje. Denne fremgangsmåten, så vel som initial hjelp beholde fuktighet, hindrer tørking og opprettholde fordelaktige egenskaper. Trenger du å vegetabilsk olje (helst linfrø), koke den, legge jod (10 dråper) og den resulterende løsningen behandlet hvitløk. Så alt tørket i solen og få sine containere for lagring.
   Lagring i solsikkeolje. Rene tenner, hell deres bank forsiktig riste og helle olje. Til hvitløk ikke er kvalt, "skal dekke hullene. Brukes til å lagre olje tar en fin hvitløk smak.
   Lagring i trekasser med salt. Kjøp en av tre (kryssfiner) boks, helst med små hull. Nederst helle et lag med salt, legg hvitløk, da - et lag av salt og hvitløk igjen. Fyll så hele boksen. Som en erstatning salt kan brukes tre aske og sagflis.
   Lagring i banker (glass). Plasser hvitløk hoder i rene glass, hell 2 cm fra det øverste laget av mel beholder og lukker lokket nylon. Noen ganger banken åpen for å ventilere og kontroll, staten av melet. Hvis det var vått, bør skiftes.
   Veve fletter. Dette er en av de vanligste metoder. Hvitløk flette i flettene er bare mulig hvis det ble montert sammen med stengler. Plait flette dem, forlater bare synlig hodet. Dette spytte utvilsomt vil dekorere ethvert kjøkken, gjør den en rustikk smak.
   Separat lagring. Ikke oppbevar hvitløk sammen med andre grønnsaker, ødelagte pærer spise først.
   Dermed, hvis du bruker en av disse metodene, kan du lagre din avling høstet hvitløk til våren, selv i urbane leiligheter. Ditt arbeid på sitt sommerhus er ikke mistet noe, og du vil nyte hele året dette duftende og nyttige vegetabilske avlinger.  
 Lett å rengjøre granater kan bruke noen enkle manipulasjoner og justeringer.

 Vertikal rengjøring Grenade
 Du trenger en kniv, granater og bord.
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Som granater under behandlingen produserer mye juice kan beskytte hendene, iført gummihansker og sette en fille rundt på brettet for å juice flyt forbi skjærebrett.
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Skjær av toppen av granat
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Ta like kutt venene bringe frem en granat. Granat årer lett filt, bør kutte ham ikke å røre granateplefrø.
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Dra forsiktig skåret i båter fra hverandre. Garnet avslørt i form av en blomst, den kan spises som sådan, eller å skille frøene fra granateple skallet.
 Horisontal rengjøring Grenade
 Du trenger en kniv, granater og bord.
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Lage en horisontal kutt 3, en i midten av frukten, og de to andre på topp og bunn granat. Gjør denne prosedyren bør først hansker.
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Separer toppen og bunnen av fosteret
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Gjør en loddrett snitt foster
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Utvide granater
 Rengjøring granat gjennom en bolle med vann
 Du trenger en kniv, granater, bolle med vann
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Kutt granateple i to
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Ta en bolle med vann og suge to stykke granateple kutt i skiver ned
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Begynn å skille klinten fra hendene til huden, granateplefrø er tunge, så vil falle ned i massen og peel er på overflaten
Tre måter å enkelt skrelle et granateple

 Samle granateplefrø fra bunnen av bollen.  
Fisk pai med butterdeig

 Fisk pai med butterdeig - det er alltid deilig. Det er en veldig festlig fatet, men du kan bake og hver dag, spesielt hvis du forberede deg på forhånd eller kjøpe butterdeig. Butterdeig perfekt oppbevares i fryseren og brukes etter behov.
 Oppskrift fisk paideig er svært enkel.
 For bedre paier til fet fisk. Den enkleste måten å forberede fyllet for kaken fileten. For kaker egnet kveite, sik, sjø tunge laks. Med fet fisk fisk pai med butterdeig er en mer saftig.

 Ingredienser for matlaging fisk pai med butterdeig


Fisk pai med butterdeig

 Fiskefilet - 05 kg butterdeig - 05 kg, løk, salt, pepper, ett egg.
 For deigen; mel - 05 kg, smør eller margarin - to pakker, egg, salt, eddik og vann.

 Utarbeidelse av fisk kakebunner


 Først forberede butterdeig. For denne delen av måltidet på bordet og hell gni margarin.
 Oppskrift fisk paideig:
 Margarin tidligere holde i fryseren, så det var vanskelig. Når gni margarin alltid obsыpayte mel. Når du alt natrium margarin, rør forsiktig det med mel. Tilsett mel og balanserer igjen bland. Ikke sleplyvayte deig, mel og margarin bør være smuler.
Fisk pai med butterdeig

 Deilig fisk pai med butterdeig


 Bland egg i en egen bolle med en teskje salt og en spiseskje med eddik. Legg denne blandingen til mel og margarin og raskt kna deig. Sette deigen til en ball og legg den i kjøleskapet i to timer.
 Derfor fisk pai med butterdeig:
 Tynt skåret i halv ringer løk, salt, pepper og legg i maktkampen hender.
 Fiskefilet kuttet i små biter og legg i løken. Alt godt blandet.
Fisk pai med butterdeig

 Del deigen i to deler. En av de mest, den andre mindre. De fleste av distribusjon av et lag. Omtrent en halv centimeter tykk. I midten lå fisk fylling. Land, ca 5-6 inches la stå tom. Bend på kanten av fyllet. På toppen av kaken sette en mindre del av testen. Zaschypuyemo kanter av deigen. Overflaten smurt plomme kake og lage et lite snitt med en kniv.
 Tilberedte fisk pai med butterdeig satt i forvarmet ovn. Bake 30-35 minutter ved 200 grader.

 Pai med butterdeig med fisk oppskrift video


 Denne videoen oppskrift "pai med butterdeig med fisk," se med glede!
Яндекс.Метрика