Hvordan å rydde opp i rotet i skapet: tips
 Selv om din garderobe er relativt beskjeden, før eller senere tiden ville komme når han slutter å plasseres i skapet. Det er ikke hvor mange ting, og ineffektiv bruk av den tilgjengelige plassen. Men hvordan å gjenopprette ro og orden i skapet? Først må vi bli kvitt unødvendige ting, og deretter tenke på organisasjonen.
 Kaste ting
 Jeg må nevnes at klærne som du føler personlig useriøs, kan noen andre komme godt med. Så ikke kast bort ting, men først satt ut til siden. Da kan de ta i veldedig eller humanitær fond. Så bør gjøre alle de tingene som du hadde i løpet av de siste to eller tre år. Hvis du gjorde uten dem hele denne tiden, er du rett og slett ikke nødvendig. Enkelte ting kan trenge å bli reparert, hvis etter du fortsatt bruke dem - forlate. Hvis ikke - hensynsløst kast.
 Den andre fasen av høsting organisasjon
 For å gjenopprette ro og orden i skapet med klær, sørg for å kjøpe spesielle deksler for jakker, kåper, jakker. Som den globale rengjøring du mest sannsynlig vil gjøre to ganger i året, vår og neobhodymopochystyt pakke i tilfelle varme klær. På slutten av sommersesongen i slike tilfeller kan plasseres silke klær og kjoler.
 Også dekker du trenger dekorative bokser. De holder Trivia og tilbehør. For eksempel, hansker, belter, skjerf. Du kan ta denne og den vanlige boksen fra under skoen. Men en god beholderen er lettere å opprettholde orden. Hvis tilbehør er lagret i disse boksene brukes sjelden, plassere dem i bunnen av kabinettet.
 Tredje trinn: plassere elementer
 Disse strikkede ting som ikke krøller, sette dem pent stablet på en hylle. Samtidig som du bærer ofte bedre sted nærmere ikke å se i morgen og perfekt orden. Bukser, skjørt, bluser - alt henge på kleshengere på ting mindre nølte. Belter og slips hang på en spesiell bar - ofte gjør det til døren av skapet. Du kan også sette skjerf og sjal. Men brede modeller som stoles ta på bar for mye plass, så det er best å sette dem på sokkelen med jersey.
 Hat er best å holde i separate bokser. Denne regelen gjelder for sko. For hvert par må ha en egen boks - da de legger på hverandre på hyller eller i bunnen av skap, avhengig av design.
 For sokker og undertøy kan du kjøpe en spesiell arrangør med mesh for hvert par eller brukes til samme formål en stor boks. Celler gjøre det ved hjelp kartonok. I en slik arrangør kan lagre og BH. Men for dem å opprettholde formen, bedre å bruke spesielle bærevesker eller rammer med plast - de selges i butikken klær. I slike bokser eller arrangører anbefales å sette klar pose med en behagelig fruktig lukt. Og du kan lage en pose selv ved hjelp av aromatiske urter.  
Hvordan vaske ull ting? Tips fagfolk
 Ull Body ting skaper en koselig og behagelig miljø. Om vinteren kan de ikke erstattes av noe. Å bruke lange ull brakte glede til deres behagelig utseende og varmet i vinterkulden du skal ta vare på den. Spesielt bør du vite hvordan du skal vaske ullplagg.
 Det er lett. Viktige regler - forsiktig, ikke lange og ofte. Mellom planlagt styrkamy må passere flere måneder. Ideell vask ull - Håndvask. Men i moderne maskin gir funksjonen av delikate vask som kan lykkes takle denne oppgaven. I mellomtiden i noen form for vask bør følge de samme reglene.
 Krav til vasking
 Vaske ullklær bør vanne hvis temperaturen ikke er høyere enn kroppstemperaturen. Ideelt 20-25 ° C. Og dette må overholde ikke bare for vask, men for skylling. Ellers vil det sitte eller zlynyaye.
 I prosessen med håndvask ull uakseptabel ting mye mynte, gni, vri. Når du vasker bilen blir frakoblet modus og delikat sentrifuge. Vri tryggere produkt manuelt, med ingen innsats.
 Du skal vaske ull tingene du trenger for å kunne nærme seg valget av vaskemiddel. De trenger å arbeide produktivt i kaldt vann, og inneholder ikke tøffe for naturlige proteiner. Denne informasjonen kan finnes på emballasjen. I dag de mest populære vaskemidler til ull - "Weasel", "fiber", "Stork», «Lip». Også effektiv australske komposisjon «Reflekter Pure XL». Dersom økonomien ikke finne noe av det, vil det gi et godt resultat for håret shampoo.
 Skyll
 Når skylling ull må legge vann myknere. Deretter ullklær vil komme med vask og stikk zvalyanoyu. Vel legge til den berømte "Lenore."
 Ull klær er hvit og har fått en gulaktig fargetone, kan du slå en god utsikt og etter skylling. I 6-7 liter vann bør oppløse natron (20 g). Gulning ting gjentatte ganger nedsenket i vann. Deretter halv time suge i en løsning av ammoniumklorid og 3% hydrogenperoksyd (per liter vann 1 g og 3 g ammonium hydrogenperoksyd). Så hvordan skal skylle ting i rennende kaldt vann.
 En annen måte å bleke ull måte er å bruke kritt. Ved 500 g vekt av produktet må ta kilogram av ren kalk og fortynn det i tre liter kaldt vann. I dette preparat ull tingen nedsenket i 15-20 minutter med periodisk omrøring vann. Nå ull ting skyll godt og legg til tørk. Men etter det vil ikke ha hvit, fordi det ikke er naturlig blendende hvit ull.
 Etter skylling
 Ull ting skal tørkes, spredt ut på et håndkle (for eksempel et skrivebord). For å unngå deformering av produktet, må den spre seg og pinnene til pin uansett hvor den tørkes. Sterkeste ull tingen å tørke oppreist, og særlig på batteriet (eller under direkte sol). Deformasjon er uunngåelig.
 Glatte klær etter tørking tillatt lite til jern i "ull" gjennom cheesecloth. Lettelse ull ting kan ikke strykes.
 Hold ullklær pent foldet helst små stabler. I skapet å sette en middel mot møll. Absolutt ikke kan henge disse elementene på kleshengere, som de trekker og mister formen.
 Vask ull ting nøye og bære med glede.
Hvordan vaske ting med bomull

 Fordeler og bomull klær fra hennes åpenbare - er det vanskelig å finne en mer naturlig materiale som kroppen kan puste når som helst på året. Og det ville være fint om det ikke var problemer med vask, som oppstår når feil valg temperaturer.
 Det er derfor spørsmålet om hvordan å vaske ting ut av bomull, ikke mistet sin relevans, så lite som en slik prosedyre kan være uopprettelig ødelegge ting som enten zlynyaye eller redusert i størrelse. For å unngå disse ubehagelige konsekvensene kan være hvis ting ikke er i vaskemaskinen tankeløst.

 Hvordan vaske ting bomull i vaskemaskin


 I prinsippet ingenting komplisert i dette, som de fleste moderne teknologi har på modusvelger har riktig vask tyder på at ting er utformet for en bestemt modus og bomull er ikke noe unntak.
 Det bør bli husket på den måten som bomull kan deles inn i hvitt og farget det siste regime bør være mer følsom, eller vev blir blek, eller kan blekne i det hele tatt.
 Tykkelsen av bomullsprodukter er også viktig. Hvis tykke håndklær eller sengetøy kan vaskes på maksimumstemperaturer, de tynne bluse eller baby klær garantert etter dette vasking redusert i størrelse.
 Så hvis det er tvil om stativ eller den tingen installert maskin temperatur, er det bedre å fjerne det til minimum mengder. Ved en temperatur på 40 grader bomull smuss lett.

 Hvordan vaske ting ut av bomull for hånd


 Her dominert av pre-soaking i vann hvis temperaturen bør ikke være for høy. Prosessen med å suge ganske kvarter etter at kjølevannet pulveret mister sin aktivitet.
 Tradisjonelle oppskrifter anbefalte for spesielt skittent tøy gå den andre veien og la den i vann en dag, i tillegg til å legge pulveret å vanne den samme mengden av terpentin. Etter at bomull lett vidiprayetsya smuss og vil bare nøye otpoloskat lin.

 Hva annet bør vurderes


 Unngå problemer kan vaske, hvis før ting vasket bomull, lese nøye symbolene på innenlandske etiketter. Der kan du finne informasjon ikke bare om vasking, men også stryketemperatur uten noe som bomull ikke gjør.  
Hvordan vaske plissert skjørt
 Plisserte skjørt var trend-følgende høst-vinter 2012-2013. Designerne motehusene tilbyr en rekke alternativer slike skjørt, kort lengde rett under kneet, lenge til gulvet, på ermene, belter og elastikk i midjen.
 Disse skjørt vil dekorere noen kvinne, men også omsorg for disse produktene krever visse ferdigheter. Før noe slikt tar sin rettmessige plass i garderoben, må du lære å lage pleating og en plissert skjørt vask.
 Hva pleating. Velg stoff
 Plissering - er en måte å behandle stoff, som blir brukt for å få et glatt materiale "trekkspill". Således, ved først listene er glatt og bare etter anvendelse av en bestemt teknologi er plissert.
 For Plissert skjørt er vanligvis tatt vev som ikke er krøllet eller knapt krøllete. Velge en plissert skjørt bør være veldig oppmerksom på at stoffet ikke er m'yalasya. For å gjøre dette, eller vet nøyaktig hva slags stoff brukes for å skreddersy produktet eller klemme neven skjørt og hold i et par minutter. Deretter unclench neven og se hvor mye krøllet vev. Hvis materialet sitter fast bare litt eller ikke i det hele tatt har satt seg fast, da produktet kan trygt kjøpe. Hvis stoffet har blitt mye mynte og ønsker ikke å glatte ut, du bedre ikke ta denne tingen, fordi da, etter vask, skjørtet skal ødelegges.
 Hvordan sydd plissert skjørt
 Først av glatt stoff sydd skjørt selv. For hem er pidhyn og en sideskjørt ikke zastrachyvaetsya. Beltet også midlertidig sydd. Når dette er gjort plissering.
 For å gjøre stoffet plisserte må ha en bestemt form, munnspill og en spesiell blanding for plissering. Stoffet er impregnert sammensetning og lagt i formen. Deretter form munnspill med en klut koker tid for å fikse rynker. Etter matlagingen kjølig og tørr klut uten å fjerne fra formen. Bare etter fullstendig tørking av materialet ekstrahert fra "trekkspill", og fortsetter å sy skjørt. Her nå til de fremtidige skjørt er sydd eller åk i henhold til stil, og sydd på siden. Plissert skjørt-klar.
 Hvordan vaske plissert skjørt
 Det er flere måter å vaske plissert skjørt.
 1. La oss starte med det enkleste. Denne metoden brukes bare når du er sikker på at den kjemiske sammensetningen av impregnering en som kaster seg under vask ikke vil gå bort.
 Produktet kan vaskes i vaskemaskin temperatur 30-35 grader mode "Delikat vask, uten å klemme. Sørg for å legge klimaanlegg.
 Før tørking behovet for å laste ned en tube skjørt og binde et bånd belte. Folds skal henge fritt. Tørr suspendert ved å feste til tørketrommel for filmen.
 2. Håndvask. Betingelser for å impregnere sammensetning er den samme som i det første tilfellet. Vask i varmt vann uten å gni og skylle uten spinn.
 3. Vend forsiktig inn i et rør skjørt lengde og skubbe i en nylonstrømpe. Vask hender eller vaskemaskin. Ikke vri! Tørt produkt bør gjøres i strømpen.
 4. Vask med vaskemaskin, ved hjelp av en spesiell pakke eller pose for vasking av sarte stoffer. Ikke glem at du ikke kan gjøre et skjørt, må den plasseres i pakken, samt en strømpe.
 5. Hvis du ikke er sikker på at brettene ikke går bort etter vask, så før du vasker skjørt bør være tynn hvit tråd (tråden skal ikke pynte klut til å vaske) å blinke alle pent folder.
 Sy folder på to måter:
 - Langs hem, proshyvayuchy hver krøll;
 - Flash hvert brette ned.
 Dette er den mest tidskrevende fremgangsmåte for vasking, men også den mest pålitelige. Hvis skjørtet er sydd så etter vask det kan være og hjerneslag.
 I alle andre tilfeller er forbudt stryking.
 Vaske og stryke plissert skjørt - en svært arbeidskrevende prosess, men skjønnheten av produktet og din unike utseende helt kompensere for tid brukt på omsorg slik raffinert produkt som plissert skjørt.  
Яндекс.Метрика