Puffs med ost, oppskrift

 Puff med ost - svært populær delikatesse, som liker alle. Puff - en butterdeig som er laget konvolutt og har et utvalg av pålegg. Det kan være frukt, bær, ulike typer kjøtt eller ost, crabsticks, sopp. Vi anser puff ost: enkel oppskrift. Denne retten er som barn og voksne, i tillegg er det nyttig. Oppskrift ost sloyok enkel og kan det bli gjentatt selv nybegynner elskerinne.

 Hvordan å lage mat med ost puffs hjemme


 Grunnlaget for puff ost butterdeig er. Den henrettelsesmetode kan bli funnet i noen kokebok. For å gjøre det, må du bruke mye tid. Men nå er det en mulighet til å kjøpe ferdiglaget butterdeig i en butikk som tilbys i ulike varianter. Denne metoden vil lette oppkjøpet av testprosessen og bidra til å spare tid på matlaging. Forberede ost for pålegg. Ost bør gni gjennom en fin sil, tilsett vanilje sukker etter smak og for egg klissete. I vanlig ost kan legge til sukker for å legge egg. Så du rulle ut deigen og skjær i rektangler.

Puffs med ost, oppskrift

 Puffs og ost oppskrift fra min bestemor


 Vi fortsetter å forberede våre oppskrift ost puffs. I den utarbeidede tall spredning ost fylling, kombinere hjørner i seredyntsi og presset en finger. Hvis tillegget kandisert ost eller frukt, er det best å forsegle alle delene for å unngå hull. Dette forhindrer lekkasje av juice. Spres med ost puffs på en stekeplate, smurt.
 For gylden brun smører sloechky eggeplomme.
 Bakt ost puffs resept på 250 grader ca 30 minutter. Før bruk er det nødvendig å kjøle noe drag. Bon appetit!

 Video oppskrift Puffs med ost hjemme


 Denne videoen oppskriften vil fortelle deg hvordan du koker ost puffs hjemme med sine egne hender.
Saltede agurker rask matlaging

 Saltede agurker rask matlaging gjort enkelt. Ordinære saltede agurker er forberedt daglig, men hvis du vil ha raskere, kan det være saltet agurker fast food. Velg pickling agurker for omtrent samme størrelse, ganske små. Agurker ta frisk, tett, uten mørke flekker på huden.
 Saltede agurker rask matlaging kan tilberedes i saltlake, men kan være tørr.

 Agurker i saltlake


 Preparerte agurker skåret i fire deler. Forberede urter som du vil bruke for beising, dill paraplyer, pepperrot blader, kirsebær og solbær. Skrell hvitløk. Banken eller sette en pott urter og hvitløk, deretter agurker, topp igjen urter og hvitløk. Til saltede agurker rask matlaging ut deilig, forberede saltlake per én liter vann - to spiseskjeer med salt og en teskje sukker. Salt og sukker dråpe i kokende vann, la koke saltlake og fyll med agurker. Når saltvannet er avkjølt, kan agurker fjernes i kjøleskap. De kan spise i løpet av to timer.

Saltede agurker rask matlaging

 I syltet agurk for rask matlaging kan legge til en spiseskje med eddik hvis ønskelig.

 Agurker, syltede tørr


 Agurker kutte tykke skiver, finhakk dill. I en plastpose, lage agurk, dill og hell helle salt tatt. Tilsett finhakket hvitløk. Sipto salt per kilo agurker - spiseskje salt. Packet shake godt til salt blanding er bra. Fjern posen i kjøleskapet. Spis agurker kan ha en halv time.
 Klar til å lage pickles i en krukke og oppbevar i kjøleskapet.
 I saltede agurker instant matlaging tørr du kan legge hakkede løk halv ringer. Pakken kan legge paprika, skiver i tynne strimler. Dersom det er ønskelig, tilsett en spiseskje vegetabilsk olje og en skje med eddik. Du vil marinert salat fast food.

 Saltede agurker rask matlaging videoer


 Denne video saltede agurker rask matlaging gjort i løpet av få timer.
Pannekake oppskrift kake med kondensert melk

 Pannekake kake med kondensert melk for å gjøre gode på Pancake Day. Blinov bryr seg mye, og de er den neste dag. Kule kaker ingen ønsker å spise, men for pannekake kake - er akkurat det du trenger. Men selvfølgelig, kan du lage mat pannekake kake med kondensert melk og bare. Oppskrift pannekake kake med kondensert melk enkel. Grunnlaget for hans make pannekaker og fyllinger, unntatt kondensert melk, kan være forskjellig.
 Hvordan å lage mat pannekake kake med kondensert melk med sine egne hender?

 Ingredienser til pannekake kake


 Melk - 300 ml mel - 100 g egg, en spiseskje sukker og vegetabilsk olje.
 Til fyllet: Bank of kondensert melk, smør - 350 g jordbær.

Pannekake oppskrift kake med kondensert melk

 Forberedelse pannekake kake med kondensert melk


 Oppskrift pannekake kake med kondensert melk starter selvfølgelig med kjøkken pannekaker. For å gjøre dette, melk, sukker, salt og egg trenger å slå ned, deretter gradvis tilsett mel. Deigen skal ikke være noen klumper, homogen. Bli kvitt klumper ved hjelp av en blender, er det svært gode pauser bryster, og du kan enkelt nå ønsket homogenitet. Gi deigen til å stå i en halv time, og starter pannekaker.
 God varme pannen med litt vegetabilsk olje. Øse hell røren i pannen og snu pannen, gjør at deigen jevnt spredt over hele pannen.

 Pannekake kake oppskrift med kondensert melk


Pannekake oppskrift kake med kondensert melk

 Ikke plasser mye deig, bør pannekaker være tynn. Damn yngel på den ene siden i 1-2 minutter og slå over til en annen. Klar til å legge ut en stabel pannekaker på en plate.
 Mens kakene avkjøles, lager fyllet. Kondensert melk og smør bør banke. Ta denne varm, myk smør. Jordbær kutte plater.
 Når kakene avkjøles på en plate sette en pannekake og smøre sin kondensert melk og smør og spre jordbær. Så gjør med hver påfølgende pannekake. Siste pannekake fylle gips og pynte med jordbær.
 Det var en oppskrift hvordan å lage mat pannekake kake med kondensert melk.
 I denne Pancake kake med kondensert melk og jordbær kan legges ikke bare jordbær, men også noen andre bær. Du kan legge til nøtter eller sjokolade.

 Pannekake kake med kondensert melk oppskrift video


 Herlig video pannekake kake oppskrift med kondensert melk.
Pannekake kake med rømme oppskrift

 Pannekake kake med rømme spesielt sjelden gjør. Men hvis du napekly for mange pannekaker og de var så Pancake Cake - dette er hva du trenger. Hvis du elsker pannekaker, og pannekake kake med rømme du må smake. Kaker koker pannekaker med forskjellige fyllinger, ikke bare søt. Hvordan å lage mat pannekake kake med krem ​​krem ​​med hendene?

 Ingredienser for matlaging pannekake kake med rømme


 Tre egg, to kopper vann, en kopp mel, 170 gram sukker, vegetabilsk olje, salt
 For kremen: 100 g rømme, vaniljesukker, valnøtter.

 Forberedelse pannekake kake med krem ​​krem


Pannekake kake med rømme oppskrift


 For å begynne, forberede pannekaker. Egg vzobem med 70 gram sukker, tilsett mel, deretter vann. Vann bør være kald. Bland godt til testen var det ingen klumper. Fra lett å bli kvitt klumper, banke deigen mikser eller blender. Tilsett litt salt til deigen og matolje, deretter pannekaker vil ikke holde seg til pannen.
 Pannekake kake med rømme oppskrift:
 Varm en stekepanne med litt vegetabilsk olje og bake kaker. Stor skje eller øse hell deigen i pannen og pannen ut av det, spre røren rundt pannen. Prøv å holde pannekaker var tynn. Klar pannekake gjøre opp en bakke på en plate.

 Yum - Pancake Cake oppskrift med rømme


Pannekake kake med rømme oppskrift

 Nå fremstille kremen. Pisk krem ​​med sukker, tilsett vaniljesukker. Tre spiseskjeer fløte plottet i en egen bolle. Nå tar vi en pannekake, legg den i en smurt form og smører krem, sette en pannekake på toppen. Så fortsett til du bruke alle kakene.
 Sett Pancake Cake med krem ​​krem ​​i forvarmet ovn og stek i 15-20 minutter ved 180 grader.
 Som du kan se, er det ingenting enklere enn å lage mat pannekake kake med rømme.
 Klar til å pynte kake rester av fløte og valnøtter.
 I oppskriften pannekake kake med krem ​​krem ​​kan gjøre endringer i din smak. I pålegg kan du legge til en hvilken som helst frukt eller sjokolade.  
Яндекс.Метрика