Vaske ned jakke i vaskemaskinen - det er bare

 Kvalitet koster penger dunjakke. Men ting fort bli skitne, og eieren vises en gang spurt om hvordan å vaske ned jakke i vaskemaskinen? Fordi når du vasker ned strays i bryst og neppe tar den opprinnelige form.


 Vaske ned jakke i vaskemaskinen


 Først av alt, bør du gå til en sportsbutikk eller grave i skapet. Trenger tennisballer for tennis, nok 3-4 stykker. Når du kjøper slikt utstyr bør ta hensyn til farge, for å unngå variasjoner molt. For å være sikker på at du kan forhånds suge baller i varmt vann, og legger blekemiddel.
 Forresten, en sportsbutikk, kan du finne en god måte å vaske fjær jakke. Også egnet rengjøringsmiddel gelcoat.
 Før du setter ned jakke i trommelen, ikke glem å sjekke ut alle lommene på tilstedeværelsen av ting, nøkler og mer. Fjern alle avtakbare metalldeler, fest alle knapper, knapper og glidelåser. Uzlissya Vask separat for hånd. Og til slutt skru produkt innsiden ut.
Vaske ned jakke i vaskemaskinen - det er bare

 Å velge modus for vask lese nøye instruksjonene i vaskemaskinen, og se etter et program for vask ned. Hvis dette ikke er det, ikke bekymre deg, kan du spille mykt eller delikat vask. Vanntemperaturen bør ikke overstige 30 grader, og bør sette ekstra skylling. Spinning er best å sette mer enn 600 rpm, hell i en spesiell avdeling for kjøretøy vasking, ikke glem å kaste tennisballer inn i trommelen, og begynne å vaske.
 Disse tipsene vil hjelpe deg å takle problemet med hvordan å vaske ned jakke i maskinen. Vel, hva gjør du da å bære på overflaten ikke vises skilsmisse?
Vaske ned jakke i vaskemaskinen - det er bare

 Aldri tørket produktet i nærheten av varmeapparater. Når du vasker inkluderer ikke vanlig oppvaskmiddel (det er ikke egnet for slike situasjoner), selv om det står skrevet at det er egnet for vask delikat. Pulveret er meget vanskelig å rense.
 Hvis du har nok billig dunjakke og brukes i sin produksjon kvalitet råvarer ikke, så unngå skilsmisse kan videre sette til Fast tridtsatigradusny vask uten vaskemiddel.
 Men hvis du fortsatt ikke beskytte klær og skilsmisse tydelig, ikke være trist. Tørk av dem med en fuktig klut flisoviy, obmoknuv av en flytende oppvaskmiddel. Etter at du drenere manipulasjon hårføner på lav innstilling.
Vaske ned jakke i vaskemaskinen - det er bare


 Hvordan å tørke dunjakke


 Så vi popraly rett ned jakke, og nå er det på tide å tørke det ordentlig. Dette må gjøres så snart som mulig for å unngå ubehagelig muggen lukt.
 Riste ned jakke, holder den nedre delen, og henge en bred og sterk kroker. Heng det bør være i et godt ventilert sted. I løpet av tørkeprosessen kan rulle produkt med de samme kuler i sentrifugeringsmodus. Dette er en god vzobet filler.
 Du kan dra nytte av vaskemaskinen, og velge modus for tørking av syntetiske stoffer satt temperaturen 30 grader. Det kan ta ca 3 timer. Deretter riste dunjakke og hengt på ventilasjon, visping og til, som en pute. Hvis blåst ned, så kan du bruke en støvsuger (uten cap) for lavt strømforbruk tur på vrang av produktet, ledende tube sirkulær bevegelse diagonalt.
 Du har allerede fått svaret på hvordan å vaske ned jakke i vaskemaskinen for å ikke skli ned. Bruke og bære en dunjakke til helse.

Hvordan du rengjør glass?Det er mange måter å vaske og rengjøring vinduer. Kan brukes som folk rettsmidler, og husholdningskjemikalier. Nedenfor vil jeg diskutere hva og hvordan best å vaske glasset.
Den enkleste måten er bruk av husholdningskjemikalier. Det kan være "Nyhtynol" eller "sekunder". De inneholder antistatiske, ammoniakk og etanol. Midler bør spraye glasset og i 10-20 sekunder, tørk av med en tørr klut. Klut bør være ren og myk å eliminere skrape glasset.
Hvis du ikke vet hvordan du skal vaske glasset, vil den beste assistent varme vann. Ja, det er varm, ikke varmt. Forbered to vanntanker. Med ett vil du trekke vann for vasking, og den andre - skylling glass. I tillegg forberede to klut: en du vaske glass, og den andre tørke. Forresten, kan du tørke av glasset ordinær avis hvis knuse den til en ball. Etter vasking av glass skal tørkes, for å hindre dannelsen av striper.
Rengjøringsmidler for glass inneholder ofte stoffer som kan ha negativ innvirkning på status profilerte plastvinduer. Hvis du ikke vet hva bedre å vaske glass plast vinduer, bruke vanlig såpe. Det har ingen negativ innvirkning på plast og mange produsenter av disse produktene anbefales det. Du kan også kjøpe spesielle rengjøringsmidler for glass plast vinduer.
Når du vasker vinduer høsten ekstra vann kan sette litt salt. Det vil legge ekstra gnisten glass, og i de kalde dagene vil ikke tillate dem obledenet.
Fjerne fettflekker fra glass, kan du bruke ammoniakk (en del alkohol til 10 deler vann). Vann og dermed bør være varm.
Klart glass kan dimmes eddik. For å gjøre dette, 2-3 ss fortynnet i 1 liter vann. På samme måte kan du rengjøre retter, skjellete. For denne samme løsning av eddik i vannet, bare brakt til en byll, hell i en bolle og la det stå i noen minutter. Skyll oppvasken skal være i varmt vann, og det vil skinne som nye.
Hvis glasset er svært skittent, kan du rengjøre den enkelt ved hjelp av blekemiddel fortynnet i vann per 50 g av stoffet til 1 liter vann.
Ancient vaskemiddel for glass - tann pulver eller knust kritt. Å forberede blandingen trenger 2-4 spiseskjeer med pulver og en kopp vann. Forberede en homogen slurry og tørk glass klut med det. Etter tørking glasset tørke med en myk klut eller en avis for å fullføre fjerningen av pulveret.
Flere tips:
hvordan å holde glasset rent så lenge som mulig? For å gjøre dette, bør glasset tørkes av med en løsning av følgende ingredienser: 100 g glyserol, 50 g vann og noen dråper ammoniakk. La det tørke uten å tørke.
Hvordan du rengjør en glass av is om vinteren? Noen ganger vinter vindu dekket med is. Å kvitte seg med det, varme opp 0, 5 liter vann, og legger til det en håndfull salt. Dypp en klut i løsningen og den resulterende lysbildet det gjennom isen skorpe. Når isen er borte, tørke av glasset med en myk klut.  
Hvordan du velger en barnevogn: Tips potensielle foreldre
 Ved å velge en barnevogn bør gå svært nøye, fordi det er viktig at et barn var det behagelig og koselig. Og moren skal være enkelt å administrere barnas kjøretøy.
 I dag et stort utvalg av rullestoler, prøve litt å forstå hvor og hvordan best å bruke vognen at det er fordeler og ulemper ved hver modell.
 Å velge barnevogn bør ta hensyn til noen få punkter, noe som bør defineres på forhånd:
 barnets alder;
 sesongen;
 dimensjoner;
 chassis.
 Nå vurdere i detalj hvert element.
 Alder
 Hvis du ønsker å velge for barnevogner, så rør det å være brolagt og flat bunn, romslige og mest lukkede, og fortrinnsvis på en bærekraftig chassis for bedre avskrivninger på veien og i en slik lull barnevogn mye enklere. Disse vognene som kalles klassisk.
Hvordan du velger en barnevogn: Tips potensielle foreldre
 De kan barnet være trygt 1 år gammel, hvis det er en spesiell løfte baksetet.
 Mindre klassikere bare fordi det er svært store og vanligvis tung.
 Det andre alternativet - en universell barnevogn 2 i 1, den består av to enheter (sove og walking), men har ett felles chassis, men det er vanligvis mindre avskrevet i forhold til den klassiske sidevogn for å lulle et barn har å gjøre noen innsats. Sleeping enheten også har en hard, flat bunn, som er et stort pluss. Et annet stort pluss er prisen etter at du tar i hovedsak to vogner som kan bruke opp til 3 år.
 Det er også en vogn 3 i en kit som også avtolyulka kategori 0+. Veldig enkel å bruke det alternativet for ekte avtoledi som planlegger å reise ofte et sted med barnet i bilen. Takk stoler, kan barnevogner som er installert på chassis sove uten å forstyrre barnet ta det ut av bilen og fortsette banen allerede barnevogn.
 Vognen-transformator praktisk ved at den har tre posisjoner og reversibel håndtak, noe som er viktig i en tid da barnet sitter trygt. Dersom barnet er lei av å se på min mor, og ønsker å utforske verden, kan du bare endre plasseringen av håndtaket og bære ham ikke til å møte min mor og til verden.
 Men dens ulempe er at det er veldig tungt og stort. Videre, i praksis, må hvert element har sin hensikt, og når alle prøver å koble seg til en er ikke alltid bedre.
 Hvis du må velge en barnevogn for babyer eldre enn ni måneder, er det flere valg øker.
 I tillegg til de klassiske og allsidige muligheter vises selv barnevogn, barnevogn-cane bok. Som til
Hvordan du velger en barnevogn: Tips potensielle foreldre
 tilbake barnet i denne alderen er sterkere, kan du velge hvilken som helst. Skiller disse vognene typen tillegg. Derav navnet: barnevogn-cane brettet ligner en stokk og rullestol-bok består i halvparten som en bok.
 Og stokker og bøker tilbake kan ha én eller forskrifter eller fall. Noen vogner har to eller tre posisjoner tilbake, styrt av en permutasjon av metall festene i visse plasser. I andre kolyasochek kontinuerlig justerbar ryggstøtte til en liggestilling med beltet. Pluss regulering på beltet - i stillhet.
 Barnevogn-cane som rullestol-bok, er både gammel og demi-sesongen, men disse barnevogner er mest for sommer versjon. Pros dem fordi de er veldig lette og tar liten plass under transport.
 Årstid
 Velge barnevogner kan og bør gå videre, men det er viktig å forstå at i en viss periode vognen du trenger.
 Hvis den nyfødte vinteren må ta en lukket vogn og varmet, kan sommeren bli vurdert varianter av et lett stoff. Men i begge tilfeller er det nødvendig at disse stoffer var med nepromokayuscheho utenfor og pustende materiale, hvis mulig, naturlig materiale på innsiden.
 Barn født i den kalde årstiden, trenger vi mer plass rør fordi de ligger de ville heller omfangsrike plagg.
Hvordan du velger en barnevogn: Tips potensielle foreldre
 Veldig vanskelig valg tilhører foreldrene når du kjøper baby vogner for høsten eller våren. For disse barna barnevogn egnet transformator, på grunn av sin stilling "liggende" Det føles seg komfortable selv babyer. Denne vognen har en spesiell dobbel rør med en hard og flat bunn, og det er forskjellige demi tilbehør.
 I vinter, er det fornuftig å klassiske versjonen eller barnevogn 2 i 1 romslig rør som passer selv barnet i vinter overall eller konvolutt.
 I løpet av sommermånedene, meget populære barnevogner, stokker og vandre alternativer fra fall tilbake.
 Dimensjoner
 En meget viktig rolle i valget av trallen gitt størrelse. Dette chassis vekt, høyde, bredde og bredde barnevogn.
 Det er en misforståelse at «alle vogner veier det samme" eller "alle samme høyde er den samme." Og her og der.
 Det vogner med stålramme, og er laget av aluminium, naturligvis de av aluminium vil veie mer enkelt. Tross alt, kan du ha for å heve den. På den annen side - mens stigende eller synkende stigen aluminiumsramme lett skadet.
 Det er vogner med spesielle håndtak som regulerer høyden på vognen under vekst.
 Ikke glem at, i hvilken høyde er bærebag og sete. Så hvis du går i byen hvor det er umulig å rømme vekk fra trafikkerte veier med biler, ta hensyn til modellen, hvor du vil plassere barnet er over. Det faktum at avgassene akkumuleres nær bakken, så du bør ta vare på barnet for å beskytte dem.
 Det er viktig bredde barnevogn, må du stå for en del av din heis, hvis huset er smal heis, rullestol-transformator eller klassisk kan ikke passere, men den universelle barnevognen i denne forbindelse er veldig bra. Det samme gjelder for bredden av kabinettet. Hvis inngangen er et stativ, så er det nødvendig å måle bredden av chassiset, og ta hensyn til tykkelsen av hjulene. Hvis huset har ingen spor, ingen heis, er det viktigste valget i vekten din barnevogn.
Hvordan du velger en barnevogn: Tips potensielle foreldre
 Chassis
 Valget av chassis også viktig, som det er ansvarlig for fred og komfort som du og barnet ditt. Sørg for å være i chassis bremser.
 Det er tre typer av chassiset. Classic, sving og trehjulssykkel.
 Den klassiske chassis - en enkel X-formet fire-hkolesnoe chassis som brukes på klassiske rullestoler, har gode støtdempere og store hjul. For en nyfødt baby er den mest ideelle. Minus bare manøvrerbarhet.
 Swivel chassis er det samme som den klassiske system har bare en synkron rotasjon av de to forhjulene, som i stor grad forenkler bevegelse, men bare på flate veier, hvis du går på en liten haug, kan det være vanskeligheter. Men du kan alltid sette en stopper på forhjulene slik at de er fast i én posisjon.
 Trehjulssykler (tre hjul chassis) - en nyskapning i verden av rullestoler, de er lette og enkle å administrere, veldig stilig. De første slike varianter dukket opp i omtrent ti år siden og er svært populære. Forhjulet kan være dobbel eller enkel. I tillegg er fronthjulet roterer.
 En annen nyhet i de senere år er kabinettet som har et design, så vognen kan "gå" gjennom trinnene. Med denne vognen er ikke viktig eller vekten av vognen eller dens innhold. Det er lett å løfte og dra trappene, noe som sikkert er et stort pluss for moms som bor i de øverste etasjene av bygninger yuez heis.
 Hjul biler varierer i diameter. Little Wheel enklere men mindre manøvrerbare og ikke ri på veien. Også hjulene er støpt og oppblåsbar. Selvfølgelig oppblåsbar glatt, men de har en tendens til å bli tyngre. I tillegg, oppblåsbare hjul har den egenskapen å svekkes, for eksempel, prokolyuvatysya. Flere hjul kan være dobbel og singel. Dual vanligvis en liten diameter, og mer stabil sammenlignet med unge enkelt hjul.
Hvordan du velger en barnevogn: Tips potensielle foreldre
 Hva annet å ta hensyn

 Etter å ha definert de viktigste punktene, og prisen er verdt å betale oppmerksomhet til de små tingene og tilleggsfunksjoner. Ja, noen vogner gitt ulike hyggelige bagateller, for eksempel en tabell for mor og barn, lommer, kurver, deksler, innstikk og konvolutt spatamy, nakkestøtter, setebelter, holdere for kopper, myggnett, regnfrakker og andre nyttige alternativer.
 I tillegg til valg av vogner ta hensyn til den enkle transformasjon, senke og løfte ryggen og hette. Velger alternativet for ungdom, bør du vurdere om det er i en rullestol til sengs.
 Hvis naps antatt under turer, er det fornuftig å velge alternativer med hevet fotstøtte og rygg, som dekomponerer ved 180 grader.
 Noen mødre er viktig at vognen var en stor hette som ville beskytte barnet mot sol, vind og regn. Ikke verst når en hette har flere bestemmelser stille senket og et vindu der du kan observere den sovende baby.
 En viktig og vekt. De fleste lette versjoner veie ca 2 pounds, den tyngste - mer enn 17 pounds. Det bør ta hensyn til vekt og barnet.
 Før handle bør prøve babyen kjøretøy. Hvis du ikke kan gjøre en prøvetur, enige med noen du vet hvem du er ønsket modell bør, minst, barnevogner ri rundt i butikken. Løfte vekten hennes estimat. Prøv å lage rullestol-nedbrutt. Det er lurt å studere og prisene er valgt modell i ulike butikker.
Яндекс.Метрика