Bakt potet med kjøtt

 Bakt potet med kjøtt for oss - dette er pizza for italienerne. Forberedt med alt som er i huset. Oppskrifter med poteter au gratin, det er mange, og hver familie har sin egen oppskrift potet gryteretter. I dag vil vi forberede en rett som potet gryte med kjøtt. Dette er en veldig fin og solid tallerken.

 Ingredienser


 Til gryte med kjøtt og poteter kom ut deilig, trenger vi følgende ingredienser. Poteter - 10 stykker hakket oksekjøtt, svinekjøtt - 500 g, løk, hvitløk, tomater, egg, melk, smør, salt, pepper og urter.

 Cooking Bakt potet med kjøtt og ost


Bakt potet med kjøtt

 Potet gryte med kjøtt og ost oppskrift:

 Å koke potet gryte med kjøtt og ost, må du først klargjøre alle ingrediensene.
 Deretter vasker du potetene og kok. Knuste poteter med en gaffel eller støter enn du foretrekker. Legge om en spiseskje smør, en halv kopp melk, mikse og lage potetmos. Prøv det nok salt, tilsett pepper etter smak.
 God varme pannen, hell den finhakket løk. Når løken blir gylden brun, redusere gass og spredt på en pan stuffing. Bakken mos med en gaffel slik at den ikke deigete ett stykke og lett stek den.
 Tomater klare av skallet, skåret i terninger og legg til stuffing. Ground dekk med lokk og la det småkoke i 5 minutter.

 Delikat gryte med potet stuffing


Bakt potet med kjøtt

 I skjemaet, eller panne med høye kanter lå på bunnen av stuffing, deretter dekke det med en pose med potetmos. Sett i ovnen i 15 minutter ved 180 grader. Deretter potet gryte med kjøtt drysset med revet ost på toppen og sett i ovnen i 15 minutter.
 På toppen av gryterett med kjøtt og poteter kan være dekorert med tomater, oliven og urter. Du kan legge inn hakket paprika, skåret i tynne ringer. På bordet gryte med kjøtt og poteter serveres varm.
 Veldig praktisk for å forberede gryte med kjøtt og ost når du har forlatt potetmos etter ferien. Nå som du vet hvordan du koker potet gryte med kjøtt og ost med hendene.

 Bakt potet med kjøttdeig video


 Denne videoen gryte med kjøtt og poteter er dyktige kokker. Se og lære.
Oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i røren

 I dag lærer vi deg hvordan du koker deilig fisk i røren. Fordelene av fisk kan ikke si - er kjent for alle. Ikke mye er rik mat bra for hjertet og blodårer omega fettsyrer i fisk som de inneholder utrolig mye. Siden oldtiden, folk verdsatt den helbredende kvaliteter av fisk, men tross alt, bruker moderne farmakologi et stoff som utvinnes fra fisk. Derfor fisken trenger å spise så ofte som mulig.
 Fisk i røren - en veldig enkel rett å tilberede, kan det lysner noen ferie tabellen. Å forberede passende filet noen fisk, men er best torsk, steinbit, abbor eller.
 Hvordan å lage en deilig fisk i røren oppskrift:

 Ingredienser for fisk i røren


Oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i røren


 Fiskefilet: 1kg, ett egg, sitron og et glass melk, 300 g mel, vegetabilsk olje, majones, syltet agurk 3-4, gurkemeie, hop-suneli, karri, pepper og salt.

 Utarbeidelse av fisk i røren hjemme


 Så oppskriften hvordan å forberede deilig fisk i røren med hendene.
 Fiskefilet skåret i biter ca 1 cm tykke. Forberedte brikkene er plassert i en bolle lag, strø en blanding av krydder. Blandingen er utarbeidet med karri krydder, gurkemeie, hop-suneli tatt en teskje. Fisk salt, pepper, drysset med sitronsaft. Fisken fra marinaden mix til hver brikke lekket marinade og avvise.
 Nå forberede deigen. For å gjøre dette, slå egg, tilsett mel og melk og bland godt.
Oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i røren

 Blandingen bør tettheten av rømme.
 Nå forvarmet panne med olje, sette bitene av fisk, etter å dyppe dem i røren. Holde fisken biter ikke røre. Deretter hvert stykke fisk i røren vil skille. Broil fisk til de er gyllenbrune. Deretter dekke pannen med et lokk og bringe fisken til kokt over middels varme i 2-3 minutter.
 For en så god kokk fiskesaus. Syltede agurker gnidd på et fint rivjern. Legg dem til majones og det også legge til en halv teskje av karri. Alt godt blandet. Det var en deilig oppskrift for å lage mat fisk i røren. Fisken serveres på bordet og pynte med grønnsaker og saus servert i en egen bolle.

 Fisk i røren oppskrift video


 Nyttig for husmødre video "velsmakende fisk i røren hjemme."
Hurtig saltede agurker

 I sesongen preparater agurker åpne for husmødre bredt omfang av arbeid, men hvis tradisjonelle pickles på bordet er mer populært i kulden, sommer - en sesong for saltede agurker.
 Videre måter å tilberede, det er mange, og tror ikke at rask saltede agurker de som kommer for å snakke i dagevis. Det finnes oppskrifter som du kan lage mat mye raskere.

 Enkle regler


 • Før du koker raske saltede agurker, bør de grundig vaske og trimme endene. Dette gjøres selv for å få fortgang i kokeprosessen ved å inngå saltlake agurker, og for å eliminere muligheten for at nitrater i mat som er akkumulert seg i tips av frukten.
 • Kapasiteten der malosolyatsya agurker bør ikke være godt lukket, unntatt for oppskrifter hvor raske saltede agurker utarbeidet i pakken. Luften som kreves for brine gjæring.
 • Ikke bruk iodized salt for bevaring.
 • Klar agurker skal være nedkjølt eller spises umiddelbart, ellers vil de gradvis bli mer og mer salt.
 • Krydder kan anvendes for beise variasjon, samt krydder, ikke bare å anbefale persille, da det er antatt at på grunn av sine mindre knasende agurker kommer.
 • De kan være slik som i tilfellet i beholdere, der er fylt med saltlake pickles for tett.

Hurtig saltede agurker


 Hurtig saltede agurker - oppskrifter


 Det er flere måter du kan forberede raske saltede agurker.
 Den første av dem - etter denne opplæringspakken sette agurker i ham vi legge til 3 ss. ss salt, bag slips og nøye protryasty til agurker inne jevnt dekket med salt. Etter denne pakken må fjernes i kjøleskapet i 4 timer, der agurker trenger litt mer tid til å riste.
 Sekund, og enda mer rask måte å lage mat raske saltede agurker, ligner i innhold, men har noen forskjeller. For det må agurker skåret i fire biter og tilsett krydder, bortsett fra salt, knust hvitløk, hakket persille og litt sukker. Røre, vil skifte agurkene i en plast hermetisk lukket beholder, og rist den i ca 5 minutter. Disse agurker er klar til bruk umiddelbart.
 Mangel på resept bare, for de som foretrekker rask saltet agurk sur, de har ikke eddik. Ellers er de på ingen måte dårligere enn tradisjonelle.  
Samsa med kjøtt av butterdeig oppskrift

 Samsa butterdeig med kjøtt alltid okkupert en spesiell plass i orientalsk matlaging. Sammen med kulebyakamy, paier vunnet popularitet Samsa med kjøtt og slavere. Selv om oppskriften samsa butterdeig er vanligvis kokt i tandoor usbekiske, Samsa virkelig lykkes og hjemme. Oppskrift samsa kjøtt er ikke spesielt komplisert. Lage butterdeig tar litt tid, og oppskriften Samsa enkel.

 Hvordan å lage mat hjemme samsa


Samsa med kjøtt av butterdeig oppskrift


 Å forberede samsa hjemme kan ta forskjellige typer kjøtt, selv om den opprinnelige oppskriften samsa blad innebærer bruk av storfekjøtt eller lam. Finhakket kjøtt. Per kilo kjøtt er kilo løk. Det er 200 gram fett kurdyuchnoho Dette er også i tråd med oppskriften. Svinekjøtt kan være fra fett. Farse krydret med bakken sort pepper og salt til 2,5 t. Spoon. Du kan legge til 3-4 timer. Ziry skjeen. I hakket legge egg og bland.
 Oppskrift samsa butterdeig med kjøtt slicing innebærer ikke bare kjøttet for hånd, men tynne løkringer, som i konsekvens slipe kniv.
Samsa med kjøtt av butterdeig oppskrift

 Å forberede kjøttet brukes samsa butterdeig, noe som kan være forberedt på forhånd eller kjøpe ferdig. Fra rullet deig kuttet ut sirkler med en diameter på 20 cm. Tykkelsen av test resept samsa koking bør være omtrent 4 mm. Ved mellomtoner spredning fylling. Løk legge til rikdom, så du må ta vare på det faktum at det ikke lekker.

 Å koble kantene av bladet samsa


 Du kan rett og slett zaschipnut alle sider av deigen i midten og sette på en stekeplate søm ned. Den andre måten å lage en trekant form. Deretter kobler de laterale side vertikale lommer, og deretter løfte den nederste av sirkelen og zaschypuyut. Det tredje alternativet oppretter vedlegg samsa i en firkant. Koble til topp, side og bunn av sirkelen. De to siste alternativene spre "sømmer" opp. Dekke blanding av vann med egg og dryss med sesamfrø. Det er nødvendig å varme opp ovnen til 190 ° C, Samsa butterdeig med kjøtt bakt 35-40 minutter.

 Video oppskrift samsa butterdeig med kjøtt


 Utarbeidelse av samsa butterdeig vist i denne videoen oppskriften.
Яндекс.Метрика