Oppskrift lecho av paprika hjemme

 Lecho med paprika - det er en god matbit til nesten hvilken som helst matrett. Bulgarsk pepper - er kjent for alle og en hyppig gjest på vårt bord. Uten det, er en del av kurven med friske grønnsaker samlet i sommer og høst. I tillegg har det på ingen måte dårligere enn dem i deres nyttige egenskaper. Lecho med paprika inneholder B-vitaminer, vitamin C, karoten, eteriske oljer og flere andre mineraler. Det bør også huske at langt med paprika umulige. Paprika er kontraindisert hos pasienter som lider av angina gastritt med surhet av magesyren, magesår.
Oppskrift lecho av paprika hjemme

 En deilig oppskrift lecho med paprika


 Bulgarsk pepper er bra at du kan bruke i noen form: fersk, stekt, kokt, syltet eller saltet. Frukter av pepper kan tjene som en selvstendig rett, å siderett være kjøtt eller medlem av ulike supper, salater, etc. Det finnes flere oppskrifter på hvordan du gjør lecho vinteren.

 Hvordan kan lecho hjemme


 Oppskrift lecho pepper - er en av de mest favoritt retter, men heller stykker av den. Oppskrift lecho bra er det faktum at det kan bli lagt på anmodning fra et relativt stort antall matvarer: gulrøtter, tomater, persille, løk, ris, etc.

 Vi vil gi deg en grunnleggende oppskrifter lecho med pepper.

 Hvordan Cook lecho video


 Her er en video for dem som pleier å godta video oppskrifter.

 Tender lecho pepper oppskrift №1
 Pepper 3 kg; Tomater 2 kg; løk 05 kg; salt; nykvernet sort pepper.
 Pepper skyll, rent bort og moden frukt. Skjær paprika i små biter (ca 2 cm). Tomater Wash, velge det mest moden. Skjær dem i tynne skiver og hogge staten puré i en blender eller kjøttdeig. Da kokken kom med potets tomater over svak varme for å redusere volumet om to ganger. Hakk løken. Deretter tilsett tomater til paprika, løk, salt og pepper og stek i ytterligere 10 minutter. Sette klar lecho med paprika i steriliserte glass. For denne oppskriften lecho hjemme viser seg deilig og søt!
Oppskrift lecho av paprika hjemme

 Furious lecho pepper oppskrift №2
 Søt pepper 4 kg; bitter pepper 2 stk; 3 fedd hvitløk; 1 kopp sukker; Vegetabilsk olje; 05 kg løk; Gulrøtter 5-6 stykker; Salt; Sorte pepperkorn.
 Cooking lecho hjemme, gulrøtter, løk, hvitløk og chilipepper i en blender slipe eller jeksel. Tilsett salt og pepper. Cook fikk mye over svak varme i 15 minutter. Bulgarsk pepper vask, fjern frøene og skjær i små biter. Legg den i pannen og stek samlet etter koking i 15 minutter selv roll i steriliserte glass. Gratulerer, du har overvunnet matlaging lecho hjemme!

 Lecho med paprika, video oppskrift


 Vi har valgt for deg video oppskrift lecho pepper og tomater.
Hvordan kan lecho vinter oppskrifter

 Lecho vinteren, vil du finne oppskrifter litt under gjør vanligvis i august og oktober. Etter slutten av sommeren og første halvdel av høsten - en flott tid for de nyttige vitamin høstet frukt og grønnsaker salater, hermetisert, egg med sopp for vinteren, pickles og alle lignende. En av de mest nyttige hjem produkter som vi forbereder, denne velsmakende lecho vinteren.

 Hvordan Cook lecho vinteren


 Den nøyaktige oppskriften på hvordan du gjør lecho vinteren, nei, det kommer an på smak, erfaring og tilstedeværelse grønnsaker på hånden. Selvfølgelig gjennom årene, hver kvinne utvikler lecho oppskrift for vinteren for seg selv og sine familier, legge til eller fjerne en spesiell vegetabilsk krydder, salt endringer eller krydder.
 Lecho - dette er en rett som ikke krever noen obligatoriske krav i produksjonsprosessen, og har et meget stort antall alternativer. Noen legger ikke gulrøtter, løk og eddik, en reduserer mengden av sukker i obligatorisk produkt lecho pepper er ofte røde, duftende og friske tomater.
Hvordan kan lecho vinter oppskrifter


 Hvordan kan lecho?


 Vi vil gi deg å forberede deilige oppskrifter lecho vinteren, hvor du skal begynne hvis du aldri har tilberedt hjemmelaget lecho, så det vil være lettere å vite om matlaging og sekvens av en eksemplarisk sett av produkter.
 For eksempel, oppskriften på en velsmakende lecho vinteren i russisk.

 Hvordan russisk lecho vinteren (oppskrift)


 Det vil ta ca 3 pounds av tomater, 2 kg rød paprika, på en halvkilo gulrøtter og løk, 200 ml vegetabilsk olje, 100 ml av eddik, sukker og salt.
 Første oshparyuyemo tomater med kokende vann, fjerne hud til lecho slått myk og mild, rull dem i en kjøttkvern. Brett den resulterende blandingen i en dyp panne, hell olje, tilsett sukker og salt.
 Hvordan lage vinteren lecho:
Hvordan kan lecho vinter oppskrifter

 Kok opp og la på lav varme i 15 minutter. På denne tiden, ren og gni på et grovt rivjern gulrøtter, legge den til vår mye og helle eddik. Kok i ytterligere 15 minutter. Når gulrøttene kuttes i mellom razmyakshey små biter av pepper og løk i pannen og hell litt røre og la det hele tatt å vansmekte på svak varme i en halv time. For mange visuelle husmødre oppskrift smaker best om vinteren lecho legge hvitløk og ulike krydder for grønnsaker. Mer vekt bør fjerne fra varme, avkjøles litt, hell lecho på banker og spare.
Hvordan kan lecho vinter oppskrifter

 Hvordan lage en velsmakende lecho vinteren


 Hvordan Cook lecho vinteren, er det forstått at de mindre vil bli hakkede grønnsaker, spesielt lecho vil ligne en lime.
 Ikke altfor lenge behandlingen ikke ødelegger vitaminer. Vegetabilsk Lecsó vil bli glad for å se om vinteren på bordet, få en smak av grønnsaker som bærer et stykke sommer. Dette er en stor forrett og siderett med kjøtt, kylling eller bare velsmakende bacon (selvfølgelig, hvis du er god i hvordan å pickle bacon).

 Video gjør vinteren lecho


Aubergine utstoppa bakt i ovnen

 Aubergine utstoppa bakt i ovnen - parabolen er ekstremt sunt og velsmakende. Aubergine kom til oss fra India og grønnsaker har lenge vært vant til bordet vårt. Forresten, ingen aubergine grønnsaker og bær. Smak aubergine helt fint. Det er en legende om en tyrkisk imam, som forsøkte aubergine, besvimte fordi han likte smaken.
 Foruten den rike smak og aubergine er verdig vitaminer. Spesielt mange aubergine mineraler.
 Spesielt nyttig aubergine de som har bestemt seg for å slutte å røyke. Det faktum at de inneholder mye niacin å hjelpe takle nykotynovыm sult.
 Aubergine forberede mange retter, men sannsynligvis den mest populære av dem - en utstoppet aubergine bakt i ovnen. Til fyllet er forskjellige produkter, sopp, grønnsaker og kjøtt. I dag vil vi gjøre utstoppede aubergine bakt i ovn med sopp.
Aubergine utstoppa bakt i ovnen


 Ingredienser


 Å forberede deilig og sunn aubergine utstoppet bakt i ovnen, vi trenger å få disse produktene.
 Aubergine, paprika, løk, tomater, sopp, ost, hvitløk, persille, vegetabilsk olje, salt og pepper.

 Utarbeidelse av bakt aubergine


 Aubergine skåret på langs i halvdeler. Nøye skjeen ta ut midten og fint kuttet. Ikke "skyttel" aubergine satt i form eller panne med høye kanter, fordelt med vegetabilsk olje, salt og stek i ovnen i 10-15 minutter ved 220-230 grader.
 Skjær løk fint og satt i en panne med vegetabilsk olje. Når løken blir gylden, tilsett paprika, renset fra frøene og skjær i fine strimler. Deretter legger aubergine tremasse, salt og pepper, tilsett krydder etter smak og kok til den aubergine kjøttet er mykt.

 Hvordan å lage mat aubergine i ovnen


Aubergine utstoppa bakt i ovnen

 Tomat mos. Dette kan gjøres ved hjelp Blender og tomater kan bare rist. Tilsett tomatpuré i pannen og la det småkoke til grønnsakene alt sammen i 5 minutter. Sopp separat stek i vegetabilsk olje. Bland sopp med vegetabilsk masse.
 Del forberedt mye aubergine halvdeler. På toppen legger majones og dryss med ost, rist og hakkede urter.
 Fylt aubergine bakt i ovnen med hendene, nesten klar.
 Preparerte halvdeler fylt aubergine bake i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
 Her er hvordan du koker fylt aubergine bakt i ovnen.

 Aubergine fylt i ovnen oppskrift video


 Denne videoen fylt aubergine bakt i ovnen, la veldig saftig og velsmakende.
Яндекс.Метрика