Hvor mange kan lage støy i leiligheten?
 Folk som bor i høyhus, ofte står overfor problemet med overdreven støy fra naboene. Denne støy kan være av forskjellig art. Den mest ubehagelige slags støy er reparasjoner i naboleilighetene. Denne støyen kan bringe problemer ikke bare for dem som leilighetene er svært nær, men beboere i de andre innganger, som lyder slå eller bore gjennomført over lange avstander.
 Svært ofte folk glemmer om anstendighet, og gjøre reparasjoner døgnet rundt, ikke tar hensyn til vilje av andre beboere å slappe av på ferie. Det er klart at reparasjoner i leiligheten som trengs. Men i dette tilfellet er det nødvendig å forstå at i en veldig tidlig time senere, og det er bedre å ikke gjøre. Det er også verdt å tenke på små barn som sover på dagtid. Så du bør ta en pause ved lunsjtid.
 Like problematisk er temaet for beboerne spille piano naboer. Musikk er en stor del av livet, men ikke når du ønsker å sove, og noen ganger musikalske prestasjoner lyden er ikke helt rett tid og ikke virkelig kvalitet ytelse.
 Når du bor i en leilighet små barn, er det svært vanskelig å forklare for dem at de sine hopp og slår veggen forstyrre normal hvile naboer. På den annen side, bør alle forstå at barn trenger utvikling og aktiviteten kan ikke unnslippe. Til hver side kunne trygt gjøre støy og ha en god tid, er det viktig å vite når du skal lage bråk i leiligheten ved lov. Ikke i samsvar med loven innebærer administrative sanksjoner.
 Mange naboer og støy ikke er fornøyd, klage til politiet. Hvis du ikke ønsker å forholde seg til politiet, bør du kjenne til lover om til hvor mange du kan lage bråk i leiligheten.
 Hvert land har sine egne lover om støy eller stillhet. Hver region eller område har egne rammer for støymålinger. I enkelte områder av loven i det hele tatt.
 Det er enighet om at det er noen ganger motstridende lovgivning. I alle fall, med en følelse av respekt for andre mennesker å vite omtrentlig grense i form av støy.
 Det er såkalte Code of Administrative forbrytelser, der lovbrytere er de borgere som bryter freden og roen av borgere fra 23 pm til 7 am. Det er også en lov om restrukturering av lokaler i boligbygg. Under denne loven, utfører reparasjoner kan være fra 9 am til 19:00. Dessuten kan denne loven ikke delta i reparasjonsarbeid på helligdager og i helgene.
 Ved lov, er lovbruddet anses handlingen i leiligheten, noe som skaper mye støy eller vibrasjoner. Ved å bruke dette gjelder reproduserende enheter økt volum. Dette gjelder også for kjøretøy, kiosker, paviljonger, balkong eller vinduskarm med vinduene åpne.
 For høy lyd er også synge eller spille musikkspor offentlig transport. Ved misbruk omfatte andre typer støy ordensforstyrrelser og stillhet borgere.
 Hvis du ikke følger rettsstaten, kan det bøtelagt. Resultatet kan bli en bot. Og innbyggerne vil bli bøtelagt et minimumsbeløp, og tjenestemennene eller enheter i en større størrelse.
 Husk at lokale lover kan variere, men de viktigste bestemmelsene er de samme.
 Loven tillatt støy fra 7 om morgenen til 23:00, hvis støyen gjelder ikke for reparasjoner. Andre ganger er det nødvendig å observere stillhet for ikke å forstyrre andre innbyggere i resten. Hvis du blir lei av støy i løpet av dagen, må du forstå at deres naboer har også rettigheter poshumity i rett tid. Hvis støy gir deg mye ubehag, er muligheten til å kjøpe et privat hjem hvor du kan slappe av til max og få glede.  
Hvordan velge en dobbeltseng
 Riktig organisert sovende kone - er nøkkelen til et langt og lykkelig ekteskap. I denne sammenheng bør en dobbeltseng hus velges med stor omsorg og seriøsitet!

 Valget av en dobbeltseng i design og dimensjoner


 Valget av senger er i stor grad bestemmes av størrelsen av boarealet. Dermed, hvis gulvet plassen tillater det, er det best å se på den "kongelige" seng bredde på 180-210 cm. Hvis soverommet for to små, er det best å begrense standard modeller av en bredde på 160 cm begynner. Produksjon av møbler etter bestilling tillate kundene å velge størrelsen på de fremtidige dobbeltsenger individuelt, basert på personlige fysiske parametere, smaker og størrelser soverom.
 Styrken av rammen dobbeltseng er først og fremst avhengig av materialets produksjon:
 • Hvordan velge en dobbeltseng
   Barnesenger 'metallramme er den mest holdbare og høy kvalitet, det vil stå på en 300 kg og vil tjene deg i mange år.

 •  Treramme miljøvennlige og pålitelige, rimelig og vakkert utseende.

 •  I dag mer og mer populært å ta sengen lameller - spesiell rist, laget av tre og har ortopedisk effekt. Madrass og seng i dette tilfellet er valgt samtidig.

 •  Forskjellen er dobbeltsenger og funksjoner i sine design. Dermed blant kundene krever moderne senger transformatorer som lett kan endre vinkelen på stridshode og ben. En praktisk familie foretrekker å kjøpe komfortable senger med løfteredskap som snur sove plass i en stor boks for oppbevaring av klær og sengetøy. Like populære modeller på markedet av skuffer og skap bygget inn i samme seng.
  Hvordan velge en dobbeltseng

   Velge en seng av reglene


   Den ideelle seng for hjem og familie vil være en som ikke bare vil gi en behagelig søvn og lagring av alle slags ting, men også passe perfekt inn i det indre av soverommet.

   De grunnleggende regler for å velge en dobbeltseng er:
 • Hvordan velge en dobbeltseng
   Størrelse. Velg denne seng som ikke vil hemme bevegelsene til å sove på det, på grunn av bekvemmelighet under søvn avhenger av humør, trivsel og helse. Velge et optimalt size dobbeltseng, må du huske å ta hensyn til det totale arealet og geometriske funksjonene i rommet.

 •  Kostnaden. Pris dobbeltseng er direkte relatert til produsenten - import og kjente varianter er dyrere og uvanlig billigere og innenlands. Standard modeller av kunstige materialer vil koste deg mye rimeligere enn møbler laget på bestilling ved hjelp av naturlig tre eller metall.

 •  Design. Den moderne utformingen av dobbeltsenger utformet for enhver smak og farge, slik at modellen kan velges for en rekke stiler og trender i interiøret. Produsenter tilbyr kjøpere senger av ulike former og konfigurasjoner, søker utradisjonelle og modige beslutninger. Opprinnelig uvanlig og kan gjøres hodegjerde dobbeltsenger, noe som gjør dette møbel episenter hele design.

 •  Madrass for dobbeltseng


   Madrass - er en av de viktigste komponentene i en dobbeltseng, er grunnlaget for bekvemmelighet og komfort i sengen som en helhet.

 • Hvordan velge en dobbeltseng
   Fjærmadrasser enhet bestående av avhengige og uavhengige av hverandre fjærer. På madrassen, fjærer som arbeider sammen, er ortopedisk effekt fraværende. Uavhengige fjærmadrasser utmerket organ støtte og nyttig til ryggraden.

 •  Fjærer madrasser inne med kunstig eller naturlig filler, har de ortopediske og anatomiske egenskaper, gunstig effekt på helsen tilbake. Det er bedre å velge alle naturlige eller kompositt fyllstoff for madrasser - kokos, sjøgress, latex, skum, эkofayber og så videre.
 •  Hvordan hyggelig kveld for å gå til sengs og sovne til den søte morgen. Men hva hvis du sover bare kan drømme om, og i morgen hele kroppen gjør vondt? Du har sannsynligvis ikke den beste madrassen. Men hvordan du skal velge? Det er flere viktige punkter.

   Varianter


   Så, hva er de forskjellige typer madrasser? Generelt, kan de deles inn i to grupper: våren og fjærer. Hvert alternativ er verdt å se i mer detalj.
  Hvordan velge en god madrass til sengen?

   Fjærmadrasser


   Fjærmadrasser er kjent for oss alle i lang tid, brenne de våre mødre og til og med bestemødre. Det er to alternativer:
 •  Spring blokk. Den består av et sett av dvokonusnyh fjærer som er festet til hverandre ved hjelp av en ramme. Så hele våren lerret. Dette alternativet er regnet som den mest vanlige og billig. Madrass tåler tung last, og har en god ortopedisk effekt, som er godt støttet tilbake mens du sover. Men dette alternativet har store ulemper. For det første kan en madrass sag på enkelte steder (vanligvis i midten). For det andre kan det ruste. For det tredje er det ofte en forferdelig knirking i et år eller to av drift. Også samle seg inne i støv og med insekter.

 •  Uavhengig våren enhet - en struktur bestående av fjærer. Hver pakket i en separat pose, og disse poser sydd sammen. Denne madrassen ikke knirke, veldig holdbare, perfekt støtter ryggen. Prisen er ikke så høy. Men inne også kan holde ubudne gjester.

 •  Fjærer madrasser


   Fjærer inni madrassen har ingen kilder, de utfører forskjellige funksjoner fyllstoff. Typer av fyllstoffer kan variere. Her er noen alternativer:
 •  Vann. Vi har sett filmer der hovedpersonene blir sover på madrasser vann. Det ser veldig originalt og uvanlig. Men egentlig? Som for enkelhets skyld, du kan, hvis en slik madrass å bli vant, det kan virke behagelig. Men ortopediske egenskaper er lav. Og den nysgjerrige tilfeller (dvs. punkteringer) ikke har blitt kansellert.

 •  Air. Dette fyllstoff ofte brukt til å lage madrasser derivater. Men de alltid sover ikke anbefales. De kan slippe ut luften og komfort vil bli maksimert. Full støtte for kroppen, også, ikke er garantert.

 •  Skum. Hvis det er kvaliteten, vil madrassen vare lenge, noe som gir god støtte. Men, dessverre, ofte neglisjert kvalitet produsenter.

 •  Vatt (eller bomull) - det verste alternativet av alle. Heldigvis, i dag dette materialet er nesten aldri brukt.

 •  Hest hår - naturlig materiale, men svært allergifremkallende.

 •  Kokos fiber. Ønsker du å kjøpe et barns madrass? Gi preferanse til dette alternativet. Coconut ganske hardt, og kan gi god støtte for ryggraden, naturlig og allergivennlige, og "puster", som også er svært viktig.

 •  Sammensetningen kan også innbefatte madrass naturlig latex. Slikt materiale er laget av saft av gummi trær. Madrassen er ganske elastisk, slitesterk og fleksibel nok.

 •  Kunstig latex elastisk og mer rigid enn naturlig. Dette materialet er miljøvennlig, trygg og hypoallergenic. I tillegg, prisen var ikke så høy, men ga utmerket støtte.

 •  Ved hjelp av komprimert naturlig bomull. Det er godt pustende, fukt fordamper og pustende. Men ikke de beste ortopediske egenskaper. Mens du sover på en madrass som svært mange mennesker mer praktisk

 •  Fin ull varmer, ikke holder fukt og "puster".

 •  Polyuretan - moderne filler, hvor en elastisitet, lave utslipp og allergivennlige egenskaper. Madrass tar bokstavelig talt form av kroppen, som for mange er stor. Men ortopediske egenskaper er lav.

 •  Hollofayber også veldig praktisk, holdbar og praktisk.

 •  Det er andre fyllstoffer, men de er ikke så vanlig som er oppført ovenfor.

   Hvordan velger jeg?


  Hvordan velge en god madrass til sengen?

   Så hvordan du velger en madrass til sengen? Hva bør jeg se etter når du kjøper? Her er de viktigste punktene:
 •  Trenger du en spesiell madrass? Vanligvis, hvis en person er sunt, så dette kjøpet er ikke nødvendig. Men det beste alternativet for folk med stor kroppsmasse (sikret god støtte) så vel som for dem som har problemer med ryggen (det krever tøff søyle). Men det er verdt å merke seg at ortopedisk madrass å bli vant fordi det er mye vanskeligere enn vanlig.

 •  Størrelser. De kan være annerledes, så før du kjøper nødvendigvis måle sengen for ikke å feilberegner.

 •  Møbeltrekk. Det beste alternativet - en jacquard stoff. Det er veldig slitesterk og myk å ta på. Men denne madrassen vil koste deg dyrt. Generelt kan alle møbeltrekk deles inn i to grupper: naturlig og kunstig. Den første er mer komfortabel og behagelig, men sistnevnte er sterke, holdbare og praktisk.

 •  Vekt. Ja, dette er viktig. Så hvis vekt ikke er mer enn 60 pounds, er det egnet myk madrass. Hvis en person veier 60-90 pounds, bør du velge en madrass av medium fasthet. Som veier mer enn 90 kg beste alternativet ville være en hard madrass. Det er også en kombinert modell for dobbeltsenger, som sover to personer med stor forskjell i vekt. Halvparten kan være stivere og den andre vil da være myk.

 •  Alder. For eksempel, er barnet bedre å kjøpe ganske hardt fjærer madrass eldre anbefalte myke eller mellomstore madrasser.

 •  Pris. Husk at alt du betaler. Så ikke prøv å se for gratis lunsj, du vet veldig godt hvor han er. En god kvalitet madrass vil koste minst 4-5000.

 •  Kvalitet. Hvordan å definere det? Ta en titt på madrassen på alle sider. Hvis slurvete masker, så madrassen kan raskt mislykkes. I tillegg bør du varsle utstikkende tråder, substandard sømmer, hull i materialet og andre defekter.

 •  Produsenter. Foretrekker bare påvist selskaper med et godt omdømme. Lær anmeldelser og informasjon om selskapene, finne ut hvor lang tid det eksisterer.

 •  Nyttige tips


  Hvordan velge en god madrass til sengen?

   For å gjøre det riktige valget, følg de enkle tips:
 •  Butikken sitte ned på madrassen, ligge på den. Tross alt, må du være sikker på at du vil være komfortabel og praktisk. Det er best å ha på komfortable klær som ikke forstyrrer med testing. Prøv flere modeller. Ikke nøl: perekyntesya endre posisjon, legg deg ned på ryggen, deretter på magen hans, så på siden.

 •  Test for stivhet. Spør selgeren sette en madrass vertikalt operev den på veggen. Klikk på midten. Hvis nedbøyning var mer enn 25-30 cm, vil madrassen ikke gi nødvendig støtte og vil ikke vare lenge.

 •  Hvis du har allergi, er det bedre å forlate naturlige fyllstoff, og foretrakk syntetisk hypoallergenic.

 •  Du kan ikke alltid stole på reklame eller selger. Stole på personlig kunnskap og erfaring.

 •  La madrassen vil vare lenge og gi sterk og sunn søvn!  
  Яндекс.Метрика