Kaken, som ikke trenger å bake, oppskrift

 Kaken, som ikke trenger ovnen kan ikke være verre enn smak stekt i ovnen. Du vil se dette på egenhånd. I dag, mange husmødre sjelden finner tid til å bake noe. På den annen side er det i butikken. Men noen ganger hender det at ønsker å prøve deres hjem noe deilig og søt. I slike tilfeller, ved hjelp av kake oppskrifter som ikke trenger en ovn. Spesielt siden utarbeidelsen av denne kaken mer tid til meg selv fordi jeg ikke ønsker å stå ved siden av ovnen og holde styr på kaken.

 Kaken, som ikke trenger å bake: velsmakende oppskrift


Kaken, som ikke trenger å bake, oppskrift


 Kake oppskrift som ikke trenger en ovn krever en halvkilo kapsler, pund av ost, 150hr olje, 1 kopp sukker, 2 ss. l. kakao, rosiner og melk. Først må du hamre ost med sukker og smør, deretter dele banket mass to halvdeler, en som du ønsker å legge til kakao, og en annen - rosiner. Deretter på polyetylen eller folie skal dekomponeres lag av kjeks, pre-fuktet i melk. På toppen av ostemassen lå ute cookies med rosiner og deksel over kjeks. Det andre laget er dekket med oste kjeks med kakaomassen. Det øverste laget tilbake pålegge kapsler. Så du trenger for å lage glasur og dekk med henne kake toppen. For glasuren bør ta 1 ss. l. sukker, 1 ss vann 1 ss olje. Klar kake du trenger for å sette i kjøleskapet i to timer for å gjøre det frøs. På toppen av kaken, som ikke trenger en ovn, kan du dekorere med frisk frukt.
Kaken, som ikke trenger å bake, oppskrift

 Her er en annen interessant oppskrift på en kake som ikke trenger en ovn. For ham, behovet 700hr fløte 20% fett, 300hr kjeks, rosiner 100g, 200g sjokolade, 25gr instant gelatin, 90hr gelé, hvite druer til pynt, 1 kopp sukker 1 pakke vaniljesukker. Først må oppløse gelatin i 150 ml varmt vann for å avkjøle og stivne. Gelé avle i henhold til instruksjonssett og også kult. Cookies bryte i halvparten. Sjokolade også fint kuttet. I container hell rømme, hell sukker, vaniljesukker og rør alt.
 Når massen zib'yetsya, må du legge til gelatin og banke igjen.
 I beholderen med krem ​​kjeks vil legge rosiner og dampet. Alle kna grundig. Sett i form av kokt 1/3 "krem" og dryss med sjokolade, som fortsatt lå med krem ​​og sjokolade igjen. Sett toppen av den gjenværende masse og settes i kjøleskapet til en kake som ikke er nødvendig ovn frosset. Mens kaken i kjøleskapet kutte druer i to og fjern groper. Deretter spredt på frossen kake vakker drue gelé og hell. Igjen satt i kjøleskapet til størkning. Hei, vi er ferdig med kake som ikke trenger en ovn, oppskrift, se ovenfor.

 Kaker er ikke nødvendig ovn, video oppskrifter


 Utmerkede video oppskrifter av kaker som ikke trenger å bake.
Gelé oksekjøtt, oppskrift

 Fortsetter en rekke retter med storfekjøtt huske at forrige gang vi skrev salat oppskrift med oksekjøtt.
 6-8 porsjoner til: 2 pounds biff blad; ett hakket kalvekjøtt shank; 200g friske erter i pod; 4 gulrøtter; 2 store løk; 2 sjalottløk; haug med grønn løk; 20 ml tørr hvitvin; 3 blader av gelatin; 3 kuber av fettfri buljong; haug med persille; 1 ss. l. solsikkeolje 20g smør; krydder og urter etter smak; salt; pepper.

 Gelé oksekjøtt, oppskrift
 Skrell og finhakk løk og gulrot. Oppløse buljong kuber i 2 liter veldig varmt vann. Varm smør og solsikkeolje i en dyp stekepanne eller steke. Svi kjøttet på alle sider, og ta ut og la oljen renne. Det ligger innen 5 minutter. Surr løk og gulrot under omrøring. Nå setter kjøttet tilbake i pannen, legg beinet, krydder, urter, hvitvin og buljong.
 Krydre med salt og pepper, kok opp, senk varmen og la det koke på svak varme i minst 4 timer. La kjøttet i suppen avkjøles (ca. 2 timer). Etter denne tid, fjerne buljong og la det renne. Fjern leggen bein og kutte alt kjøttet i terninger. Fjern grønnsakene fra suppen og sett til side i en egen bolle. Sam sil suppen og varm opp. I saltet kokende vann, kok i 10 minutter. erter, deretter tappe vannet. Oppløse gelatin i kaldt vann og hell den i oppvarmet kjøttkraft. Skjær persille. Dekk med plastfolie for å danne en kake.
 Fylle bunnen med et tynt lag av gelatin buljong og avkjøl fryse. Deretter legge ut et skjema lag av kjøtt og grønnsaker, sprinkling hvert lag med persille. Fyll ut skjemaet på kantene av gelé og avkjøl i minst 12 timer.
 Før servering, ta av gelé form og kutt.
 Det var en oppskrift på biff gelé.  
Deilige søte paier i en hast

 Søte paier i en hast - hva kan bli bedre? Det er så noen ganger du ønsker å bake en deilig kake, men en lang tid å rote med deigen og baking absolutt ingen ønske. Det er en deilig kake i en hast. En rekke av paier i en hast til te, det er mange. Oppskrifter flere av dem vi har en sjanse.

 Italiensk eplepai med kanel


 Å lage en eplekake i en hast, vil du trenger: en halv kopp mel, en tredjedel kopp sukker, to egg, en klype salt, to spiseskjeer konjakk eller vodka, en halv kopp olivenolje eller vegetabilsk, tre epler, en teskje kanel.
Deilige søte paier i en hast

 Søt kake pisket opp oppskrifter med bilder
 Kombinere mel, salt, bakepulver og kanel. Separat, slå egg med sukker og mel i deres vmishayte blanding. Deigen eltes med en blander ved middels hastighet. Tilsett konjakk og vegetabilsk olje, bland alt. Deigen skal ikke gå for tykk. Skjær eplene og legge til deigen er klar. Spre røren i en smurt skjema. Bakt eplepai i en hast ved 180 grader i 30-40 minutter.

 Ovenfor er paier i en hast du kan strø med melis og kanel.

 Kaken med hvit sjokolade i en hast


Deilige søte paier i en hast

 For å gjøre denne fantastiske kaken for te i en hast, trenger du: 100g hvit sjokolade, 200 g mel, 100 gram sukker, 3 egg, 180 gram smør, appelsinskall, bakepulver, vaniljesukker.
 Smør og sjokolade satt i et vannbad. Sjokolade bør smelte helt. Egg, slo sukker og legge dem til den avkjølte sjokoladeblandingen. Tilsett mel, krydder, vaniljesukker og bakepulver, kna deigen. Peel kan ta frisk, men du kan tørke. Hell røren i formen og stek ved 180 grader i 20-25 minutter. Klar kake for te i en hast dryss med melis eller dekorere toppen med hvite sjokoladebiter.

 Pie Jam


Deilige søte paier i en hast

 Pie jam i en hast er veldig enkel og rask. For dette trenger du: egg, en halv kopp sukker, en halv kopp brygget svart te, noen jam - fem spiseskjeer vegetabilsk olje - 3 ss mel - 7 spiseskjeer, bakepulver.
 Egg banke sukker. Tilsett te, syltetøy og solsikkeolje og rør. Nå tilsett mel og bakepulver, rør igjen. Sett den ferdige deigen i formen og stek ved 200-220 grader i 20-25 minutter.
 Som du kan se, en deilig kake i en fart du kan bake førti minutter. Paier i hastverk veldig behagelig når jeg ønsket å nyte deres hjem noe deilig.

 Søt kake i en hast, video oppskrift


 Her er en interessant video oppskrift "deilig kake for te," nyte.

 En annen video raskt forberede kake oppskrift fra kokken.
 Ost gryte med semulegryn spist ganske raskt, og jeg gjør alltid en dobbel (med 1 kg ost). Du vet hvor vanskelig det er å mate barn ost. Og denne OST gryte med epler barna virkelig nyte det.
 Jeg vil legge det epler, nøtter, fordi min datter ikke liker rosiner. Jeg gjorde selv en liten del i papirskjemaer for muffins og ga min datter til skolen. Samlet, ost gryte med Monkey - en velsmakende og sunn.

 Ost gryte med epler, ingredienser


OST gryte oppskrift med epler og semulegryn


 For å få en deilig ost gryte med epler, vi trenger følgende ingredienser: 500 g ost, 2 egg, 2 ss. l. sukker, 05 kopper rømme, 3 ss. l. semule, 2-3 epler.
 Ost gni gjennom en sil, pisket egg, tilsett sukker, semulegryn, blande og dele inn i to deler.
 OST gryte oppskrift med epler og semulegryn
 Epler rist. Smør ildfast form med olje, legg den nederste halvdelen av form av ostemassen, så epler, resten av osten på toppen.
 OST gryte med epler bakt i ovnen til de er gyllenbrune ved 180 grader. Den ferdige OST gryte med epler må holde opp kantene på formen.

 Ost pudding med semulegryn, video oppskrift


 Video oppskrift ost gryte med Monkey veldig enkel og klar til alles uerfarne kokker.
Яндекс.Метрика